BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #559632 przez bidol
no jestem

Kamyczka
- dzięki za cynk - ja niestety kilka dni temu kupiłam przez neta - :(

Olga- nie obwiniaj się - przecież kiedyś musiałaś to sprawdzić - a teraz już wiesz że Ignaś ma wrażliwy brzuszek :lol:
a co z wózkiem??

Daria- zobaszysz przed weselem jeszcze schudniesz - więc nie przejmuj się tak wagą :kiss: a co do łóżeczka- to właśnie z takiego powodu mam łóżeczko turystyczne :woohoo:

Ania - no to będzie bezzzz :lol: :lol: :lol: :lol: :blush: ale Ci zazdroszczę - ja mam nadzieje na jakieś wakacje tego roku :cheer:

M89M
- to kiedy przylatujesz????

Krecik - haha - ale fajny sen - a pro po - ja miałam taki że byliśmy ze szwagrem gdzieś na wakacjach i przxyłapałam męża jak poszedł do jego dziewczyny w nocy - dokładnia na rozpinaniu rozporka- ależ byłam wściekła :angry: nawet z rana już się z nim pokłuciłam :lol: jestem straszna zazdrośnica :S

Chłopek - wózek fajny - znajoma miała- lekko się prowadzi i super rozwiązanie z tą gondolką bo nie ma aż tyle tych klamotów :lol: zdrówka dla chłopaków :kiss:

a do mojego senzza doszły adaptery do gondolki :lol: Kamka chętnie jeszcze w niej jeździ :lol:

Majóweczka- muszę Cię zmartwić - bo dzieciaczki wymawiając mama czy ba ba - mówią to bez spacjalnego znaczenia - ale fakt - SUPER TO BRZMI :lol: Kamka jest dość rozgadana więc ba ba, da da, dzie dzie dzie i innet takie non stop gada a ma ma zawsze z takim żalem :lol: i często jak mnie nie ma - wygląda to tak jak by mnie wołała :lol:

Anszka, Krecik - ale Wasze chłopaki mają dużo ząbków :ohmy: gratulacje :kiss:

Krecik - super pomysł z tą walentynką :lol:

ME - a jaki chcesz?? kompakt czy lustrzankę??

A więc tak - byliśmy wczoraj u lekarza - trafiliśmy na Naszą Panią doktor :lol: przebadała Kamilkę i osłuchowo jest czysto :cheer: mamy cebion wapno daję jej jeszcze homeopatię no i nurofen 3X dziennie bo jest przeciw zapalny - a my boimy się :cheer: zapalenia oskrzeli lub płuc ;)
Glutki lecą strasznie - oklepywanie i zapuszczanie soli fizjologiczniej i częste odciąganie - ;) Noc - maaaasakra :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Saiko, AF, KM,BasiaOlek, Daners, Dana, Dżasta, Słoneczko - ?????????????????
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #559634 przez anszka
Anna - tego się właśnie obawiałam, bo mam wrażenie, że W. bez względu na to co i ile zje, to i tak się budzi o swoich porach na cycusia, ciekawe, kiedy to się zmieni, bo na razie daję radę, ale po powrocie do pracy będzie ciężżżżżżżko
ME - mam Canona i jestem zadowolona.
AF, km, Saiko, Słoneczko, Kejtin, Daners, dana1983 - dawno Was nie było...
Daners, Dana i Kejtin - jak się miewacie po powrocie do pracy?

Bidol - hehe, widzę, że też upominasz się o nieobecne mamusie :)
Obawiam się, że jak wrócę do pracy, to i ja nie będę na bieżąco, będę tęsknić :huh:
Dobrze, że Niunia osłuchowo czysta :kiss:
My mamy garnuszek na klocuszek :woohoo:

12 lata 2 miesiąc temu #559645 przez mama89muminka
Bidoklu 24 juz jedziemy, strasznie sie nie moge doczekac :) szkoda tylko ze na 3 tygodnie, ale po swietach mamy wizyte u lekarza, wiec mus to mus...

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #559650 przez bidol
mama89muminka napisał:

Bidoklu 24 juz jedziemy, strasznie sie nie moge doczekac :) szkoda tylko ze na 3 tygodnie, ale po swietach mamy wizyte u lekarza, wiec mus to mus...

to super - w urodziny Mojego Sebka :lol:

Anszka- no właśnie - szkod mi mam które muszą wracać do pracy :( a garnuszek na klocuszek jest supe - mi co prawda zabawki jeszcze nie doszły - ale mam takiego podobnego słonia i zauważyłam że Kamilka uwielbia wkładać i wyjmować klocki - więc garnuszek się super nada :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #559657 przez chłopek
bidol własnie o to mi chodziło zeby nie było osobno wszystkiego

12 lata 2 miesiąc temu #559667 przez MamaEmilki
Kompakt mialam ,teraz bym chciala lustrzanke ,ale szczerze nie znam sie i nie wiem co kupic :unsure: zeby nie wyrzucic kasy w bloto

Moja tez ma taki katar ze szok ,chyba sezon na katarki hi hi

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #559688 przez bidol
MamaEmilki napisał:

Kompakt mialam ,teraz bym chciala lustrzanke ,ale szczerze nie znam sie i nie wiem co kupic :unsure: zeby nie wyrzucic kasy w bloto

Moja tez ma taki katar ze szok ,chyba sezon na katarki hi hi

co do aparatu - to Ja mam Nicona d90 i jest ok.
a Emilka ma temperature czy tylko katar?? bo może to alergia ??
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #559690 przez km
hej dziewczyny nie mialam jakos ostatnio czasu wchodzic, ale w miare was czytalam :)

u nas oczywiscie zabkow brak :angry: . nadal szukam wozka idealnego i dziisja jedziemy do sklepu poprzymierzac mialam juz kupic w niedziele i kompletnie zapomnialam o aukcji,a godzine wczesniej mowilam mezowi zeby pamietal zeby o 21 wejsc na ebaya, bo nie ustawilam snajpera do aukcji, no i zaczelismy ogladac filmik i nastepnego dnia rano sie kapnelam ze przegapilam :angry: , taka bylam zla a maz zly na mnie za snajpera bo tak bym wygrala.

ME my w kwietniu kupilismy lustrzanke canon eos 1100D wtedy dalismy w promocji 1700zł i jest naprawde super.

Ja juz zaczynam myslec o powrocie do pracy tylko 2 tygodnie zotaly :( musze pomalu napisac mezowi schemat dnia co ile i keidy maly je, bo maz to zielony w tych sprawach :silly:

mamamuminka a czemu kupujesz juz zrobione mleczko, aono chyba o wiele drozej wychodzi, w samolocie to zawsze mozesz poprosic stewardesse o wode, aj tak robilam i nie bylo zadnego problemu, a na lotnisku bralam wode z kawiarni.

zapomnialabym
AniaiFilip w mamas and papas jest promocja na twoj wozek ale tylko na fioletowy teraz w promocji jest po 199 funtow wiec sporo tanszy.

co tam dziewczyny planujecie na walentynki :lol: ja zaraz ide z malym do sklepu po taka sexy koszulke nocna taka tycityci :silly: a co zaszaleje :P

dziewczyny czy wozicie juz maluchy tylem do was, bo ja ciagle tylem do kierunku jazdy, jakos chce miec go na oku i tak sie zastanawiam czy maluchy sie nie boja ze was nie widza :unsure: , czy to tylko moj wymysl :woohoo:

bidolfajne te zabawki mo sie szczegolnie ta druga podoba, maz ostatnio przyniosl stoliczek edukacyjny fishera bo dostal od kolezanki w pracy ale maly jest jeszcze za maly na niego. Kacpra ulubiona zabawka jest ciagle lyzeczka, moje ciapy i wycieraczka do ktorej zawsze sie turla :laugh:

jejciu przestraszylyscie mnie z tym ciasteczkiem, ja kacprowi jeszcze takich nie kupuej rozowych tez nie wlasnie balam sie ze sie zakrztusi, kupuje mu tylko chruki kukurydziane one od razu robia sie miekkie w buzi wiec chyba trudno sie nimi zadlawic :dry:

Olga moj tez w nocy strasznie sie kreci ale ja nie zwracam na to uwagi i sie nie przejmuje ide dalej spac, a on i tak pada po pol godziny

12 lata 2 miesiąc temu #559703 przez mama89muminka
bidol widzisz jak sie fajnie zlozylo :D Oj, gdybym zostala dluzej to bym was wszystkie odwiedzila :)

km wlasnie to gotowe jest tansze, a i dla mnie jest lepiej bo wystarczu wlac do butli i podgrzac, nie bawie sie juz w miarki, przesypywanie itd.

12 lata 2 miesiąc temu #559712 przez km
mamamuminka a to dziwne ze tansze, bo u nas puszka 900gr kosztuje 10 funtow i starcza nam na 8 dni a takie 500ml gotowe kosztuje 3 funty i by starczylo tylko na 1 dzien.

12 lata 2 miesiąc temu #559745 przez chłopek
me moja bratowa ma nikona coolpix jest super dała za niego ok 2 tys

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #559800 przez bidol
KM - mówisz że jedziesz do sklepu z wózkami :unsure: mam prośbę- zapytasz czy mają tam takie coś jak osłonka od wiatru do quinny senzz

o taka

lub taka

wiem ze ok 15f kosztuje, ale nikt nie chce mi tego do pl wysłać :dry:
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #559861 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #559965 przez Majowka
Mama Emilki, przesliczna z ciebie dziewczyna!

Odnosnie aparatu, to lepiej taki jak M-M kuipila ostatnio, ten co Bidol podaje to zbyt prof, nie musisz miec takiego zeby extra fotki pstrykac, bo to pewnie dla was rodzinki, prawda?
M-M, kupila 3numerowy canon i chyba jest bardzo zadowolona :)

Bidolku, hehe, no to pieknie Kamilka sie rozgadala. Ja oczywiscie nie mialam na mysli, ze lucasek zawolal babcie :laugh: tak sie ucieszylismy, bo to pierwszy artykulowany dzwiek Lucaska
Super, ze zdrowa!

U nas sa dwie piekne dziurki w dziaslach na dole w miejscach jedyneczek :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #559985 przez Kamykowa84
Bidol aż tyle zabawek kupiłaś?Oj zaszalałaś :) mój się na razie aż tak zabawkami nie interesuje :( woli butelkę po wodzie i pilota i moje kłaki(już mi ich mało zostało)
Olga-Ignas sam rezygnuje zcycusia?U mnie to niemożliwe chyba,sporo ssie :blink:
Km to zapowiada się super wieczór walentynkowy :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka