BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #560957 przez słoneczko
MamaEmilki niestety kazdy mowi ze do taty podobny, a do mnie wogóle:( ale przynajmniej mowi mama a nie tata:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #560969 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #561017 przez mama89muminka
sloneczko to dobrze ze wszyscy zdrowi, tak trzymac :) Miro oczywiscie grzeczny. Wtedy jak nie trzeba ;) a moj Miro ma drzemki 2 max.

bodol, kamyczka ja jak wy mega zazdrosna o meza (jakby bylo o co...) i wredna :P Ale jak to mowia nie ma milosci bez zazdrosci ;D

krecik daj znac jakie efekty po pieczeniu :) ja robie dzisiaj ciasteczka dla meza.

Olga, kamyczka, sloneczko same cuda na fotkach :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #561024 przez km
Olga, kamyczka, sloneczkomaluchy super :laugh:

dziewczyny czy dajecie juz te sloiczki od 7 miesiaca ? Bo ja do tek pory dawalam te po 4 miesiacu 1,5 sloiczka, a dzisiaj dalam malemu po 7 . I byl bardzo niezadowolony :angry: bo one juz maja kawaleczki warzyw, i Kacper nie umial sobie z nimi poradzic, co chwila wystawial jezyk bo mu na nim kawaleczki zostawaly :angry: I jak normalnie obiadek jest zjedzony w 10 minut tak dzisiaj mielil go pol godziny :ohmy: Nie wiem moze jeszcze za wczesnie jest dla niego.

mamaEmilki tez bym chyba nie wpadla na to ze chce jesc, moj to jeszcze w zyciu nie zaplakal ze chce jesc, jak mu sama nie dam to sie nie upomni :silly: A po obiadku to mu daje 3 godiny pozniej 120ml mleka i czasami od razu wypluwa bo nie ma jeszcze ochoty na jedzonko, dla niego wszystko jest ciekawsze od jedzenia :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #561104 przez Olga
km my od 7 jeszcze nie jedliśmy,ale te po 6 też mają kawałki i mały je bez problemu,jak mu ostatni dałam łososia od 5 to nie wiedział,co się dzieje,bo to taka papka :)

słoneczko Ignaś to się drze w niebogłosy jak miski zobaczy,albo swoją butelkę ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #561112 przez km
no u nas nie ma po 6 miesiacu sa tylko po 4 i pozniej od razu po 7 . Mlody spi wiec ide lepic pyzy z miesem, mama nadzieje ze wyjdzie na 2 dni zeby miec jutro obiad z glowy :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #561295 przez maksiu
hejka wieczorkiem
Sloneczko wiem co mowisz ze maly ci wszedzie wchodzi moj nuby nie chodzi a sie czolaga a dzis wszedl za kolumne piorunek maly i juz nawet lazienke zwiedzil i w pralke zajrzal szkoda ze nie zdazylam leciec po aparat, ale to bylo w taki tempie ze nie wiedzialam kiedy ie to dzije bo lezal kolo stolu a ja robilm obiad mezowi i nie zdazylam sie odwroocic a on juz w lazience i pralke sobie oglada jak weszlam to tylko spojrzal na mnie i sie zaczal smiac

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #561341 przez bidol
ok
jestem

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Olga - Ignaś boski - :lol: hahaha - ale słodko wygląda :lol: Kamila jak się skupia - robi się booordowa :lol:

Słoneczko - aaa - no nareszcie jesteś :lol: - Ale Pawełek urusł - i już raczkuje :ohmy: ale spryciarz :lol: :lol: :lol: nie zostawiaj nas już więcej :kiss:

Km - ok - dziękuję że pamiętasz o mnie - na eBay-u juz sprawdzałam i codziennie sprawdzam a w sklepach internetowych są ale albo nie chcą przesłać do pl albo przesyłka to np 20f :angry:

Kamila jest straaaaasznie marudna - mam już dość :dry:

Krecik - uuu - udanych walentynek :kiss:

no a teraz wieści od Anny

org

hej coś nie mogę się w telefonie zalogować.
Jesteśmy zgodnie z planem w W-wie,ale...na Okęciu!
Lecimy do Paryża do niedzieli!
Jestem w totalnym szoku i nadal nie mogę się pozbierać! ...,..
Ten mój mąż jest nieprzewidywalny!
Odezwę się w Poniedziałek pewnie......,.

godzinę temu pisała że już są na miejscu :lol:

szczęściara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

udanego walentego

a i jeszcze Dave ze staraczek niesie wieści że trojaczki z kwietniowe już się rozpakowały :ohmy: :kiss: :kiss:
Wtorek 18:07 12.02.2013

Pawełek 1423 gram
Fabianek 1400gram
Oliwia 1200gram

12 lata 1 miesiąc temu #561394 przez mama89muminka
Paryz? Kurcze, zajefajnie! Nic dziwnego ze maz Anny sie upieral zeby jechac bez dzieciakow :D Zeczywiscie jej sie poszczescilo z taka niespodzianka :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #561413 przez Kamykowa84
Bidol ale Anna ma super niespodziankę,wow :ohmy: ale się jej nalezy!!
Olga jak siniaki?Coś wyszło?

12 lata 1 miesiąc temu #561424 przez Olga
No super niespodziankę zrobił Ani mąż,ale ma fajnie.Należy jej się,odpocznie trochę :)

kamyczka na szczęście nie ma siniakamoże dlatego,że z zamrożonym mięsem siedziałam chyba z pół godz,ale oko przy dotyku boli :(

Odwiedziła mnie koleżanka z córką,mieszkałyśmy koło siebie kiedyś i Olga z jej córeczką się razem wychowywały.Fajne czasy były ;) Ignaś zarobił fajną bluzeczkę :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #561431 przez Kamykowa84
Olga Ty to jak bokser z tym mięsem hehehhe :blink:
Reszta mamusiek też chyba ostro świętuje... :)

12 lata 1 miesiąc temu #561446 przez mama89muminka
kamyczka ja nie swietuje :) dzisiaj :P
olga fajnie ze was kolezanka odwiedzila, na pewno mialyscie wiele zaleglosci :)

12 lata 1 miesiąc temu #561483 przez Olga
m89m my to koleżanki jeszcze z zerówki i podstawówki,na czas szkoły średniej się rozstałyśmy,bo chodzila w innym mieście do liceum,ale jak tylko wrócila,to widywałyśmy się codziennie.Teraz tak raz w mies.staramy się spotykać,odkąd urodziła małego,trochę rzadziej,ale myślę,że wiosną to nadrobimy :) Nasze córki też sie przyjaźnią,chociaż nie są z tego samego rocznika :)

Ja nie świętuję,szczerze to mnie nie kręci to święto,a wręcz czasami denerwuje (te wszystkie serduszka w sklepach :angry: ).Chyba już za stara jestem :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #561501 przez mloda_mamuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka