- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My juz po szczepieniu ;] troszke płakał ale teraz juz spi uff szczepienia na ten czas ZAKONCXZONE nastepne dopiero w sierpniu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Dobrze że nie pada to pójdziemy koło 11 na spacerek:)ja tu normalnie odizolowana od świata jak są śniegi drog dojazdowa ie odśniezona i jest taka ślisgawica że nawet nie ruszam się z domu samochodem jakoś z małym się boje jeździć w takich warunkach sama to co innego ale z nim to już nie....
Za tydzień dzień babci i dziadka macie pomysły na prezent???jeszvcze w ten sam dzień ma mój M i mój tata urodzinki także wszystko razem:)
Czy mi się wydaje czy Kamyczki już tu kope czasu nie było?????
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daners ja nad polskim morzem to bylam tylko tyle co w Gdansku i to jeszcze tylko na lotnisku ale mama z rodzenstwem byli w Ustce, moze poczytaj troche na ten temat bo ja tam nie bylam osobiscie wiec mojej opinii na ten temat nie mozna oczekiwac
Anna wlasnie ikea to skandynawska siec moze dlatego kazdy w Finlandii woli miec taka komode-przewijak niz zwykly na lozeczko
daners ja juz dawalam mojemu spagetti, za miesem nieprzepada, ale zjadl wyjatkowo wtedy caly sloiczek
U nas nocka baaardzo kiepsciunio, Miro nie spal prawie cala noc Wiec doladowuje baterie kawa, planuje wypic conajmniej 3 kubki bo inaczej padne, jeszcze po wczorajszym dniu to juz w ogole. Juz sie tego weekendu doczekac nie moge, zeby sobie tylko pospac troszke wiecej...
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
M89M ten nasz przewijak to taki otwarty, nie ma szuflad, ma jedną półkę. Nie ma już ich od jakiegoś czasu w sprzedaży. Nam się sprawdził, bo wszystko jest pod ręką.
Daria Kamyczkę widzę często na fb. Któraś z dziewczyn pisała, że ona ma problemy z zalogowaniem się na forum.
Majówka ciągle zapominam - bardzo mi się podoba Twój plan, jeśli chodzi o dzieci. Też z Mateuszem wiedziałam, że jeśli nie teraz to kiedy?? Czas nie stoi w miejscu. No a Twoje stwierdzenie, że skoro mamy czas na forum, to na jeszcze jednego dzieciaczka też się znajdzie, po prostu było strzałem w samo sedno. Ściskam Was mocno
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
jesteśmy w domu na szczęście- Kamila ma obustronne zapalenie uszu męczy ją to strasznie - płacze marudzi i ma gorączke - dziś rano 39,5
Co my się wczoraj najeździliśmy po lekarzach w szpitalu miała kontrol - płucka ok ale nasza Pani doktor stwierdziła że to chyba uszka- dała skierowanie do laryngologa- a tego brak - pracuje do 13 ale pojechaliśmy do naszej przychodni i tam powiedzieli że jest od niedawna jeszcze jeden laryngolog - więc pojechaliśmy tam. Zapisali nas na 19.
Pojechaliśmy i wzieliśmy też Sebka bo miał skierowanie żeby sprawdzić uszka i język.
I Seba ma mieć podcinane wędzidełko i ma kiepskie ciśnienie w jednym uchu
Daria- Tymcio słodziutki - ale on piękny jest
m89m- super że wyjazd do męża się udał i pozazdrościć tego co Cię czeka
a to Kamka - nie wiem czemu wczoraj się nie wgrało
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Mój maruda na szczęście już śpi,nie mogę go rozgryźć,co mu dolega,że taki marudny jest Wczoraj do południa jako tako,a później diabeł w niego wstąpił,nawet na ręcach mu nie pasuje.Nocka ok.już druga z rzędu,gdzie przesypia prawie całą i budzi się,a właściwie zaczyna się kręcić ok.5.30.Czyli jedno karmienie nam odpadło,oby już tak zostało Od rana też już marudzi,a ja dzisiaj już bez męża,więc do 16 będę się męczyć,dobrze,że Marika jest,to zawsze go trochę zabawi
bidol biedna Kamilka,ale środkowego ucha nie ma? Bo to by był koszmar Ona faktycznie wam często choruje Śliczna mała dama
Anna to macie już szczepienie za sobą a Mateuszek ma super wagę powiedz mi,co drugi dzień podawać żółtko,bo nie chce mi się cofać i szukać
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol Ty to się najeździsz z tymi dzieciaczkami. No ale silna kobitka jesteś. Zdrówka dla Was duuuużo życzymy razem z Mateuszkiem
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Jak Ja Ci zazdroszczę - moim marzeniem jest mieszkać nad morzem
Ania- oo - to ładnie Mateuszek waży
Olga- no tak ucho środkowe strasznie ją boli i płacze non stop
już sama nie wiem czymu tak choruje - czy ja coś robię źle??
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Bidol zdrowka dla kamili kurde niewiem czemu ten swiat jest taki nie sprawiedliwy szkoda mi slow i nerwow na to wszystko normalnie mam dosyc
KOCHANE BARDZO PROSZE O GLOSY WALCZYMY O TYTUL ZIMOWEGO BRDZACA A POTEM O WYGRANA CZYLI, SESJE ZDJECIOWA:)
nowemiasto.wm.pl/39170-138371,Kandydaci-...aca-2013,974327.html ?
No a ja moze w sobote popoludniu bede miala wolne od dzieci ale az chyba normalnie telefony powylaczam
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
My właśnie wróciliśmy z godzinnego spaceru u nas jest poprostu cudownie dzisiaj- słoneczko mrozik pięknie:)
Dzisiaj zrobiłam Tymkowi na obiad ziemniaczki z marchewką i szpinakiem ciekawe czy mu będzie smakować mój własnoręczny obiadek:P
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
bidol,co Ty wygadujesz,że co niby nie tak robisz? Jedne dzieci chorują mniej,inne więcej i nic na to nie poradzimy.Ja córki tak długo karmiłam piersią,a one tak chorowały jak Kamilka,z Ignasiem odpukać na razie jest inaczej,ale też nie powiedziane,że nie będzie.Kamilka się wychoruje i będzie z niej kawał zdrowej nastolatki-jak w przypadku mojej Mariki,zobaczysz
Maksiu zaraz zagłosuję i trzymam kciuki
Mojemu synowi się coś odwidziało i wypił dzisiaj cały sok jabłko-malina ha ha On mnie codziennie zadziwia
Ciekawe jak mój mężulek pierwszy dzień w nowej pracy
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jakis czas temu ktoras z Was pytala o fotelik do samochodu. My wlasnie kupilismy Römer King plus. Zastanawialismy sie jeszcze nad Maxi Cosi Tobi lub BeSafe Izi X3 Comfort ale wszedzie nas przekonywali ze jednak ten romer jest najbezpieczniejszy - wiec sie skusismy:) Teraz jest dodatkowo promocja na foteliki bo wyprzedaja modele 2012, nam siei udalo 200 zl taniej kupic a rozni sie minimalnie kolorem od modelu 2013:)
Bidolku biedna Kamilka:( mam nadzieje ze szybciutko jej to minie!
Maksiu bardzo mi przykro z powodu Blazejka, ale napewno bedzie dobrze, musi byc.
Mm jak bedziesz w gdansku u siostry to zapraszamy z Hancia do nas:)
Anna a czemu zoltko do potraw bezmiesnych?Ja myslalam ze mam juz tylko z mieskiem lub rybka podawac posilki plus co drugie dzien dodatkowo z zoltkiem.