- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
Kamyczka- zrobie fotę tego kompleciku, oj mąż będzie się musiał ładnie odwdzięczyć. U nas Walentynki od rana pełną parą, był buziak z samego rana, mały pospał do 7.30 i siedzi teraz w łóżeczku, a ja pije kawę i ratuje się ciasteczkami, bo po wczorajszej posusze strasznie odczuwam brak cukru w organizmie;)
KM- widzę, że wpadłyśmy na ten sam pomysł, ale u mnie był to zupełnie nie planowany zakup:D
Dana, anie możesz sobie odpuscić sciągania mleka w pracy? możesz rano nakarmić, potem by dostal kaszkę , potem obiadek i może już zdążysz wrócić
m89m dobrze, ze wszystko sie ułożyło
AF spokojnie, jak byliscie u lekarza i nic mu nie jest to głowa do góry. Najważniejsze , że nic się nie stało. swoją drogą my tak czasami małego zostawiamy na lóżku, bo on takki nie skory do obrotów... ale też nigdy nie wiadomo. Co do ząbków, gto jeszcze nie 6, ale na dniach pewnie będą

Misiowa, domowy sposbó: wódka z pieprzem, jak tylko " zakręci" Ci się w żołądku. Kuruj się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra idę Małemu kaszkę robić i się odezwe potem:D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja na pol godziny przed praca...

Nocka znosna dwie pobudki na karmienie tylko:)na smoczek troche wiecej:(
Co do mm plynnego i tego z proszku to jest to to samo mleko! Inna konsystencja po prostu pod warunkiem ze mleko tej samej firmy:)
Krecik- Uwazajcie na lozko bo to sekundy doslownie...
Zmykam dopic kawe i do roboty

Zapomnialabym pochwalic sie pieknymi kwiatami od m na walentynki

- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)
- Otrzymane podziękowania: 0
nie odzywalam si bo nie mam czasu , normalnie nawet 5 min nie mam dla siebie:(
Pawełek od 2 tyg raczkuje i daje mi niezle popalic, wszedzie chodzi, ciagnie za kable, chodzi do szafek, otwiera je i zaglada do nich, caly czas musze za nim chodzic, a tak szybko szmiga ze szok:)
Mały wazy 9500, wychodza mu zabki teraz i jest strasznie marudny , noce na szczescie przesypia cale bez zadnej pobudki:) ja juz mu gotuje sama obiadki i deserki i bardzo mu smakuje

Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i mam chorych

- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

bidol niesttey ale nie pojechalismy wczoraj do tego sklepu bo siadly nam hamulce w samochodzie wiec zamiast sklepu byl mechanik, ale pamietam o tych ochraniaczach od wiatru

mm to ladnie ten twoj niejadek wazy

sloneczko jejciu 9500

AiFtak myslalam ze fioletowy to chyba nie bardzo jak an chlopaka

krecik ja w koncu nic nie kupilam bo mialam juz w koszyku ale spotkalam szwagra w sklepie i tak mi glupio bylo wiec szybko wyjelam, ale za to dzisiaj na pewno kupie

U nas dzisiaj piekne sloneczko i ma byc 10 stopni

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Sloneczko, jaki zuch:D
KM, Kamyczka ja kupiłam taki tylko, że czarny moda.allegro.pl/walentynki-sexi-komplet-...rny-i2999396372.html , robiłam sama foty, ale nie wyszły i posłużyłam się all:D
KM oj tam ja bym nie chowała, jeszcze bym pokazała, żeby wiedział, co ma swojej kupić

a mi ktoś podmienił dziecko... nigdy nie udalo mi się tyle zrobić jak nie spał!
My dzisiaj idziemy an szczepienie, to będę wiedziała ile mały waży. Już przygotowałam mu zupkę, żebym miała jak wrócimy
Maksiu gdzie jesteś?
Chlopek jak chłopaki?
aaaaaa zapomniałam!! chyba będę mieć koleżankę w bloku, wczoraj jak wychodziłam na spacer minęłam mnie laseczka z wózkiem i gdy szłam do Kościoła to spotkałam ją w windzie i tak od słowa do słowa, przegadałyśmy calą droge ( ona tez szła do Kościoła) i wydaje się całkiem fajna. Narazie ostrożnie, bo nigdy nie wiadomo kto za ścianą mieszka, ale mysle, że będzie z kim chodzić na spacery i iść na kawkę

achh miłego dnia
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
romantycznego dnia Wam zycze!

ja tam nie sadze, ze cos dostane, bo misiek nie z tych "romantycznych", ale juz nieraz mnie zaskoczyl....

Wczoraj w nocy zdecydowalam sie na czopka i wspaniale sie wszyscy wyspalismy!

..a teraz zupka juz na gazie,a lucasek drzemie
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
sloneczko no wreszcie! dlugo cie u nas nie bylo, ale fajnie ze Pawcio juz raczkuje

km 10stopni, o matko, tez chce! u nas nawet jak by bylo cieplo to snieg bedzie topnial do czerwca

krecik super, mialabys przynajmniej do kogo sie odezwac, bo samemu to wiadomo.. U nas to same dziadki dookola

U nas nocka tak sobie ale to moja wina ze niewyspana jestem bo do 00.30 mialam drobna wymiane zdan z mezem... A o 23 jakas babka zadzwonila do naszych drzwi zapytac tylko czy nie mam papierosa pozyczyc

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Nie mialam kiedy wejść.
Na szczęście nie mam lima ha ha,ale oko mnie boli,zwłaszcza przy dotyku.Ładnie mnie córka urządziła,ciekawe co to się będzie działo jak będzie starsza ha ha.Ignaś jak na razie mniej marudny jak wczoraj,może się ta infekcja jednak nie rozwinie,za to ja zaaplikowałam już sobie z rana antybiotyk,bo gardło strasznie mnie boli.Olga tez na antybiotyku

Pytałam wczoraj pediatrę,czy mogę Ignasiowi robić więcej kaszki niż 240,bo często jest tak,że płacze jak wypije,a czasami,ma dosyć i nawet trochę zostawi i mam robić mu więcej,bo on wie ile potrzebuje,jest dużym dzieckiem i mam mu nie żałować.Cycusia nie chce już wcale,w nocy na śnie jeszcze raz pociągnął,ale jak już rano chciałam mu dać drugiego,to takie nerwy pokazał,że szok.Odwrócił się do mnie tyłkiem i mowy nie bylo ha ha

- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
MM wiesz co moj tez sie czolga i to dosc dlugo wszedzie w ten sposob dojdzie i dzis pisalam do naszej rehabilitantki czy ty normalne a ona ze tak i kolejny okres t bedzie juz raczkowanie
sloneczko a ile mial jak sie urodzil kurde duzy ten twoj smyk juz
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
sloneczko, zaczął raczkowac to odrazu schudnie