BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #453466 przez Olga
Witam się i ja :)

Nocka taka jak zwykle,bez żadnuch niespodzianek,teraz piję kawkę,a Ignaś śpi.Zaskoczył mnie,bo widać,że mu się spać chciało,wykulał się ze mną w łóżku,już myślałam,że uśnie,bo często tak rano zasypiał,ale miał nerwy,więc wzięłam go na ręce,ale też mu nie pasowało,więc bezsilna włozyłam go do łóżeczka,pomacał troszkę swoje zabawki i usnął :) Super to wyglądało-taki aniołek w tym łóżeczku :) Napisałam sms do tatusia,a on mi odpisał,że widocznie Ignaś miał mnie dosyć ha ha :lol:

m m u nas na bilansach też ważą w samym pampersie,a czasami i bez,to zależy jaka jest pielęgniarka,ale w ciuszkach nigdy :)

agnesssa super,że się odezwałaś,buziaczki dla Twojego maluszka :kiss:

Mały wstanie,zje jabłuszko i idziemy na spacerek ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #453470 przez mloda_mamuska
maksiu ja w tamtym miesiacu mialam 9 dni a w tym spoznil mi sie tydzien ponad ;)
mi to zazwyczaj po 10,11 dni lalo sie jak z kranu;/

Olga no u Nas to zawsze cały nagi jest ;)) czasem zdarza Mu sie sikać akurat ;P

tu jakie fajne ciuszki:
www.mothercare.com/christmas-clothing-dr...opuff-_-xmasclothing
3strony mają ;)))

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #453485 przez Olga
To ja okres mam najlepszy-3 dni i na drugi to już mało co leci ha ha,no i bezbolesny :lol: teraz miałam z pięć i w szoku jestem,że tak dlugo :angry:

My mamy taki dresik jak ten z reniferem w paseczki,tylko z bałwankami :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #453700 przez Majowka
M-M, super te ciszki! Zazdroszcze Ci tego mathercare! Bardzo lubie ten sklep. Moze tez cos zamowie przez internet.

Ja juz po okrsie. Dostalam tydzien temu. U mnie byl bardzo mocny, jak po porodzie. Zuzylam mase podpasek, o tamponach mowy nie bylo, wszystko plywalo. Bolu zadnego nie bylo, az sie dziwilam.

Ja nie biore tabletek antykoncepcyjnych na razie, moze wpadniemy :laugh: :laugh: :laugh: ja bym chciala miec jeszcze dwojeczke.

Agnessa, Maksio jest cudowny! odzywaj sie czesciej!

12 lata 2 miesiąc temu #453719 przez mloda_mamuska
Majowka ale chcesz juz teraz następne? :)))

ja tez chcę jeszcze ..bardzo chcialabym dziewczynke,ale gdzies za 3 ata moze ;p
wiadomo,ze jakbym wpadla to bym sie cieszyla.ale wolalabym jeszcze nie teraz;P
a jak sie spoznial teraz tydzien to juz myslalam,ze wpadlam; P
i niby bylam przerazona.ale pomyslalam sobie,ze moze znow bede czula ruchy maluszka.. i w ogole.. i jakby tak..cieszylam się.... ale jednak nie ;) no i w sumie dobrze... lepiej bedzie jak za 2,3 lata bedzie nastepne;))

12 lata 2 miesiąc temu #453766 przez Kamyczka
Hejka mamusie :blink:
ja nie ma jeszcze okresu i nie planuję następnych dzieci
Majówka serio już bys chciaała kolejne dziecko?
Anna super,ze operacja się udała :kiss: całuski

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #453820 przez Olga
Ja zawsze zwlekałam z drugim dzieckiem,bo myslałam,że nie będę umiała pokochać drugiego dziecka,tak jak pierwszego(że nie będę mogła tej miłości podzielić na dwoje dzieci),ale zdecydowaliśmy się i wszystko można,jak się bardzo chce :) Teraz juz na troje rozdzielam moją miłość matczyną :kiss: :kiss: :kiss: I zawsze mi się wydawało,że Marika jest jeszcze bardzo malutka i potrzebna jej jestem cała,dlatego taka duża różnica wieku ;)

My juz po spacerku :)

12 lata 2 miesiąc temu #453825 przez mloda_mamuska
Kamyczka ale w oóle nie chcesz ju mc dzieci wiecej? tylko 'jedynaka'chcecie?:)

Olga osttanio wlasnie sie zastanawialam jak to jest z drugim dzieckiem.. jak to sie dzieli tą miłośc.ciocia mi kiedys powiedziala ,ze im wiecej ma sie dzieci tym ta milosc się mnoży... ona ma 4 dzieci ;) ja tak bardzo kocham Oliwierka i tez myślałam czy bym tak bardzo kochała drugie dziecko ...ale pewnie tak ;) moja mama mi mowila,ze sa rozne dzieci i potrzebuja różnie dozować tą miłość i uwagę..ja nie potrrzebowalam az tak jak moja siostra.ona zawsze wymagala wiecej uwagi i wiecznie o mnie byla zazdrosna i zawze mowila na mnie jak bya małze ja jestem be dzidzia i ona nie chce takiej dzidzi ;)) wiem,ze dzieciaki czesto się kłócą i ciężko jest mamie w takich sytuacjach,bo nie moze stanac ani po jednej nai po drugiej stronie i jest to naprawdę trudna rola ... no ale wszystko jest do nauczenia się i ogarnięcia,wiec myśę,że kiedys przekonam się jak to jest..oby to nie byly bliźniaki.bo w dalszym ciągu moge miec blizniaki i jest duze prawdopodobienstwo niestety ;P wtedy to bym osiwila w ciagu roku.haha

12 lata 2 miesiąc temu #453835 przez Daria23
wiecie co a ja po porodzie powiedziałam że nigdy więcej żadnego dziecka więcej...że nigdy nie chce więcej przejść przez ten ból ale teraz im dalej od porodu tym chyba coraz bardziej zmieniam zdanie:P nie chciałabym teraz ale kto wie może w przyszłości...marzy mi się córcia mamuni:):)

12 lata 2 miesiąc temu #453839 przez mloda_mamuska
Daria ja tez chce jeszcze córcię :)
moze to dziwne,ale ja pamietam,ze bardzo boalło i darłam sie na caly szpital,ale tego konkretnego bolu nie pamietam ;))

12 lata 2 miesiąc temu #453841 przez Kamyczka
MM nie wiem-nie wiem czy będzie nas stac na 2,tez chciałam zawsze miec synka i córkę :blink: a ból pamiętam jeszcze :( ale nie chodzi mi o ból,bo on mija-chodzi o utrzymanie dzieci.

12 lata 2 miesiąc temu #453842 przez Daria23
mi już zanika on w pamięci ale mniej więcej jeszcze pamietam jak to było wrrrrrrrrrrrrrrr :)

12 lata 2 miesiąc temu #453846 przez mloda_mamuska
hehe ja przez ten gaz rozweselajacy bylam taka otumaniona.... ze juz nic nie pamietam z bólu;)
tylko jak mnie nacieli ,ze piekło bardzo ...no i kilka sekund i mały juz był z Nami ;) a te 16 godzin mało co ;)

12 lata 2 miesiąc temu #453847 przez Daria23
Kamyczka ma racje nie pomyślałam pod tym kontem ale faktycznie i nas na dzisiejszy nie byłoby stać na drugie dziecko może jakbym wróciła do pracy i potem bo teraz to cienko

12 lata 2 miesiąc temu #453850 przez Daria23
M_m-ja byłam bez znieczulenia więc doskonale pamiętam wszystko:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka