BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #470206 przez bidol
mloda_mamuska napisał:

bidol haha ja tez jestem zazdrośnica ! :lol: i to cholerna......... :lol: on tez tyle,ze ja robie awantury a on w spokoju . focha zarzuca ..ja to wole wywalic z siebie co mi siedzi na sercu ... i po 5 minutach juz o tym nie pamietam...a On to dusi w sobie .. bez sensu :side: :side:

a co na obiada robisz? :lol:

ja obiad o 18 jem. :blush:

na obiad...

3 małe plasterki wędliny sałata i pomidor :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #470213 przez mloda_mamuska
:ohmy: wpadaj do mnie ja serwuje zapiekanke z serem :lol:

ja tez malo ostatnio staram sie jesc.ale nie spadaja kg . no chyba powinnam przejsc na dietke -NN nic nie jesc i ZOK zyc o kawie :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #470220 przez Kamyczka
bidol napisał:

na obiad...

3 małe plasterki wędliny sałata i pomidor :S

o matko,padłabym........

12 lata 1 miesiąc temu #470234 przez Anna77
A ja nadrabiam czytanie na spacerku. Pierwsze od dawna szwendanie się bez celu :) W domku się bardziej rozpiszę. A jeśli chodzi o autko, to kupiliśmy Lancię Phedrę, r. 2006. Jaśniutka w środku, wieeelka i bardzo mi się podoba! ;)

12 lata 1 miesiąc temu #470244 przez mloda_mamuska
Anna bardzo fajne autko;)))

12 lata 1 miesiąc temu #470364 przez mama89muminka
mloda_mamuska napisał:

Anna
mi chrom w ogole nie pomagal na slodkie. :( a tez bywalo,ze pochłaniałam kilogramami,ale niektorym podobno pomaga.jaka w tym prawda nie wiem.

saiko
moj to sie rozkopuje. .chyba,ze z nami spi i pod nasza.ale to i tak czesto musimy go ponownioe przykrywac;)

a co do egzaminu nast.raz bedzie lepszy ! :kiss:

co do imion ja mam 2 i drugie jakies w ogole nie potrzebne. a w szkole -ze mnie akurat nie .ale dzieci smialy sie z niektorych,ze nazywaja sięzugmunt czy alojzy... ja mam samanta.tez dziwacznie,ale jeszcze w granicach ... znajoma ma balbina a druga henrykka .. :woohoo:

Anna podziwiam Cie za wytrwałośc co do silowni.mi by sie nie chciało.chyba leń jestem ;P

mamamuminka a miro co ile je jak zjada 200 na raz? to nie mozesz kupic mu wiekszej butli;)???
Nasz dzisiaj 180 dwa razy wtrąbił to nasz nowy rekord ;)

kupilismy butle tomme tippe te z rurkami zobaczymy jak bedzie z zasysaniam. mąż twierdzi,że to bez sensu bo avent mamy te antykolkowe i tez te krążki niby mialy zapobiegac zapowietrzaniu i dupa.... ale mi sie wydaje,ze te TT beda lepsze ..zobaczymy :laugh:

bidol
co dzisiaj jadłaś ?? moj Oliwier tez ma takie kreski.ale zębów nie widzętylko te kreki i wypukłe miejsca i biale . i tylko tyle;)

co do siadania moj tez to robi .dzisiaj znow prawie wypadl z bujaka. dzisiaj na zakupach to darl sie i darł........ mysle,ze w spacerówce bedzie mu lepiej-bo bedzie widzial lepiej swiat;))
:lol:

My oglądamy kolejny odcinek Park Avenue i spaćku lecimy.misiek jeszcze na dzien pracuje ;)
Oby Maly ladnie pospał .najlepiej do rana hehe :lol: :lol: :lol:

Dobranoc mamusie oby maluszki daly pospac w nocy :kiss:

Miro co godzine tak mniej wiecej je. Butle nowa musze wlasnoe kupic, mam antykolkowa i nie chce juz kupowac zwyklej, a ja mieszkam w takiej dziurze, ze tylko zwykle sa i jak maz kupi auto to sie wybierzemy na powazniejsze zakupy butelkowe i nie tylko.

Co za okropna noc mialam, Miro nie spal prawie wcale, jak usnal ze mna na lozku i chcialam go przeniesc to sie budzil i chcial sie bawic :angry: Masakra. Musze go przestawic na tryb nocny jezeli chodzi o spanie ale nie wiem jak to zrobic :unsure: . A rano to juz sie tak poryczal ze mnie cos trafialo normalnie, od miesiaca biela mu sie dziaselka i teraz to prawie caly czas jest placz tylko z tego powodu. Jak mozna mu pomoc? Czym wy smarujecie wychodzace zabki?

12 lata 1 miesiąc temu #470393 przez Olga
Hej.

Przywitam się i lecę nadrabiać,bo sporo tego mam :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #470409 przez Anna77
A my się zaraz ubieramy i lecimy do Biura Parafialnego w związku z chrztem. U nas ładnie dziś, choć zimno.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470444 przez Olga
Anna ja już prawie wszystko załatwiłam z chrztem,ale jedna w sobotę o 16 będziemy mieli,bo stwierdził ksiądz,że bez slubu,to w niedzielę na mszy nie może dać :angry: Paranoja z tym wszystkim,tak mnie kręcą,że już z 4 razy mam inną datę,wyszło na to,że mój brat z żoną i córką nie przyjadą,bo im w sobotę nie pasuje :angry: A w tym kościele,co chciałam najpierw,to znów nie chcieli w sobotę,tylko normalnie w niedzielę na mszy :( I bądź tu mądry ;)

Ja miałam dzisiaj egzamin i znów oblałam-testy bezbłędnie,a z placu nie wyjechałam.Masakra jakaś :( nie mogę nerwów opanować :angry: chyba to prawko nie jest mi przeznaczone :( a na początku jeździlam zawsze sporo po mieście,teraz już na placu oblewam :(

słoneczko gdzie Ty się podziewasz :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #470483 przez saiko
Olga napisał:

Ja miałam dzisiaj egzamin i znów oblałam-testy bezbłędnie,a z placu nie wyjechałam.Masakra jakaś :( nie mogę nerwów opanować :angry: chyba to prawko nie jest mi przeznaczone :( a na początku jeździlam zawsze sporo po mieście,teraz już na placu oblewam :(

Olga, a ktore to Twoje podejscie bylo?

12 lata 1 miesiąc temu #470486 przez chłopek
olga bedzie ok nie stresuj sie, ja tez sie nie nastawiam ze zdam

12 lata 1 miesiąc temu #470491 przez chłopek
mam pytanie jest tu któras z Wawy?

12 lata 1 miesiąc temu #470497 przez chłopek
anna a duzo daliście za autko?

12 lata 1 miesiąc temu #470524 przez mloda_mamuska
Olga a co poszlo źle? luk czy gorka? nie ma co sie stresowac! jak nie tym razem to nastepnym ! glowka do gory ! tylko szkoda kasy:(

12 lata 1 miesiąc temu #470545 przez saiko
chłopek napisał:

mam pytanie jest tu któras z Wawy?

jesli masz na mysli czy mieszka w tej chwili to ja nie, ale ogólnie pochodzę spod W-wy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka