BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #614731 przez bidol
Doberek :)

Daria - buziaczki dla Tymcia :) : kiss: :kiss: juz 9 miesiecy ma :)

Majowka - ślicznutki Lucasik - przepięknie ubrany :) jest cudny :)

AF - wspolczuję pracy zwłaszcza w niedziele :(
A mi sama nie wiem co jest. Boli mnie brzuch i plecy. Przy porodzie nabawilam sie kamicy nerkowej wiec to moga byc nerki - ale nawdnawet lekarz na pogotowiu nie bardzo wiedzial co to. Na wszelki wypadek zrobilam sobie diete lekko strawna i pije duzo wody. Juz mi troszke lepiej :)

Olga - jak ja Ci zazdroszcze tej wiosny. U Nas wszedzie snieg lezy :( i to tak duzo :( no i slonka brak :(

Kamyczka - tez mam ten programik :)

Nie no kogo ja widze ??
DŻASTA - RAZ RAZ MI SIE TU MELDOWAĆ !!!!!!!!!!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #614769 przez Olga
U nas już resztki śniegu,wytapia się po malutku :lol: tak sie cieszę :silly:

Dzisiaj u nas będą śpiewać piosenki Starego,dobrego małżeństwa o 17,chyba się przejdę,mały będzie akurat spał :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #614816 przez Majowka
dziewczyny, butki rewelacja, polecam goraco! sa mieciutkie i super fashion, latwo sie zaklada, etc
inne z twardymi podeszwami lucas sciaga
kupilam mu mokasyny z zary i nie wchodza na nozke
kupuje teraz druga pare tych trampek, bo te co mamy to rozmiar 18, a my potrzebujemy juz 20! :laugh:
trampki marki all star converse
www.google.com/search?q=converse+trampki...b-infant%3B480%3B360

11 lata 8 miesiąc temu #614946 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #614951 przez Kamykowa84
AniaiFilip napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #614963 przez Olga
Byliśmy na spacerku,ale wcale tak ciepło nie jest,jak widać z okna.Niby 20 pod słońce,ale jak się idzie,to w ręce zimno :( godzinkę tylko bylismy ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #615113 przez MamaEmilki

11 lata 8 miesiąc temu #615201 przez daners
hej dziewczęta :) ale sobie poczytalam.... :)

Olga no Ignas Boooooski :) az niewierze ze juz taki "mały a duzy chlopczyk" :):)

dziewczyny moi Fifi zaczol wstawac to pikus ale poprostu puszcza sie i stoi brz trzymanki ;] normalnie teraz niema juz czasu na kawke ;p hehe

Bidol
wogole to mnie nastraszylas ze buntownik bedzie z niego ;p ze bedzie mi sie darl jak czegos nie dostanie..oby to minelo bo wiecznie musze go asekurowac bo sie boje ze sie uderzy ;/ a dzis to przeszedl samego siebie- siedzi bawi sie i zaraz spada na plecy a zarazem uderza sie glowa o podloge;/ co za okres :silly:
i jak by ktos slyszal jakis sasiad to u nas wiecznie slychac Filip nie wolno Filip bo dostaniesz po lapkach nie wolno nie wolno itd hihih i sie jeszze nie slucha;] juz sa pierwsze straty:) :woohoo: i na dodatek ma katar ;/

Lucasek slodki men :unsure:
Majowka butki fajne ale ja juz wole ze sztywna pietka kupic bo zaczyna sie okres "chodzenia" wiec cha lepiej juz tesrdsze butki miec :)

MamaEmilki
gratki ;] wiec spokojne leniuszkowy okres przy dziecku chyba sie konczy hahaha:) etraz oczy wszedzie...

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 8 miesiąc temu #615203 przez słoneczko
czesc dziewczynki, jakos niemialam czasu do was zajrzec :(

ostatnio w moim zyciu panuje chaos straszny, wieczne wyjazdy, badania , ech szkoda gadac:( nie bede tu wam marudzila:)

nie wszystko poczytalam bo niemam czasu -

Bidol zdrówka zycze kochana, a Kamka super sie rozwija

Anna podziwiam za bieganie, jak sie Mateuszek czuje?

Olga normalnie jestem w szoku ze Ignas takie postepy robi, oj to nie dlugo bedziesz biegac za Ignasiem:)

M89M jak sie Miro czuje po zabiegu?

Młoda_mamuska ciesze sie ze w pracy ok, zazdroszcze Ci ze masz tak wspaniałego meza, gotuje piecze normalnie ideał, buziaki dla Oliwierka :)

Kamykowa jak Dominis slicznie pije z niekapaka:) dlugo sie uczyl pic? jak maz sie czuje?

Mama Emilki no to Emilka dala Ci popalic:)

Ania Filip wspólczuje pracy w nd:( a Filipek to niezły łobuziak:)

Daria slicznie wyszlas na zdjeciu:) no i Tymus jak zwykle bosko wyszedł:)

Anszka do pracy juz chodzisz?

KM wrocilisie do domku?

Misiowa kochana wiem co czujesz ja tez zyje w niepewnoci, daj znac jak otrzymasz wyniki, juz powinnas je dostac? trzymam kciuki skarbie :kiss:

reszty juz niepamietam , sorki:)

teraz napisze troche o Pawełku , zrobil sie straszny lobuziak, daje popalic, wstaje juz , wszystkiego sie lapie i puszcza i musze za nim chodzic, przebrac to go niemoge tak sie rzuca , wszedzie zaglada, a raczkuje z predkoscia swiatla:) no i wszystko je co by mu sie niedalo. wazy ponad 10 kg ,.

A mnie czekaja nastepne badania, ech jak mnie wszystko juz boli, jestem cala obolala:( juz mi tyle razy pobierali wycinki ze chyba juz tam niemam nic w srodku :) czekam na wyniki , tylko jestem wkurzona bo jedni lekarze mowia co innego od drugich i komu tu wierzyc:) niechce pisac wszystkiego bo niechce zeby osoby 3-cie to czytaly:( ale ogólnie mam wyniki bardzo zle, mam duzo komorek rakowych, jeszcze tego wirusa co mnie strasznie osłabia .... szkoda gadac, ale probuje sie niezalamywac , musi byc dobrze:)

no to tyle ide sie polozyc bo padam.

11 lata 8 miesiąc temu #615223 przez daners
słoneczko-trzymaj sie kochana. wiadomo ze fajnie sie pisze ale badz dzielna.Napewno bedzie dobrze wszystko.

Bidol no zdrowka tez dla Ciebie i Kamyka super ze raczkuje.

zdrowka dla chorowitek :) jesli jakies mamusie pozarażane:)

Anszka jak tam Wojtus w złobku hmmmmmmmmmmmmmmm

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 8 miesiąc temu #615226 przez AniaiFilip

11 lata 8 miesiąc temu #615243 przez słoneczko
AniaFilip jak Filus zacznie raczkowac to dopiero da Ci popalic :) moj Pawcio to jak mu cos niewychodzi to bije rekami mnie albo meza, a w sklepie to wysmiewa ludzi jak ktosnas mija w sklepie wozjiem to Pawcio smiech na caly glos jak by go wysmiewal,

11 lata 8 miesiąc temu #615247 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #615324 przez Olga
Byłam dziewczynki na tym koncercie w kawiarence franciszkańskiej-super mi się podobało.Uwielbiam Stare,dobre małżeństwo :lol: Później poszłyśmy z koleżankę na latte i lody-trochę odsaplam,to moje pierwsze wyjscie odkąd urodziłam małego :silly: Wróciłam,a mały wykapany i czekał,aż mamusia zrobi butlę :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #615351 przez słoneczko
olga od chrzcin wogole sie nieodzywaja maja gdzies Pawelka:( ach przykro mi bo maly wogole niema ani babci ani dziadka.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka