- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- MamaEmilki
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MamaEmilki
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
olga ale takie maluszki na antybiotyku to nie fajnie.
my mamy we wtorek kontrole, w szczególnosci Sebek
Wiem chlopek,dlatego ja chodzę do alergologa,który nie jest zwolennikiem stosowania tak szybko antybiotyku i zawsze najpier próbuje innymi lekami,a w ostateczności dopiero antybiotyk.Olga przez jednego pediatre miała tak wyjałowione jelita,że kupkę na stojąco robiła na podłogę z płaczem,miała wtedy ze 2-3 latk.Dlatego teraz zawsze uważam jak ma mieć antybiotyk

MamaEmilki na tym poziomie też mamy od jakiś 3 tyg.ale ja myślę już całkiem nisko spróbować

- MamaEmilki
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Kejtlin co do tej skazy, to mi pediatra powiedziała, że jej to na skazę nie wygląda, bo skaza jest jak się mleko zje, a jemu od razu wyskakuje i może ma taką skórę wraźliwą. Ja już sama nie wiem, jem masło, śmietane w zupie, czasem nawet jakiś serek i nie wyskakuje mu nic na skórze, pozatym, że jest sucha.
Nie martw się powrotem do pracy, jak Mała przesypia nocki to dasz radę, bo jak człowiek wyspany to też od razu inaczej patrzy na świat. a nie pamiętam, Mała do żłobka czy opiekunka?
ME Emilka za kratami wygląda bosko:)
Chłopek, oj niedobrze, kurujcie się:* a co tam? mąż wrócił?
Staś jest naprawde kochany,wczoraj pojechaliśmy do siostry, a że wczoraj była u nas to tylko Małego wyciągnęliśmy z fotelika i polecieliśmy na zakupy, bo jak zwykle światło w lodówce. Siostra mówiła, że się ładnie bawili na łóżku , a gdy tylko wróciłam i się odezwałam to taki ryk, że ledwo mogłam łapy umyć. Widzicie zgrywał twardziela, ale jak wróciłam to już nie dal rady i jak tu takiego nie kochać

Mąż sprząta ja pije kawke w łóżku, czuje, że to będzie dobry dzień
Miłego!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!

Krecik Staś bombowy spryciarz!

Dziewuszki wozicie juz maluszki w spacerówkach?Mój się nie mieści w gondoli już,ale nie siedzi-mogę już go do spacerówki włóżyć to bezpieczne?
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mamy pierwszego zabka!!!!!!!!!!!!!!!!! wczoraj go uslyszalam, jak lucas ssal kacik laptopa

a dzis u nas wielka impreza w domku, baby karnawal!!!!!!!!!!!!

My juz wczoraj wybralismy sie na pierwszy spacerek w spacerowce, tu po ogrodzie, w pozycji siedzacej

ale sliczny Stas!!!!!! Emilka przeslodka! my jeszcze na pierwszym noworodkowym poziomie w lozeczku
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Majówka-gratuluje ząbka:)my wciąż czekamy:)ale wam się super imprezka szykuje wogóle u was takie fajne zwyczaje panują itp:)
Anna-masakra jak w bajce ale ci zazdroszcze mój M nigdy chyba mi nie zrobił niespodzianki on nie umie trzymaćć języka między zębami...
Chłopek-jak chłopaki?
Maksiu-trzymaj sie Kochana ale ty jesteś silną kobietą naprawde!!!!
Krecik-boski ten twój chłopak Incognito:)
MamaEmilki- córeczka jest śliczna:)
U nas walentynki oki posiedzieliśmy przy winku i telewizorze.Ja znowu uwielbiam walentynki to taki fajny uczuciowy dzień..a od mojego M dostałam ładniutką bielizne niestety nie mogłam zaszaleć w niej bo mam okres:(ale nadrobimy po hi hi:)
Miłej sobotki kochane:*
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!

musze miskowi powiedzic o tej tradycji! hehehe
a z tym calowaniem super! my sie nie calujemy...juz od dawna, jakos tak nie wychodzi

- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

bidol niestety ale nie bylo tam tych ochraniaczy, nawet wozkow quinny nie bylo tylko wszystko maams and papas

maksiu nie daj sie i walcz o swoje, pogon moze meza zeby cos zrobil z tym wujem, wiem ze latwo sie radzi

kamykowa my jezdzimy w spacerowce od 3 miesiaca, kacper nie znosil gondoli, od razu byl mega placz, wiec przez pierwsze 3 miesiace byla chusta , a pozniej spacerowka i jak reka odjal . OcZywiscie nie jest na siedzaco bo jeszcze nie siedzi, tylko na lezaco, teraz podnosze mu jeden stopien , wiec jets tak jakby na poduszcze lezal, a jak zasypia to od razu rozkladal na plasko, wiec nie masz sie kochana co martwic

Olga i chlopek zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla maluchow. Ja tez nie ejstem za antybiotykami, zreszta jak maly mial zapalenie oskrzeli to i tak nic mu nie pomogly bo bylo wirusowe a nie bakteryjne, a na wirusy to one nie dzialaja, tylko biegunke mial przez nie, pomimo ze codziennie po 2 razy podawalam mu probiotyki do picia.
majowka gratulacje, pierwszy zabek to prezent musi byc
mm ja wlasnie mialam osttanio kupic te ciasteczka ale boje sie mu ich dac zeby sie nie zadlawil, bo one chyba dosc twarde sa, narazie kupuje mu tylko chrupki kukurydziane z hippa. Chodzik kupiony ? Jest u was w miescie targ niedzielny? Bo co tydzien widze u nas multum chodzikow i w cenie okolo 5 funtow, a takie rzeczy to moim zdanie moga byc uzywane bo maluchy tak naprawde tylko kilka razy ich uzywaja. Ja juz czekam na jutro by pojsc poszperac

My dzisiaj jedziemy do mojej siorki bo wczoraj miala urodziny, a jutro po targu znajomi chyba do nas wpadna na kawe wiec trzeba jakies ciasto upichcic

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- MamaEmilki
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-