BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #481003 przez anszka
Witam :)
słonko świeci, więc wkrótce wyruszymy na spacer.
Olga - dobrze, że masz dane (nazwisko, konto), więc pewnie odzyskasz kasę, a może wózek jeszcze dotrze. A napisałaś jakiegoś maila z ponagleniem? Miałam kiedyś problem z jednym allegrowiczem i jak postraszyłam policją, to zaraz kasę mi oddał.
Ignaś wyglądał ślicznie i jest do Ciebie bardzo podobny :)
My kupujemy Wojtusiowi krzesełko (już zamówiłam), a później na pewno kupimy mu porządny fotelik do samochodu.
Jakie zabawki kupiłaś z fishera?
Anna - Mati też do Ciebie strasznie podobny :) jest słodziutki.
Buziaki na 5 miesięcy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
M_M - gratulujemy ząbków, teraz musicie myć :)

Wojtek się obudził, więc wpadnę później, pa!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #481011 przez chłopek
no ja na allegro mialam taka sytuacje jak mm pisze wiec poczekaj jeszcze

12 lata 1 miesiąc temu #481017 przez Olga
Oj bardzo bym się cieszyła,gdyby okazało się,że jednak przyjdzie,ale straciłam nadzieję.Bo wcześniej jak patrzyłam to miała jeszcze trzy aukcje,w tym jeszcze jeden wózek i dwie z zabawkami z Fisher Price(takie spore zestawy był) i nagle jak ja wpłaciłam pieniądze,to wszystko zlikiwidował.To mnie dziwi :( Muszę się już z tym pogodzić,ale szkoda.bo to była kasa Ignasia od babci :(

Kupiłam małemu 4 zabawki z Fisher Price,ciekawe,czy mu się spodobają :) dostała od Mariki taką mp3 co w biedronce były ostatnio,to mu się podoba,a jeszcze taką krowę dostał muczącą jak się naciśnie przycisk i się jej wczoraj wystraszył ha ha,ale tylko raz,później juz było dobrze :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #481031 przez mloda_mamuska
Olga a co Mu kupilas z fisher price'a? moj ma taka kaczke tez wydaje dźwięki po wciśnieciu przycisku i uwielbia ją tak się do niej chichra;))

co do tego wozka to nie martw sie ,powinnas odzyskac pieniadze i kupisz mu drugi wozek na allegro;))

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481048 przez Olga
m m kupiła Ignasiowi wóz strażacki z kuleczkami,kolorową ciuchcię,książeczkę rymowankę i warsztat z narzędziami,ale to akurat z Mattel :) Ciekawe jaka będzie jego reakcja :) Uwielbiam kupować moim dzieciom ;)

I zamówiła z Hippa słoiczków i soczków za przeszlo 100,jutro już będą.Fajna sprawa z tym sklepem do domu,nie muszę szukać,bo u nas mało jest produktów z Hippa :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #481093 przez Anna77
Olga kurcze, nie fajnie z tym wózkiem, ale może się jednak uda i dostaniesz wózek, albo przynajmniej kaskę. Raz miałam taką sytuację, ale to była działalność gospodarcza. Postraszyłam zgłoszeniem do PIH i na policję i się udało :)

A teraz zasuwamy na spacerek. Musimy wpaść do przedszkola zakroplić Kubusiowi oczko, a potem będziemy czerpać z naszej pięknej pogody.

12 lata 1 miesiąc temu #481107 przez Olga
Ja czekam jak Ignaś wstanie(śpi już przeszło 2 godz.),damy szpinak z ziemniaczkami i też ruszamy na spacerk,bo słoneczko świeci :)

bidol gdzie Ty się podziewasz :unsure: Jak stopa?

12 lata 1 miesiąc temu #481123 przez saiko
Czesc Dziewczynki,

noc ciezka, mlody zasnął przed 21 obudzil sie po 1h i w ryk - pic mu sie chciało, potem ulal i musialam go przebrac a potem nie mógł zasnąć -odpadł przy cycu, w nocy wstałwał 3 razy i dawałam mu cyca a w koncu o 6 dałam butle - moje mleczko mu juz nie wystarcza w nocy :( dzis dam mu w nocy butle - zobaczymy czy lepiej pospi

jakos dzis zebrac sie nie moge, czekam az maly pojdzie spac, ale juz prawie usypiał ale walnął takie kupsko, że musieliśmy go kąpać ;)

właśnie piję pierwsza kawe

ciagle sobie obiecuje, ale tym razem mi sie uda - odchudzam sie ;) niskokalorycznie, mało jedzenia i zero słodyczy poza tymi "babci Ani" ale tylko wtedy kiedy naprawde bedzie mi sie chcialo cos.

Olga - ja mam takie rozkładane plastikowe krzesełko, przy którym może siedzieć i sie bawic - firmy Arti

MM - gratulacje z okazji pierwszych ząbków :)

co do wózka to my mamy Mikado Aston i nie jestem do konca zadowolona, ale to tez przez to, ze byl uzywany juz i babka nei dosłała mi wszystkich czesci

u mnie pogoda piekna i niedlugo wybieram sie na spacer

MM - mój ciagle sobie masuje dziasełka dolna wargą i jezykiem :) i tez jak dziadek wyglada :D

anunia - tylko delikatnie trzyj ta obrączką bo ja ostatnio zdarłam sobie skórę ;)

Anna - jaki uradowany :) chyba ogrywał tatę :) wszystkiego naj z ogazji 5 m-cy

edit - wlasnie zasnal

12 lata 1 miesiąc temu #481133 przez mloda_mamuska
Olga to żeś poszalała z tymi słoiczkami! :laugh: a po ile macie sloiczki?tzn po ile kupilas? pewnie taniej jak aż tyle;) moj misiek dorwal w sklepie u siebie ostatnio po 10 pensow czyli 50groszy sloiczki z heinza ale od 7 miesiaca no i tylko 15 zostalo wiec kupil wszystkie;))szkoda,ze hippa nie bylo.ale dzisiaj dzwonił,że chyba jest z cow&gate śliwa z jablkiem 3 sztuki po 4 pakowane;) wiec tez pewnie kupi;)i tez tak tanio;)

bidol.słoneczko
where are you?!

moj wczoraj ulał mocno na mate..i cala musze wyprac.mam nadzieje,ze nic sie nie zniszczy .A W Jakiej temp. pierzecie?:)
dawno tak mu sie nie ulało. polozylam go na macie..poszlam do kuchni-tzn mamy kuchnie z salonem,wiec bylam obok ale odwrocona na chwile..no i po minucie wracam patrze a on uchochrany cały....ja zarkam nizej a tam mata cała biała..i oczywiscie cała jego buzia i ciuchy :X :X :X :X

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481138 przez Olga
m m cena normalna,tylko powyżej 100zł nie płacę za wysylkę,więc wzięłam za przeszło 100 różnych :) w sumie to aż tyle tego nie ma,kilka soczków,zupek i deserków,bo jak wszystko przeszło 3,4 a niektóre prawie 6 zł,to ile tego na 100 będzie ;)

12 lata 1 miesiąc temu #481150 przez mloda_mamuska
Olga a ile sloiczkow dziennie dajesz Ignasiowi ? Ja na razie pol . a niektorzy juz 2 -jeden deserek,jeden obiadzik.ale ja sie boje o brzuszek i powoli daje po pol ;) wczoraj ugotowalam jablko ale nei chcial zjesc :angry: a ze sloiczka wcina... :cheer:

12 lata 1 miesiąc temu #481151 przez chłopek
saiko ty masz tej samej firmy wózek co ja, a co ci w nim brakuje?

12 lata 1 miesiąc temu #481152 przez chłopek
mm moze mniej słodkie bylo jak to ze słoiczka i dlatego nie chcial

12 lata 1 miesiąc temu #481181 przez bidol
hej mamusie :kiss:

słoneczko - Pawełek boooski :kiss: :kiss:

Anunia - Emilka przesłodka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Olga - Ignaś przystojniaczek - pięknie razem wyglądacie :laugh: :kiss:

Stopa nadal bardzo boli - z domu nie wychodzę - :( a taka ładna pogoda jest :dry:

Kamyczka - buziaki dla Dominisia :kiss: :kiss:

m89m - buziaki dla Miro :kiss: :kiss: :kiss:

Sylwka2
- no ja mam quinny buzz - i polecam ale najlepiej 4 - z dwoma kółkami przednimi :lol: no i spacerówka kubełkowa - polecam :lol:

M_M - łał to już macie te dwa ząbki :ohmy: :kiss: :kiss: :kiss: superrrrr :kiss: :kiss: :kiss:

Ania- Mateuszek jest pezesłodki - kochaniutki szkrabek :kiss: :kiss: a w tej czapie :cheer: hahahha - ślicznotek :kiss: :kiss: no i Ty - śliczna - jak zwykle :kiss: :kiss: najlepszego :kiss: :kiss: :kiss:

Anszka- dawaj fotkę Wojtusia- dawno go nie pokazywałaś :cheer:

Kamila nauczyła się piszczeć - makabra - uszy puchną :dry:

A my robimy wreszcie chrzciny - w Szczepana :woohoo: na szczęście nadal mieści się w sukieneczkę :laugh: muszę tylko dodatki kupić - opaskę sweterek i kombinezon
chyba kupę taki :laugh:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #481206 przez kejtin
dziewczyny czy surowe utarte jabluszko podawalyscie juz swoim pociechom?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka