BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #454365 przez Daria23
hejka i ja sie przywiam u mnie nocka oki pobudka dopiero o 5:)ale co Tymek wczoraj naświrował wieczorem nie chciał zasnać itp az sie spociłam z tego wszystkiego wrzaski takie:)ale to przez to że dwa dni go lulałam na rączkach do snu po szczepieniu i wczoraj miałam za swoje-nigdy więcej rączek na dobranoc:)

A ja się pochwale że mam dziś imieninki także wszystkie Darie- sto lat:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #454369 przez anszka
Daria - wraz z Wojtusiem życzymy spełnienia marzeń :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #454385 przez maksiu
Hej i ja Daria w raz z chlopakami skladamy ci najserdeczniejsze zyczonka imieninowe spelnienia marzen:)
U nas ok w koncu moja tunika przyjdzie ciekawe o ktorej, za godzine do lubawy jade, potem na mszanowo na gmine do nas zawiezc podanie i zaswaidczenie od pani dr o dofinansowaniu na szczepionki, moze mi sie akurat uda:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #454388 przez mloda_mamuska
Hej ;)

Daria sto latek! :kiss:

saiko moj Oli tez się slini,to normalne

a Oliwierek juz probował marchewke,sliwke,jablko ;)nie dużo po łyzeczce,dwie;)

Majowka hahahha dobre to co przeczytałam ;)) Fajne masz podejście! ;)
Moj to by mnie zjadł za brak seksu :lol: zresztą...mi też brakowało w połogu już ;)
piersi faktycznie inaczej wyglądają ;/ ja mialam zawsze mniejsze a teraz rozmiar wieksze zostay,ale nie takie fajne jak pełniły rolę mleczarni :lol:

My też używamy pampersów 3 ;)

ja wlasnie pije cappuccino ..musialam przebrac malego,bo nawalił niemilosiernie duzo w pampersa i tak mocno jechało.............. ble ;P
poza tym w nocy po owsiance spał 5 godzin,ale caly dzien nie mogl kupy zrobić i pod koniec dnia robilismy z nim godzine cwiczenia zeby zrobil i w koncu sie udalo.ale męczył się strasznie... :( tej nocy juz mu nie dalismy ;P

12 lata 2 miesiąc temu #454400 przez maksiu
Ok ja mykam jeszcze na ubikacje i sie troszku pomalowac, dopic inke, i smigamy na cwiczenia zdam relacje jak wrocimy, po drodze musze do hurtowni zajechac po jakies banany, a co myslicie o winogronie czy mozna jesc?? bo ja w szpitalu jadlam i tak jak by w hurtowni mieli to moze bym wziela sobie mhhh niewiem
no i na gmine trzymajcie kciukasy zeby mi sie chociaz na 2 szczepionki od nich wyciagnac udalo:)zawsze cos

12 lata 2 miesiąc temu #454417 przez anszka
Maksiu - ja już jadłam winogrona, oczywiście nie kilogramami, ale efektów ubocznych u małego nie zauważyłam.

U nas beznadziejna pogoda :(

12 lata 2 miesiąc temu #454442 przez Kamyczka
Witajcie mamusie :)
Daria wszystkiego naj całuski :kiss: :kiss: :kiss:
A mój Dominik ma dziś 3 mce :)
Maksiu powodzenia oby się udało,nalezy wam się kaska w końcu!
Majówka u nas seksu brak,więc i wpadki nie będzie :blink:
Saiko witaj kochana :)

12 lata 2 miesiąc temu #454511 przez Olga
Hej dziewczynki.

Ja wcześnie rano już u lartngologa byłam,wyczyścił mi drugi ucho i trochę juz lepiej słyszę,ale to jeszcze nie tak,jak powinno być :( Dobrze,że Ignaś nauczył się pić z butli,to moja mama mu dzisiaj podał,bo bym nie zdążyła na karmienie :) wypił 150ml bez problemu :)

Kamyczka buziaczki dla Dominisia :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #454519 przez Kamyczka
Olga napisał:

Hej dziewczynki.

Ja wcześnie rano już u lartngologa byłam,wyczyścił mi drugi ucho i trochę juz lepiej słyszę,ale to jeszcze nie tak,jak powinno być :( Dobrze,że Ignaś nauczył się pić z butli,to moja mama mu dzisiaj podał,bo bym nie zdążyła na karmienie :) wypił 150ml bez problemu :)

Kamyczka buziaczki dla Dominisia :kiss:

Dziękujemy :kiss:
Ale to musi być ból uuuuuu :( wspólczuję kochana

12 lata 2 miesiąc temu #454538 przez anszka
Kamyczka - :kiss: :kiss: :kiss: dla Dominisia, niech rośnie zdrowo :)

12 lata 2 miesiąc temu #454547 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka - :kiss: :kiss: :kiss: dla Dominisia, niech rośnie zdrowo :)

dziękujemy :kiss: :kiss: :kiss:
u nas leje :(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #454551 przez Olga
maksiu napisał:

Ok ja mykam jeszcze na ubikacje i sie troszku pomalowac, dopic inke, i smigamy na cwiczenia zdam relacje jak wrocimy, po drodze musze do hurtowni zajechac po jakies banany, a co myslicie o winogronie czy mozna jesc?? bo ja w szpitalu jadlam i tak jak by w hurtowni mieli to moze bym wziela sobie mhhh niewiem
no i na gmine trzymajcie kciukasy zeby mi sie chociaz na 2 szczepionki od nich wyciagnac udalo:)zawsze cos

Maksiu ja winogrona od samego początku karmienia jem,zresztą już w 5 mies.są sloiczki z winogronem.Ja już jem wszystko,Ignaś nie ma żadnych boleści,wcale nie zwracam uwagi na jakąś dietę :)

Saiko pytałaś,skąd wiedziałam,że juz podać,takie jakieś miałam przeczucie,że już mogę ha ha.Ignaś waży prawie 8 kg.wyglada na dużo wiekszego,niż ma,więc pani doktor mówiła,że mogę zacząć wprowadzać.Je 1/3 słoiczka,zależy w jaki dzień,a karmię piersią i od paru dni pije raz dziennie 150ml mleczka Nan,ale to tylko dlatego,żeby był gotowy np.w takiej sytuacji,jaką miałam dzisiaj rano,bo by był biedaczek głodny :(

Daria wszystkiego najlepszego :)

Kamyczka trozkę bolalo,ale juz wole ten bol,niż tą głuchotę-och co za uczucie,mówię wam :angry: teraz wzięłam paracetamol,bo jak w tym uchu naruszył,to mnie głowa boli,mam nadzieję,że już będzie dobrze :) A czemu to seksu u was brak? Ja muszę się pochwalić,że jest chyba lepiej niż kiedyś ha ha :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #454570 przez anszka
Olga - a czosnek jesz? Ja też nie stosuję już żadnej diety, tylko zrezygnowałam z tzw. śmieciowego jedzenia ;) i gdzieś czytałam, że czosnek może zmienić smak mleka, ale właśnie nie wiem, czy to prawda.

12 lata 2 miesiąc temu #454585 przez Olga
anszka tak też czytałam o czosnku,ja nie robię nic z nim,ale jak np.jest sos czosnkowy do pizzy,to też trochę zjadłam,ale wolę zwykły,więc mnie nie ciągnie :) smażone jem od początku,nie bawię się w gotowanie na parze itp.a winogrona uwielbiam i potrawię zjeść takie dwie kiście od razu :)

12 lata 2 miesiąc temu #454597 przez anszka
Mam ochotę na szpinak z dużą ilością czosnku, ale chyba nie zaryzykuję. Stosowałam dietę na początku, jak mały miał problemy z brzuszkiem i wtedy waga ładnie spadała, a teraz stoi w miejscu, bo wróciłam do obżarstwa. Mam większy apetyt niż w ciąży, zwłaszcza na słodycze :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka