BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #480601 przez chłopek
mm o jak fajnie ze juz Oli ma ząbki

kamyczka my zawsze chleb zakładamy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #480602 przez mloda_mamuska
chlopek ja to bym padla na zawal jakbym mysz znalazla ;))))

12 lata 1 miesiąc temu #480661 przez kejtin
Ja mam wozek taki: www.tutek.pl/produkty/grander-alu-chrom
I moge polecic:) jedyna jego wada to ciezar, ale skladanie proste i prowadzenie banalne, bardzo zwrotny, a pompowane kola to wiekszy komfort na dolach :)

A u nas byla nocka boska... mala zjadla znow przed 23 i spala do 8 :) zrobila mi prezencik imieninowy:)
Ktos tu pisal o okresie, ja wlasnie przed chwila dostalam ;) a mialam nadzieje ze potrwa to dluzej;)

Saiko ok, myslalam ze spotkamy sie na tej samej uczelni:)

Dzis dostalam od corci (tatus kupil) taka swieczke ktora jak sie zapali to widac napis mama:))) No tak sie wzruszylam... juz sie nie moge doczekac az malenstwo zobaczy choinke i swiatelka.. bo tak sie dzis w zapalone swiece wpatrywala..:)

Wasze dzieci lubia jak sie do nich gwizdze? bo moja swira dostaje, tak sie przy tym chichra:)

mm - gratki za zabki, moze nie bedzie juz tak bolec:)

12 lata 1 miesiąc temu #480757 przez sylwia2
kejtin napisał:

Ja mam wozek taki: www.tutek.pl/produkty/grander-alu-chrom
I moge polecic:) jedyna jego wada to ciezar, ale skladanie proste i prowadzenie banalne, bardzo zwrotny, a pompowane kola to wiekszy komfort na dolach :)

A u nas byla nocka boska... mala zjadla znow przed 23 i spala do 8 :) zrobila mi prezencik imieninowy:)
Ktos tu pisal o okresie, ja wlasnie przed chwila dostalam ;) a mialam nadzieje ze potrwa to dluzej;)

Saiko ok, myslalam ze spotkamy sie na tej samej uczelni:)

Dzis dostalam od corci (tatus kupil) taka swieczke ktora jak sie zapali to widac napis mama:))) No tak sie wzruszylam... juz sie nie moge doczekac az malenstwo zobaczy choinke i swiatelka.. bo tak sie dzis w zapalone swiece wpatrywala..:)

Wasze dzieci lubia jak sie do nich gwizdze? bo moja swira dostaje, tak sie przy tym chichra:)

mm - gratki za zabki, moze nie bedzie juz tak bolec:)

Dzieki za informacje, własnie min. ten wózek ogladałam w sklepie i co do ciezaru to wydawał mi sie lekki, duzo lżejszy niz te do 1000 zł.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480758 przez Anna77
Kamyczka, M89M uściski i życzonka dla Was :)

MM gratuluję ząbków :blink:

No i wróciliśmy. Było super :ohmy: Kocham polskie morze i bardzo nad nim odpoczywam :)

Na bieżąco Was czytałam, ale żeby odpisać, to chyba musiałabym cały wieczór siedzieć. :ohmy:

Teraz obejrzę Paradoks i idę spać. Do jutra :)

sylwia2 A jeśli chodzi o wózek, to my mamy taki kaps3.artin.pl/index.php?page=shop.produ...t&Itemid=206&lang=pl i jesteśmy baaardzo zadowoleni. Pompowane, zwrotne koła, piękna kolorystyka, duża gondola - można samemu wybierać łączenia kolorów :lol: A cena jest niesłychanie niska w porównaniu do jakości. Anszka ma prawie taki sam, tylko model Neo X3.

12 lata 1 miesiąc temu #480842 przez daners
Heeej mamunie ;]
jak Wam nocki mineły hmm i jak po week :)

moj ma drzemke wiec korzystam :D

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 miesiąc temu #480850 przez mloda_mamuska
daers a jak Twoj weekend??

Moj tez jeszcze drzemie..o juz nie ;P haha
nocka super.dpal 9 godzin!!! zrewanzowal sie za poprzednią ;)

no i zaraz robie kawusie i wracam.chyba,ze Maly nie bedzie chcial sma polezeć na macie i bede musiala z Nim sie bawic;)

jaka w Polsce pogoda?u Nas zimno:(

12 lata 1 miesiąc temu #480856 przez daners
m-m a dzieki u mnie week nawwet ok;] oprcz zasypiania wieczornego ;/ wczoraj bylo juz lepiej ale tez jeszcze troche plakal Mam nadzieje,że dzis bedzie juz bez placzu :)
Budzi sie na jedno karmienie :D niezle:D:D i herbatke bo chyba za goraco mam w pokoju :) wiec nocki sie zmienily na good:D

pogoda pewnie zalezy od miejsca ;p u mnie na slasku w miare 7 stopni bez wiaterku wiec zle niema ;]

ja juz po kawie..;]

a jak Oli z przeziebieniem? nos zatkany ma czy jak sie objawilo przeziebienie?
Gratki za ząbki :)

12 lata 1 miesiąc temu #480867 przez mloda_mamuska
daners dzieki.zaki s suer.haha
a przeziebienie.no od razu i katar i kaszel.nos ma zatkany i ledwo oddycha a kaszelek taki jak to kszelek.nie odrywajacy. daje mu cos tam no i nos woda morska .jutro chyba do lekarza podjedziemy.bo nie przechodzi.

12 lata 1 miesiąc temu #480874 przez daners
m-m co ty mi tu piszesz dzieki za co hmm a chyba jeszcze sie nie obudzialam ;p albo to po "hebrajsku" ;-p

teraz pewnie inne leki beda moze bardziej pomagajace bo w koncu Oli starszy wiec pewnie co innego bedzie mozna zarzywac. Lepiej isc po co ma sie meczyc ;] moj pokaszluje ale lekarka posluchala i mowi ze nic nieslyszy..;/

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480887 przez mloda_mamuska
daners moze jeszcze pluca i wszystko ma czyste.chociaz jak juz pokasłuje..to nie wiem.
strasznie denerwujace to,ze dziecko sie meczy,bo nie umie sie wysmarkac;) a jak juz ma duzo i siagniesz to tak sie drze-bo nie lubi fridy i za moemnt to samo ma w nosie..a za czesto tez wyciagac nie mozna. i tak w kolko.
pojde na GP -do naszej przychodni moze akurat cos przepisząi szybko przejdzie. ;)

moj lezy w lozeczku i gada do karuzeli;)) . on tak dziwnei uklada dolną wargę jakby do wewnatrz-do buzi ja brał.. tak jak dziadzio wygląda ... :lol: :lol: :lol: jak tak robi.nie wiem czy to normalne.moze przez te zęby tak robi? ! sama nie wiem

12 lata 1 miesiąc temu #480891 przez anunia
Hej dziewczyny.U nas nocka też super jak zwykle nie zapeszając... :laugh:

Też własnie pije kawusie :silly:

MM-to super ,że synus ma już ząbki...szybciutko

dziewczyny wczoraj zauwazyłam lekko podpuchniete oko i zaczerwienione
a dzisiaj juz gorzej to wygląda ,jak sie nie myle to jęczmień .Czym się oko smaruje ,żeby to zeszło ?
bo mam 2 raz to w zyciu wczesniej byłam młodziutka i nie pamietam jak sie tego pozbyłam :)

Bo jutro to nawet nie chcę myslec jak będe wyglądała :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #480893 przez Olga
Hej.

U nas nocka super,mały poszedł spać o 20 i spał do 8 i zaraz znów idzie,bo już ziewa :) Ja zjadłam śniadanko i zaraz kawkę robię :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #480904 przez mloda_mamuska
anunia obrączką chyba.złotem prawdziwym się przeciera ;)) chyba powieke . ja kilka razy mialam i mama mi obraczka przecierala i jeszcze chyba...ktoś znienacka możwe napluc delikatnie w oko.ale to juz takie ..dziwne.haha

12 lata 1 miesiąc temu #480914 przez Anna77
Cześć, ja też się szybciutko przywitam. U nas nocka ok, czyli z 3-4 razy karmienie, he he. Nic tylko w nocy przekładam się z boku na bok :lol: :lol: Wstaliśmy ok. 8.40, choć już przed 8 Mateusz zaczął jeść i tak mlaskał do 8.30. Dzisiaj pierwszy dzień jesteśmy sami, bo Kuba poszedł w końcu do przedszkola. Mati pewnie niedługo pójdzie spać, wtedy będzie czas na kawkę i sprzątanie.

A u nas też ok. 7 stopni i piękne słoneczko póki co.

Nie mogłam się oprzeć, poniżej Mateusz w mojej ulubionej 35 letniej bluzeczce.
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka