BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #457042 przez chłopek
ja z Sebciem o 8 dostałam oxy a on o 13.20 sie urodził
z Ksawciem o 7 a o 11.45 juz był ale strasznie sie z nim wymęczyłam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #457060 przez mloda_mamuska
Misiowa rozmyslasz nad drugim dzieckiem juz ? :)) a ile masz lat,jesli moge spytac ;)))
ja tez uwielbiam gdansk ;) siostra tam mieszka. a ja mieszkalam blisko ustki ,wiec tez czesto brzegiem morza spacerowałam ;) A jak teraz bylam z Oliweirkiem w polsce to co kilka dni bylismy w ustce i spacerowalismy ;)) bylismy tam w restauracji i jak to moj oliwier wywinął niezły numer.... siedzimy z 15 minut zaczelismy jesc i oliwier sie obudzil .chcial jesc.nakarmilam go a on a srodku restauracji wszystko zwymiotował ........ na siebie na mnie i na polowe restauracji. no masakra. hahaha :blush: :blush: :blush:

12 lata 2 miesiąc temu #457073 przez Misiowa
Chlopek to Ty ekspresowe porody mialas:)ale domyslam sie ze bolalo nieziemsko...a czy Ty po oksytocynie tez mialas tak czesto skurcze?bo mi sie wydaje ze od samego poczatku mialam co 1-2 minuty i to mnie wykanczalo najbardziej.
Mm no to bedziecie mieli co wspominac po latach;)wyobrazam sobie miny gosci i obslugi restauracji:)hehe:)
Chcialabym zeby roznica wieku miedzy dzieciaczkami byla okolo 2 lata.Ja z moja siostra tak mamy i zawsze mialysmy dobre relacje:) Mam 27 lat i mysle ze za rok bym chciala sprobowac postrac sie o drugie:) Ale to tylko teoria:) Jak to wyjdzie w praktyce to zobaczymy.
Chlopek widze ze Ty masz malutka roznice wieku miedzy dzieciaczkami. Jak sobie radzisz?

12 lata 2 miesiąc temu #457093 przez chłopek
misiowa czasem ciezko jest zwłaszcza jak obaj nie spią, ale Sebus jest spioszek
ja tez mam 27 lat:)
przy pierwszym mialam skurcze co 2-3 min i sie strasznie wymęczyłam, a przy drugim co 2-1 i co 0.5min

12 lata 2 miesiąc temu #457099 przez maksiu
hej my juz po spacerku:P zimno sie zrobilo jak niewiem, i tak jak myslalam ze sie odwale to m mnie samej nie pusci i poszedl z nami haha :) ale za to mam kilka fotek w tunice nowej jest taka wygidna ze nie zaluje ze ja kupilam,
Misiowa ja pomimo ze mialam oba wywolywane to poszly szybko pierwszy z maksem mialam wywolany bo po terminie, w czwartek oxy a w piatek jak mi sie ruszylo to o 15.25 wzieli mnie na porodowke a o 15-45 juz byl maly a z blazejem tak samo prawie tryle ze sam p[orod trwal 10minut

A to skromna ja

12 lata 2 miesiąc temu #457100 przez maksiu
z moim miesiem

12 lata 2 miesiąc temu #457103 przez Kamyczka
Maksiu no super focisze :) super tuniczka :blink:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457106 przez mloda_mamuska
maksiu super figura.wiesz co ja tez bym Cie nie puscila samej tak ubranej ! :P
tym bardziej do lasu. hahahahah !

i slicznie wygladasz w okularach,naprawdę ;) i w ogóle dzielna z Ciebie kobitka;)

Dziewczyny mam dlugie pazurki i chyba zetnę...bo nie mam jak malemu do buzi zaglądać czy ma pleśniawki,zęby itp...bo boje się,że go uszkodzę pazurkami.... nie wiem czy będę umiała funkcjonować z krotkimi..bo od kiedy pamietam mam takie długaśne... tak mi ich szkoda.. :( :P

AAAAAAA.......przypomniało mi się..mój mężulek podczytuje czasem co tu piszecie.... bo czasem wieczorem zamiast z nim siedziec to wyskakuje i nadrabiam Was a on mnie sledzi hehehe no i kazał przemówić WAM DO ROZSĄDKU ,że NA PEWNO WSZYSTKIE JESTEŚCIE PIĘKNE I BARDZO POCIĄGAJĄCE DLA SWOICH MĘŻCZYZN I NIE WOLNO TAK NAWET NIE POPRZYTULAĆ SIĘ DO SWOJEGO MĘŻCZYZNY :lol: :lol: :lol: :silly:
ON W IMIENIU WSZYSTKICH OSOBNIKOW MĘSKICH PRZEMAWIA DO WAS : Faceci potrzebują bliskości . NAWET PO PORODZIE ,jesli Wasze ciała się nieco zmieniły... powiedzialam Mu,zeby nie dodawal tego,ze nasze ciala sie zmienily,bo to dołuje ..a on na to ,że : ALE WASZE CIAŁA SIE ZMIENILY NA LEPIEJ OCZYWISCIE ! :lol: :kiss: hhahahahahahahaahhaha
WYBACZCIE ALE MUSIALAM :P

12 lata 2 miesiąc temu #457109 przez maksiu
mm oiwiem ci ze wieczorami to mam dosyc i siedze i placze wiec ta moja dzielnosc to chyba na niby, dzieki za opinie
co do pazurek to ja tez lubie dlugie i czesto kleje sobie tipsy

12 lata 2 miesiąc temu #457110 przez mloda_mamuska
maksiu ale placz nie jest zły i pomaga odreagować ;) a jakos trzeba wyrzucić z siebie te emocje .
Jestes bardzo dzielna! :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #457113 przez maksiu
mm moze i masz eacje ale czasem to mam ochote spakowac sie i wyjechac daleko stasd

12 lata 2 miesiąc temu #457125 przez Kamyczka
MM powiedz mężowi,że przemowwa godna raasowego mówcy hehhehehe to chyba do mnie najbardzziej się odnosi :( :( :(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457129 przez mloda_mamuska
Kamyczka najbardziej to chyba do Majowki ..hahah bo Ona to sypia w innym pokoju niż jej narzeczony i to wywołało największe zdziwienie u Męża ..takie..że nawet jak leżeliśmy w łózku i sobie rozmawialismy o Nas i w ogole to spytal się mnie dlaczego kobiety sypiaja nawet w innych pokojach niz ich mężczyźni....przecież oni tak samo jak dzieci potrzebują dużo czułości i miłości i nie można o nich zapominać.hahahaha :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
dodał,że on 10 minut beze mnie w innym pokoju nie wytrzymuje a co dopiero samotna noc .haha

Kamyczka
poza tym przeciez Ty jesteś taką śliczna i seksowna...ja nie wiem co Ty sobie zarzucasz... masz buzię jak z magazynu ! serio ;) piękna :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #457137 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Kamyczka najbardziej to chyba do Majowki ..hahah bo Ona to sypia w innym pokoju niż jej narzeczony i to wywołało największe zdziwienie u Męża ..takie..że nawet jak leżeliśmy w łózku i sobie rozmawialismy o Nas i w ogole to spytal się mnie dlaczego kobiety sypiaja nawet w innych pokojach niz ich mężczyźni....przecież oni tak samo jak dzieci potrzebują dużo czułości i miłości i nie można o nich zapominać.hahahaha :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
dodał,że on 10 minut beze mnie w innym pokoju nie wytrzymuje a co dopiero samotna noc .haha

Kamyczka
poza tym przeciez Ty jesteś taką śliczna i seksowna...ja nie wiem co Ty sobie zarzucasz... masz buzię jak z magazynu ! serio ;) piękna :kiss:

hahahahaha chyba z magazynu o dietach heheheheh ale to miłe dzięki
ja nie lubię sama spać.....ale o sexie juz zapominam,zarosłam pajęczyną....

12 lata 2 miesiąc temu #457141 przez maksiu
MM twoj maz jest bezbledny:)
usmialam sie jak nie wiem
Kamyczka mm ma racje laska jestes a nie sie tam uzalasz nad soba, co do pajecayny zawsze ja mozna wymiesc:) :laugh: :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka