BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #565167 przez słoneczko
kamyczka mialam akurat pisac do Ciebie, umnie tragedia maly ciagle marudzi,placze niemoge go zostawic na minute bo ryk, jestem juz padnieta. a jak tam maz sie czuje?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #565171 przez Kamykowa84
słoneczko napisał:

kamyczka mialam akurat pisac do Ciebie, umnie tragedia maly ciagle marudzi,placze niemoge go zostawic na minute bo ryk, jestem juz padnieta. a jak tam maz sie czuje?

Ty to biedulinka jesteś,a co się dzieje z małym????Dzięki,mąż lepiej,ale trochę boli i nadal nosi opatrunek,jutro jedzie do wawy na kontrolę.

12 lata 1 miesiąc temu #565182 przez słoneczko
kamyczka myslalam ze zabek,ale mu sie przebil juz a maly nadal tak sie zachowuje, w nocy budzi sie co 5 min i musze nosic go na rekach

12 lata 1 miesiąc temu #565188 przez Kamykowa84
słoneczko napisał:

kamyczka myslalam ze zabek,ale mu sie przebil juz a maly nadal tak sie zachowuje, w nocy budzi sie co 5 min i musze nosic go na rekach

no co ty???co 5 min???? :ohmy: nasz się na cyca budzi parę razy

12 lata 1 miesiąc temu #565189 przez słoneczko
Anna opowiadaj nam bo my ciekawskie?

Bidol a Kamka juz zdrowa?

m89m super ze jedziesz?pewnie niemozesz sie doczekac ?

12 lata 1 miesiąc temu #565197 przez Olga
Ignaś szykuje się do spania,ale tatuś niedawno z pracy wrócił i jeszcze wygłupki mają :) jak na razie jest ok.niec się nie rozwinęło-oby tak dalej ;)

km oj grypa :( zdrówka życzę :kiss:

maksiu super,że już zdrowi jesteście :)

bidol Kamilka jest cudna :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #565202 przez słoneczko
kamyczka ja juz siedze czasem kolo lozeczka bo niewarto sie polozyc, a wczoraj to zasnelam zawieszona na lozeczku:(

12 lata 1 miesiąc temu #565211 przez krecik
Olga, może Ignasiowi jednak nic nie będzie:)

Słoneczko, jak będzie tak dalej to proponuje jutro do lekarza...

12 lata 1 miesiąc temu #565252 przez Kamykowa84
słoneczko napisał:

kamyczka ja juz siedze czasem kolo lozeczka bo niewarto sie polozyc, a wczoraj to zasnelam zawieszona na lozeczku:(

to maskra po prostu,współczuję a u neurologa bylas?

12 lata 1 miesiąc temu #565259 przez słoneczko
Krecik,Kamyczka maly tak ma od 2 dni:(

12 lata 1 miesiąc temu #565401 przez krecik
dzień dobry
u nas nocka dobra, no na jedno karmienie to jeszcze mogę się zgodzić, tylko, żeby w ciągu dnia nie było gorzej:)Teraz siedzimy ze S. w łóżku i Mały obraca misia, starego poczciwego pana Jacka, którego mam już z 10 lat i który widział niejedno...te nowe miski go wogóle nie interesują
To forum rzeczywiście wciąga, wyprzedziło nawet Pudelka przy porannym włączaniu kompa...

Słoneczko trzymaj się

Maksiu, a jednak jedziesz do tych Niemiec, trzymam kciuki, żeby się wszystko szybko ułozyło

Miłego:)

12 lata 1 miesiąc temu #565416 przez maksiu
hej i ją rano się przywitam:-) u nas nocka ok mały śpi ładnie anna ostro zabalowala i o nas zapomniała. Krecik a nie dostałas wiadomośći żadnej na fb?

12 lata 1 miesiąc temu #565433 przez mama89muminka
Hej dziewczynki.

Ja znowu niewyspana, Miro budzil sie co chwile w nocy, o 2 wzielam go do siebie na lozko i ta spal juz. Na dzisiaj planuje zrobic drobne sprzatanie, kotlety mielone na jutrzejszy obiad i dopakowac walizki. Nie mam pojecia jak ja to zrobie z tym urwisem, teraz spi, ale jakos mam przeczucie, ze bedzie znowu marudny dzisiaj. Jutro na to wszystko nie bedzie juz czasu, na pewno mi zejdzie u doktorki troche, a zanim maz przyjedzie to jajko mozna zniesc...
U nas pogoda skandynawska oczywiscie, na wiosne predko nie ma co liczyc, sypie jak moja babcia cukier puder na ciescie... Myslalam zeby wyjsc na spacer i po drodze do sklepu, ale jak rano spojrzalam za okno to mi odwidzilo.

Wlasnie, gdzie ta nasza Anna? Moze jeszcze swietuje? :P

No i reszta dziewczyn saiko, kejtin ostatnio widzialam ze cos naskrobala do nas? dana, anszka, daners? Musimy je chyba przywrocic do porzadku ;)

Ide sie brac do roboty bo samo sie nie zrobi :dry: a szkoda.

12 lata 1 miesiąc temu #565434 przez Olga
Hej.Ja właśnie przy sniadanku,a mały z Olgą.Nocka fajna,chociaż Ignaś postanowił sobie pogadać o 00.30,ale się nie odzywaliśmy do niego i usnąl,ale nie wiem o której,bo ja chyba przed nim padłam.Jak się obudziłam po 3 godz.to spał odkryty :( mam tylko nadzieję,że nie zmarzł,ale rączki miał ciepłe :) I spał w łóżeczku do 8,wcale dzisiaj nie był w naszym łóżku,pierwszy raz tak spaliśmy :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu #565447 przez Daria23
Hej Kochane i ja się przywitam u nas nocka już troszke lepsza musiałam tylko 3 razy wstać i Tymka okręcić bo łobuz się ciągle w poprzek układa i potem go główka od szczebelków boli coraz bardziej zastanawiam się nad łóżeczkiem turystycznym bo aż mi żal go że o te szczebelki tak wali...
Raz pisałyście o łóżeczkach i ja mam jeszcze na 1 poziomie ale na dniach opuszcze bo mój tata mnie wystraszył że Tymek już jest silny i czasem się podciągnie więc lepiej opuścić.

Tymek się uspokoił wczoraj nawet zasnął bez czopka ale znowu na rękach z 20 min go musiałam nosić a ząbków brak.

Zdrówka dla wszystkich naszych chorych maluszków!!:*:*:*

Nas dziś zasypało znowuu i pada i pada:(chyba spacerku nie będzie:(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka