- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Kamyczka - zdrówka - oby nic poważnego

AF - pierwszy ząbek - łał - super - może też dla tego zrezygnował z cyca

a ja jestem w szoku - Kamila pierwszy raz się ze mną porozumiała

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Z pozytywnych rzeczy to mamy pierwszego zabka

Bidol- widzisz jak Kamilka pieknie raczkuje, lanie ci sie nalezy ze tak narzekalas na nia

Olga- SUPER Ignas chodzi i staje,

mm-gratuluje pracy

Dariakwiatki piekne, napewno beda pasowac.
Jejciu zapomnialam co jeszcze ktorej mialam napisac takz sorki, pisalyscie cos o spaniu, to moj w ciagu dnia spi w tym w czym chodzi czyli rajstopki i bluzka, a na noc to spiochy, nie chcialoby mi sie go przebierac za kazdym razem
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wreszcie moge sobie usiasc na dluzej, jedank nie dam rady was doczytac.
U nas wszystko ok, Miro po powrocie z pl zaczal przesypiac cale nocki, jednakze od ostatnich kilku dni budzi sie z mega placzem.
Przeprowadzka prawie dobiegla konca, zostalo nam kilka rupieci ze starego domu no i jeden kot nam zaginal w akcji, maz przywiozl pierwszego (bo mamy tylko jedna kocia klatke), nastepnego dnia pojechal po drugiego, ale go w domu nie bylo i od tamtej pory nie moze go nigdzie znalesc.
Jak na zlosc, wszystko sie psuje, drugi samochod w ciagu tygodnia w naprawie, materac mlodego zostal obsikany przez kota wiec trzeba bylo wyrzucic, bo smierdzialo jak nie wiem, teraz musimy mu nowy kupic, no i przez jakis czas najpierw ja chorowalam, teraz Miro. Bylismy wczoraj u lekarza, niby wszystko ok, ale przepisal jakas maske, zeby mu sie lzej oddychalo. Jutro chyba kupimy ja, mimo ze z kasa cienko, bo wydatkow mamy mnostwo, szczegolnie, ze maz jezdzi codziennie te 110km do starego mieszkania po reszte rzeczy. Ale trzeba sobie jakos radzic, dobrze chociaz, ze prace ma juz porzadna i od nastepnego tygodnia zaczyna pracowac na stale.
Planujemy jeszcze dac juniora do przedszkola/zlobka, zebym mogla isc do pracy, chcemy oszczedzic troche pieniedzy, zeby kupic wlasny dom, a nie wynajmowac cale zycie.
Miro po zabiegu jakos daje rade, na poczatku nie chcial w ogole jesc, ale juz jest lepiej. Dzisiaj wypial jezyk do mamuski, urwis maly.
To tyle u nas, malo czasu, duzo do zrobienia jeszcze mamy... Calymi dniami bieganina, nie pamietam kiedy ostatnio tak sobie na dluzej moglam usiasc i odpoczac.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

bidol Ignaś wstaje przy łóżku,u dziewczyn w pokoju.Nie mamy takich mebli,żeby mógł przy nich sobie chodzić,zresztą on jak stoi przy czymś,to od razu się odwraca,puszcza i idzie,nie patrzy gdzie

km zajęcia mieliśmy w brodziku,woda była cieplutka,zawsze tam jest ciepła,chociaż kierownik basenu na zebraniu mówił,że na czas tych zajęć będą ją jeszcze podgrzewać

m89m fajnie,że już macie przeprowadzkę z glowy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

Oglądam Idealną nianię-chyba nowe odcinki

Też myślę słoneczko o Tobie-odezwij się

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!

ale Ignas zasuwa!!!!!! super!!!!
Lucasek dzis zwymiotowal w samochodzie, wszystko plywalo!!! musialam go calego przebrac u kolezanki (na szczescie ma coreczke w naszym wieku, wiec miala dla nas ciuszki)
M-M, post super!
km, gratuluje zabka! juz mierzy 80cm!!!!!! ale wysoki!!!!!!!
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Olga znieczulanie jakies mial, cos mu tam psikali. Ale i tak plakal, bardziej byl chyba w szoku, niz go rzeczywiscie bolalo. Ja bardziej to chyba przezywalam

AniaiFilip przeprowadzilismy sie do Turku, czyli bylej stolicy Finlandii. A wlasciwie mieszkamy teraz na jednej z wiekszych wysp nalezacych to Turku.
Miro calkiem ok, troche marudzi mi ostatnio, ale to chyba przez ten jezyk. Osiagniecia, hmm.. Smiga za kotem szybciej niz ostatnio, staje na nozki sam, duuuuzo mowi... No i rosnie

Kamyczka to Dominis choruje? Zdrowka dla niego.
Mojemu zamiast splywac to wszystko sie zatrzymuje w nosku, nawet kropelki nie pomagaja

Olga ja slyszalam ze kosmetyki Johnsona bardzo uczulaja, dlatego my nie uzywamy.
Miro w chwili obecnej oglada bajke, ja ide szykowac sobie sniadanko, poki jest jeszcze spokojny, bo znajac jego dlugo to nie moze trwac