- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
m m ciekawe,co się dzieje z Oliwierkiem-czy to faktycznie ząbki,czy skok rozwojowy.Ja jutro muszę viburcol kupic na wszelki wypadek,niech leży,bo jak będzie potrzebny żebym nie szukała a próbowałaś małemu smarować dziąsełka
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a sama tez bedzie gotowala ignasiowi ?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobra klade sie,bo mąż mnie wzywa do lozka.hehe wypilismy po drineczku i lulu
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Będę gotowała jakiś rosołek na mannie,ale takie przecierane wolę ze słoiczka,bo nie jestem przekonana do tych warzywek sklepowych,a takich z ogródka nie mam
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Bidol u mnie noc z osnie ale maly mi plakal w nocy przy cycu - jeszcze na spiocha sie to nie zdazalo
A dzis dwa razy jadl butle bo nie chcial cyca i plakal jak tylko probowalam go dostawic
Do mam karmiacych modyfikowanym - jak robicie to logistycznie to gotowanie wody, studzenie itd ?
Mm - fajnie, ja jeszcze nie zdecydowalam sie na wspolna kapiel ale moze wkrotce bo zaczynaja sie mu kapiele sie podobac no i super filmik, to machanie lapkami jak zabieralas butle <3
Oj laski - tu zwlaszcza do majowki i mm nie wyglupiajcie sie, na pewmo jestescie pociagajace dla mezow swoich tylko troche wiary w siebie
Ja kupilam dzis jabluszko, jabluszko z marchewka i jarzy ke ale jeszcze poza mlekiem nic innego nie dostawal
Jestem na 99% pewna ze w ciagu 2 tygodni ( o ile nie szybciej) zrezygnujemy z cycula szkoda moich i Szymka nerwow
Ja jestem na fb ale nie znam zadnych Waszych namiarow
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale juz nie spimy;)
ja zaraz kawusie wypije i zjem kanapke liczaca 600kalorii
Olga ja malego juz powoli przyzwyczajam ,zeby i takie i takie jadł.bo podobno dzieci wola ze sloiczka.
a gdzie mozna znaleźćjakieś dane ,ktore sloiczki są dladzieci najlepsze pod wzgledem jakosciowym? slyszalyscie o czyms takim ?
saiko ja kupuje mineralną-bo u n as kranowa srednia;/ no i wlewam do czajnika elektrycznego gotuje a pozniej jak jest pora karmienia to ta woda w czajniku jest juz zimna wiec wlaczam ją doslownie na chwile,zeby się podgrzała i wlewam do butli i juz jest ciepla i tylko dosypuje mleczko ALBO wieczorem (jak jestem zaspana albo mąż i nie chcemy przegapić momentu kiedys bedzie idealnie ciepla ) to juz wieczorem wlewam do butli 110 juz ugotowanej ale zimnej wody i w nocy jak juz maly chce jeśćdo gotuje na nowo do wrzątku aż wodę i dolewam do tamtej do 150 wrzątku i jest idealnie ciepla i dosypuje mleczko
saiko my mamy fajna wanienke i kiepską,bo maly juz z niej wyrosl i nie miesci sie.gdyby jeszcze byl takim grzecznym dzieckiem ,ktore sie nie kopie i nie rzuca to jkakby byl lekko skulony moglibysmy go tam kąpać jeszcze ale on sie co chwile prostuje macha wierci,rzuca ,chlapie i nie da rady w waniecnce;) poza tym jak sie kąpie ze mną w wannie to ma tyle swobody i zawsze cala lazienka jest zachlapana tak sie tam bawi no i dokladniej mozemy go wyszorować. teraz przybylo mu kilka faldek ,wiec latwiej jest tam dotrzec i wymoczyć tak go moge swobodnie obracac na brzuch na plecy .naprawdę super sprawa )) Tylko wczoraj mi suty wykręcał i szczypal mnie .hahahha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
MM jak Oli??????
Misiowa Hania cudna
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja malemu na zimniejsze dni wkladam kurtkę i buty a pod spodnie kalesonki;) a jak sie spiesze to ten kombinezon;)
a Oliwierek dzisiaj póki co lepiej,odsypia ostatnie dni
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja mam super kombinezon ale 74 i jest za duzy i 2 polarowe też 74 są za duze a kurtkę ma 74 i dobra jestKamyczka ubierz Go cieplo ;) najlepiej kup np,w hm taki polarowy kombinezonik . w hm nie są takie drogie a naprawdę fajne mają tylko rozmiary są zawyżone,wiec np jesli nosi 68 to nawet na 56,60 kup. Najlepiej to przymierz na sklepie maluchowi bo oliwier nosi teraz 68-74 a z hm nawet na 60 sa okey poza tym w taki kombinezon szybko go ubierzesz
ja malemu na zimniejsze dni wkladam kurtkę i buty a pod spodnie kalesonki;) a jak sie spiesze to ten kombinezon;)
a Oliwierek dzisiaj póki co lepiej,odsypia ostatnie dni