BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #480475 przez sylwia2
Witam mamusie. :laugh:
Jestem/bedę marcową 2013 mamusia, powoli zaczynam dowiadywac sie co do wyprawki wiec mam takie pytanko do doswiadczonych, jaki macie wozek dla swoich skarbów? jakiej firmy? czy polecacie go, czy moze ma jakies wady? Z góry dzieki na informacje, bo wydaje mi sie ze wybor wozka to ciezki dylemat,straszna roznorodnosc na rynku? :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #480486 przez mloda_mamuska
sylwia2 ja mam stokke xplory ,teraz wszedl nowy stokke i ogólnie bardzo goraco polecam,jest piękny, wygodny dla malucha, ma wielka bude,ktora chroni maluszka przed wiatrem,deszczem czy ostrym słońcem ;) co jest niewątpliwie duzą zaletą, gondola czy spacerowka jest wysoko umieszczona-dziecko jest blisko mamy.mama nie musi sie schylac nisko-nie boli kręgosłup -duuza zaleta;) , dziecko wiecej widzi niz dzieci w wozkach ktore sa po prostu blisko ziemi ,jest wykonany z materiałów wysokiej jakości, łatwe składanie/rozkładanie, lekkość prowadzenia ,zmiana położenia i wysokości rączki, waga.
minusem jest cena. ;) no i kola nie sa pompowane przez co moze lekko telepac dzieckiem przy wielkich dziurach ;) ;)

12 lata 1 miesiąc temu #480494 przez mama89muminka
sylwia2 - ja mam taki www.tosia.pl/sklep/product/p/454/b.php i nie polecam, co prawda mam uzywany (jak wszystko od tesciowej) i jest w nienajlepszym stanie, ale juz i tak zdazylo mi odpasc kilka czesci, od budy polamane druty, ciezko sie prowadzi, a kola ma tak szerokie ze w drzwiach trzeba uwazac zeby sie zmiescic. Odradzam

12 lata 1 miesiąc temu #480509 przez Kamyczka
Dziewuszki mój Dominik ma już skończone 4mce :kiss:
Mama89muminka twój Miro też dziś świętuje,ucałuj :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #480530 przez mloda_mamuska
Kamyczka Gratulacje i wielkie 4 buziaki dla Naszego forumowego meeega owłosionego Dominisia :laugh: :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka a jak nocki w domciu po remoncie?dobrze?:))

Mamamuminka
buziaki dla Mira z okazji 4 miesiecy ! :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #480534 przez mama89muminka
Kamyczka, wzajemnie dla Dominiczka :) usciskaj go mocno od nas

12 lata 1 miesiąc temu #480553 przez anunia
Hej dziewczynki przywitam sie i uciekam do małej

My dzisiaj cały dzień u znajomych bylismy :)

Kamyczka-M89M-buziaczki dla maluszków :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #480564 przez chłopek
hej my caly dzien u mamy bylismy
sylwia ja mam mikado oxford i juz drugi synek w nim jezdzi kupiłam jako uzywany, i jest fajny jest 3 kołowy, wygodne pompowane koła, no i gondolka duza

12 lata 1 miesiąc temu #480581 przez Kamyczka
MM,Mamusia89muminka,Anunia dziękujemy :kiss: :kiss:
MM ja to tak sobie się czuję po powrocie,ale mąż nasłuchuje :( to stworzonko na pewno już umarło z 8 razy tyle trutki pożarło....

12 lata 1 miesiąc temu #480582 przez Olga
My juz po poprawinkach,wyjadłam sie w końcu.Mały jeszcze kasę dzisiaj zarobił od jednej cioci :) Przezylismy jakoś to Ignasia świeto :)

Dziewczynki buziaczki dla waszych skarbów z okazji skończenia 4 miesięcy :kiss:

Ja mam wuzek Mutsy i jestem bardzo zadowolona-prowadzi się go super i mimo,ze Ignaś to kawał chłopa jakoś jeszcze jeździ w gondoli :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #480584 przez Kamyczka
Olga dzięki,to Ignaś kasiasty facet jest :)

12 lata 1 miesiąc temu #480585 przez chłopek
kamyczka ja wczoraj sprzatalam pod zlewem a tam mysza całe szczeście ze na łapkę złapana

12 lata 1 miesiąc temu #480590 przez Kamyczka
chłopek napisał:

kamyczka ja wczoraj sprzatalam pod zlewem a tam mysza całe szczeście ze na łapkę złapana

o kurde,to jakies dobre łapki masz,bo nam 2 razy wyzarła słoninkę,a łapka nie drgnęla :(

12 lata 1 miesiąc temu #480593 przez Olga
Kamyczka napisał:

Olga dzięki,to Ignaś kasiasty facet jest :)

No nawet sie nie spodziewalam,że tyle zbierze. ;) Już mu dwie zabawki z Fisher Price kupiłam,teraz muszę nad fotelikiem się zastanowić :unsure: Nie wiem,czy taki co później krzesełko ze stoliczkiem sie robi,czy normalny?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #480594 przez mloda_mamuska
MUSZE SIE WAM POCHWALIĆ: Oliwierkowi dzisiaj przebiły się dwie jedynki dolne ;)))ale fajnie jak gryzie mi rękę to tak czuć igiełki ;) i łyżeczką małą pukałam i slychać taki odgłos (taki sam jak sobie popukam lyzeczka w zęba;)) ;)) ciekawe jak dlugo beda rosły;))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka