BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469902 przez saiko
Olga napisał:

Saiko przykro mi,ale wszystko przed tobą,uda się na pewno :) a jak wspominasz testy? :unsure: Buziaczki dla synusia :kiss: :kiss: :kiss:

testy dobrze - wczoraj wieczorem sie pouczyłam. Zrobiłam jeden błąd. Dobrze, ze nie trafilam na pytania o dozwolone predkosci i długość hamowania :)

Moje malenstwo pierwszy raz spi pod kołderką :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #469921 przez Anna77
No i Dziewczynki ucichły :dry: Też zaraz idę spać. Rano chcę wcześnie wstać, żeby podjechać troszkę przyspieszyć sprawę internetu i odebrać dowód rejestracyjny. Miałam to zrobić dzisiaj, ale oczywiście nie wzięłam ze sobą karty pojazdu. Muszę więc jechać jeszcze raz :(

Chyba zacznę jeść jakiś chrom, bo coś często mam ochotę na słodkie.

12 lata 1 miesiąc temu #469923 przez Anna77
No to dobranoc i do jutra. Spokojnej nocki wszystkim nam życzę :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #469935 przez mloda_mamuska

Anna
mi chrom w ogole nie pomagal na slodkie. :( a tez bywalo,ze pochłaniałam kilogramami,ale niektorym podobno pomaga.jaka w tym prawda nie wiem.

saiko
moj to sie rozkopuje. .chyba,ze z nami spi i pod nasza.ale to i tak czesto musimy go ponownioe przykrywac;)

a co do egzaminu nast.raz bedzie lepszy ! :kiss:

co do imion ja mam 2 i drugie jakies w ogole nie potrzebne. a w szkole -ze mnie akurat nie .ale dzieci smialy sie z niektorych,ze nazywaja sięzugmunt czy alojzy... ja mam samanta.tez dziwacznie,ale jeszcze w granicach ... znajoma ma balbina a druga henrykka .. :woohoo:

Anna podziwiam Cie za wytrwałośc co do silowni.mi by sie nie chciało.chyba leń jestem ;P

mamamuminka a miro co ile je jak zjada 200 na raz? to nie mozesz kupic mu wiekszej butli;)???
Nasz dzisiaj 180 dwa razy wtrąbił to nasz nowy rekord ;)

kupilismy butle tomme tippe te z rurkami zobaczymy jak bedzie z zasysaniam. mąż twierdzi,że to bez sensu bo avent mamy te antykolkowe i tez te krążki niby mialy zapobiegac zapowietrzaniu i dupa.... ale mi sie wydaje,ze te TT beda lepsze ..zobaczymy :laugh:

bidol
co dzisiaj jadłaś ?? moj Oliwier tez ma takie kreski.ale zębów nie widzętylko te kreki i wypukłe miejsca i biale . i tylko tyle;)

co do siadania moj tez to robi .dzisiaj znow prawie wypadl z bujaka. dzisiaj na zakupach to darl sie i darł........ mysle,ze w spacerówce bedzie mu lepiej-bo bedzie widzial lepiej swiat;))
:lol:

My oglądamy kolejny odcinek Park Avenue i spaćku lecimy.misiek jeszcze na dzien pracuje ;)
Oby Maly ladnie pospał .najlepiej do rana hehe :lol: :lol: :lol:

Dobranoc mamusie oby maluszki daly pospac w nocy :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469961 przez anszka
Witam się pierwsza i życzę miłego dnia :woohoo:
Bidol - nie usnęłabym głodna ;)
Anna - jak czytam o Twojej siłce, to mam wyrzuty sumienia, zwłaszcza, że zazwyczaj w tym momencie coś przeżuwam :laugh: Na mnie chrom też nie dział, ale pewnie -jak znam siebie- nie brałam regularnie. Jakie autko sobie sprawiliście?
Saiko - Jeden sukces jest - testy zdane - gratuluję! kiedy następne podejście i ile teraz kosztuje egzamin?
Olga- chciałabym zobaczyć Twoją minę po powrocie do domu, drżyjcie narody :S
M_M- też z niecierpliwością oczekuję czasów spacerówki.

I później napiszę coś jeszcze...

12 lata 1 miesiąc temu #469965 przez chłopek
hej ja jeszcze w szoku jestem, koło mnie jest ubojnia krów i wczoraj koles popełnił tam samobójstwo podciął sobie żyły i tętnice szyjna az do kregosłupa, i tak wyszedł na halę z tą tryskającą krwią, podobno żona go zdradzała miał 42 lata i dzieci

12 lata 1 miesiąc temu #470014 przez mloda_mamuska
Witajcie mamki !

My juz na nogach. ja wypilam kawe i ide usypiac malego moze jeszcze z pol godzinki pospi. bo marudzi .

chlopek
masakra to co napisałaś.szok.........

12 lata 1 miesiąc temu #470027 przez bidol
doberek :laugh:

ja już po śniadanku - czyli po czarnej kawie :P

M_M
- my z bratową się odchudzamy (mieszkamy w bliźniaku więc jest za ścianą) więc zawsze raźniej :) I troszkę zmodyfikowałyśmy dietę :S
czyli wczorajszy dzień wygląda tak

śniadanie - kawa

obiad - brokuły z pomidorem i 2 jajka

kolacja - grilowana pierś kurczaka i sałata skropiona cytryną

da się wyżyć :unsure: B)

Saiko
- nie łam się - na palcach policzyć kto za pierwszym razem zdaje ;) Buziaki dla Szumulanta - ode mnie i Kamilki :kiss: :kiss: :kiss:

M_M
- co do gustu to faktycznie chyba podobny mamy :lol: ale Kamilki nóżki tak średnio na rurki się nadają :silly: lubię ją też w baggach :blink:

Anna - Ty zawsze w biegu - hahaha - widzę że rytm z czasów ciąży wrócił :lol: "kobieta demon" hahahah :lol: wode podpalić może :lol:

M_M - kiedyś pytałaś czy lowela dopiera ubranka - hmmm - do tej pory prałam w 40 stopniach ale jak Kamila je to uciapane jest wszystko więc skusiłam wię na 60 stopni i do proszku dodaję trochę vanish oxi action i jest super :laugh: a po marchewce namaczam i też dodaję vanisha i plamy pięknie schodzą. Na szczęście Kamili nie uczula :)

Anszka - jak byś wyglądała jak ja B) to uwierz że usneła byś :side:

Chłopek - ale historia :ohmy:
Mój wujek się powiesił bo nakrył żonę (zdzirę) z najlepszym przyjacielem :( :( chciał się Mamie wyżalić ale Babcia była u córki w USA i przedłużyli jej wizę i nie wytrzymał i się powiesił :( odnalazła go 6 letnia córka :( :( :(
A teraz ta zdzira chce mieć przy nim miejsce w grobowcu :angry: za który i tak płacili dziadkowie bo ona się na wszystko wypieła ( na małe dzieci też) i pojechała do niemiec. Wróciła z dzieckiem :angry: :angry: :angry: :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #470034 przez Daria23
Hej Kochane witam się i ja :)kurcze jeden dzień tu nie zaglądałam i miałam naprawde sporą lekture:P
Ja wczoraj byłam u dentysty brrrrrr ale bolało:(Tymuś mi od paru dni budzi się w nocy z płaczem ale potem kłade mu pieluszke smoka i zasypia ale ciekawe od czego dziś tak 4 razy zrobił wczoraj to samo:(

M_m-pytałaś o wesele chcemy zrobić tak na 80 osób...a co do ubierania małego na dwór to ja zakładam mu cienkie rajstopki spodnie bluzke i kurteczke cienką jesienną,wkładam go w cienki polarowy śpiworek i kocyk na to i wio:)

Chłopek-ale masakra widocznie był słaby psychicznie człowiek-szkoda tych dzieciaczków:(
Saiko-łepek do góry ja też zdałam np dopiero za 3:)

A u nas dziś przymroziło rano było -4

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470050 przez Daria23
A tu Tymko:)

I z tatkiem swoim:P
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470053 przez saiko
hejka,

kołderka do bani - za gruba i puchata, dobrze, że odziedziczona - może za rok sie przyda.
Pod czym śpią Wasze maleństwa???
mały się budził 3 razy :( a rano z piskiem niestety :(

pogoda u mnie szara deszcz wisi na włosku
mały zjadł butlę i śpi - pierwsza poranna drzemka, potem marchewa i na spacer jakiś o ile sie nie rozpada

bidolku - nie łamię się. Nie spodziewałam się, że wyjade na miasto ale jednak jak już jezdziłam ponad 20 min to myślałam, że jednak może mi się uda :(
a nie możecie znaleźć jakieś lepszej diety? Ja bym nie dała razy na tej czy Kapuścianej.

anszka - egzamin z testami kosztuje 134 a same jazdy 112.
pytałaś też chyba jak mi idą wyrzeczenia, no w miarę sie trzymam ale całkiem bezsłodyczowo się nie udało póki co, ale i tak lepiej niz gdybym tego nie postanowiła.

Daria - mój tez isę budzi jak go położę za wcześnie - tak jak wczoraj. On musi chodzic spac na noc dopiero ok 23 bo inaczej budzi sie ok 4-5 rano :(

MM - myślę, że jeśli TT mają takie działanie jak Browns to na pewno będą lepsze. Daj znać.
Co do imion to moja siostra jest Laura i tez to było dziwaczne wtedy jak w kalsach królowały zwykłe imiona jak Ole, Kasie i Anie

Anna - a chrom działa na pociąg do słodyczy?

chlopek - ale historia, okropność. Jacy tacy ludzie musza byc slabi psychiczne zeby z takiego powodu sobie zycie odebrac.

chłopaki oglądają film :
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #470061 przez Daria23
jacy wpatrzeni:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470072 przez mloda_mamuska
bidol no masakra z tądietką. malo tego ! :))) Ale jak sie ma kompana to fajnie raźniej ;)
dzieki za rade co do proszku.no ja tez zawsze w 40 pralam ,ale ostatnio zaczelam prac w 60 i lepiej sie odpiera! no i wszystkie skarpetki mojego musze w 60 prac... bo w 40 to wyciagalam tak samo brudne . :dry:
moj wujek tez sie powiesil..bo ciocia wziela go na dziecko i go zmusili do ślubu a on nie chciał mojej cioci.. straszne ;/

Daria
na 80 to tak jak My mniej wiecej bedziemy chcieli,ale My to za kilka lat.. misiek chcialby juz,ale ja nie haha ;) ale Maj jest super miesiącem naprawdę ;)
Tymus piekny ! :))))) :kiss:

a u Nas wczoraj 19stopni było ! :lol: :lol: :lol:

saiko moj spi bez niczego ;D Ma kolderke ale jak budzi sie w nocy to bierzemy Go do nas i my pod koldrą .ja to śpiet ak ,ze mam koldrę miedzy nogami-nie wiem czy wiece jak to wygląda...tak sie zwinieta w rulon i trzymam ją miedzy nogami ;P a maly jak go przykrywamy to i tak sie odkopuje. Mamy grzejnik włączony ,wiec nie ma problemu..bo jest cieplo ;) ale mozna kupic spiworek do lozeczka ;)

saiko haha moi tez tak czesto sobie ogladaja filmy . :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #470084 przez Kamyczka
Hejka mamusie :)
Saio mój śpi pod lekką kołderką,ale i tak się rozkopuje :blink: heheeh nie ma jak u taty:-) a co oni tak oglądają?
Daria Tymko jakie ma oczyska,słodziak i bardziej do ciebie podobny :)
chłopek co za historia brrrrr,aż ciarki przechodzą.....
Bidol,MM współczuję tych samobójstw,masakra-i wszystko przez głupie babska!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #470085 przez bidol
Saiko - my specjalnie taką dietkę wybrałyśmy bo wiemy że długo na diecie być nie potrafimy :) więc wolę drakońską a krótką :lol:
A Szymcio to teleman Ci rośnie :lol: to tak jak Kamka - też uwielbia patrzeć w telewizor, telefon i na wszystko co miga :lol:

Daria - Tymcio - boski - ale będzie laski rwała na oczy :lol: no i widzę że do tatusia wcale nie podobny ;) no może jak byś zrobiła zdjęcie od pasa w dół to było by widać większe podobieństwo :lol: :lol: :lol: :lol:

a Kama pierwszy raz wczoraj tak wcześnie usneła - o 18 :ohmy: nasmarowałam jej dziąsełka dałam troszkę paracetamolu - bo stan podgorączkowy miała ( pewnie przez zęby) i poszła spać.

A my z mężem wieczór filmowy mieliśmy - najpierw Dexter :lol: a później ząbiacze na Fox - the walking dead :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka