BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #528136 przez Olga
Anna u nas też śnieżyca :( a my nawet na spacerek nie zdążyliśmy dzisiaj iść :( Jutro mamy szczepienie,jak będzie taka pogoda,to chyba taksówkę wezmę,bo wózkiem nie dojadę,a mężulek idzie pierwszy dzień do nowej pracy :)

Daria Tymuś jest boski :)

Maksiu ja wierzę,że wszystko będzie dobrze-zobaczysz.Trzymam mocno za was kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

Ignaś dzisiaj o niebo spokojniejszy,zjadł pierwszy raz żółtko w zupce-ale miny robił,bo trochę jednak zupka zmieniła konsystencję.Po połowie miseczki już się przyzwyczaił ;) Byłam w mieście i dokupiłam mu tych jogurcików,tym razem z Bobo Vity :) Wypił też cały soczek marchewkowy,bo po połowie płakał,jak mu butelkę zabrałam.Jutro spróbuję inny smak,może też polubi,bo on marchewki już mu się nosek robi pomarańczowy ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #528137 przez Daria23
Anna-nie wiem czy mam gratulować czy jakk:P

12 lata 3 miesiąc temu #528143 przez Olga
Anna ja tak miałam po dziewczynach późno,a teraz tak szybko jakoś i tak długo zawsze mam :( coś mi się pozmieniało :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #528188 przez Anna77
Olga po Kubie to chyba jeszcze później dostałam. My też jutro mamy szczepienie na pneumokoki na 9.30. W sumie to się cieszę, bo wreszcie zważę Mateuszka. Też pojadę taksówką, bo B pewnie nie da rady, a moim samochodem w taką pogodę nie jeżdżę. Kurcze, w przyszłym roku musimy kupić zimówki do tego auta, bo już mnie to wkurza.

Daria he he, wszystko ma swoje plusy i minusy. Teraz przynajmniej będę wiedziała co miesiąc że jest ok, a tak zawsze ten promil niepewności był. Tym bardziej że ja tak raczej nie za bardzo jestem za hormonami.

12 lata 3 miesiąc temu #528256 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #528316 przez Olga
Ignaś nauczył się naśladować kaszelek i ciągle kaszle ha ha :)

12 lata 3 miesiąc temu #528321 przez Daria23
Olga- Tymek też czasem udaje kaszelek a jak mu się to podoba:)a jak uda mu się kichnąć to już wogóle jest w niebo wzięty:P a powiedz mi ile kosztują jogurciki z bobovity?nawet nie wiedziałam że są z tej firmy

M_m- zazdroszcze ci tego odpoczynku ja dzisiaj sama bo mój M jeszcze jeździ i odśnieża:(

12 lata 3 miesiąc temu #528339 przez chłopek
ja dostałam miesiac temu okres, i miałam 2 tyg ale to moze po tabletkach.
sebk tez czasem udaje ze kaszle
dzisiaj sie ładnie z Ksawciem bawili :) Ksawcio mu robił "ła" takim lewem i sebek sie tak strasznie śmiał, a mnie to tak cieszy jak Ksawcio sie z nim bawi a nie tylko mu dokucza. pije sobie desperadosa i juz mi wesoło :)

12 lata 3 miesiąc temu #528341 przez chłopek
ja tez nie wiedziałam ze są z bobovity z nestle to wiem

12 lata 3 miesiąc temu #528344 przez chłopek
licytuje nocniczek Kaczuszkę Ksawciowi moze nie duzo wyjdzie, kuzynka Ksawcia ma taki i on ładnie chodzi i sie do niego załatwia a u nas nie chce do tego co my mamy

12 lata 3 miesiąc temu #528522 przez mama89muminka
Anna wiem o co ci chodzi z tym przewijakiem, w Finlandii wszyscy takie maja, my tez mielismy kupowac, ale udalo mi sie przekoanc meza ze nie oplaca sie nam bo nie ma na to ani miejsca ani pieniedzy. Kupilismy wiec zwykly na lozko.

maksiu sciskam bardzo mocno, bedzie dobrze :kiss:

anszka, Anna mnie muli juz od jakiegos tygodnia to forum, nic mi tak nie idzie powoli jak wlasnie forum, nie wiem czemu.

bidoklu ty to sie najezdzisz po szpitalach, zdrowka dla Kamci :kiss:

m_m nie rozumiem, z czego ty sie chcesz odchudzac? z osci na proch? ;)

My wrocilismy od meza, Miro byl baaaaaardzo zadowolony, ze z tatusiem sie po tygodniu zobaczyl :) Cieszyl sie caly czas i wyglupial z nim. A wiadomo, jak dziecko jest szczesliwe to i mamusia tez :D Tatus mu jeszcze kupil pluszowego misia wiec radosc dziecka jest nieopisana :)
Mezulek mi obiecal weekend przerwy od mlodego, w piatej plyniemy w rejs klasa A, mam zamowione spa i fryzjera z kosmetyczka.. Zastanawia mnie tylko jedno, skad on kase na to wzial... :dry: no ale jak wrocimy z rejsu to J bedzie sprzatal dom i zajmowal sie Mironkiem, niech tylko sprobuje slowa nie dotrzymac to go kopne w tylek :blink:
Miro teraz zasnal przy tv, a ja sie mecze z androidem, ktorego dostalam od tescia, musialam wymienic moja nokie bo cos mi bateria nie chciala sie ladowac :huh: Jakos nie mam przekonania do tych dotykowych telefonow (przywiazanie do nokii robie swoje, najlepszy telefon wedug mnie). Tak wiec wracam sie meczyc dalej...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #528558 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #528612 przez anunia
HEJ

ANNA- Przez ten czas to chyba zapomniałas juz co to okres:)

Ja mam okropną miesiaczkę po porodzie 2 tyg krwawienia :angry:

M89M - Super ,należy ci się relaks pozazdrościć :)

bidol -współczuje ci naprawdę..biedna Kamilka :kiss: :dry:

mm-No to pięknie się zajadasz :laugh: ale tobie to nie powinno zaszkodzić :)

pisałas cos o smoczku ,ja mam butelke z tommee tippee i gdzies od miesiaca uzywam nr3 smoczka i daje małej mleko z kleikiem i ładnie leci ;)

12 lata 3 miesiąc temu #528633 przez daners
ja zas mam butelki aventu i kupilam trójprzepływowy ;] do kaszki i do normalnego picia mleczka :)

relaksik ufff a jutro szczepeinie ;/

m89m ale Ci fajnie porelaksujesz sie na całego;] akumlatorki naładujesz:)

Bidol przytulaki dla Kamilci

m-m ja tez bym chciala gotowac mojemu ale on narazie ma odruch wymiotny bo pewnie inna konsystencja wiec powolutku :)

dziewczyny gdzie warto wyjechac nad morze Bałtyckie . Miejscowość nie jak łeba pełna rozrywki i ludu raczej do rodzinnego pobytu :D (TZN EMERYTOWEGO) LOL

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #528651 przez Anna77
M89M ja mam przewijak z Ikei, który kupiliśmy niemal 15 lat temu.

Daners ja kocham Kołobrzeg, fajne jest Grzybowo - więcej spokoju, plaża z lasem. I kawałek dalej - Dźwirzyno.

Byłam w Rossmanie i kupiłam jeden obiadek (za 3,69 :ohmy: ) i dwie kaszki w słoiczku - takie na dobranoc - jedna manna waniliowa, a druga mleczna o smaku biszkoptu i każda była za 2,99, bo była promocja. Ciekawe jak się sprawdzą.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka