- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Saiko przykro mi,ale wszystko przed tobą,uda się na pewno a jak wspominasz testy? Buziaczki dla synusia
testy dobrze - wczoraj wieczorem sie pouczyłam. Zrobiłam jeden błąd. Dobrze, ze nie trafilam na pytania o dozwolone predkosci i długość hamowania
Moje malenstwo pierwszy raz spi pod kołderką
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Chyba zacznę jeść jakiś chrom, bo coś często mam ochotę na słodkie.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anna mi chrom w ogole nie pomagal na slodkie. a tez bywalo,ze pochłaniałam kilogramami,ale niektorym podobno pomaga.jaka w tym prawda nie wiem.
saiko moj to sie rozkopuje. .chyba,ze z nami spi i pod nasza.ale to i tak czesto musimy go ponownioe przykrywac;)
a co do egzaminu nast.raz bedzie lepszy !
co do imion ja mam 2 i drugie jakies w ogole nie potrzebne. a w szkole -ze mnie akurat nie .ale dzieci smialy sie z niektorych,ze nazywaja sięzugmunt czy alojzy... ja mam samanta.tez dziwacznie,ale jeszcze w granicach ... znajoma ma balbina a druga henrykka ..
Anna podziwiam Cie za wytrwałośc co do silowni.mi by sie nie chciało.chyba leń jestem ;P
mamamuminka a miro co ile je jak zjada 200 na raz? to nie mozesz kupic mu wiekszej butli;)???
Nasz dzisiaj 180 dwa razy wtrąbił to nasz nowy rekord
kupilismy butle tomme tippe te z rurkami zobaczymy jak bedzie z zasysaniam. mąż twierdzi,że to bez sensu bo avent mamy te antykolkowe i tez te krążki niby mialy zapobiegac zapowietrzaniu i dupa.... ale mi sie wydaje,ze te TT beda lepsze ..zobaczymy
bidol co dzisiaj jadłaś ?? moj Oliwier tez ma takie kreski.ale zębów nie widzętylko te kreki i wypukłe miejsca i biale . i tylko tyle;)
co do siadania moj tez to robi .dzisiaj znow prawie wypadl z bujaka. dzisiaj na zakupach to darl sie i darł........ mysle,ze w spacerówce bedzie mu lepiej-bo bedzie widzial lepiej swiat;))
My oglądamy kolejny odcinek Park Avenue i spaćku lecimy.misiek jeszcze na dzien pracuje
Oby Maly ladnie pospał .najlepiej do rana hehe
Dobranoc mamusie oby maluszki daly pospac w nocy
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Bidol - nie usnęłabym głodna
Anna - jak czytam o Twojej siłce, to mam wyrzuty sumienia, zwłaszcza, że zazwyczaj w tym momencie coś przeżuwam Na mnie chrom też nie dział, ale pewnie -jak znam siebie- nie brałam regularnie. Jakie autko sobie sprawiliście?
Saiko - Jeden sukces jest - testy zdane - gratuluję! kiedy następne podejście i ile teraz kosztuje egzamin?
Olga- chciałabym zobaczyć Twoją minę po powrocie do domu, drżyjcie narody
M_M- też z niecierpliwością oczekuję czasów spacerówki.
I później napiszę coś jeszcze...
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My juz na nogach. ja wypilam kawe i ide usypiac malego moze jeszcze z pol godzinki pospi. bo marudzi .
chlopek masakra to co napisałaś.szok.........
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
ja już po śniadanku - czyli po czarnej kawie
M_M - my z bratową się odchudzamy (mieszkamy w bliźniaku więc jest za ścianą) więc zawsze raźniej I troszkę zmodyfikowałyśmy dietę
czyli wczorajszy dzień wygląda tak
śniadanie - kawa
obiad - brokuły z pomidorem i 2 jajka
kolacja - grilowana pierś kurczaka i sałata skropiona cytryną
da się wyżyć
Saiko - nie łam się - na palcach policzyć kto za pierwszym razem zdaje Buziaki dla Szumulanta - ode mnie i Kamilki
M_M - co do gustu to faktycznie chyba podobny mamy ale Kamilki nóżki tak średnio na rurki się nadają lubię ją też w baggach
Anna - Ty zawsze w biegu - hahaha - widzę że rytm z czasów ciąży wrócił "kobieta demon" hahahah wode podpalić może
M_M - kiedyś pytałaś czy lowela dopiera ubranka - hmmm - do tej pory prałam w 40 stopniach ale jak Kamila je to uciapane jest wszystko więc skusiłam wię na 60 stopni i do proszku dodaję trochę vanish oxi action i jest super a po marchewce namaczam i też dodaję vanisha i plamy pięknie schodzą. Na szczęście Kamili nie uczula
Anszka - jak byś wyglądała jak ja to uwierz że usneła byś
Chłopek - ale historia
Mój wujek się powiesił bo nakrył żonę (zdzirę) z najlepszym przyjacielem chciał się Mamie wyżalić ale Babcia była u córki w USA i przedłużyli jej wizę i nie wytrzymał i się powiesił odnalazła go 6 letnia córka
A teraz ta zdzira chce mieć przy nim miejsce w grobowcu za który i tak płacili dziadkowie bo ona się na wszystko wypieła ( na małe dzieci też) i pojechała do niemiec. Wróciła z dzieckiem
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Ja wczoraj byłam u dentysty brrrrrr ale bolało:(Tymuś mi od paru dni budzi się w nocy z płaczem ale potem kłade mu pieluszke smoka i zasypia ale ciekawe od czego dziś tak 4 razy zrobił wczoraj to samo:(
M_m-pytałaś o wesele chcemy zrobić tak na 80 osób...a co do ubierania małego na dwór to ja zakładam mu cienkie rajstopki spodnie bluzke i kurteczke cienką jesienną,wkładam go w cienki polarowy śpiworek i kocyk na to i wio:)
Chłopek-ale masakra widocznie był słaby psychicznie człowiek-szkoda tych dzieciaczków:(
Saiko-łepek do góry ja też zdałam np dopiero za 3:)
A u nas dziś przymroziło rano było -4
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
kołderka do bani - za gruba i puchata, dobrze, że odziedziczona - może za rok sie przyda.
Pod czym śpią Wasze maleństwa???
mały się budził 3 razy a rano z piskiem niestety
pogoda u mnie szara deszcz wisi na włosku
mały zjadł butlę i śpi - pierwsza poranna drzemka, potem marchewa i na spacer jakiś o ile sie nie rozpada
bidolku - nie łamię się. Nie spodziewałam się, że wyjade na miasto ale jednak jak już jezdziłam ponad 20 min to myślałam, że jednak może mi się uda
a nie możecie znaleźć jakieś lepszej diety? Ja bym nie dała razy na tej czy Kapuścianej.
anszka - egzamin z testami kosztuje 134 a same jazdy 112.
pytałaś też chyba jak mi idą wyrzeczenia, no w miarę sie trzymam ale całkiem bezsłodyczowo się nie udało póki co, ale i tak lepiej niz gdybym tego nie postanowiła.
Daria - mój tez isę budzi jak go położę za wcześnie - tak jak wczoraj. On musi chodzic spac na noc dopiero ok 23 bo inaczej budzi sie ok 4-5 rano
MM - myślę, że jeśli TT mają takie działanie jak Browns to na pewno będą lepsze. Daj znać.
Co do imion to moja siostra jest Laura i tez to było dziwaczne wtedy jak w kalsach królowały zwykłe imiona jak Ole, Kasie i Anie
Anna - a chrom działa na pociąg do słodyczy?
chlopek - ale historia, okropność. Jacy tacy ludzie musza byc slabi psychiczne zeby z takiego powodu sobie zycie odebrac.
chłopaki oglądają film :
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzieki za rade co do proszku.no ja tez zawsze w 40 pralam ,ale ostatnio zaczelam prac w 60 i lepiej sie odpiera! no i wszystkie skarpetki mojego musze w 60 prac... bo w 40 to wyciagalam tak samo brudne .
moj wujek tez sie powiesil..bo ciocia wziela go na dziecko i go zmusili do ślubu a on nie chciał mojej cioci.. straszne ;/
Daria na 80 to tak jak My mniej wiecej bedziemy chcieli,ale My to za kilka lat.. misiek chcialby juz,ale ja nie haha ale Maj jest super miesiącem naprawdę
Tymus piekny ! ))))
a u Nas wczoraj 19stopni było !
saiko moj spi bez niczego ;D Ma kolderke ale jak budzi sie w nocy to bierzemy Go do nas i my pod koldrą .ja to śpiet ak ,ze mam koldrę miedzy nogami-nie wiem czy wiece jak to wygląda...tak sie zwinieta w rulon i trzymam ją miedzy nogami ;P a maly jak go przykrywamy to i tak sie odkopuje. Mamy grzejnik włączony ,wiec nie ma problemu..bo jest cieplo ale mozna kupic spiworek do lozeczka
saiko haha moi tez tak czesto sobie ogladaja filmy .
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Saio mój śpi pod lekką kołderką,ale i tak się rozkopuje heheeh nie ma jak u taty:-) a co oni tak oglądają?
Daria Tymko jakie ma oczyska,słodziak i bardziej do ciebie podobny
chłopek co za historia brrrrr,aż ciarki przechodzą.....
Bidol,MM współczuję tych samobójstw,masakra-i wszystko przez głupie babska!!!!
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A Szymcio to teleman Ci rośnie to tak jak Kamka - też uwielbia patrzeć w telewizor, telefon i na wszystko co miga
Daria - Tymcio - boski - ale będzie laski rwała na oczy no i widzę że do tatusia wcale nie podobny no może jak byś zrobiła zdjęcie od pasa w dół to było by widać większe podobieństwo
a Kama pierwszy raz wczoraj tak wcześnie usneła - o 18 nasmarowałam jej dziąsełka dałam troszkę paracetamolu - bo stan podgorączkowy miała ( pewnie przez zęby) i poszła spać.
A my z mężem wieczór filmowy mieliśmy - najpierw Dexter a później ząbiacze na Fox - the walking dead