- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wlasnie robie ryz z kurczakiem na obiad i pije cappuccino. maly zjadl i wariuje
poszlam do polskiego sklepu i pocałowałam klamkę,zamknięte dzisiaj..a chcialam mleko dla synusia kupić... na szczęście drugi polski był czynny..oczywiście ni ebyło tak prosto..okazało się,że tam nie przyjmowali karti musialam spory kawał przejść,żeby wypłacić pieniądze... w końcu udalo mi sie kupic. okazalo sie nawet,ze w tym jest tansze niz w tym w ktorym zazwyczaj kupowalismy;)
Wzielam Malego w nosidelku,bo w tym polskim sklepie jest sporo schodow ,wysokie progi i w ogóle w jedynkę z wózkiem ciężo.. i się nakursowałam z Malym na cycach ;P ... ale akurat 200 policjantow obstawillo caly rynek włącznie z policjantami na koniach- u nas zamiast chodzic i patrolowac to policjanci sobie na koniach jeżdżą...takim to wygodnie ;p hehe a dzisiaj jakies swieto,ze tyle policji i maly w tym nosidelku przyciągał uwagę wszystkich policjantow..wszyscy sie usmiechali i zagadywali.. nawet dwóch oficer podeszlo i zagadywali )
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Policjanci fajni sąsaiko zazdroszcze!
ja wlasnie robie ryz z kurczakiem na obiad i pije cappuccino. maly zjadl i wariuje
poszlam do polskiego sklepu i pocałowałam klamkę,zamknięte dzisiaj..a chcialam mleko dla synusia kupić... na szczęście drugi polski był czynny..oczywiście ni ebyło tak prosto..okazało się,że tam nie przyjmowali karti musialam spory kawał przejść,żeby wypłacić pieniądze... w końcu udalo mi sie kupic. okazalo sie nawet,ze w tym jest tansze niz w tym w ktorym zazwyczaj kupowalismy;)
Wzielam Malego w nosidelku,bo w tym polskim sklepie jest sporo schodow ,wysokie progi i w ogóle w jedynkę z wózkiem ciężo.. i się nakursowałam z Malym na cycach ;P ... ale akurat 200 policjantow obstawillo caly rynek włącznie z policjantami na koniach- u nas zamiast chodzic i patrolowac to policjanci sobie na koniach jeżdżą...takim to wygodnie ;p hehe a dzisiaj jakies swieto,ze tyle policji i maly w tym nosidelku przyciągał uwagę wszystkich policjantow..wszyscy sie usmiechali i zagadywali.. nawet dwóch oficer podeszlo i zagadywali )
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas nie ma śniegu,ale zimno jest brrrr też oglądam Julkę i żrę ciastka,niedługo moja doopa będzie jak u Lopezki czy innej Kardashiankikurde snieg u was? masakra..u nas nawet cieplo jak na jesien
Mój Domiś ciągle się przewraca naa boki heheh i teraz tak lubi leżeć
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witaj Misiowa,ja jestem mamą Dominika,mój waży ok 7kg i nosi ciuszki rozmiar 68/74 karmię tylko piersią tak co 2,3 godzinki tez na żądanieCzesc dziewczyny:)Przez przypadek odnalazlam to forum i odrazu postanowilam sie odezwac:)Rowniez jestem mamusia lipcowa malej Hani i z checia bym do Was dolaczyla:) Mam do Was pytanko dziewczyny ile waza Wasze maluszki?Moja Hania wazy juz prawie 8 kg i wydaje mi sie ze to duzo jak na swoj wiek.Co prawda jest dluga bo ma prawie 68 cm ale i tak mysle ze to duzo. Z checia bym sie dowiedziala jak to u Was wyglada:) Karmie piersia na zadanie i moj maly zarloczek domaga sie cyca co godzine wiec to pewnie przez to:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sliczne imie wybralas dla córci Faktycznie sporo wazy ,ale nie ma co jeszcze dramatyzowac jak na cycolku
Moj Oliwier mierzy 70cm , nosi ubranka na 68-74 waży nie wiem dokladnie ile ,ale na pewno ponad 7 kg. w przyszlym tyg-na początku ,mam nadzieje, bedzie u nas położny i będzie Go ważył,bo ostatnio zepsuła mu sie waga i byl tylko z miarką ;/
U Nas wszyscy zauwazyli ,ze Oliwierek się zaokrąglił troszkę ale nie wygląda na tłuścioszka normalnie wygląda polozny powiedział,że długi jest .ale jak na nasze forum to raczej normalny
wstaw jakies zdjęcia Hani! Jak sobie radzisz z córcią?to Twoja pierwsza pociecha?
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
a tak z drugiej beczki moj Pawełek poszedł spac ok 20 a wstał o 6 nad ranem bez zadnej przerwy na jedzenie
witaj Misiowa miło cie poznac fajne imie wybrałas mal Pawełek wazyl tydz temu 7,5 kg i mierzy 68cm. Ja karmie butelka daje mu bebiko
m_m mialas wstawic zdjecie mojego przystojniaka Oliwierka
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj Oliwier tez nie chcial herbatki,ale wsypywałam więcej niż jest napisane ..tak żeby było słodkie ,bo z jednej lyzeczki bylo ble ;p/ no i zaczął pić moj jakby jadl mleczko bez picia herbatki to by mial takie zatwardzenie...
Jak Ty to robisz ,ze pawelek tak ladnie Ci spi? Oliwier poszedl spac o 22 wstal o 1 i juz do 3 w ogole nie m,ogl zasnac jak zasnal to o w pol do6 sie obudzil znowu ryk.. w sumie to śpi z nami teraz,bo cale noce mamy przerąbane.... 2 tygodnie bylo super jak z bajki, jadl spal jadl spal... nockki byly cudowne... o 21 szedl spać i po 4,5 godzin spał bez krzyku i placzu..a teraz tylko ciagle marudzi ;// budzi sie w nocy z wrzaskiem i tak co pol godziny ;/
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
ja daje mojemu malemu ten kleik ryzowy i pomaga, jak moj jest zdrowy i nic go nieboli to mi spi tyle
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Jutro zmiana czasu a i tak njz ciemno a na dodatek zaczelo pruszyc
Musze odzyskac zimowa kurtke bo zostala u znajomych w Warszawie
Ja karmie piersia ale jak jestem w szkole i maly jest caly dzien na sztucznym to pije herbatke rumiankowo-koperkowa
Czesc Misiowa - moj po 3 m-cu wazyl 6400 wiec kolosem nie jest
Udaly sie nam malenstwa wszystkie sliczne.
Bidolku, na ktorej stronie moge zobaczyc jakies aktualne zdjeciie Kamilki?
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poza tym drobnym szczegolem,ze mam wrazenie jakbym cofnela sie do punktu wyjscia-jak za czasow karmienia piersią ..ciagle darł się,płakał...to jest naprawdę kochany ...
ciekawe jak dlugo bede miala okres... chcialabym krocej niz 7,8 dni a to raczej niemożliwe...
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M serio tak długo masz okres?Ja to mam3,4dnisloneczko oliwierek tez zdrowy,ale ciągle marudny ;/ wiesz..ja moglabym wstawac po 3 godziny ,ale nakarmic go i spac a on wstaje co chwile placze krzyczy nie wiem jak mu mam wtedy pomoc... godzine go nosisz bujasz..a on po 20 minutach to samo ;/
poza tym drobnym szczegolem,ze mam wrazenie jakbym cofnela sie do punktu wyjscia-jak za czasow karmienia piersią ..ciagle darł się,płakał...to jest naprawdę kochany ...
ciekawe jak dlugo bede miala okres... chcialabym krocej niz 7,8 dni a to raczej niemożliwe...