- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Bidol, kamyczka upojnie, nie upojnie, ale i tak mu w nocy zrobiłam afere, bo kaloryfery podkręcał i było strasnzie gorąco:)
Mój dzisiaj idzie na pępkówkę, do MOJEGO kuzyna, chciałam też iść ale tylko dla chłaków, cóż pozostawiona sama z dzieckiem, poczekam na męża u siostry ( mieszka w tym samym bloku co jest impreza) i przywioze do domu, żeby autobusem po noocy nie musiał się tłuc
ciasto się upiekło:) w przepisie pisze na pół godziny,a ja trzymałam prawie godzine, wygląda ładnie...jak spróbuje to napisze czy będzie ze mnie kucharka czy nie:P
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

AiF w ang sklepach sa tylko hippa i heinza, gerbera sa w polskich sklepach ale nie kupuje ich bo sa strasznie drogie, normalnie kupuje 12 sloiczkow za 6 funtow, a w pl sklepie jeden kosztuje 1.30 funta wiec mi sie nie oplaca, u nas te po 4 miesiacu sa juz z miesem, a czemu nie dajesz zoltka do sloiczka z miesem tylko do jarzynowej ? Jak tam maz sie sprawuje podczas twojej nieobecnosci, daje rade z malym ??

mm bardzo dobry jest krem Oilatum do skory sychej wrazliwej i podraznionej, ja mam z pl ael widzialam w aptece Lloydsa, mojemu wczystko po nim znika wystarczy ze raz posmaruje. Probowalas Oliwierkowi podawac wode lyzeczka? Moze sprobuj moj tez z butelki nic nie wypije wiec 3 razy dziennie wiosluje lyzeczka i w sumie z 150ml wody wypija.
kamykowa ja mam tak samo jak moja siostrzennica bierze malego, na szczescie jzu zrozumiala ze nie moze z nim chodzic na rekach, ale ciagle chce go trzymac jak siedzi( ma 10 lat) mojego to szlak od razu trafia jak widzi ze go trzyma

U nas dzisiaj znowu wiosna 10 stopni, i juz ma byc tak codziennie

mm przypomnialo mi sie cos, jak twoj Oli lubi tak deserki to moze sprobuj dawac mu kaszke z deserkiem zawsze to troche mleka, moj uwielbia deserek z manna, kupuje ja w polskim sklepie bobovity blyskawiczna i ona ma w sobie duzo mm, robie mu zawsze okolo70 gram dereska plus manna na 80 ml wody, zawsze jest to jeden normalny posilek.

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

słoneczko Ignasia jak na razie choroba ominęła,za to dzisiaj jeszcze Marikę chwyciło i jesteśmy wszystkie trzy na antybiotyku

Mój już nie śpi,znów go pies obudził

km to moja córka ma 10 lat,no rocznikiem 11 i robi wszystko przy małym,ale wiem,że obcemu bym nie pozwoliła.Olga to go przewija,nosi,nawet kapie się z nim w brodziku,a wczoraj Marika do niego weszła ha ha,ale ciasno trochę mieli

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Olga, u nas domofon małego budził- odkładam zawsze słuchawkę

acha ciasto wyszło super, tylko, że mnie już brzuch boli bo ojadlam s ię gorącego
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

KM Ty to dopiero skorzystasz z męża- dwa dni pod rząd:D
ale jestem głupia, zamiast spać kiedy mały śpi to siedzę na forum, a teraz się obudził, zeby mu dokuczają, posmarowałam mu dziąsełka i zajmuje się sobą
Mój ma nową zabawkę, otóż z braku miejsca pranie wisi troszeczkę nad tymi puzlami piankowymi na których lezy Staś iteraz niezwykłą frajde sprawia mu ciągnięcie za moja bluzkę, może dlatego , ze jest czarno- biała
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Anna, ale masz dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cos pieknego!!! chyba wszystkie dziewczny o tym marza!!!!!!!!! ze tez sa tacy faceci na swiecie, nie moge! az trudno w to uwierzyc! jak w bajce! zazdroszcze!!!!!

Bawcie sie dobrze!!!
MamaEmilki, ty mnie nazwalas naturalna blondynka?!

Olga, fajnie ze Ignas sam z siebie zrezygnowal z piersi, hehe, duzy chlopczyk juz to nie chce u mamy na cycku wisiec

Kamyczka, tez tak mam. Szczegolnie z tesciami. Ostatnio tesciowa, nawet na niego krzyczala, bo mowi ze trzeba go uczyc od malego

Dzis cos zaobserwowalam przypadkiem. Pozwolilam Lucaskowi bawic sie telefonem (tzn. trzymal go, obracal, bral do buzi) i przypadkiem zlapalam go za uszko. Nie wybrazacie sobie jakie bylo naelektryzowane, jak by prad przez nie przechodzil

Zabralam mu telefon i to uczucie minelo.... juz sie telefonem bawic nie bedzie!
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja nie mam problemu z mlekiem,nawet mnie piersi nie bolą,bo już ostatnimi dniami mało ciągnął.Z córkami było dużo gorzej,faktycznie z Olgą brałam tabletki na zasuszenie pokarmu (wiem,że one na niektóre kobiety źle działały ).Ja bez tych tabletek bym sobie nie poradziła,przez 2 tyg wiązałam dodatkowo piersi bandażem.One wołały,ja smarowałam piersi amolem i tak się męczyłyśmy kilka dnia (ja z piersiami ok.mies).Dlatego teraz nawet się cieszę,że poszło tak bezproblemowo

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Majówka, mój dostał od tatusia swój tel,wyszorował jakis stary nie działąjący, wyjął baterie. I teraz zawsze kładziemy go dalej i sobie po niego sięga, potem udajemy, że mu zabieramy i tak w kólko. Przynajej nie ma takiego starchu jak włoży do buzi ( i nie mówie tu o strachu o telefon)
no to fajnie, ja nie zdawalam sobie sprawy z niebezpieczenstwa jaki ten telefon stanowi dla dziecka. Nie wyobrazasz sobie jakie to ucho bylo naelektryzowane, brrrrrrr
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-