- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
dziewczyny powiedzcie ile waża wasze dzieciaczki?bo Tymek waży 6,600 i tak sie zastanawiam czy to dobra waga na ten wiek???
Olga-biedna ty współczuje bardzo niestety nie mam żadnej złotej rady bo nigdy odpukać mnie ucho nie bolało...
Majówka-ale ty cudeńko urodziłas:)
saiko=nie mam pojęcia co ci poradzić ja od poczatku Tymka wcale nie nosiłam i sie nie domaga teraz tego ale staraj sie małego na leżąco zagadywać rozbawiać itp ja zawsze tak robie z Tymkiem
Daria Ignaś na bilansie 2 tyg.temu ważył 7.200 i miał 71 cm.A co myślisz,ze Tymuś waży za malo,czy za dużo?
Co do uszu,to one mnie nie bolą,tylko od tego zatkania cala głowa mnie boli i temperatury dzisiaj dostałam,a laryngolog dopiero w czwartek przyjmuje
Saiko moje obie córki nie raczkowały i nie lubiły leżeć na brzuszku i nic im nie jest,wyrosły na zdrowe i mądre dziewczyny
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0
Saiko, faktycznie pod pokoik, ale przez przypadek
M-M, kupilam w zarze home kids, na pewno masz tam u siebie, to zajrzyj. Maja cos takiego:
www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servl...tmas%2BRomper%2BSuit
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
chlopek trzymam kciuki,zeby jutro wszystko poszło jak po maśle,daj znać,jak tylko będziesz mogła ucaluj Sebusia
Ignaś dzisiaj już 150ml mleczka na noc wypił,ale po 4 godz.już cycol musiał być.Może jak później zacznę mu z klieikiem podawać,to dłużej pośpi.
Słoneczko Ignas się jeszcze tak nie przewraca,z plecków na boki i odwrotnie to tak,a z brzuszka na plecki to raczej przez przypadek,jak mu się rączki zachwieją Co do wagi,to nasza pediatra mówiła,że Ignaś też waży dużo,ale jest na piersi,więc nie mam się co przejmować,widocznie jest z niego duży facet-bo on miał 2 tyg.temu aż 71 cm,to jest długi bardzo,bo Pawelek wygląda na grubszego,mój nie ma jakiś wałeczków ma nogach,to chyba przez te cm tyle waży
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Melduje się Właśnie się karmimy i Maksiu zasypia przy cycusiu a ją razem z nim Mało czasu ostatnio na forum spędzam tzn czytam na bierzaco ale z pisaniem gorzej. Mój mąż wyjechał na szkolenie i zostałam sama z małym i mimo że Maks jest dość grzeczny to jestem zmęczona :/
Dobra Maksymilian skończył jeść więc i ją wracam do spania, postaram się wpaść w ciągu dnia
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Słoneczko M_M - troszke mnie uspokoiłyscie. Ale lekarz powiedział ze do ząbków jeszcze daleko wiec jak tak przez kilka miesiecy bedzie - to jakas masakra. Dzis rano jej masowałam palcem dziasełka i sie uspokajała.ale jak tulko przestałam to znowu pisk był
Aneczka - ciesze sie ze wszystko sie udało i ze co najgorsze to juz za Wami. Buziakujemy Was mocno i koniecznie dawaj znac
Agnesssa - znam ten ból z kurczeniem sie czasu :/ ale ciesze sie ze Maksiu jest grzeczny i z tego co widziałam do Tatusia bardzo podobny
Słoneczko - mi tak strasznie włosy wypadaja szkoda mi ich nie.jest bo mam ich duzo ale zaczynam sie martwic czy jakas chora nie jestem
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Anna-cieszymy sie bardzo jednak kciuki pomogły:)
Słoneczko-mi na maksa wypadają już mój Mis wyzywa że moje wosy są wszędzie trzeba bedzie chyba zacząć coś brać na to
Olga-wydawało mi sie że mało waży bo on taki szczuplutki do niektórych dzieci jest ale chyba dobrze waży jak ma 68cm i 6,600
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Wszystko już przeczytałam
Anna - trzymałam kciuki już w poniedziałek, bardzo się cieszę, że operacja się udała, buziaki dla dzielnego Kubusia
Bidol - jak tam zdrówko dzieciaczków?
Słoneczko - dużego, ślicznego i silnego masz faceta Mi włosy nie wypadają, ale cały czas biorę witaminy.
Olga, Chłopek, Saiko - zaciskam kciuki, żebyście zdążyły z tym prawkiem przed zmianami.
M_M - ADHD? eee... raczej nie. Wbrew pozorom nie każda ruchliwość to nadpobudliwość psychoruchowa. Myślę, że miałabyś do zmartwień, gdyby Oli nie interesował się światem
Kamyczka - mój też niekiedy płacze przy cycu i je praktycznie co dwie godziny (ostatnio nawet w nocy i to akurat mnie trochę martwi).
Daria - Wojtek dwa tygodnie temu miał 5900g i było ok. Myślę, że gdyby Tymek za mało ważył, to pediatra zwróciłby na to uwagę. Teraz podobno przyrosty są mniejsze, chyba ok. 450g na miesiąc.
Majówka - wow, super, że Lukasek zamieszkał w swoim pokoiku
Agnesssa - buziaki dla Maksia, w wolnej chwili napisz nam, co tam u Was słychać, jak synuś rośnie i jakie postępy robi
Maksiu - biedactwo, znowu masz powody do zmartwień. Dlatego tym bardziej nie martw się ciotką, szkoda Twoich nerwów.
Daners - mój też się nudzi w gondoli, najlepiej gdy jeżdżę pod drzewami,a tych u nas deficyt
Saiko - rozumiem Cię, ja też nie umiem zostawić płaczącego Wojtka, zwłaszcza, że jego płacz szybko przeradza się w histerię, którą trudno opanować nawet trzymając go na rękach. Powiedz, jak Szymek sypia w ciągu dnia? Bo u nas w tym tkwił problem.
Mój synek też nie lubi leżeć na brzuchu, złości się okropnie, kładę go kilka razy dziennie, ale nic na siłę. Najbardziej lubi matę, ale w leżaczku też posiedzi. Trzeba go jednak co jakiś czas zagadywać.
A na płacz u nas pomaga (głośna) muzyka, czasem muszę się też posiłkować suszarką do włosów, wystarczy kilka sekund, a on zapomina, że płakał
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Dziewczyny używa już któraś pampersów 4???
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
U nas oki dzis spalam lepiej, teraz siedze sama w domku jak kolek szkoda ze wszystkie tak daleko siebie mieszkamy, bo bym do ktorejs na kawke wpadla:)
Wuj na groby poomyc pojecvhal, a ciotka do swojej siostrzyczki, ktora w porowanniu so niej to niebo a ziemia. Dzwonilam o ta moja tunike bo jeszcze jej nie mam no i babkia powiedziala ze napewno bedzie dzis nadana, i jutro ja dostane, a jutro jeszcze do lubawy jedziemy ahhh mam dosyc tego jezdzenia, Daners ty pytalas o wagi bablow tak czy ktora bo juz nie pamietam , moj 2 tygh temu wazyl bez bodow na samym pampersie 6700 wiec waga oki, maks moj w wieku 3 miesiecu mial 6300:)
Daria ja mam jeszcze 3 ale nie wiem czy teraz mu juz 4 nie kupic bo te takie ciasnawe sie wydaja
oki m ykam kawusie zrobic sobie
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
anszka z tym adhd to raczej tak żartem napisałam
Dziewczyny u Was ważą w pampersie?
sloneczko pawelek jest piekny i taki duzy
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
majowka super ten stroj.u nas w sklepie nie bylo zary home.ale mozna zamawiac ,musze zerknac na stronie;))))))
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Używam jeszcze trójek, mam 300 szt., potem zastanowię się nad czwórkami.
W wolnej chwili ściągnę zdjęcia i wstawię, bo rzeczywiście dawno nie umieściłam facjaty mojego brzdąca
Wyjazd udany, imprezki rodzinne odhaczone, następna to chyba będzie moja trzydziestka, a to już tuż, tuż
A teraz idę na spacer, choć pogoda zachęca raczej do leżakowania.
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa