BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #470863 przez chłopek
mój dzisiaj jad biszkopt

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #470870 przez Anna77
chłopek to test glutenowy masz za sobą :)

Na siłkę nie poszłam, doszłam do wniosku że byłam w niedzielę i wczoraj, to dzisiaj odpuszczam - pójdę jutro. Idę spać. Dobranoc

12 lata 1 miesiąc temu #470872 przez chłopek
u Ksawcia troche później wprowadzałam ale z nim to ja wogóle panikowałam :) bo nie jadłam dosc długo wszystkiego a z sebkiem to nie ma problemu,

wogóle to sprzedaje hustawkę bo Ksawcio mi sebka w niej huśta dos agresywnie i sie boje zeby mi go nie zwalił,wole im leżaczek kupic taki do 18kg

12 lata 1 miesiąc temu #470873 przez mloda_mamuska
CHLOPEK A JAKI BISZKOPT MALY JADŁ ? MOJ TEZ COS TAM Z GLUTENEM JADL I NIC MU NIE BYLO ;)
A PRZYPOMNIALO MI SIĘ ,MÓJ JADŁ Z HEINZA TAKIE COŚ JAK 'SERNIK TRUSKAWKOWY' OCZYWISCIE DLA DZIECI OD 4 MIESIACA;) TYLKO NAZWY MAJA TAKIE WYBUJAŁE.. ;)

MOJ DALEJ WARIUJE .... MAM NADZIEJE,ZE W KONCU ZAŚNIE :angry: :angry: :angry:

UCIEKLAM Z SYPIALNI.NIECH TATA GO USYPIA :silly: :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #470875 przez chłopek
mój jadł takie lupetit biszkopty

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470917 przez bidol
doberek :)

u Nas o d dawna nocka ok :laugh: znowu daję małej bebiko i jest chyba lepiej bo się nie kręci :laugh:
pobudk w nocy 2 razy - nie nażekam - jest ok :laugh: zdaję sobie sprawę że to jeszcze maluszek. - kiedyś się wyśpię :laugh:

Daners,Misiowa, Soneczko - gdzie sie podziewacie???

M_M - jakoś da się wyżyć - choć wczoraj wieczorem zjadłam trochę jogurtu naturalnego z błonnikiem :laugh:
Kanapa super - wygląda na wygodną :lol: my też mamy mega wygodną- bardzo dużo kosztowała a chcieliśmy taką prostą - klasyczną ze skóry a wygodną - oj rzadko się zadrza ;)

Wiecie co - moja koleżanka dzwoniła wczoraj - (Magda - kiedyś o nie pisałam, byłyśmy w tym samym czasie w ciąży- urodziła tydzień przede mną) - i jest w ciąży :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
i niech to będzie przestrogą dla wszystkich :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mój Tata chyba dziś ze szpitala wyjdzie :lol:
jego sąsiad z sali umarł zeszłej nocy - właśnie przy tacie - straszne to - pielęgniarka podała zły lek na noc :( a już miał wychodzić do domu na drugi dzień :(

12 lata 1 miesiąc temu #470923 przez nataleczka_92
Widze ze mamusie lipcowe z moich okolic . Ja jestem z Plonska:)

12 lata 1 miesiąc temu #470957 przez Daria23
Hej laski ja tylko na chwile od rana mam meksyk z Tymkiem płacze ciągle i marudzi a ja nie wiem o co kaman:(

12 lata 1 miesiąc temu #470965 przez Olga
Hej. Ja też na moment w trakcie śniadanka.Jak mały uśnie,to zajrzę na dłużej :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #470983 przez chłopek
bidol nawet nie mów, ja tez sie stresuje ze jestem w ciazy nie wiem czemu mam takie wrazenie, chyba test kupie

12 lata 1 miesiąc temu #470986 przez Anna77
Dzień Doberek, ja też tylko ona chwilkę. Mati leży w łóżku z Kubą i gadają, potrwa to pewnie z 5 minut, he he. Potem lecę zrobić śniadanko i pewnie położę Mateusza na drzemkę, bo na 11.30 jedziemy z Kubą na kontrolę do szpitala.

Bidol o kurcze, ale numer. A wiesz może czy karmiła piersią :unsure: No i czy miała okres już :unsure: No bo ja nie ukrywam, że bardzo się boję. Zwłaszcza że nie mam jeszcze okresu,więc w ogóle trudno to poznać. Niby się zabezpieczamy, ale w nocy poczęcia Kamila też byliśmy zabezpieczeni :lol: :lol: :lol:

chłopek z Kamilem i Kubą byłam chyba mniej "książkowa", ale wtedy miałam Mamę która i zawsze powiedziała, co można a czego nie. Niezależnie od książkowych informacji. Teraz słucham mojej pediatry i zaleceń.

A tak przy okazji - odnośnie bananów. Można je podawać wcześnie bardzo, ale pamiętam że Mama mnie przestrzegała żeby dawać tylko te ze słoiczków. Bo te sklepowe mają miliony nawozów, środków przeciwgrzybicznych i przeciwpleśniowych i przyspieszaczy dojrzewania. Są zrywane zielone i dojrzewają "w drodze". Lepiej nie dawać ich dzieciaczkom małym.

No i tak jak myślałam, już coś nie pasuje. Uciekam póki co, miłego dzionka :)

12 lata 1 miesiąc temu #471005 przez Kamyczka
Witajcie mamuski :blink: właśnie zjadłam śniadanko :)
Bidol ooooooo biedna kolezanka-więc ja przezorna nie uprawiam sexu :blink:
Daria na mojego Dominika ten kombinezon pewie też byłby za mały :unsure: nogi ma takie długie hehehe
MM ale super sofa,nic tylko leżeć i pachnieć :)

12 lata 1 miesiąc temu #471009 przez chłopek
daria ile za ten kombinezon chcesz? moze na sebka bedzie

12 lata 1 miesiąc temu #471012 przez chłopek
ja bym pewnie nadal sie tego trzymala ze nic nie daje do 6 miesiaca ale dokarmiam sebka wiec daje mu juz inne produkty

12 lata 1 miesiąc temu #471029 przez mloda_mamuska
Hej mamusie

Moj Syn zjadł 190ml wczoraj o 23 i spal do 3 tylko i sie obudzil z glodu........ a jak zjadal po 90 ostatnie kilka nocy to spal po 7 godzin-nie nadazam za nim... ale od 3 do 8 pospal .

bidol
--o masakra..... nastepna ciaza .bym sie chyba zalamala ;p
tak szybko...a jak ona na to? załamana czy wrecz przeciwnie ? :P
co do tatty... masakra. co za lekarze i pielegniarki żałosne,ze mamy taką służbę zdrowia.......
super,ze tata wychodzi :kiss: :kiss: :kiss: a jak sie czuje ?

ja mam juz caly miesac okres ,wiec na 100% nie jestem w ciazy ufffffffff :lol:

moj jeszcze banana nie jadl.dzisiaj bedzie probował;) ale takiego ze sloiczka.chcialam dac takiego sklepowego,ale moj tata wozil swego czasu owoce i warzywa tonami tirem po calym świecie i mi mowil jkak to wszystko wyglada. to znaczy przewożą sterylnie w chłodniach,ale dla takiego maluszka bananow jeszcze lepiej nie dawac,bo faktycznie zanim dojadą do 'celu' to dlugo mija i sa ,tak jak napisala Anna' zrywane zielone .. zresztą moj tata dostawal duzo owocow z kazdego transportu za to,ze sam wyładowywal to ..to i zawsze banany byly zielone.chowalismy do ciemnych workow .w cieple miejsce i dojrzewały;)

moj jeszcze nie przysnal.musze go ubrac i siebie i isc po mleko .denerwuje mnie te bebiko,ze jest w takich malych paczkach i co 2 dni musze latac do sklepu :angry:

a ja jeszcze kawy nie pilam........ :(
dziecko mi nie pozwolilo ;p.
lece bo juz padam . wczoraj dosyc dlugo filmy ogladalismy z Miskiem.

a ogladalyscie nowe step up 4 revolution czy cos takiego ??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka