- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
to super! śnieg jest i temp ok 0stopniKamyczka - widzę, że i Twój dziś bez humorku, a duży ten mróz u Was?
Wojtkowi bardzo się podobało, był zaciekawiony dziećmi, wodą i słońcem, które się w niej odbijało
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie wiem dziewczyny jak wy dajecie rade funkcjonowac jak was dzieciaczki o 5 budza:)
Anszka super zdjecia:) Twoj synus cudny:)Ja tez chcialam isc na basen z Hania ale jakos sie boje.
Saiko moja Hania ma zupelnie odwrotnie:)Tylko cycus ja interesuje a jak probuje podac butelke to sie musze nagimnastykowac zeby w koncu pociagnela:)
Daria23 ale Ci zazdroszcze zabawy:) My miesiac temu bylismy na weselu ale szybko sie zbieralismy bo po 22 piersi zaczely mi sie napelniac w ekspresowym tempie i co 1h musialam latac mleko zciagac;)
MM mam nadzieje ze Twoj Oliwierek dzis sie juz lepiej czuje:)
oho Hania sie obudzila:D az 30 minut pospala:)
uciekamy na spacerek bo u nas mrozno ale slonecznie:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chłopek - i jak Sebek to zniósł, nie bolało go to? Jest poprawa?
PS Dziękuję dziewczyny za miłe słowa o synku moim ukochanym
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ja nadal cierpię na chroniczny brak czasu, bo albo próbuję nadrobić prasowanie, pranie itp, albo mamy gości. Całe weekendy wiecznie ktoś u nas jest
W piątek byliśmy na USG bioderek i wszystko jest dobrze, lekarz nawet powiedział, że pewnie zauważyłam, że jest silny jak na swój wiek i że wg USG wygląda jak by miał 4m-ce
Po za tym zaczął gaworzyć i od tygodnia pięknie mówi "A-gu" i się nabijamy że mówi do mamy po imieniu Jest na prawdę kochany, chociaż w ciągu dnia dość często na cycku wisi, za to nocki mi ładnie przesypia więc jestem zadowolona No i uśmiecha się od ucha do ucha, zwłaszcza jak się mu mówi, że jest najpiękniejszy na świecie
Dobra lecę poprasować bo za chwilę się pewnie obudzi
A to mój skarb
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
anszka ja narazie na same testy sie umówiłam, bo jak by co to lepiej i taniej wychdzi ni przy całyym egzaminie nie zdac testów
chlopek,ale czemu byś miała testów nie zdać-przecież to trzeba się wyuczyć,nie ma innej opcji.Ja mam ustalony,ale nie mówię,żeby nie zapeszyć,chociaż wiem,że i tak teraz nie zdam,muszę jeszcze kilka godz.wykupić i przypomnieć sobie szczegóły a może się uda-zobaczymy
anszka bosko maly wygląda na tym basenie,a u nas nie ma takich grup dla maluszkow i będę musiała sama z nim być i mam trochę stracha
Agnesssa kochaniutki Twój synuś i taki ładniutki
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jak karmilam piersia to tez mialam masakre.bo niby mleko mialam do d..bo maly nic sie nim nie najdal,ale mialam go tyle,ze szok... bylam w urzedzie pol godziny po karmieniu a po 5 minutach mialam całą przesiąkniętą bluzkę mimo,ze mialam 2 pieluchy w staniku włożone ..... ciekało mi jak z kranu.nigdzie ruszyc sie nie moglam ;/ taka siara jak gdzies bylismy a mi bluzki mokre sie robily ..... ;/
co do pogody to ja bym sie pobawila w sniegu ghahaha...ale to tylko z godzine dwie i do cieplego.hehe ))
anszka wlasnie mialam pytac o te majteczki basenowe. bo nie wiem gdzie kupic. moze u nas na basenie tez są . musze zadzwonic.bo juz w koncu sie wybieramy i wybieramy..ale maz ma ciagle dlugo prace.a sama nie pojde,bo ja plywc nie umiem ............... wiem siara.no ale nie nauczylam sie . juz 4 osoby probowaly mnie nauczyc i dupa.haha
mysle,ze Oliwierek syzbciej załapie niż ja.
chlopek zostawiłaś Go tam samego z tymi lekarzami? co z Ciebie za mama ;PPPPPP
ja bym nie wyszla . pamietam jak byłam malutka i rozwaliła sobie głowę.. podobno okropny widok.... i jak mieli mi zszywać głowę to wypraszali mamę już nawet na siłę,bo mówili,ze jak bedzie to widziała to zemdleje...ze nie moge zostac i tak dosyc dlugo pamietam,ze ja wypraszali, ja ją tak mocno ściskałam za ręce i wyłam i błagałam,zęby mnie tam nie zostawiała no i nie zostawiła mnie! mowila,ze to byl straszny widok-po latach mi powiedziala;p ale nie zostawila mnie;)))
nie no żartuje oczywiscie.czasem nie mozna ))))))))
agnesssa to super,ze usg i u Was wszystko dobrze.zagladaj do nas czesciej kobieto!
a Oliwierek tez sie usmiecha jak mu mowimy,ze jest taki sliczniutki albo jak tata mowi : to co synu jedziemy kupić Ci cos fajnego? a oliwier wtedy rechocze jak szalony hahahha
no i sliczny duzy Maksio!
Olga My na razie też sami będziemy z Malym na basenie,bo Mąż 'zajechany' od pracy i nie moze brak wolnego za duzo ..wiec bedziemy chodzic wtedy kiedy bedzie mial czas a nie jak sa zajecia dla maluszow;) na początek to i tak dobre i to przeciez nie bedzie juz super uczyl sie pluywac po miesiącu czy dwóch na poczatku to takie zabawy i oswajanie sie z taką ilością wody ;D
aa wlasnie ile minut trwają te zajęcia? bo nie wiemy ile czasu mamy spędzać z nim tam ))
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
U nas nocka spokojna jak zwykle, ja juz glowke umylam kawusie wypilam teraz zrobie sobie bawarke i bede sie nudzic maks spi u cioci blazej w lozeczku, dzis dotarly pieniadze za tunike ta turkusowa i sweterek dla m ciekawe kiedy przyjda mam nadzieje ze w tym tyg:)
Dzis jade do tej laski mam nadziej ze sobie cos ladnego dla blazeja wybiore i nie bedzie chciala za duzo kasy
MM ogladalam ten film i powiem ci ze wydaje mi sie ze to sa zeby ale nie chce krakac, najlepiej bedzie tak jak ci na fb pisalam zebys kupila te czopki viburcol, jesli ich u siebie nie dostaniesz daj znac kupie ci i wysle bo nie ma sensu zebyscie razem z olim sie meczyli tam jest chyba 12 czopkow o ile pamietam i kosztuje ponad 20zl
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
placze ciagle, marudzi i znow to samo..... na rękach sięuspokaja wiec będę go nosilacaly dzien..nie ukrywam,ze troche ręce i kręgosłup boli... no ale coż dla dziecka wszystko;)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
wieczorem ok 23 dałam mu 120 sztucznego a po 40 min sie obbudził i wrzask, próbowalismy go ululać przez godzinę az w końcu do cyca dostawiłam i sie dossał i poszedł spać ??? ja już za nim nie trafiam
w nocy mały ładnie jadł z cyca ale od rana juz nie lekko pociągnął tylko więc go dopoiłam 60ml sztucznego:(
co do ubranek zimowych to mialam takiego fajnego białego misia z uszami ale mały się już nie mieści a teraz czekam na brązowego bo ciocia ma mi przywieźć za kilka dni
w mothercare sa takie misiaczki, tygryski itd ale po 150zł
[img]url=http://img1.sprzedajemy.pl/540x405_kombinezon-mis-miesiecy-3264701.jpg
oprócz ego mam takie białe śliskie w gwiazdki jak te wysłane przez chłopek: ale rozmiar 74
anszka - super zdjęcia z basenu no właśnei nie wiem czemu nei chce cyca a bebilon pepti, który dzieciom nie spakuje to zjada
daria - nono, daj znać jak juz ustalicie terminy itd
chłopek, olga, anszka - wiecie, ze na zdanie testów mamy czas do 19 stycznia i od wtedy pół roku na zdanie praktycznego, inaczej trzeba bedzie już wg nowych zasad ...
Chlpek - dobra strategia z tym podzieleniem egzaminu ja jeszcze nie zapisałam się
Misiowa - tez tak miałam ale teraz już się unormowało i jak nie piję strasznie dużo to nawet 5h wytrzymam
agnessa - na początku gratuluje synka bo nie miałam jeszcze okazji zobaczysz - niedługo dojdzie do tego "Agi" "Glu" itd mój tez lubi komplementy, najbardziej,ze ma śliczne oczka
mm - współczuję Ci, wiem jak to jest nosic małego cały czas