BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #470086 przez Kamyczka
MM jakie Ty śniadanka jadasz fiu fiu fiu :blink:
Dziewuszki a wasze maluszki też tak zabawnie cmokają??Mój normalnie wciąga górną wargę i ją cmoka :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470091 przez mloda_mamuska
Kamyczka no dokladnie wszystko przez baby :angry:
moj powiedzial mi ze jak go zdradze to najpierw zabije 'jego' pozniej mnie a pozniej siebie :lol: a ja mu powiedzialam,ze jak mnei zdradzi to najpierw zabije 'ją' pozniej jego-męża a później zgarnę kasiorkę za jego śmierć i wyjadę z oliwierkiem na wakacje :lol:
Misiek ubezpieczyl sie ,ze jakby co to ja zarniam niezłą pulę.hehehe i tak mnie kusi ..kusi :lol: :lol: :lol: :lol:

ja wlasnie w koncu zjadlam sniadanko-sushi :kiss:

Kamyczka no ja sie martwilam,ze to cosnie tak z moim bo on tez ciumka wargę ;D . nie dosyc,ze jezyk zuje to tera z warge........ :huh: dzieciaki :kiss: :kiss: :kiss:

dzisiaj u nas 16 stopni :laugh:

Kamyczka a dominis jaki rozmiar teraz nosi?:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470098 przez Daria23
Bidol-ty to jesteś udana:)ale się uśmiałam:):):):)

M_m-pozazdrościć pogody! u nas narazie 3 na plusie a na miejscu męża zaczynałabym się bać:P

12 lata 1 miesiąc temu #470102 przez mloda_mamuska
Daria haha tez mu to mowie codziennie :laugh:

Dziewczyny jakie kupki robia wasze maluchy? moj robil zolta,ale od 2 tygodni jest zielona.myslicie,ze to jakies klopoty?

12 lata 1 miesiąc temu #470108 przez Daria23
M_m-mój robi zbite i zielone zawsze po jabłuszku bądź gruszce

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470114 przez bidol
Daria23 napisał:

Bidol-ty to jesteś udana:)ale się uśmiałam:):):):)

M_m-pozazdrościć pogody! u nas narazie 3 na plusie

hahaha - staram się :lol: :lol: :lol:

Kamyczka - co z myszką :unsure: :unsure:

M_M - ja mam taki śpiworek - cieplutki śliczniutki- prosto od królowej angielskiej :silly: :silly: :silly: ( tej głupiej szwagierki) ale Kama się wnerwia bo ciężko jeje nóżki podnieść - a noc bez wieżgania to noc stracona - i do tąd aż się nie rozkopie to się kręci - więc pozostajemy jak na razie przykołderce :blush:

prawdę mówiąc to jak dowiedziała bym się że Jędrula mnie zdradza to też bym chyba ze sobą skończyła B)

M_M - co do ubezpieczenia - to też posiadam tą opcję :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i pomyśleć że leżały byśmy sobie teraz na tropikalnej plaży :lol: :lol: :lol: :lol: :silly:

Kama - po bebiku takie musztardowe robiła i dziwne bo wyglądały jak lepkie - blee i kupiłam jej Nan i straszne gazy ma po nim - konsystencja się poprawiła ale chyba brzusio ją boli - więc chyba musi być bebiko

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470129 przez anszka
bidol napisał:

prawdę mówiąc to jak dowiedziała bym się że Jędrula mnie zdradza to też bym chyba ze sobą skończyła B)
:

Bidol - wiem, że dowcip się Ciebie dziś trzyma, więc chyba sobie jaja robisz?

Daria - oj, te oczęta, urocze.
Saiko - uśmiałam się z tej fotki, moi też mnie rozbawiają, jak się tak zapatrzą.
Mój też śpi pod kołderką, ale ona jest leciutka
Kamyczka, m_m - Wojtek zasysa dolną wargę i mieli jęzorkiem jak bezzębna babusia

12 lata 1 miesiąc temu #470135 przez mloda_mamuska
bidol hahaha no to musimy poważnie rozpatrzyc opcje pozbycia sie szkodników ;D
ja tam bym się nie zabiła.. po co odbierać sobie życie z powodu faceta? ... kocham Go,ale bez przesady :lol: Mamy dzieci,mamy dla kogo zyc ;) pewnie bylabym załamana to o kto by nie byl...ale zeby odbierac sobie zycie? zycie jest zbyt piekne,zeby je sobie odbierać ;D
mam znajomych .. sąszurnięci. ona go zdradzila on nie mogl sobei z tym poradzic... i w koncu ona namowila fajna-niezłą laskę..zeby go tam 'uwiodla' no i przzespal sie z nią ..i niby byli kwita..ale ja bym tak nie mogla...trochę żenujące ...no ale wazne,ze im to pasuje:)

bidol
co do krolowej angielskie haha ..no widzisz jaka z niej super ciocia. troche nie wypalil prezent,ale grunt postarala sie ;D a jest za Kamilką i Sebusiem ?

12 lata 1 miesiąc temu #470144 przez agnesssa
Hej dziewczynki :woohoo:
Oczywiście Was się nie da nadrobić :kiss:
A ja nie miałam nawet siły wchodzić na forum, bo mnie gorączka męczyła znowu przez kilka dni i byłam tak osłabiona, że nawet Maksia nie mogłam nosić :dry: Ale już jest dobrze i bliżej nie wiadomo co to było, prawdopodobnie zapalenie piersi znowu... uderzyłam się w noc po ciemku o klamkę i mnie cycek bolał i po dwóch dniach zrobiła się grudka, ale Maks ją ładnie ściągnął :lol:
Byłam też z Maksiem u lekarza bo od zeszłej niedzieli ma krostki ba buźce i z tyłu główki, i już łagodniały po czym w piątek znowu się zaogniło :huh: W niedzielę Maksiu był bardzo marudny niespokojny, a w poniedziałek mu ropka z uszu leciała więc się przeraziłam, że może to zapalenie ucha :ohmy: Ale lekarka mnie uspokoiła, że skoro nie mam gorączki innych niepokojących objawów to nie zapalenie ucha, zresztą w środku uszka niby wszystko ok. A buźkę kazała przemywać nadmanganianem bo to jakieś hormonalne zmiany skórne. Więc przemywam i czekam kiedy zniknie :)

W niedzielę mamy chrzciny i kupiłam Maksymilianowi takiego rampersika, przyszedł wczoraj i jestem zachwycona :lol: Fajny gatunek, no i najważniejsze, że jest w całości i nic mu nie będzie się podnosić :D
allegro.pl/elegancki-rampers-z-mucha-62-...est-i2762388862.html

A to mój aniołek

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 1 miesiąc temu #470166 przez Kamyczka
Agnessa Maksiu jaki cudny i fajny strój bedzie miał,zdrówka :kiss: :kiss:
MM też mam sporo kasy z ubezpieczenia "po mężu"-głównie jak by wypadek był na słuzbie(odpukać!!!!!)
Bidol my nadal u tesciów mieszkamy,akcja MYSZ trwa,rozkręcają kuchnię,bo zwłok nie można znależć,zalepiają dziury ehhhhhhh chcę już do domku.....
MM mój nosi tak 68/74, 74 jest dobre jesli chodzi o spodnie,a góra pasuje 68 :blink:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470171 przez mloda_mamuska
agnesssa fajny ten rampers .wklej pozniej zdjecia z chrztu!:) Maksiu aniolek;)

Kamyczka
Twoj to w ogole super ma, 15 lat i moze odejsc. haha no i tyle kasiorki. ;)

Kamyczka
poproszę nowe zdjęcia Dominisia :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #470185 przez saiko
Kamyczka - no oni w zasadzie grali w gre Skyrim na Xboxie ;)

Bidol - no my może dziś obejrzymy zaległego Dextera ;) A walkind Dead mąż sam oglada - mi sie nie podoba

MM - mój podobno wczoraj zrobil marchewkową kupkę ;)

agnessa - super ten rampersik, sama o tym pomysle na luty

Szymuś wciągnął 2/3 słoiczka marchewy :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470186 przez Kamyczka
MM nie mogę zamieścić ich,bo nie mam tu kabla :( mam nadzieję,że w weekend wrócimy do domku
A z emeryturką policjantów nie jest tak słodko-bo po odejściu po 15 latach dostają tylko 40% ostatniego uposażenia,więc się nie opłaca,chyba że odchodzi się ze stanowiska komendanta :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470192 przez bidol
anszka napisał:

bidol napisał:

:

Bidol - wiem, że dowcip się Ciebie dziś trzyma, więc chyba sobie jaja robisz?

Daria - oj, te oczęta, urocze.
Saiko - uśmiałam się z tej fotki, moi też mnie rozbawiają, jak się tak zapatrzą.
Mój też śpi pod kołderką, ale ona jest leciutka
Kamyczka, m_m - Wojtek zasysa dolną wargę i mieli jęzorkiem jak bezzębna babusia

nie - no ja poważnie - szlag by mnie trafił :evil: - sama świadomość że jest nie ze mną i jest szczęśliwy i takie tam.... :angry: :angry: :angry: przeczież wiecie że ja zazdrośnica jestem straszna :lol: :lol: :lol:

Agnessa - suuuper zdjęcie - ale aniołek z Maksia :lol: :cheer: ja Kamili musiała bym takie różki o ogonek dorobić :silly:
a rampersik - booski - kiedyś już tu taki wstawiałam :lol: zdrówka :kiss: :kiss:

No i obiad się zbliża :lol: :lol: :lol:

Saiko
- zombiacze są extra :lol: no i Dexter też :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #470202 przez mloda_mamuska
bidol haha ja tez jestem zazdrośnica ! :lol: i to cholerna......... :lol: on tez tyle,ze ja robie awantury a on w spokoju . focha zarzuca ..ja to wole wywalic z siebie co mi siedzi na sercu ... i po 5 minutach juz o tym nie pamietam...a On to dusi w sobie .. bez sensu :side: :side:

a co na obiada robisz? :lol:

ja obiad o 18 jem. :blush:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka