BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 11 miesiąc temu #527956 przez Anna77
Mi muli od wczoraj. Dwa razy już mi się zdarzyło, że przez to wysłałam po kilka razy to samo.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #527957 przez chłopek
tez a ja myslalam ze dlatlego ze mam słaby net a jednak nie przez to

11 lata 11 miesiąc temu #527961 przez anszka
Trochę to drażniące.
Robię tak - piszę, wysyłam, po chwili odświeżam, przenosi mnie na stronę z wiadomościami, ponownie odświeżam i post jest.

Idę prasować, bo coś za bardzo dzisiaj ściemniam :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #527983 przez bidol
M_M- dziękuję kochana :lol: mam nadzieję że to jednak nic groźnego ;) strasznie marudna jest. w nocy nie spała :( nie ma apetytu :(

Ania, Anszka - strasznie mi przykro że tyle złego Was spotkało :( i wiem co czujecie :( :kiss: :kiss: :kiss:

Ania
- strasznie dzielna jesteś - przykład do naśladowania :kiss: :kiss:

Maksiu - wiem troszkę co czujesz- ale uwierz mi - tez się najeździłam po szpitalach i nie jedno widziałam - i wiem że ludzie mają dużo gożej- wiem że źle to brzmi( że może cieszę się nieszczęściem innych- tak nie jest) - ale mi to przynosi ulgę ;)
Była ze mną kobieta na sali - (ta śmierdząca) i biadoliła bo 6 dni w szpitalu leży z dzieckiem i do wszystkich o szystko pretęsje. I 2 dni przed wyjście już nie wytrzymałam - jak nie opitoliłam - "kobieto - ty głupia Ty biedolisz jak nastolatka jakaś - ludzie latami w szpitalach przy dzieciach są- w strachu w bólu w cierpieniu. A ty mędolisz bo jeszcze jeden dzień w szpitalu z dzieckiem musisz zostać" - masakra ;)

Nie myśl że o Tobie tak myślę- nie - ale tyle zła się teraz dzieje na świecie... Zobaczysz za kilka lat bądziecie tylko to wspominali. Ale pamiętaj - Takie chwile łączą i wzmacniają więzi.
Wszystko się ułoży :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

zaraz z Kamką do szpitala jedziemy - mam nadziueję że nic złego się nie dzieje

Kamusia po kąpieli :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #527987 przez bidol
M_M- dziękuję kochana :lol: mam nadzieję że to jednak nic groźnego ;) strasznie marudna jest. w nocy nie spała :( nie ma apetytu :(

Ania, Anszka - strasznie mi przykro że tyle złego Was spotkało :( i wiem co czujecie :( :kiss: :kiss: :kiss:

Ania

Maksiu - wiem troszkę co czujesz- ale uwierz mi - tez się najeździłam po szpitalach i nie jedno widziałam - i wiem że ludzie mają dużo gożej- wiem że źle to brzmi( że może cieszę się nieszczęściem innych- tak nie jest) - ale mi to przynosi ulgę ;)
Była ze mną kobieta na sali - (ta śmierdząca) i biadoliła bo 6 dni w szpitalu leży z dzieckiem i do wszystkich o szystko pretęsje. I 2 dni przed wyjście już nie wytrzymałam - jak nie opitoliłam - "kobieto - ty głupia Ty biedolisz jak nastolatka jakaś - ludzie latami w szpitalach przy dzieciach są- w strachu w bólu w cierpieniu. A ty mędolisz bo jeszcze jeden dzień w szpitalu z dzieckiem musisz zostać" - masakra ;)

Nie myśl że o Tobie tak myślę- nie - ale tyle zła się teraz dzieje na świecie... Zobaczysz za kilka lat bądziecie tylko to wspominali. Ale pamiętaj - Takie chwile łączą i wzmacniają więzi.

11 lata 11 miesiąc temu #527988 przez bidol

Ania

11 lata 11 miesiąc temu #527996 przez chłopek
anszka robie tak samo :)

11 lata 11 miesiąc temu #527998 przez Daria23
Nic mi nie mówcie o tych cholernych budkach w wókach mi to samo ciągle opada jak się ją przykręci to ona za chwile znowu opadnie ..wrrrrr idzie się wkurzyć na samą myśl o niej:)

Bidol-trzymamy kciuki za Kame!!coś mi się tylko jej zdjęcie nie wgrywa:(

A tu Tymi podczas wygibasków na brzusiu:)
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #528011 przez Anna77
Bidol trzymam kciuki za Kamilkę, żeby już była zdrowa :kiss:

Daria ale fajny ten Twój mały urwisek.

11 lata 11 miesiąc temu #528036 przez Daria23
Jejku ale u nas sypie śnieg mój M będzie miał dziś kawał roboty....pewnie tak prędko nie wróci..

11 lata 11 miesiąc temu #528044 przez maksiu
dziekuje kochane za mile slowa, tak jak mowilam mam w was super oparcie jestescie super
Mi sie tylko plakac chce nic wiecej, ale tak jak pisala karolinaa kurde ludzie maja takie tragedie walcza o zycie dzieci a takie co rodza dzieci zdrowe zabiajaja je bo one nie hcialy noz normalnie szlak mnie trafia

11 lata 11 miesiąc temu #528049 przez Anna77
Daria u nas też sypie. Dobrze że jeden spokojny spacerek zaliczyliśmy przed południem. Tylko jeszcze musimy o Kubę iść do przedszkola :(

Mateuszowi się spanie dzisiaj poprzesuwało. Normalnie śpi pół godzinki ok. 9-9.30, potem od 12-14 lub 14.30 i najczęściej ma jeszcze jedną 30 minutową drzemkę między 16 a 17. Przez to że dzisiaj obudził się po 6, to o 8.20 poszedł spać, wstał o 9 zjedliśmy śniadanko i po 10 już piszczał. Spał pół godzinki, potem wyszliśmy na spacerek i ok. 13.30 go położyłam. Cały czas śpi i muszę go obudzić, bo nam przedszkole zamkną.

11 lata 11 miesiąc temu #528055 przez anszka
Anna- Wojtkowi też się poprzestawiało, bo spał po południu dwie godz., a normalnie śpi 40 min.
Daria - Tymuś słodziak :)
Bidol - daj znać, co z Kamilutkiem :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #528061 przez chłopek
maksiu tak jak pisała bidol jej sebek tez mial niedosłuch i wszystko ok

11 lata 11 miesiąc temu #528068 przez Anna77
U nas śnieżyca na całego. Kamil odbierze Kubę z przedszkola.

I uwaga... dostałam okres... PIERWSZY od 1,5 roku :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka