BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 11 miesiąc temu #528893 przez daners
to i ja sie przywitam :)
My juz po szczepieniu ;] troszke płakał ale teraz juz spi :) uff szczepienia na ten czas ZAKONCXZONE :) nastepne dopiero w sierpniu :D

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #528903 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #528912 przez Daria23
Witam was kobitki:)u nas nocka w miarę.Mój M dopiero wrócił o 24 do domu tyle miał pracy:(

Dobrze że nie pada to pójdziemy koło 11 na spacerek:)ja tu normalnie odizolowana od świata jak są śniegi drog dojazdowa ie odśniezona i jest taka ślisgawica że nawet nie ruszam się z domu samochodem jakoś z małym się boje jeździć w takich warunkach sama to co innego ale z nim to już nie....

Za tydzień dzień babci i dziadka macie pomysły na prezent???jeszvcze w ten sam dzień ma mój M i mój tata urodzinki także wszystko razem:)

Czy mi się wydaje czy Kamyczki już tu kope czasu nie było?????

11 lata 11 miesiąc temu #528947 przez mama89muminka
Hejka

Daners ja nad polskim morzem to bylam tylko tyle co w Gdansku i to jeszcze tylko na lotnisku :P ale mama z rodzenstwem byli w Ustce, moze poczytaj troche na ten temat bo ja tam nie bylam osobiscie wiec mojej opinii na ten temat nie mozna oczekiwac :P

Anna wlasnie ikea to skandynawska siec moze dlatego kazdy w Finlandii woli miec taka komode-przewijak niz zwykly na lozeczko :)

daners ja juz dawalam mojemu spagetti, za miesem nieprzepada, ale zjadl wyjatkowo wtedy caly sloiczek :)

U nas nocka baaardzo kiepsciunio, Miro nie spal prawie cala noc :ohmy: :angry: Wiec doladowuje baterie kawa, planuje wypic conajmniej 3 kubki bo inaczej padne, jeszcze po wczorajszym dniu to juz w ogole. Juz sie tego weekendu doczekac nie moge, zeby sobie tylko pospac troszke wiecej...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #529016 przez Anna77
Hej, my też już po szczepieniu. Jedno tylko kłucie, bo ostatnie pneumokoki. Następne dopiero w lipcu :) Mały płakał chwilkę przy wkłuciu, ale szybciutko się uspokoił i teraz śpi. Waży 8950g. i mierzy 70cm.

M89M ten nasz przewijak to taki otwarty, nie ma szuflad, ma jedną półkę. Nie ma już ich od jakiegoś czasu w sprzedaży. Nam się sprawdził, bo wszystko jest pod ręką.

Daria Kamyczkę widzę często na fb. Któraś z dziewczyn pisała, że ona ma problemy z zalogowaniem się na forum.

Majówka ciągle zapominam - bardzo mi się podoba Twój plan, jeśli chodzi o dzieci. Też z Mateuszem wiedziałam, że jeśli nie teraz to kiedy?? Czas nie stoi w miejscu. No a Twoje stwierdzenie, że skoro mamy czas na forum, to na jeszcze jednego dzieciaczka też się znajdzie, po prostu było strzałem w samo sedno. Ściskam Was mocno :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #529030 przez bidol
hej dziewczyny

jesteśmy w domu na szczęście- Kamila ma obustronne zapalenie uszu :( męczy ją to strasznie - płacze marudzi i ma gorączke - dziś rano 39,5 :(

Co my się wczoraj najeździliśmy po lekarzach :( w szpitalu miała kontrol - płucka ok :) ale nasza Pani doktor stwierdziła że to chyba uszka- dała skierowanie do laryngologa- a tego brak - pracuje do 13 :angry: ale pojechaliśmy do naszej przychodni i tam powiedzieli że jest od niedawna jeszcze jeden laryngolog - więc pojechaliśmy tam. Zapisali nas na 19.

Pojechaliśmy i wzieliśmy też Sebka bo miał skierowanie żeby sprawdzić uszka i język.

I Seba ma mieć podcinane wędzidełko i ma kiepskie ciśnienie w jednym uchu :(

Daria- Tymcio słodziutki - ale on piękny jest :cheer:

m89m- super że wyjazd do męża się udał :laugh: i pozazdrościć tego co Cię czeka :lol:

a to Kamka - nie wiem czemu wczoraj się nie wgrało ;)
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #529043 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #529046 przez Olga
Hej dziewczynki.

Mój maruda na szczęście już śpi,nie mogę go rozgryźć,co mu dolega,że taki marudny jest :( Wczoraj do południa jako tako,a później diabeł w niego wstąpił,nawet na ręcach mu nie pasuje.Nocka ok.już druga z rzędu,gdzie przesypia prawie całą i budzi się,a właściwie zaczyna się kręcić ok.5.30.Czyli jedno karmienie nam odpadło,oby już tak zostało ;) Od rana też już marudzi,a ja dzisiaj już bez męża,więc do 16 będę się męczyć,dobrze,że Marika jest,to zawsze go trochę zabawi :)

bidol biedna Kamilka,ale środkowego ucha nie ma? Bo to by był koszmar :( Ona faktycznie wam często choruje :( Śliczna mała dama :kiss:

Anna to macie już szczepienie za sobą :) a Mateuszek ma super wagę :) powiedz mi,co drugi dzień podawać żółtko,bo nie chce mi się cofać i szukać :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu #529072 przez Anna77
Olga tak, co drugi dzień i najlepiej do bezmięsnego obiadku. Robię taką rozpiskę/tabelkę, gdzie pozbierałam wszystko co i kiedy mogą jeść nasze maluszki z kilku źródeł. Postaram się szybko skończyć, to tutaj umieszczę.

Bidol Ty to się najeździsz z tymi dzieciaczkami. No ale silna kobitka jesteś. Zdrówka dla Was duuuużo życzymy razem z Mateuszkiem :)

11 lata 11 miesiąc temu #529221 przez bidol
M_M - no sama nie wiem - ale lakarz mówił że to jeszcze w szpitalu mogła złapać :(

Jak Ja Ci zazdroszczę - moim marzeniem jest mieszkać nad morzem :cheer:

Ania- oo - to ładnie Mateuszek waży :laugh:

Olga- no tak ucho środkowe :( strasznie ją boli i płacze non stop :(

już sama nie wiem czymu tak choruje - czy ja coś robię źle??

11 lata 11 miesiąc temu #529224 przez Anna77
Bidol no teraz to już przeszłaś samą siebie :ohmy: Skąd u Ciebie akurat takie pytanie :unsure: Taki po prostu jej urok, trudno - trzeba przeczekać. Sama dobrze wiesz, że to minie.

11 lata 11 miesiąc temu #529252 przez maksiu
Wiatm sie i ja
Bidol zdrowka dla kamili kurde niewiem czemu ten swiat jest taki nie sprawiedliwy szkoda mi slow i nerwow na to wszystko normalnie mam dosyc

KOCHANE BARDZO PROSZE O GLOSY WALCZYMY O TYTUL ZIMOWEGO BRDZACA A POTEM O WYGRANA CZYLI, SESJE ZDJECIOWA:)
nowemiasto.wm.pl/39170-138371,Kandydaci-...aca-2013,974327.html ?

No a ja moze w sobote popoludniu bede miala wolne od dzieci ale az chyba normalnie telefony powylaczam :blush:

11 lata 11 miesiąc temu #529255 przez Daria23
Bidol-Kama jest śliczna i naprawde tak do ciebie podobna:)uściskaj naszą Księżniczke dziewczyny mają racje taki jej urok jest delikatną dziewczynką:)nie martw się dacie rade:*

My właśnie wróciliśmy z godzinnego spaceru u nas jest poprostu cudownie dzisiaj- słoneczko mrozik pięknie:)
Dzisiaj zrobiłam Tymkowi na obiad ziemniaczki z marchewką i szpinakiem ciekawe czy mu będzie smakować mój własnoręczny obiadek:P

11 lata 11 miesiąc temu #529370 przez Olga
My też po godzinnym spacerku,u nas podobna pogoda jak u Darii,tylko wózkiem cięzko po chodnikach jechać,zaraz opiszę to na stronie naszego miasta,bo tylu jest bezrobotnych,to zamiast przyjąć i dać ludziom robotę,to nie wiem na co liczą,że samo się odsnieży :angry: :angry: :angry:

bidol,co Ty wygadujesz,że co niby nie tak robisz? Jedne dzieci chorują mniej,inne więcej i nic na to nie poradzimy.Ja córki tak długo karmiłam piersią,a one tak chorowały jak Kamilka,z Ignasiem odpukać na razie jest inaczej,ale też nie powiedziane,że nie będzie.Kamilka się wychoruje i będzie z niej kawał zdrowej nastolatki-jak w przypadku mojej Mariki,zobaczysz :)

Maksiu zaraz zagłosuję :) i trzymam kciuki :silly:

Mojemu synowi się coś odwidziało i wypił dzisiaj cały sok jabłko-malina ha ha :) On mnie codziennie zadziwia :silly:
Ciekawe jak mój mężulek pierwszy dzień w nowej pracy :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #529644 przez Misiowa
Czesc dziewczyny:) dzis wrocilismy z naszego wyjazdu relaksacyjnego. Wymasowali mnie za wszystkie czasy:) Najbardziej podobal mi sie masaz goracymi kamieniami:) Hania byla grzeczniutka i wyjazd ja tak natchnal ze zaczela sie obracac jak szalona:) hehe najwyzsza pora. Teraz strach ja gdziekolwiek polozyc;)

Jakis czas temu ktoras z Was pytala o fotelik do samochodu. My wlasnie kupilismy Römer King plus. Zastanawialismy sie jeszcze nad Maxi Cosi Tobi lub BeSafe Izi X3 Comfort ale wszedzie nas przekonywali ze jednak ten romer jest najbezpieczniejszy - wiec sie skusismy:) Teraz jest dodatkowo promocja na foteliki bo wyprzedaja modele 2012, nam siei udalo 200 zl taniej kupic a rozni sie minimalnie kolorem od modelu 2013:)

Bidolku biedna Kamilka:( mam nadzieje ze szybciutko jej to minie!

Maksiu bardzo mi przykro z powodu Blazejka, ale napewno bedzie dobrze, musi byc.

Mm jak bedziesz w gdansku u siostry to zapraszamy z Hancia do nas:)

Anna a czemu zoltko do potraw bezmiesnych?Ja myslalam ze mam juz tylko z mieskiem lub rybka podawac posilki plus co drugie dzien dodatkowo z zoltkiem.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka