BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #527743 przez anszka
Anna - byłam w sobotę na Bernardyńskim, nadal jest tam Zielony Bazar, byłam co prawda przed 13.00, więc było tylko kilka stoisk, ale warzywa kupiłam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #527834 przez Anna77
Anszka to super :) Bo już zaczęłam kupować mrożonki.

12 lata 3 miesiąc temu #527869 przez maksiu
ANNA ANSZKA dziekuje kochane za wasze mile slowa az sie wzruszylam szczegolniepo poscie anny. jestescie kochane :kiss: :kiss: ale naprawde to za duzo jak dla mnie ja to musze sama znosic teraz niewiem co bedzie z maksem jeszcze a na dodatek m dzwonil z pracy i mowi ze z mama jest coraz gorzej i jej lekarz co ja leczyl tyle lat mowi ze byc moze musimy przygotowac sie na najgorsze

12 lata 3 miesiąc temu #527884 przez anszka
Maksiu - myślę, że nikt nie neguje tego, że masz sporo zmartwień i z wieloma sprawami musisz sobie radzić sama, chciałam tylko pokazać Tobie, że masz też powody do radości i dużo siły w sobie, nawet jeśli czasem masz wszystkiego dosyć. Trzymam kciuki!
PS A co się dzieje z Maksem?

Anna - a te mrożonki to jakieś konkretnej firmy kupujesz?

12 lata 3 miesiąc temu #527891 przez Daria23
A my już po spacerku byliśmy godzinke na dworze ale zmarzłam:)a teraz już pada śnieżek sobie...

Maksiu-nie poddawaj się zobacz jaki Błażejek jest silny ile już pokonał i zobaczysz że i tym razem okaże się silniejszy niż myślisz:):)

Dziewczyny a wy kaszki mleczno-ryżowe podajecie też przez butle????bo ja wiosłuje je łyżeczką i zastanawiam się czy można też butla

12 lata 3 miesiąc temu #527899 przez maksiu
ANszka mi chodzilo o to ze w was mam lepsze oparcie niz w swoich bliskich za co jestem wam bardzo wdzieczna , no a Maksa najparwdopodobniej czeka operacja na nozki za tydzien w poniedzialek jedziemy z nim na oddzial na badania nie wiem ile czasu tam nam zejdzie ale jakos sobie musimy poradzic

Daria kochana ja daje i tak i tak raz butla raz lyzeczka , zalezy

12 lata 3 miesiąc temu #527900 przez Anna77
Daria my dajemy łyżeczką. Generalnie - tylko mleko i woda jest u nas z butelki. Powoli próbujemy niekapka.

Anszka Hortexu chyba. Bardziej ufam mrożonkom, niż tym świeżym co są teraz. No chyba że z jakiś upraw eko.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #527901 przez Anna77
Ale mi się dzisiaj nic nie chce :huh:

12 lata 3 miesiąc temu #527920 przez anszka
Anna - mnie też się jakoś dzisiaj nic nie chce ;)
Wczoraj przesiedliśmy się do spacerówki, małemu się nawet podoba, tylko budka mnie denerwuje. Czy Twoja wersja też jest jakaś dziwna, że trzeba coś tam kręcić?

Daria - ja daję łyżeczką, ale Wojtek generalnie ma problemy z zassaniem butli.

12 lata 3 miesiąc temu #527934 przez Anna77
Anszka Nic mi nawet nie mów. Budka jest okropna, po prostu jakaś porażka. Non stop mi opada, beznadziejne wykonanie. To chyba jest pierwsza rzecz w tym wózku, która mnie wkurza maksymalnie. Jak będzie ciepło i Mati będzie siedział, zmieniam na mój Baby Design Sprint, tylko muszę powiedzieć bratu, żeby mi przywiózł, bo i tak go nie używają. Tu z kolei pasują mi te pompowane koła.

12 lata 3 miesiąc temu #527940 przez chłopek
daria ja daje do butelki miarke albo dwie
maksiu jestes silna dasz rade.
moja szwagierka tez nie ma w zyciu łatwo jej córeczkea teraz(6 lat) w wieku dwóch lat zachorowała, Prokocim od razu miała glejaka nerwu wzrokowego, podawali jej sterydy, ale nic nie dały postanowili zooperowac,. mala ma swoje oko ale na nie juz nigdy nie bedzie widziec ma tez duzą blizne i oklapnieta powieke poniewaz przy operacji naruszyli powiekę, brała dośc długo chemie bo po rezonansie okazalo sie ze guz dalej jest, ale od jakiegos roku juz nie bierze to byla tylko narosl blizny poperacyjnej, co mieia maja kontrole, rezonancy, rehabilitacje, bo ma kregosłup bardzo skrzywiony, chodzi na palcach, jeszcze po ostatniej wizycie wyszlo ze ma torbiel na móżdżku, moja szwagierka byla załamana teraz juz jest lepej nie chciala miec nastepnego dziecka bo sie bała, jest teraz w 6 miesiacu bedzie miała synka. dla dzieci jest zawsze wesoła i jakos sie trzyma, w mezu tez nie miala za duzego oparcia bo on jezdzi na tirach tydzien czasu go nie ma . ty tez musisz byc silna nie mozesz pokazac ze ci ciezko.

12 lata 3 miesiąc temu #527941 przez chłopek
a jakie macie wózki? w moim tez opada budka zawsze sie wkurzam maż ja teraz tak dokrecił ze ciezko podniesc

12 lata 3 miesiąc temu #527945 przez Anna77
Chłopek mamy Kaps3 - Anszka ma Neo X3, a ja Jazz.

12 lata 3 miesiąc temu #527950 przez chłopek
aha a ja myslalam ze moj ma tylką beznadziejna budkę :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #527951 przez anszka
Anna - no ja też nie ogarniam tego ustrojstwa i się denerwuję. Ten mechanizm jest bezsensowny :(
Wiosną się rozejrzę za jakąś spacerówką, a tę zostawię sobie na jazdy po puszczy :)

Czy Wam też się tak muli forum, jak wysyłacie posty?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka