BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 18 godzin temu - 12 lata 17 godzin temu #612236 przez Daria23
Hej kochane ja na chwilke się przywitać...Tak tęsknie za naszym orum ale ostatnio co chce usiąść to wciąż mi coś przeszkadza:(postaram się was nadrobić może jak mi się uda:)
My teraz żyjemy ślubem to już za 4 tygodnie!!!!masakra zaczynam si,e poważnie stresować:)wczoraj mieliśmy spotkanie z fotografem ustalaliśmy ostatnie rzeczy przed...ogólnie to nie mamy wciąz paru rzeczy załatwionych a co najlepsze wciąż nie mamy wybranego pierwszego tańca :dry: także bierzmy się ostro:)

Wstawie wam pare fotek małego.

Te pierwsze są z parady-u nas co roku w lany poniedziałek jest parada przebierańców nazywa się to- SIWKI :)
SERCE I ROZUM BYŁO SUPER:)

A tu z Kaczorem:P nie patrzcie na mnie bo byłam chora,wiał wiatr i do tego ta oprycha na ustach

Tu mój goły Alwaro:P:P:P:P jak widać próby do raczkowania są ale narazie jak chce zrobić krok rozjerzdża się jak mała żabka:P

I ostatnie uchwycony pan ząb:)

No już was nie męcze tymi fotami i biore się za lekture mam nadzieje ze Tymi troche pośpi i da mi poczytać:)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 17 godzin temu #612281 przez Daria23
Olga-jejku jestem w szoku jak Ignaś sie rozwija mi się wydaje że Tymek nawet roczku swojego nie przejdzie ale pięknie Ignaś sobie śmiga:)a basenu wręcz zazdroszcze:)my chcemy się wybrać ale jak zdejmiemy kurtki zimowe i będzie mniej ciuszków do założenia:)

Bidol-Kama jest boska ja też chce żeby Tymi już tak chodził.Dziewczyny no zazdrosze aż wam:)
AiF-gratuluje ząbka:)
Majówka-Lukas boski i buziole od nas na 8miesięcy:*
M_M-ale wpis na blogu słodki:)Uwielbiam zdjęcia z dziećmi takimi brudnymi ale szczęśliwymi:)a jesli oge zapytać gdzie pracujesz?i Oli z kim wtedy zostaje?bo przeoczyłam ten wątek twojej pracy:(

12 lata 17 godzin temu #612282 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 17 godzin temu - 12 lata 17 godzin temu #612309 przez Olga
Hej dziewczynki.

Mały nockę przespał super,ale od rana marudny,już sama nie wiem,czy on na zęby,czy wymusza chodzenie.Bo w każdej sytuacji mu nie pasuje,ale jak go postawię i wezmę za rączkę,to szczęśliwy i prowadza mnie po całym mieszkaniu,tam gdzie on chce iść.Jejciuś juz mi plecy wysiadają,od 8 rano z nim chodziłam,aż padł.Krostki ma nadal,tylko brzuszek i plecki,więcej się nie pojawiło.Nie wiem,czy pojdziemy jutro na ten basen,czy nie poczekać do środy i może w kwietniu chodzić raz w tygodniu. :silly: Zobaczymy jutro,jak będzie się zachowywał :silly:

Daria Tymuś się uroczy,ten jego czaderski uśmiech :kiss: i jest bardzo wysoki,ale chyba szczuply,albo ma taką figurkę.Ja wczoraj ważyłam Ignacego w przychodni-9600 waży :silly: Fajnie macie z tą paradą,w moim miasteczku to się nic nie dzieje :( Tylko w weekend majowy jakieś biegi dla dzieci i dorosłych są ;)

Dzięki dziewczynki,za miłe słowa w kierunku Ignasia.Cieszę się,że robi postępy,tylko nie umie tego,co inne dzieci,więc coś za coś :silly: Na 11 moja mama zapisała nas do ortopedy,to powie nam,czy możemy go prowadzać,tylko jakoś nie wyobrażam sobie zakazu,chyba go wtedy będę musiała przywiązać :woohoo:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 16 godzin temu #612347 przez Anna77
Kurcze wszystko mi skasowało i muszę od początku :angry: :angry: :angry:

Olga fajnie że Ignasiowi się spodobało na basenie. Muszę się w końcu wybrać z Mateuszkiem. No a to jego tuptanie na filmikach jest rewelacyjne :ohmy: :ohmy: :ohmy: Jak wysypka Ignasie :unsure: Aaaa, no to chyba będzie schodzić, jak się nie rozprzestrzenia już.

Kamyczka zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka Wam życzymy :kiss: Matiemu też wciąż leci z noska, normalnie ciurkiem. Już mam tego serdecznie dosyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Bidol no no, pierwsze porozumienie, nieźle :woohoo: No i fajnie raczkuje. My udoskonalamy czołganie. Myślę że jeszcze tydzień, maks. dwa i ruszy na czworakach :)

km mam nadzieję że uda Wam się dzisiaj wylecieć. Odezwij się jak poszło. Sama nie wiem jak to z tymi panelami jest. W sumie to przecież pod nimi jest w miarę gruba warstwa izolująca (wyciszająca), więc nie jest to zimne. To chyba raczej kwestia temperatury samej powierzchni. Choć wiadomo, że na wykładzinie czy dywanie jest cieplej w pupcię :) Fajnie ze już raczkujecie. No i chyba Kacper urósł. U nas też pewnie podobna, albo ciut wyższa waga, ale chyba cm mniej.

M89M no wreszcie jesteś :kiss: Dobrze że tą przeprowadzkę macie za sobą i oby udało się szybko zakończyć to przewożenie wszystkiego.

Daria no to do raczkowania już tylko mały kroczek Wam został. No i te oczka Tymka....

Przez kilka dni się nie odzywałam, bo miałam straszny kołowrotek myśli w głowie. @ mi się spóźniała, dostałam dzisiaj rano z prawie 5 dniowym opóźnieniem :ohmy: :ohmy: :ohmy: Myślałam że zwariuję!!!

U nas ok, Mati doskonali się w czołganie i ma z tego wielką frajdę. Z noska niestety wciąż leci mu ciurkiem, już sama nie wiem co z tym robić. Nocki oczywiście nie przespane, to się na razie nie zmienia. (Olga zazdroszczę tych 12 godzin. My nadal na cycusiu i nie widzę spadku zainteresowania, przynajmniej w nocy. W ciągu dnia staram się już raczej sporadycznie, zazwyczaj w weekend jak jest troszkę rozregulowany za dużą ilością osób i wrażeń w domku. Nie zastępuję już więc cycusiem ani drugiego śniadanka, ani podwieczorku.

Wczoraj B wrócił ok. 22.30 do domu i mówi: Nie uwierzysz, jest już tak późna godzina, a na dworze jest +1,5 stopnia. Oj długo się z tego śmialiśmy.

W przyszłym tygodniu troszkę odetchnę, bo Kuba w końcu pójdzie do przedszkola.

Ufff to chyba tyle póki co, miłego dzionka :)

12 lata 16 godzin temu - 12 lata 16 godzin temu #612378 przez Olga
Ja też przed chwilą dostałam @,jakoś tak za szybko,a tu pigułki niewykupione i szybko mamę na nogi postawiłam i od dzisiaj zaczynam brac. :lol: Miała może któraś kiedyś LEVOMINE :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 15 godzin temu #612478 przez mama89muminka
Anna mi tez sie spozniala @ teraz, dostalam wczoraj z 10dniowym opoznieniem, juz mialam do apteki leciec po test :P Uff, czasem to az tesknie za @, ja mialam jeszcze przed ciaza nieregularnie, myslalam ze wszystko bedzie ok po porodzie, a tu lipa.

12 lata 10 godzin temu #612994 przez Kamykowa84

12 lata 10 godzin temu - 12 lata 10 godzin temu #612998 przez Kamykowa84

Załączniki:

12 lata 10 godzin temu - 12 lata 10 godzin temu #612999 przez Kamykowa84

Załączniki:

12 lata 10 godzin temu - 12 lata 10 godzin temu #613000 przez Kamykowa84

Załączniki:

12 lata 10 godzin temu #613006 przez Anna77

12 lata 10 godzin temu #613020 przez słoneczko
hej odezwe sie dowas jutro bo musze zaraz znow leciec do lekarza, powiem wam ze jestem juz zmeczona tymi wyjazdami i badaniami,jestem cala obolala juz:( i na dodatek wyniki mam zle:(

12 lata 10 godzin temu #613031 przez Daria23
Słoneczko-trzymamy kciuki bądź dzielna!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamyczka-tak już jestem zdrowa na szczęście...Twój Domin jest boski jeny jak mi się te jego włosy podobają:):)ja ostatnio ucze Tymka picia z niekapka i tak idzie bardzo pomału a jaki macie niekapek?

12 lata 10 godzin temu #613061 przez Anna77
Kamyczka widziałam fotki na fb. Superowe!!! I jakie on ma piękne włoski :kiss: :kiss: :kiss:

Słoneczko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka