BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #560555 przez krecik
olga no to będzie sensacja w miasteczku, że Cię pobili;)

Kamyczka- zrobie fotę tego kompleciku, oj mąż będzie się musiał ładnie odwdzięczyć. U nas Walentynki od rana pełną parą, był buziak z samego rana, mały pospał do 7.30 i siedzi teraz w łóżeczku, a ja pije kawę i ratuje się ciasteczkami, bo po wczorajszej posusze strasznie odczuwam brak cukru w organizmie;)

KM- widzę, że wpadłyśmy na ten sam pomysł, ale u mnie był to zupełnie nie planowany zakup:D

Dana, anie możesz sobie odpuscić sciągania mleka w pracy? możesz rano nakarmić, potem by dostal kaszkę , potem obiadek i może już zdążysz wrócić

m89m
dobrze, ze wszystko sie ułożyło

AF spokojnie, jak byliscie u lekarza i nic mu nie jest to głowa do góry. Najważniejsze , że nic się nie stało. swoją drogą my tak czasami małego zostawiamy na lóżku, bo on takki nie skory do obrotów... ale też nigdy nie wiadomo. Co do ząbków, gto jeszcze nie 6, ale na dniach pewnie będą:)

Misiowa, domowy sposbó: wódka z pieprzem, jak tylko " zakręci" Ci się w żołądku. Kuruj się

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dobra idę Małemu kaszkę robić i się odezwe potem:D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #560585 przez AniaiFilip
Hej

Ja na pol godziny przed praca...:)

Nocka znosna dwie pobudki na karmienie tylko:)na smoczek troche wiecej:(

Co do mm plynnego i tego z proszku to jest to to samo mleko! Inna konsystencja po prostu pod warunkiem ze mleko tej samej firmy:)

Krecik- Uwazajcie na lozko bo to sekundy doslownie...

Zmykam dopic kawe i do roboty :laugh:

Zapomnialabym pochwalic sie pieknymi kwiatami od m na walentynki :) :side:

12 lata 2 miesiąc temu #560641 przez słoneczko
hej dziewczynki, oj dawno mnie nie było:)

nie odzywalam si bo nie mam czasu , normalnie nawet 5 min nie mam dla siebie:(

Pawełek od 2 tyg raczkuje i daje mi niezle popalic, wszedzie chodzi, ciagnie za kable, chodzi do szafek, otwiera je i zaglada do nich, caly czas musze za nim chodzic, a tak szybko szmiga ze szok:)

Mały wazy 9500, wychodza mu zabki teraz i jest strasznie marudny , noce na szczescie przesypia cale bez zadnej pobudki:) ja juz mu gotuje sama obiadki i deserki i bardzo mu smakuje :)

Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i mam chorych :)

12 lata 2 miesiąc temu #560651 przez słoneczko
aaa i witam nowe mamusie :)

12 lata 2 miesiąc temu #560690 przez km
hej dziewczyny ja niesttey walentynki jeszcze nie dostalam bo maz o 5 rano wyszedl do pracy i dziisja dluzej pracuje wiec bedzie kolo17 dopiero :( .

bidol niesttey ale nie pojechalismy wczoraj do tego sklepu bo siadly nam hamulce w samochodzie wiec zamiast sklepu byl mechanik, ale pamietam o tych ochraniaczach od wiatru :) wiec napewno zobacze, patrzylam na ebayu czy da sie zamowic ale nie bylo nic takiego :(

mm to ladnie ten twoj niejadek wazy :) , chyba nie jest tak zle, ja tez w koncu musze pojsc do przyhcodni mojego zwazyc, mialam wdepnac we wtorek bo przechodzilismy obok, bo u nas we wtorki i w piatki kazdy moze przyjsc i zwazyc malucha i porozmawiac z polozna, ale jakos wolalam tego oszczedzic malemu, bo niestety on jak tylko wejdzie do przyhcodni to jest taki placz :( . Super ze domek ci sie podoba, zawsze to lepiej niz mieszkanie, wiadomo ogrodek :lol: ja juz sie nie moge doczekac zeby malemu wstawic hustawke i piaskownice :lol: :lol: . teraz tylko na raczkach chodzimy po ogrodku :silly:

sloneczko jejciu 9500 :ohmy: to prawie jak roczne dziecko, chyba nie masz niejadka w domu, tylko pozazdroscic :) to teraz to chyba masz wesolo jak Pawelek juz raczkuje :lol:

AiFtak myslalam ze fioletowy to chyba nie bardzo jak an chlopaka ;)

krecik ja w koncu nic nie kupilam bo mialam juz w koszyku ale spotkalam szwagra w sklepie i tak mi glupio bylo wiec szybko wyjelam, ale za to dzisiaj na pewno kupie :lol:

U nas dzisiaj piekne sloneczko i ma byc 10 stopni :woohoo: :woohoo: wiec po obiadku idziemy na dlugi spacerek :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #560723 przez krecik
AF jak przeczytałam, że do pracy idziesz to aż mi się Ciebie szkoda zrobiło... z łożkiem to już też uważam, a mi się marzy na walentynki prezent... żeby sam wysprzątal mieszkanie...

Sloneczko
, jaki zuch:D

KM, Kamyczka
ja kupiłam taki tylko, że czarny moda.allegro.pl/walentynki-sexi-komplet-...rny-i2999396372.html , robiłam sama foty, ale nie wyszły i posłużyłam się all:D

KM oj tam ja bym nie chowała, jeszcze bym pokazała, żeby wiedział, co ma swojej kupić;) pięknie 10 stopni, oj marzy mi się już wiosna:)
a mi ktoś podmienił dziecko... nigdy nie udalo mi się tyle zrobić jak nie spał!
My dzisiaj idziemy an szczepienie, to będę wiedziała ile mały waży. Już przygotowałam mu zupkę, żebym miała jak wrócimy

Maksiu
gdzie jesteś?

Chlopek jak chłopaki?
aaaaaa zapomniałam!! chyba będę mieć koleżankę w bloku, wczoraj jak wychodziłam na spacer minęłam mnie laseczka z wózkiem i gdy szłam do Kościoła to spotkałam ją w windzie i tak od słowa do słowa, przegadałyśmy calą droge ( ona tez szła do Kościoła) i wydaje się całkiem fajna. Narazie ostrożnie, bo nigdy nie wiadomo kto za ścianą mieszka, ale mysle, że będzie z kim chodzić na spacery i iść na kawkę:D

achh miłego dnia

12 lata 2 miesiąc temu #560753 przez Majowka
czesc dziewczyny!

romantycznego dnia Wam zycze! :laugh:

ja tam nie sadze, ze cos dostane, bo misiek nie z tych "romantycznych", ale juz nieraz mnie zaskoczyl.... :laugh:

Wczoraj w nocy zdecydowalam sie na czopka i wspaniale sie wszyscy wyspalismy! :laugh:

..a teraz zupka juz na gazie,a lucasek drzemie

12 lata 2 miesiąc temu #560754 przez mama89muminka
Dzien doberek

sloneczko no wreszcie! dlugo cie u nas nie bylo, ale fajnie ze Pawcio juz raczkuje :) niedlugo bedzie smigal na nogach. u nas to sie dopiero zaczyna rewolucja ;) Jak tam zdrowko u was?

km 10stopni, o matko, tez chce! u nas nawet jak by bylo cieplo to snieg bedzie topnial do czerwca :dry:

krecik super, mialabys przynajmniej do kogo sie odezwac, bo samemu to wiadomo.. U nas to same dziadki dookola :P

U nas nocka tak sobie ale to moja wina ze niewyspana jestem bo do 00.30 mialam drobna wymiane zdan z mezem... A o 23 jakas babka zadzwonila do naszych drzwi zapytac tylko czy nie mam papierosa pozyczyc :huh: Sami lunatycy w naszym miasteczku...

12 lata 2 miesiąc temu #560759 przez Majowka
to i ja sie pochwale, u nas dzis 18 stopni i mocne slonce! :woohoo: chyba sie wybiore z lucaskiem na starowke i mu okulary przeciw sloneczne kupie

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #560825 przez Olga
Hej dziewczynki.

Nie mialam kiedy wejść.
Na szczęście nie mam lima ha ha,ale oko mnie boli,zwłaszcza przy dotyku.Ładnie mnie córka urządziła,ciekawe co to się będzie działo jak będzie starsza ha ha.Ignaś jak na razie mniej marudny jak wczoraj,może się ta infekcja jednak nie rozwinie,za to ja zaaplikowałam już sobie z rana antybiotyk,bo gardło strasznie mnie boli.Olga tez na antybiotyku :( Szpital w domku :(
Pytałam wczoraj pediatrę,czy mogę Ignasiowi robić więcej kaszki niż 240,bo często jest tak,że płacze jak wypije,a czasami,ma dosyć i nawet trochę zostawi i mam robić mu więcej,bo on wie ile potrzebuje,jest dużym dzieckiem i mam mu nie żałować.Cycusia nie chce już wcale,w nocy na śnie jeszcze raz pociągnął,ale jak już rano chciałam mu dać drugiego,to takie nerwy pokazał,że szok.Odwrócił się do mnie tyłkiem i mowy nie bylo ha ha ;) To jednak chyba nadszedł koniec cycusia :) W sumie to fajnie,że tak się to odbywa bez stresu,nie tak jak u córek,z płaczem i histerią :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #560848 przez słoneczko
mama89muminka naszczescie wszyscy zdrowi, jak Miro?grzeczny?

12 lata 2 miesiąc temu #560856 przez słoneczko
km maly schudl troche bo zabkuje , a je wszystko co bym mu dala,ogolnie to pije mleko tylko 2 razy dziennie do tego obiadek i deserek i nic wiecej mu niedaje

12 lata 2 miesiąc temu #560861 przez maksiu
Hej jestem jestem widze ze ktos sie stesknil, powiem wam ze jakos sily nie mialam na to zeby wchodzic, ale dzis czuje sie jak nigdy i oby tak dalej gulajka ladnie schodzi nawet antybiotyk juz polykam a nie pije ale i tak mi po nim pol dnia nie dobrze jak nic, no ale moj maz sie sprawdzil idealnie jak ja chora bylam, jest super zajmowal sie w miare dziecmi nawet w nocy bez zadnych nerwow niczego wstawal i wg
MM wiesz co moj tez sie czolga i to dosc dlugo wszedzie w ten sposob dojdzie i dzis pisalam do naszej rehabilitantki czy ty normalne a ona ze tak i kolejny okres t bedzie juz raczkowanie
sloneczko a ile mial jak sie urodzil kurde duzy ten twoj smyk juz

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #560862 przez Olga
słoneczko czyli Pawełek ma apetycik :) podobnie jak Ignaś,lepiej z nim do kuchni nie wchodzić,bo wszystko by chciał,a mleczko też tylko ra :) no i wieczorem (kaszkę).

Ignaś na tronie :)

a tu już skupiony :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #560867 przez krecik
mój spał aż 2h, teraz bawi się sam w łóżeczku i to na leżąco:D na szczepienie idziemy nieco później bo dopiero na 15. Ten mój dzwonił i się pytał o której idziemy, powiedziałam , że na 13, bo myślałam, że tak pójdziemy.. czyżby coś kombinował??

sloneczko, zaczął raczkowac to odrazu schudnie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka