- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Saiko - jak tam nocka Wam minela???
U Nas jakas masakra. Juz dawno tak sie nie wyspalam
Co do Kamilutka to dziekuje jest faktycznie silna dziewczyna, ale nie martw sie jeszcze niedawno nie lubila na brzuszku lezec.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
My juz od godziny 5 na nogach ;/
maly w sumie od 19 do 2 mial przerwe w jedzenie a jadl tylko mleczko i to 120 ml usnal dopiero o 21 ..dwie godziny bujalismy go i juz w sumie my padalismy a on dalej swoje a najlepsze było jak misiek śpiewał mu kołysanke i mały patrzy sie na mojego roberta .. a ten mu spiewa lalala i spij oliwierku spi juz a nagle oliwier na caly głos NE NE NE ... i zawsze jak cos takiego mąż spiewał ze np : tata juz pada moze i ty juz idźspac a oliwier wtedy NE NEe NE .. haha chwilami to mamy wrazenie ,ze on wszystko rozumie . a jak czesto juz krzyczy mama mama .. oczywiscie przypadkiem mu sie tak udaje.ale to jest takie slodkie
chlopek buziaki dla Sebusia z okazji 4 miesiaca!
bidol kamilka cudna i silna kobitka!
po kim ma takie super boskie duze usta?? ale będzie miała branie ;DDD
a jak z jedzonkiem u was bidolku?? je juz cos innego princeska czy wybredna i czeka na trufle w polewie orzechowej ?
saiko nie załamuj się Kochana!
No u Nas nocka lepsza niż jak dawałam MAlemu tą owsianke do mleka.moze go brzuszek po niej bolał... a moze to zbieg okoliczności...sama nie wiem,ale póki co nie będę dawałaa Mu tej owsianki,po mleczku tez pokazal,zze umie ładnie spać..
Moj Oliwierek zawsze spal do 6 a dzisiaj przez zmiane czasu juz o 5 wstal i nie pozwolil nam spac.wredniak niedobry. Teraz zasnal mam nadzieje,zee pospi z godzinke chociaz.
a Moj synek nad ranem darł się strasznie... co go wzielam na ręce to rzucał mi się na ramie i gryzł jak opętany i przy tym plakal jakby go bolało... doslownie co sie do niego zblizalo to łapał pięściami i ciągnął jak szalony do buzi i rzucał się na to ... z tego placzu az gorączke dostal,dalam mu polowe paracetamolu syropu i zasnal w koncu. jak on bedzie tak cierpial na zęby do roku to ja zwariuje ;/
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
po nadrobieniu wczorajszych Waszych wypowiedzi M-m jakby sytuacja u nas ;] marudy placze krzyki noszenie = rodzice padaja a maly swoje;/ wczoraj meczacy dzien z malym cały dzien w domu i noszenie noszenie noszenie ;/
m-m tez uwazam że moj sie cofnol ze swoimi juz nabranymi dosw. bo teraz ani zasnac sam nie zasnie tylko rece budzi sie placz nosisz placza lezy placz i tak w kolo ;/oszalec mozna....
ciekawe co dzis przyniesie dzien
zrobil sobie drzemke wiec pije kawe by stanac na nogi ;)męzowi daje tyci pospac bo potem niewiadomo co nas bedzie czekalo hahaha
Bidol faktycznie Kamiluśka booooska jest i te głowke superowo trzyma tak wysoko. Moj narazie do takiej postawy sie nie kfapi;)
Misowa witam na forum:) ja tez rodzilam 9 tylko nie Hanie a Filipka
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
daners wiesz co mój Oliwier na poczatku ladnie spal w nocy., normalnie sam zasypial ,budzil sie jadl i znow zasypial..ale w dzien bylo ciezko,bo caly czas chcial byc nosozny.a teraz to i w dzien i w nocy jest masakra ;/
mowię Ci,że to skok rozwojowy!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no powiem Ci że moj tez bezzarzutu chodzil spac, Kapiel łozku lezal sobie tam i zasypial a nocy karmienie i odrazu spanie a teraz nie ma szans na te cuda oby szybko to minelo hehe
P.S a co do kawy.Mnie po fusiastej tak sie dzieje ;p
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no niby skok rozwojowy do 19 tygodnia teraz.wiec jeszcze to kilka tygodni potrwac moze
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
MM twój mąż pracuje długo.
Misiowa ja piję tylko inkę i to bez mleka
Daners na szczęście mój już nie pracuje na zmiany
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wszystkiego naj dla Sebulka całuskihej Sebci dzisiaj 4 m-ce konczy i właśnie spi śpioch
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Daners - sprobuj na poduszke połozyć Filipka - tak zeby pod klatą i łokciami miał wyżej- ale na takiej twardszej - my mamy takie z gabki dostosowujace sie do ciala i one sa dosc twarde i jak Kama nie chciala na brzuszku lezec to jej podkładałam i teraz bez pieknie głowke trzyma
Chłopek - buziole dla Sebka
M_M - no daje jej troszke. Ale marchewka jaj nie smakuje kaszka ryzowa z banankiem juz bardziej i jabuszko nawet nawet. Ale gaje Jej tak co 2 dzien po troszeczku a Oli je chętnie ??
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny czy w tych sloiczkach polskich juz jest wolowina,wieprzowina,kurczak,indyk ..wszystkie miesa?bo u nas sa wszystkie .ja kupilam z angielskiej firmy obiadki,bo maly jadl z tej firmy sliwka/jablko i bardzo mu smakowalo;))
faktycznie Kamilka to taka azjatka hehe
Kamyczka moze krocej pracowac,ale jak moze to bierze nadgodziny..wiesz jak chcemy Malemu i sobie kupować ciuchy i inne takie pierdolki to niestety ,ale musi pracowac ;P
ja sie czasami śmieje,ze on od nas ucieka i specjalnei tak dlugo pracuje haha
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
znajoma przedwczoraj urodzila,niestety cesarka -3400 ) to ta co urodzila martwe dziecko w 6 miesiacu teraz sie udalo;) Ale glupiataka...przez cala ciaze jarala jak szalona co chwile ;/ i w ogole sie nie ruszala.. to nie dziwie sie,ze nie umiala Go urodzic... ale cale szczescie,.ze zdrowiutki;)