BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #456788 przez bidol
Hej my juz niestety na nogach.

Saiko - jak tam nocka Wam minela???
U Nas jakas masakra. Juz dawno tak sie nie wyspalam :(
Co do Kamilutka to dziekuje :laugh: jest faktycznie silna dziewczyna, ale nie martw sie jeszcze niedawno nie lubila na brzuszku lezec.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456790 przez mloda_mamuska
o witaj bidolku ! nie spisz biedna

My juz od godziny 5 na nogach ;/
maly w sumie od 19 do 2 mial przerwe w jedzenie a jadl tylko mleczko i to 120 ml ;) usnal dopiero o 21 ..dwie godziny bujalismy go i juz w sumie my padalismy a on dalej swoje ;) a najlepsze było jak misiek śpiewał mu kołysanke i mały patrzy sie na mojego roberta .. a ten mu spiewa lalala i spij oliwierku spi juz a nagle oliwier na caly głos NE NE NE ... i zawsze jak cos takiego mąż spiewał ze np : tata juz pada moze i ty juz idźspac a oliwier wtedy NE NEe NE .. haha chwilami to mamy wrazenie ,ze on wszystko rozumie . a jak czesto juz krzyczy mama mama .. oczywiscie przypadkiem mu sie tak udaje.ale to jest takie slodkie :kiss: :kiss: :kiss:

chlopek
buziaki dla Sebusia z okazji 4 miesiaca! :kiss:

bidol kamilka cudna i silna kobitka!:)
po kim ma takie super boskie duze usta?? ale będzie miała branie ;DDD
a jak z jedzonkiem u was bidolku?? je juz cos innego princeska czy wybredna i czeka na trufle w polewie orzechowej :lol: ?:D

saiko
nie załamuj się Kochana! :kiss: :kiss: :kiss:

No u Nas nocka lepsza niż jak dawałam MAlemu tą owsianke do mleka.moze go brzuszek po niej bolał... a moze to zbieg okoliczności...sama nie wiem,ale póki co nie będę dawałaa Mu tej owsianki,po mleczku tez pokazal,zze umie ładnie spać..

Moj Oliwierek zawsze spal do 6 a dzisiaj przez zmiane czasu juz o 5 wstal i nie pozwolil nam spac.wredniak niedobry. Teraz zasnal mam nadzieje,zee pospi z godzinke chociaz.
:)

a Moj synek nad ranem darł się strasznie... co go wzielam na ręce to rzucał mi się na ramie i gryzł jak opętany i przy tym plakal jakby go bolało... doslownie co sie do niego zblizalo to łapał pięściami i ciągnął jak szalony do buzi i rzucał się na to ... z tego placzu az gorączke dostal,dalam mu polowe paracetamolu syropu i zasnal w koncu. :( jak on bedzie tak cierpial na zęby do roku to ja zwariuje ;/

12 lata 2 miesiąc temu #456797 przez daners
hej ja tez juz na nogach od jakies po zmianie czasu 4 ;/ maly sie wyspal ;]

po nadrobieniu wczorajszych Waszych wypowiedzi M-m jakby sytuacja u nas ;] marudy placze krzyki noszenie = rodzice padaja a maly swoje;/ wczoraj meczacy dzien z malym cały dzien w domu i noszenie noszenie noszenie ;/
m-m tez uwazam że moj sie cofnol ze swoimi juz nabranymi dosw. bo teraz ani zasnac sam nie zasnie tylko rece budzi sie placz nosisz placza lezy placz i tak w kolo ;/oszalec mozna....
ciekawe co dzis przyniesie dzien :):):)

zrobil sobie drzemke wiec pije kawe by stanac na nogi :):);)męzowi daje tyci pospac bo potem niewiadomo co nas bedzie czekalo hahaha

Bidol faktycznie Kamiluśka booooska jest i te głowke superowo trzyma tak wysoko. Moj narazie do takiej postawy sie nie kfapi;)

Misowa witam na forum:) ja tez rodzilam 9 :) tylko nie Hanie a Filipka :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu #456805 przez mloda_mamuska
a Oliwierek też z 9 lipca ;)

daners wiesz co mój Oliwier na poczatku ladnie spal w nocy., normalnie sam zasypial ,budzil sie jadl i znow zasypial..ale w dzien bylo ciezko,bo caly czas chcial byc nosozny.a teraz to i w dzien i w nocy jest masakra ;/
mowię Ci,że to skok rozwojowy!;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456809 przez daners
m-m wiem wiem że Oli tez z 9 :) pamietam jak w nocy weszlam na forum jak mi wody odeszly heh a Ty zostawiłaś posta ze cos sie dzieje ;p hehe

no powiem Ci że moj tez bezzarzutu chodzil spac, Kapiel łozku lezal sobie tam i zasypial a nocy karmienie i odrazu spanie a teraz nie ma szans na te cuda :) oby szybko to minelo hehe

P.S a co do kawy.Mnie po fusiastej tak sie dzieje ;p

12 lata 2 miesiąc temu #456821 przez mloda_mamuska
daners ja tylko rozpuszczalna pije.ale wlasnie tak mam .. masakra ;)

no niby skok rozwojowy do 19 tygodnia teraz.wiec jeszcze to kilka tygodni potrwac moze :(

12 lata 2 miesiąc temu #456827 przez daners
m_m wez mi nawet nie niemów ze az do 19 :) Moj męzus teraz idzie na druga zmiane wiec ciezki tydzien przede mna ;/;]

12 lata 2 miesiąc temu #456828 przez mloda_mamuska
daners a na ktora idzie i o ktroej wraca jak na druga zmiane ma ? moj zazwyczaj od 6,7 do 18 ;)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456831 przez Kamyczka
Witajcie mamusie :) u nas śnieg za oknem :(
MM twój mąż pracuje długo.
Misiowa ja piję tylko inkę i to bez mleka :(
Daners na szczęście mój już nie pracuje na zmiany

12 lata 2 miesiąc temu #456834 przez chłopek
hej Sebci dzisiaj 4 m-ce konczy i właśnie spi śpioch

12 lata 2 miesiąc temu #456836 przez Kamyczka
chłopek napisał:

hej Sebci dzisiaj 4 m-ce konczy i właśnie spi śpioch

wszystkiego naj dla Sebulka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: całuski

12 lata 2 miesiąc temu #456852 przez bidol
M_M -,no wczoraj tesciowie i szwagier z Tereska stwierdzili ze Kamila podobna jest do mnie. A usta to na bank po mnie- mam dosc spore :) choc wiele osob twierdzi ze Kamka ma jakas orientalna azjatycka urode. Nawet mowia na nia czajna town. :laugh: hahaha

Daners - sprobuj na poduszke połozyć Filipka - tak zeby pod klatą i łokciami miał wyżej- ale na takiej twardszej - my mamy takie z gabki dostosowujace sie do ciala i one sa dosc twarde i jak Kama nie chciala na brzuszku lezec to jej podkładałam i teraz bez pieknie głowke trzyma :)

Chłopek - buziole dla Sebka :laugh:

M_M - no daje jej troszke. Ale marchewka jaj nie smakuje kaszka ryzowa z banankiem juz bardziej i jabuszko nawet nawet. Ale gaje Jej tak co 2 dzien po troszeczku :) a Oli je chętnie ??

12 lata 2 miesiąc temu #456860 przez mloda_mamuska
bidolku Oli poki o jadl sliwke,jablko,marchewke i bardzo Mu smakowało ;) dzisiaj dostanie ziemniaczka ;))

dziewczyny czy w tych sloiczkach polskich juz jest wolowina,wieprzowina,kurczak,indyk ..wszystkie miesa?bo u nas sa wszystkie .ja kupilam z angielskiej firmy obiadki,bo maly jadl z tej firmy sliwka/jablko i bardzo mu smakowalo;))
faktycznie Kamilka to taka azjatka hehe

Kamyczka moze krocej pracowac,ale jak moze to bierze nadgodziny..wiesz jak chcemy Malemu i sobie kupować ciuchy i inne takie pierdolki to niestety ,ale musi pracowac ;P
ja sie czasami śmieje,ze on od nas ucieka i specjalnei tak dlugo pracuje haha

12 lata 2 miesiąc temu #456862 przez Kamyczka
MM heheheh-widać że was mocno kocha :kiss:
Bidol no właśnie Kamilka ma bardzo oryginalną urodę :)

12 lata 2 miesiąc temu #456871 przez mloda_mamuska
Kamyczka My Jego tez ;))))))))))))))

znajoma przedwczoraj urodzila,niestety cesarka -3400 ;)) to ta co urodzila martwe dziecko w 6 miesiacu ;) teraz sie udalo;) Ale glupiataka...przez cala ciaze jarala jak szalona co chwile ;/ i w ogole sie nie ruszala.. to nie dziwie sie,ze nie umiala Go urodzic... ale cale szczescie,.ze zdrowiutki;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka