BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #561615 przez mama89muminka
Dzien dobry paniom.

Olga ja mam to samo zdanie na temat walentynek, wszedzie az czerwono sie robi, grrr... a milosc powinno sie okazywac na codzien, a nie raz w roku.

U nas nocka super, junior przespal cala noc (ale zasnal o 1 rano, ale mi to nie przeszkadzalo wyjatkowo bo ciastka konczylam :P )

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #561626 przez Olga
Witam sie jako druga.
Chyba mamusie odsypiają po walentynkach :)

Mój synuż już jest 28 godz bez cycusia i nawet nie wspomni o nim ha ha :lol: czyli w walentynki zakończyłam karmienie piersią :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #561674 przez słoneczko
czesc

m_m wiem o czym piszesz ja przez ostatnie 3 tyg mialam to samo,nawet 5 min niechcial sam sie pobawic masakra ale odkad raczkuje jest juz lepiej, wspolczuje ci,trzymaj sie kochana,jak zabki bola?

Bidol jak Kamka sie czuje?

12 lata 1 miesiąc temu #561675 przez słoneczko
czesc

m_m wiem o czym piszesz ja przez ostatnie 3 tyg mialam to samo,nawet 5 min niechcial sam sie pobawic masakra ale odkad raczkuje jest juz lepiej, wspolczuje ci,trzymaj sie kochana,jak zabki bola?

Bidol jak Kamka sie czuje?

12 lata 1 miesiąc temu #561677 przez słoneczko
olga a jak sie czuje Ignas?

mama89muminka a twoj mezus w domku?

12 lata 1 miesiąc temu #561684 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #561697 przez AniaiFilip
Witam:)

U nas nocka w miare ale mogloby byc lepiej ;)

Olga- Fajnie masz w sumie ze Ignas sam zrezygnowal. Ja sie boje ze nie bede umiala odmowic a nie chce karmic jakos strasznie dlugo. Tak wlasnie liczylam ze u mnie bedzie - ze sam zrezygnuje i nie bede miala problemu co zrobic ;) Duzy i sliczny chlopak z Ignasia i nak siedzi ladnie prosto juz...

Sloneczko- fajnego masz synka :) a waga pozazdroscic. Moj tez urodzil sie 3400 ale ma pewnie z 8 kg dopiero.

Anna- Ty szczesciaro :ohmy: :ohmy: czemu mnie tak maz nie zaskoczyl :unsure: :laugh:

Km- a u was nie ma gerbera sloiczkow na przyklad w polskich sklepach?ja kupuje te po 5 miesiacu z miesem lub jak zoltko dodaje to jarzynowa po 4 miesiacu

Musze leciec maly chce spac chyba...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #561699 przez Kamykowa84
Hejka mamusie :)
Olga ja wiem co czujesz, z jednej strony chciałąbym karmić piersią jak najdłużej a z drugiej powoli odstawić( albo sam się odstawi :( )
MM to Oli to niezły agent naprawdę :ohmy: i taki niejadek???A myślałam,że Dominik nie chce jeść...
MamaMuminka to super,ze macie chrzestnego :blink:
A my jutro na urodziny do teściowej się wybieramy,mąż ma 3 braci,więc kupa ludzi będzie...ja to jestem chyba zazdrosna o Dominika,bo nie lubię jak go ludzie ściskają itp-jestem jakaś nienormalna chyba :( :( :( ciągle mam wrażenie,że go ludzie czymś zarażą,za mocno ścisną itp a najbardziej mnie wkurza jak prosze np żeby ktoś coś mu nie robił( np podrzucał),a ta osoba nie słucha,to moje dziecko chyba ja powinnam decydować o jego losie -już sama nie wiem

12 lata 1 miesiąc temu #561703 przez mama89muminka
sloneczko mezusz juz dzisaiaj z wojska wraca na weekend, pozniej pobedzie dwa dni i juz wiecej tam nie wraca :)

12 lata 1 miesiąc temu #561724 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #561748 przez krecik

Słoneczko
Pawełek śliczniutki i mata wypasiona:) a przepis na ciasto wzięłam z neta: www.kwestiasmaku.com/desery/ciasta/ciast...gurtowe/przepis.html - mi odpowiadał bo tam wszystko jest na kubeczki:) efekt? wczoraj nie dałam rady , zobaczymy za pól godziny, bo dopiero się piecze:)

Bidol poodpowaidałaś wszystkim, ale co u Ciebie?

Paryż
...hmmm myśle, że wszystkie jesteśmy teraz myślami z Anna:D

Kamyczka ja też miałam tak z początku, starsznie mnie denerwowało jak ktoś bral Stasia na ręce, a najbardziej teściowa, normalnie scyzoryki mi się w kieszeni rozkładał, jednakże jak moja mama brała małego to mi to w ogóle nie przeszkadzało;)

myślałam, że już wczorja tych Walentynek nie będzie, poszlam z małym na szczepienie i jak wróciłam, to myslałam, że mi nogi z d.. wyjdą
ale mąż się spisał ( oczywiście nie ma porównania do Paryża) ale były kwiaty, czekoadki i winko ( nawet całego nie wypił, żeby i dla mnie na kiedyś zostało), udałam, z enic nie mam dla niego i potem włożyłam koszulke i bardzo mis ię podobalo:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #561751 przez bidol
Doberek.

AF - no moj maz tez jakos nie wpadl na taki pomysl. A mogl by bo lotnisko za plecami mamy :)

Właśnie a wczoraj na naszym lotnisku rusłan wylondowal. Oooogromny z okna widzialam :)

M-M - wiesz mi sie wydaje ze Olinek bardzo zasmakowal w deserkach i z tego powodu nie chce zupek :huh: wlasnie z tego powodu zaleca sie najpierw podawanie obiadkow a dopiero pozniej deserkw. A co bedzie jak bedzie juz mega glodny. Nie zje zupki??

A ja lubie walentynki :)

Majowka - no nie 18 stopni :ohmy: toz to lato :)

Słoneczko - Kamka lepiej. Juz nawet w nocy ładnie spala. Raptem kilka budzen :) katarku w nocy nie miala ale w dzien sie pojawil troszke no ale to juz i tak super. Mi sie wydaje ze to dzieki homeopatii :)

Misiowa - to pianinko z fisher price - a kuku :)

12 lata 1 miesiąc temu #561757 przez maksiu
Witam sie i ja
a to ci maz annie zrobil niespodzianke kurde jak ja bym chciala zeby mi moj taka zrobil ale on wcale nie jest romantycny nic a nic naokraglo tylko slysze ale jestem zmeczony padam na ryj i to jest moj maz romantyk :silly: :lol: :lol: :lol:
wczoraj dzien zlecial jako tako bo i tak sama siedzialam od rana do wieczora ale co zrobic

No i ja tez juz raczej karmic nie bede bo moje dziecko przez ta moja chorobe od tatusia butle dostawalo i juz cycusia nie chce chyba ze od czasu do czasu cos mu sciagne ale tak to sam nie pociagnie co zrobic

12 lata 1 miesiąc temu #561765 przez bidol
Maksiu - masz po prostu typowego samca w domu. Mam podobny typ. Tyle ze moj uwaza sie za strasznego romantyka :)

Krecik - no no no - widze ze maz stanął na wysokosci zadania :) no to upojnie chyba było. Czyli Stas moze miec juz rodzenstwo :) hahahaha :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka