BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #562904 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #562914 przez km
mm ja nastawiam w ciagu dnia 20.5 lub 21 a na noc 19.5 , nie chce malego przegrzewac, a chyba lepiej sie spi jak jest chlodniej. Moj maz to by ustawil na 16 najlepiej bo jak jest w domu 21 to on w samych majtkach chodzi :lol: U nas tez w ciagu snia na dole jest cieplej, ale to moze tez dlatego ze u nas w lazience ciagle jets okno otwarte, ale w nocy na gorze jest cipelej bo zamykam sypialnie.

12 lata 1 miesiąc temu #562926 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #562930 przez km
mm mowie ci poszukaj tych targow bo swindon to male miasteczko a sa dwa i naprawde wszystko jest za grosze, ja to co tydzien wracam z siatka ciuchow dla melego, bo sa po 50 pi, albo po funcie wszystko i same next mothercare wogole niezniszczone, osttanio maz kupil krzeselko do karmienia za 6 funtow a w mothercare kosztuje teraz 50 w promocji, te targi nazywaja sie carboot i sa raczej w kazdym miescie.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #563049 przez Olga
Hej.
Przywitam się tylko,bo czasu dzisiaj nie mam.Koleżanka ma nas zaraz odwiedzić,a od rana miałyśmy z Olgą dzień porządków,bo Marika to leń,najpierw się wyspała do 10,potem na necie posiedziała,poszła no pogrzeb,a teraz odpoczywa.I sobota jej zleciała,bez kiwnięcia palcem :angry: oj,co za dziewczyna wam mowię :ohmy:

Majowka gratulujemy Lukaskowi ząbka :kiss: prezent dla mamusi koniecznie musi być :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #563071 przez MamaEmilki

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #563090 przez Olga
MamaEmilki syn 19 lat ma?

Ignaś jak na razie śpi ładnie,nie odkopuje się wcale.Kupiłam mu śpiworek,ale nie korzystamy z niego wcale :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #563103 przez MamaEmilki
Olga napisał:

MamaEmilki syn 19 lat ma?

Ignaś jak na razie śpi ładnie,nie odkopuje się wcale.Kupiłam mu śpiworek,ale nie korzystamy z niego wcale :)

haha nie 9 :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #563119 przez mloda_mamuska

12 lata 1 miesiąc temu #563188 przez MamaEmilki

12 lata 1 miesiąc temu #563195 przez km
moj spi w spiworku i jeszcze go lekko przykrywam, bo ja lubie jak jest chlodno w nocy, jak go nie przykrywalam to mial zimne rece. Dziewczyny kupilam wozek :lol: bedzie w srode ten wozek i ren sam kolorek :laugh:
es.paperblog.com/cochecito-sola-de-mamas-papas-986472/

teraz jeszcze musze moj obchnac :silly: u nas dzisiaj slonko bylismy na spacerku, maly byl w nosidelku u tatusia :) teraz maly spi a ja zmykam na obiad dzisiaj maz gotuje :) tortilla z kurczakiem i frytki :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #563334 przez kejtin
No ja mam to szczescie ze dziadkowie obok i beda zajmowac sie mala jak ja bede w pracy. Z mezem bedziemy pracowac na zmiany, wiec mala bez rodzicow bedzie raptem 3h w ciagu dnia... mi tylko juz teskno do niej jak tylko mysle o powrocie do pracy, no ale skoro chce na dom zarobic, to nie mam wyjscia... :>

Planuje w przeciagu dwoch lat zmajstrowac braciszka dla córci :D

12 lata 1 miesiąc temu #563350 przez Olga
No już jesteśmy po gościach,koleżanka była z 5 letnią córeczką i nie wiedziałam,że dzieci mogą tyle gadać ;) Mi się wydawało,że moja Olga dużo mówi,ale Lusia pobiła wszystkich :lol: Moje dziewczyny głowa rozbolała,ja się jeszcze trzymam,ale jak by były jeszcze z pół godziny,to chyba bym nie wytrzymała,ale on fajna jest,nie jakaś przemądrzała,tylko strasznie dużo i głośno mówi :ohmy:

Ignaś zarobił fajny pociąg :)

km wózeczek super-bardzo mi się podoba,też bym taki chciała :)

MamaEmilki z tymi prezentami to prawda,czym dziecko starsze,tym gorzej :( Ja to już tylko kasę daje,niech robią z nią co chcą,bo i tak nie wiadomo,co kupić.Zresztą prawie wszystko mają,nie ma co wymyślać.Chyba z Mariką jest mniejszy problem,bo ona to ciuchy zawsze chce ;) Olga jak dostała na komunię sony playstation,to też leży i się kurzy,a sprzedać nie chce,bo może jej się przyda ha ha :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #563373 przez krecik
Olga, a jakie to imie Lusia?

KM, a co z Waszym nie tak, że w chuscie byliście na spacerze?

co do prezentów, moi znajomi mówią, że ze mną nie ma problemów, bo ja zawsze z ksiązki jestem zadowolona:D mąż jak chce mi jakiś "porządniejszy" prezent kupić, to odrazu cała serię. Jakbym wygrała w totka to bym sobie urządziła taaaaką odjechaną bibliotekę i bym z niej nie wychodziła

U nas też byli znajomi,koleżanka jest w ciązy, jakąś paczuszkę jej przygotuje, ja w końcu też trochę ubranek dostałam:D

My dzisiaj pierwszy raz w spacerówce, Małemu się bardziej podobało niż na sankach:)

ale dzisiaj tu spokojnie, pewnie jak pójdę spać to zacznie się dziać;)

12 lata 1 miesiąc temu #563406 przez Mandygraf
Hej :) jestem mama z wrzesnia 2012:) Mam do Was ogromną prośbę: może miałybyście ochotę nam pomóc i oddać glosiki na zdjecia?? glosowac mozna raz na 24 goidziny:) ponizej przesylam linki, w kazdym linku jest osobne zdjecie . z gory dziekujemy:)

www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/7146

www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/7318

www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/7315

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka