BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #564357 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #564360 przez krecik
Bidol, dzięki, ale nie taka młoda i nie taka piękna, wybieram tylko co korzystniejsze zdjęcia;)

AF no musisz być na bieżąco- wieczorna lektura obowiązkowa:)

12 lata 1 miesiąc temu #564363 przez Daria23
Hej Kobity witam się i ja....nasz weekend był BARDZO ciężki jeny dziewczyny Tymek jest nie do zniesienia ostatnio:(usypianie go jest straszną katorgą wczoraj 3 bite godz płaczu wkońcu dałam mu czopka i zasnął to napewno zęby bo ma widać spuchnięte dziąsełka:(
Dlatego zwracam się z prośbą czy mogłybyście mi podać nazwe tych czopków na ząbkowanie?chyba Olga ty je stosowałaś...a i jakieś witaminki bo Tymi coś za bardzo kicha ostatnio i czasem mu się zakaszlnie...

Bidol-nie no Kama wymiata ja musze też kiedyś zrobić sobie takie cudo:P
Majówka-Lukas był pięknym Tygryskiem a pozostałe dzieci też śliczne szczególnie biedronka:)zazdrosze takich imprez

12 lata 1 miesiąc temu #564538 przez krecik
Daria ja smaruje dziąsełka Dentinoxem, a czopki to z paracetamolem- nie pamiętam nazwy. Staś jak miał lekko zaczerwienione gardełko, to lekarka powiedziala, zeby mu dawac rumianek do picia ( ja parzyłam ten w saszetkach, bo gotowe herbatki to sam cukier)

12 lata 1 miesiąc temu #564754 przez chłopek
bede czasem do was zagladac bo nie bede miec laptopa mąz bierze a na tel to mnie wkurza

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #564796 przez Olga
Daria te czopki to Viburcol,ale nie wiem,czy wam akurat pomogą,nam troche zawsze ulgę przyniosły :) I bidol jeszcze pisała o czymś dobrym na ząbkowanie :)

Ignaś chyba będzie chory,teraz go usypiałam,to tak płakał,oczy zamknięte niby,a krzyczał :( Zobaczymy jak się obudzi ;)

Ale nowina,właśnie mnie koleżanka poinformowała,że jest w ciązy,ma termin na 8 czerwca,a 7 jej synek skończy roczek :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #564922 przez Kamykowa84
chłopek napisał:

bede czasem do was zagladac bo nie bede miec laptopa mąz bierze a na tel to mnie wkurza

ja też nie lubię pisać z tel :(
Daria camilla na ząbkowanie to płyn :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #564994 przez mama89muminka
Hejka!

Krecik dzieki za zaproszenie na fb, dzisiaj tak weszlam rano na telefonie i nie wiedzialam za bardzo kto to ;) Dopiero teraz sie zorientowalam.

No i znowu nie nadrobie was, a przynajmniej dzisiaj. Maz juz pojechal do wojska i wraca dopiero w srode. A i w srode z rana mamy ten zabieg na jezyczek Mironka. Pozniej czwartek, piatek i sobota, a w niedziele przed poludniem bede juz w Warszawie :D :D :D Powoli zaczynam sie pakowac, przynajmniej ubrania dla juniora, zeby nie zabrudzic przed samym wyjazdem, tymbardziej ze nam sie pralka zepsula i musimy uzywac wspolnej dla calego budynku.

Ja porozmawiam sobie z mama jescze na skype troche i ide spac, bo mi mlody dal popalic dziisaj... Do jutra

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #565032 przez maksiu
Hejka widze ze naszej mamuski dalej nie ma ostro zabalaowala :blink:
A my dzis znowu u lekarza bylismy i wszyscy zdrowi dostalismy tylko witaminy, ale ze ja mam jeszcze te z okresu karmienia to moge brac, blazej ma cebion to tylko vibowit maksowi kupilam ten w zelkach pomimo ze jest od 4 lat to moze go brac bo pani dr pozwolila

a mialam wam opowiedziec dzisiejsza sytuacje:)
wchodzimy do gabinetu a maks ladnie dzien dobry, no to pani dr mu odp i sie go pyta co dzis ciebie badamy a on nie prosze pani dzis ja przyprowadzilem mamusie bo ma bardzo silna goraczke i mowi ze gardlo ja boli prosze ja zbadac a ja ja jestem zdrowy juz :)'' a sie usmialysmy z pania dr ze szok moj artysta maly

12 lata 1 miesiąc temu #565066 przez km
hej dziewczyny, nie mam czasu was poczytac, bo dopiero udalo mi sie uspic kacpra, bylismy u lekarza i ma grype:( dostal antybiotyk. Caly dzien z rak nie zchodzil itylko plakal :( Najgorzej ze wogole nie moge mu zbic goraczki ciagle ma 39. Przez to nic nie je i nie chce tez pic.

12 lata 1 miesiąc temu #565152 przez słoneczko
km zdrowka dla Kacperka, dawaj mu duzo wody przy takiej goraczce bo sie odwodni, mozesz sprobowac dac mu wode strzykawka

12 lata 1 miesiąc temu #565156 przez krecik
M89M szybko zleci, popatrz już prawie wtorek:)

KM oj oj oj trzymajcie się antybiotyk pewnei niedługo zadziała i będzie lepiej:)

Maksiu widzę, że Ci mały dżentelmen wyrasta:)

U nas o ile nocka super, to cały dzień do d... mały sam nie wiedział, czego chce,a le przynajmniej po południu zrobiłam sobie drzemkę, bo mąż przejął Małego

12 lata 1 miesiąc temu #565157 przez Kamykowa84
KM wspólczuję,biedny Kacperek,Słoneczko ma rację-podawaj płyny,zdrówka!!!! :kiss:
Bidol ale Kamilka śliczna w sukieneczce :kiss:
Maksiu hehehhe twój synek to aparat ale to słodkie jest :blink:
Anna czekamy na relacje :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #565159 przez słoneczko
maksiu ciesze sie ze jestescie zdrowi

olga biedny Ignas,zdrowka zycze

12 lata 1 miesiąc temu #565161 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka