BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #610504 przez Majowka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 dni temu #610539 przez Olga
Ja miałam ze sobą foteliki samochodowy,to następnym razem ubiorę małego i go wsadzę i dopiero siebie zacznę :silly: następnym razem będzie lepiej :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #610665 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 dni temu #610699 przez AniaiFilip

12 lata 2 dni temu #610714 przez AniaiFilip
Majowka napisał:

M-M, zobacz, ta koszula, moze ja zostawic? fajne bedzie wygladac z t-shertami? jak myslisz?

www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/p...942/MAO+COLLAR+SHIRT

Olga, super, ze chodzicie na basen! ja tez sie przymierzam, ale jakos czas ucieka, a my dalej nie zapisani...musze sie wziasc w garsc :laugh:

Mnie osobiscie poprzednie ubranka bardziej sie podobaly. Ta troche inny styl a Lukasek to maly surfer przeciez ;)

12 lata 2 dni temu #610765 przez daners
dobry wieczorek:)

podczytywalam Was ale z pisanie u mnie na bakier... ;)

AniaiFilip-gratki z powodu ząbka :) super teraz wyczekiwac nastepnych:)

Olga fajnie Wam porelaksowac sie w basenie uhmmmm... :)

Majowka/m-m ubranka superowe. Zara ma ładne ubranka ale niestety tez kosztuja ;/

Kamykowa jak tam męzus sie czuje

Daria a ja w szoku jestem z tego co napisalas odnosnie pizamy;] a ze niby dlaczego sie dziecka nieprzebieraloby w pizame do snu hmm a Ty w czym spisz :)
Ja zawsze filipa przebieram do pizamki (spi w pajacach) :)
a popoludniu to spi w tym w czym zasnie :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 dni temu #610770 przez Kamykowa84

12 lata 2 dni temu #610785 przez AniaiFilip

12 lata 2 dni temu #610805 przez daners
a jelsi w dzien przebierac to faktycznie bezsensu :) wiec Daria sorki zle to zrozumialam ale AniaiFilip mnie nakierowala :):):):)

dzieki u Filipka a no moj syn jest samowystarczalny haha lubi bawic sie sam, mama czesto chce sie przylaczyc to odrazu sie zlosci :)
i najgorsze ze odchyla sie do tylu w tej zlosci az sie boje bo mam wizje ze mi w sklepie bedzie tak robil jak mu czegos nie kupie hehehehe
a pozatym to raczkuje wstaje ale nie jak Ignas stabilnie stoi ;] i za sok marchwiowy moglby suie sprzedac ;] hehe mleka sie nietknie ale jak widzi sok to cala butle wtrabi na jeden raz i placz zaraz.... :) a u Twojego ? co nowego procz zabka :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #610821 przez Olga
Ja wcale nie uważam,ze to bez sensu.Ignaś ma dwie drzemki,żazwyczaj o jednych godzinach,więc lubię,jak śpi w spodnich od piżamki i bodziaku,albo w samym bodziaku. ;) Chyba nigdy nie usnął w bluzeczce,czy spodniach :( Jakoś tego sobie nie wyobrażam ;)

Ogladałyście Top model :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 dni temu #610823 przez Majowka
o sok marchwiowy! super pomysl, dzieki Daners wykorzystam, moze Lucaskowi zasmakuje
sama robisz?
Lucasek tez zlosnik niesamowity! co to bedzie pozniej.... :(

AiF, dzieki, hehe to prawda maly surfer :laugh: , ale poki mamusia go ubiera to tez niech troche jak laleczka wyglada, chociaz od swieta! ;)
Gratuluje pierwszego zabka!
u nas nadal 2 tylko, juz duze sa! :)

12 lata 2 dni temu #610829 przez AniaiFilip

12 lata 2 dni temu #610847 przez AniaiFilip

12 lata 2 dni temu #610868 przez Majowka
noo, zlosnik niesamowity!!!!!!!!!!! krzyczy wnieboglosy i robi sie czerwony jak tylko wozek stanie :ohmy: :ohmy: :ohmy:
wszystkie sprzedawczynie juz mnie znaja, jak tylko sie pojawiam, mozna uszy zatykac, nie zartuje :laugh:

chodze caly czas z tym rozowym syropkiem i jego ulubionymi zabawkami, ale mimo wszystko jak cos po nie jego mysli to wstydu narobi jak nie wiem....
Okropny zlosnik!
i ale i tak go kocham! :laugh:

12 lata 2 dni temu #610869 przez agnesssa
Choćbym nie wiem jak się starała, to nie dam rady każdej odpisać, nawet Was dobrze nie nadrobiłam :dry:

Od wczoraj jestem tak zmęczona jak by mnie czołg przejechał, bo Maks się nad ranem koło 5/6 na cycka budzi i już się nie opłaca spać tylko do pracy się szykować :huh: Muszę wejść w ten rytm ale nie wiem jak długo to potrwa :P Zły czas na powrót do pracy sobie wymyśliłam hehe po świętach jestem nie wyspana bo chata pena gości była przez cały weekend (do tego zadyma z teściem po nocy :angry: ) ale najgorsza zmiana czasu :cheer:
Generalnie nie jest źle z tą pracą, nawet całkiem fajnie :lol: Maks się z nianią nie nudzi

Majówka
ciuszki super :lol: W ogóle Lucasik zawsze fajnie ubrany :lol: :kiss:

Olga Fajnie, że się Ignasowi podobało, no i podziwiam bo faktycznie przez tą okropną pogodę basen to nie lada wyzwanie :huh: Latem założysz sukienkę i wyjdziesz w mokrych włosach a teraz lipa straszna, ale najważniejsze to się nie zrażać :silly: My też bardzo chcieliśmy iść na basen z Maksem, ale najbliższy mam 25km ode mnie i to już wycieczka konkretna więc na razie odpuściliśmy :dry:

Niedawno zamówiłam narożnik sobie, bo ten komplet wypoczynkowy który miałam był starszy ode mnie (chociaż fajnie, że nie musiałam od razu kupować jak sie wprowadziliśmy do naszego mieszkania) ale szczerze go nie lubiłam, a teraz jestem cała w skowronkach bo przywieźli mi dzisiaj nowy :lol: :lol: :lol: Panowie wnieśli, wyciągneli z kartonów, złożyli, posprzątali po sobie i poszli - zajeło to im 20min :ohmy: :ohmy: :ohmy: Tak więc polecam Agate Meble, a przynajmniej ich transport :lol:

Idę spać bo znowu będę nie przytomna :blink: Kolorowych wszystkim życzę :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka