- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Dziewuszki a wasze maluszki też tak zabawnie cmokają??Mój normalnie wciąga górną wargę i ją cmoka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj powiedzial mi ze jak go zdradze to najpierw zabije 'jego' pozniej mnie a pozniej siebie a ja mu powiedzialam,ze jak mnei zdradzi to najpierw zabije 'ją' pozniej jego-męża a później zgarnę kasiorkę za jego śmierć i wyjadę z oliwierkiem na wakacje
Misiek ubezpieczyl sie ,ze jakby co to ja zarniam niezłą pulę.hehehe i tak mnie kusi ..kusi
ja wlasnie w koncu zjadlam sniadanko-sushi
Kamyczka no ja sie martwilam,ze to cosnie tak z moim bo on tez ciumka wargę ;D . nie dosyc,ze jezyk zuje to tera z warge........ dzieciaki
dzisiaj u nas 16 stopni
Kamyczka a dominis jaki rozmiar teraz nosi?
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
M_m-pozazdrościć pogody! u nas narazie 3 na plusie a na miejscu męża zaczynałabym się bać
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny jakie kupki robia wasze maluchy? moj robil zolta,ale od 2 tygodni jest zielona.myslicie,ze to jakies klopoty?
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Bidol-ty to jesteś udana:)ale się uśmiałam:)
M_m-pozazdrościć pogody! u nas narazie 3 na plusie
hahaha - staram się
Kamyczka - co z myszką
M_M - ja mam taki śpiworek - cieplutki śliczniutki- prosto od królowej angielskiej ( tej głupiej szwagierki) ale Kama się wnerwia bo ciężko jeje nóżki podnieść - a noc bez wieżgania to noc stracona - i do tąd aż się nie rozkopie to się kręci - więc pozostajemy jak na razie przykołderce
prawdę mówiąc to jak dowiedziała bym się że Jędrula mnie zdradza to też bym chyba ze sobą skończyła
M_M - co do ubezpieczenia - to też posiadam tą opcję i pomyśleć że leżały byśmy sobie teraz na tropikalnej plaży
Kama - po bebiku takie musztardowe robiła i dziwne bo wyglądały jak lepkie - blee i kupiłam jej Nan i straszne gazy ma po nim - konsystencja się poprawiła ale chyba brzusio ją boli - więc chyba musi być bebiko
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
prawdę mówiąc to jak dowiedziała bym się że Jędrula mnie zdradza to też bym chyba ze sobą skończyła
:
Bidol - wiem, że dowcip się Ciebie dziś trzyma, więc chyba sobie jaja robisz?
Daria - oj, te oczęta, urocze.
Saiko - uśmiałam się z tej fotki, moi też mnie rozbawiają, jak się tak zapatrzą.
Mój też śpi pod kołderką, ale ona jest leciutka
Kamyczka, m_m - Wojtek zasysa dolną wargę i mieli jęzorkiem jak bezzębna babusia
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tam bym się nie zabiła.. po co odbierać sobie życie z powodu faceta? ... kocham Go,ale bez przesady Mamy dzieci,mamy dla kogo zyc pewnie bylabym załamana to o kto by nie byl...ale zeby odbierac sobie zycie? zycie jest zbyt piekne,zeby je sobie odbierać ;D
mam znajomych .. sąszurnięci. ona go zdradzila on nie mogl sobei z tym poradzic... i w koncu ona namowila fajna-niezłą laskę..zeby go tam 'uwiodla' no i przzespal sie z nią ..i niby byli kwita..ale ja bym tak nie mogla...trochę żenujące ...no ale wazne,ze im to pasuje:)
bidol co do krolowej angielskie haha ..no widzisz jaka z niej super ciocia. troche nie wypalil prezent,ale grunt postarala sie ;D a jest za Kamilką i Sebusiem ?
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Oczywiście Was się nie da nadrobić
A ja nie miałam nawet siły wchodzić na forum, bo mnie gorączka męczyła znowu przez kilka dni i byłam tak osłabiona, że nawet Maksia nie mogłam nosić Ale już jest dobrze i bliżej nie wiadomo co to było, prawdopodobnie zapalenie piersi znowu... uderzyłam się w noc po ciemku o klamkę i mnie cycek bolał i po dwóch dniach zrobiła się grudka, ale Maks ją ładnie ściągnął
Byłam też z Maksiem u lekarza bo od zeszłej niedzieli ma krostki ba buźce i z tyłu główki, i już łagodniały po czym w piątek znowu się zaogniło W niedzielę Maksiu był bardzo marudny niespokojny, a w poniedziałek mu ropka z uszu leciała więc się przeraziłam, że może to zapalenie ucha Ale lekarka mnie uspokoiła, że skoro nie mam gorączki innych niepokojących objawów to nie zapalenie ucha, zresztą w środku uszka niby wszystko ok. A buźkę kazała przemywać nadmanganianem bo to jakieś hormonalne zmiany skórne. Więc przemywam i czekam kiedy zniknie
W niedzielę mamy chrzciny i kupiłam Maksymilianowi takiego rampersika, przyszedł wczoraj i jestem zachwycona Fajny gatunek, no i najważniejsze, że jest w całości i nic mu nie będzie się podnosić
allegro.pl/elegancki-rampers-z-mucha-62-...est-i2762388862.html
A to mój aniołek
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MM też mam sporo kasy z ubezpieczenia "po mężu"-głównie jak by wypadek był na słuzbie(odpukać!!!!!)
Bidol my nadal u tesciów mieszkamy,akcja MYSZ trwa,rozkręcają kuchnię,bo zwłok nie można znależć,zalepiają dziury ehhhhhhh chcę już do domku.....
MM mój nosi tak 68/74, 74 jest dobre jesli chodzi o spodnie,a góra pasuje 68
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka Twoj to w ogole super ma, 15 lat i moze odejsc. haha no i tyle kasiorki.
Kamyczka poproszę nowe zdjęcia Dominisia
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Bidol - no my może dziś obejrzymy zaległego Dextera A walkind Dead mąż sam oglada - mi sie nie podoba
MM - mój podobno wczoraj zrobil marchewkową kupkę
agnessa - super ten rampersik, sama o tym pomysle na luty
Szymuś wciągnął 2/3 słoiczka marchewy
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A z emeryturką policjantów nie jest tak słodko-bo po odejściu po 15 latach dostają tylko 40% ostatniego uposażenia,więc się nie opłaca,chyba że odchodzi się ze stanowiska komendanta
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
bidol napisał:
:
Bidol - wiem, że dowcip się Ciebie dziś trzyma, więc chyba sobie jaja robisz?
Daria - oj, te oczęta, urocze.
Saiko - uśmiałam się z tej fotki, moi też mnie rozbawiają, jak się tak zapatrzą.
Mój też śpi pod kołderką, ale ona jest leciutka
Kamyczka, m_m - Wojtek zasysa dolną wargę i mieli jęzorkiem jak bezzębna babusia
nie - no ja poważnie - szlag by mnie trafił - sama świadomość że jest nie ze mną i jest szczęśliwy i takie tam.... przeczież wiecie że ja zazdrośnica jestem straszna
Agnessa - suuuper zdjęcie - ale aniołek z Maksia ja Kamili musiała bym takie różki o ogonek dorobić
a rampersik - booski - kiedyś już tu taki wstawiałam zdrówka
No i obiad się zbliża
Saiko - zombiacze są extra no i Dexter też
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co na obiada robisz?
ja obiad o 18 jem.