BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #564161 przez Olga
krecik ha ha,Olga to moja młodsza córka.Moje imię wybrała mi babcia i jestem na nią do dzisiaj zła :angry:

Mielismy niespodziankę,siedziałam z dzieciaczkami w pokoju,a tu córek tatuś wchodzi :silly: nie wiedziały,że przyjeżdża z Niemiec ;) posiedział z godzinkę,powspominaliśmy trochę stare czasy ha ha :) dziewczyny trochę skorzystały i Oldze już nawet na wycieczkę majową sporo dał :lol: super,będzie mi lżej :)

bidol gdzie się podziewasz :unsure: jak tam dzieciaczki :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #564169 przez Majowka
czesc dziewczyny,

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #564173 przez Olga
Nie no,Lukas wymiata :lol: On jest super i ma super mamusię,że ma takie fajne pomysły na zdjęcia.Będzie miał co wspominać,jak będzie je w przyszłości oglądał :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #564210 przez słoneczko
hej laski

Mamy 2 zabka:)

umnie masakra maly sie wieczne drze i marudzi, noc koszmarna od 4 musialam go nosic:(

majowka sliczny lucasek , ja niemam fb

12 lata 1 miesiąc temu #564223 przez maksiu
hej:-) u nas nocka mało wiele ale małemu chyba też coś w końcu wychodzi bo maruda jak niewiem się z niego zrobił

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #564235 przez Olga
Hej.

U nas nocka spoko,mały jak nie ciągnie cycusia,to przesypia całą noc,ale po 8 muszę szybko robić mu kaszkę,taki jest głodny.Zje całą miseczke,jutro mu zrobię więcej :)
Ignaś chyba też będzie miał katar :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #564252 przez km
hej dziewczyny u nas nocka tez tragiczna :( maly mial w nocy 39 stopni goraczki :( teraz jeszcze spi bo pol nocy nie spal. Cale wczoraj popoludnie plakal mogl byc tylko na rekach i w nocy tez nie moglam go do lozeczka odlozyc wiec spal ze mna . Mam nadzieje ze zje cos na sniadanie bo w nocy nic nie chcial. Kataru i kaszlu nie ma wiec to moze wychodzacy zabek.

majowka zdjecia bombowe zaraz wejde na fb poogladac.

12 lata 1 miesiąc temu #564265 przez krecik
hej dziewczyny,
dzisiaj później, bo na fb siedziałam i oglądałam galerie:) No powtorze się Maluchy super i Mamusie wcale nie gorsze:P

Bidol wiem, że podczytujesz:) Odezwij się:)

Słoneczko, Maksiu, KM ząbki wychodza tylko pare dni...

a ja nie moge narzekać, nocka- nie zapeszając- super:) Jedno karmienie, nie zarejestrowałam, żebym musiała Małego często ratować smokiem w nocy, co prawda o o 7 się obudził, ale się bawił sam w łóżeczku:) Myśle, ze nam pomogły stałe godziny posiłków:P

Miłego dnia:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #564276 przez bidol
no jestem jestem :lol:

Olga - kochana - mówiłam już że ja w week zaganiana jestem :lol:
To super że Olga wreszcie po sprawiedliwamu potraktowana przez Tatę :lol:

Majóweczka - Lucasek - BOOOOOSKI :lol: :kiss: :kiss: :kiss: ale fajne tradycje macie :lol: Wygląda cudnie :lol: :lol: :lol: :lol: no i gratulacje pierwszego ząbka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Słoneczko - dopiero 2 ząbek???myślałamże Wy już z 6 macie?? bo Pawełek przecież już dawno dawno miał pierwszego :ohmy: tak czy owak - Gratulacje - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

KM - nie chce straszyć ale mi pediatra mówiła żr tak wysoka temperatura nie jest przy ząbkowaniu :huh: sprawdz uszka. Trzeba lekko icisnąć przy uszku - w miejscu gdzie łączy się z główką przy dziurce - :kiss:
No i wyszło szydło z worka - chyba znam Twoją teściową :lol:

my wczoraj na urodzinach byliśmy u siostry dzieci i Kamka zdjęcie zarobiła :lol:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #564294 przez Majowka
Czesc dziewczyny!

dzieki bardzo! :kiss: :kiss: :kiss:

My juz mamy dwa zabki :) bo tam 2 dziurki byly i przedwzoraj sie drugi uwidocznil z tych dolnych jedynek :)

dzisiaj w nocy bardzo czesto sie budzil, wiec pewnie wychodza i go to drazni :dry:

Kama jest cuuuuudowna! Mala ksiezniczka!

12 lata 1 miesiąc temu #564332 przez mloda_mamuska

12 lata 1 miesiąc temu #564347 przez AniaiFilip
Witajcie mamuski:)

Oj ciezko bedzie was nadrobic:)
Ja tylko na chwilke przywitac sie. Sprobuje wejsc z laptopa wiwczorem bo ostatnio obrazilam sie jak co napisalam to kod mi sie niezgadzal :angry:
A z tel jakos nie wychodzi mi przywracanie tekstu.

Bidol/Majowka - Ale cuda nsm tu wklejacie, jestem pod wrazeniem. Super dzieciaczki :ohmy: :kiss: :kiss:

U mnie po powrocie do pracy troche mniej czasu ale za to maz sie spisuje na meda.
Zabkow nadal brak i nie wiem czemu maly tak marudzi- ja tam nic jeszcze niewidze zeby cos sie dzialo ;)

Milego dnia...

12 lata 1 miesiąc temu #564354 przez bidol
AF - ojj współczuję tego powrotu do pracy :kiss:

ME - Emilcia superowa :lol: :lol: :lol: :lol: a filmik zabujczy :lol:

Krecik - no to mnie przyłapałaś - piękna dziewczyna z Ciebie - no i chyba bardzo młoda :lol: a Staś boooski - Seba jak robił kupkę to się tak zawsze chował :lol:

Majówka- no u Nas też dwa na raz ząbki wyszły :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #564355 przez MamaEmilki

12 lata 1 miesiąc temu #564356 przez krecik
ufff Mały spi, chyba go na wyrost pochwaliłam...

Bidol
jak patrze na Kamilkę, to wiem dlaczego wolałam mieć córeczke:) piękna i ta sukieneczka...mniam:)

Majówka, genailne fotki:)

Anna77,
pewnie już wróciłaś- czekamy z niecierpliwością na relacje:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka