BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu #618192 przez Daria23
No racja buziaki dla naszych dzieciaczków:*:**:*
Anna-mi też ten się dosyć podoba troche budka mała ale chyba dalibyśmy rade a tak sobie myśle że spacerówka chyba nie musi być przodem i tyłem do jazdy bo w gigantyczny wiatr raczej się nie idzie na spacer..co mówisz?

Ja się załamie u nas od dziś do 15 kwietnia codziennie od 8-16 nie ma być prądu:(bo wymieniają linie-chyba pojade do rodziców na kilka dni

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #618198 przez Anna77
Daria mnie się wydaje, że na tym etapie, to już nie ma takiego znaczenia. No chyba wyjazd do rodziców byłby dobrym rozwiązaniem, to dość długi czas bez prądu :(

Dobra, teraz kawka i zabieram się za prasowanie, dopóki Mati śpi.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #618281 przez bidol
doberek :lol:

Słoneczko - Buziaczki dla Pawełka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: solenizanta Naszego :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ania - oto zdjęcie z wczoraj :angry: wszędzie tyle śniegu leży :(

Daria - kurcze - na tym etapie nie kupowała bym wózka z pompowanymi kołami ;) a może takie??

allegro.pl/wozek-spacerowy-coletto-aveo-...wka-i3131017833.html

jak już to taki - jakiś taki mniejszy się wydaje :blink:
allegro.pl/ultralekka-spacerowka-izzy-al...isy-i3133546273.html

a i niski w miarę trzeba patrzeć - bo takie większe dzieciaczki już same wsiadają do wózka :)

a taki?? nie wiem czy Olga go czasem nie ma ;)
allegro.pl/wozek-quatro-lili-folia-okryc...tis-i3135066255.html

lub taki
allegro.pl/ShowItem2.php?item=3139625162...id=7&ars_rule_id=102

mam nadzieję że pomogłam :lol:

AF - to u Was też zimno :(

lusiamamanikosia - zapraszamy ;)
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #618381 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #618403 przez km
hej dziewczyny
buziaki dla wszystkich solenizantow :kiss: :kiss: :kiss:
bidol- nie pokazuj juz tego sniegu okropnego, u was to chyba on do maja nie stopnieje, chyba sie komus pomulilo z ta pogoda zeby w kwietniu bylo tyle sniegu :angry: :angry:

daria ja jak kupowalam spacerowke to wlasnie zwracalam uwage na to zeby mogla byc tez przodem do mnie, jakos chce go jeszcze widziec, bo tak to bym ciagle zagladala do niego co robi. A ku mojemu zdziwieniu, pomimo ze siedzisko sie wyjmuje to mozna go skladac jak jednoczesciowy :) . Jak narazie Kacper nie jezdzil jeszcze tylem do mnie :)

AiF moj od 3 miesiecy pije z niekapka, najpierw mialam z canpola ale on ma 2 dziurki i za bardzo sie dlawil, teraz kupilam z jedna dziurka z tommiego i tez jest troszke za duza ta dziurka bo czesto mu sie leje po brodzie, a iloscia wypitej wody sie nie przejmuj, moj tez wypija okolo 100 ml dziennie, Kacper zawsze ma kubeczek w zasiegu reki wiec jak chce pic to sobie bierze, widocznie tyle im wystarcza :) :)

My wdepnelismy wczoraj do przychodni maly wazy 9280 i polozna powiedziala ze ta wysypka na buzi to od zabkowania a nie zadne uczulenie i komu tu wierzyc :dry: juz sama nie wiem.

Ide sie szykowac, bo jak maly wstanie to nie bedzie minuty wolnej, milego dnia dziewczyny :) :) :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #618412 przez Olga
Witam was.Ja z rano byłam w urzędzie pracy zanieśc to zaświadczenie :angry: na szczęście wszystko udało mi się załatwić :)

daria ja nie polecam tych wózków Quatro,ani żadnych z takimi kółkami :huh: Właśnie wczoraj z drugiej strony mi pękł wózeczek-lipny strasznie.Muszę powiedzieć mojemu i w sobotę mi zrobi,jak z tamtej strony.Badziewie straszne,a kółka na płaskim jeżdżą ok,ale nie wyobrażam sobie nimi w lesie jeździć.Jeżeli większość waszej jazdy jest w lesie,to ja bym jednak wybrała taki jak ty pokazałaś,albo ten co bidolek pokazała IZZY ALU ROAN . :)

słoneczko buziaczki dla Pawełka :kiss: :kiss: :kiss:

U nas dzisiaj zimno i pochmurno,wcale słoneczka nie ma,ale po śniegu też już nie ma śladu :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #618498 przez Kamykowa84
Hejka mamusie :)
Ja chora,a małemu katar wcale nie przechodzi :( :(
Anszka gratki i buziaki dla Wojtusia :kiss: :kiss:
Daners buziaki i gratki dla FiFiego :kiss: :kiss: :kiss:
MM gratki i buziole dla Olinka :kiss: :kiss: :kiss:
Misiowa gratki i buziole dla Hanusi :kiss: :kiss:
Mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam :)
KM to super,że dotarłaś :)
MM a jaki kolorek teraz masz????
Bidol dlaczego nie dyscyplinujesz Chłopka,że nas nie odwiedza już :unsure: :unsure:

11 lata 8 miesiąc temu #618504 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu #618506 przez Olga
Chłopka i Maksiu o nas zapomniały :(

Kamyczka Ignaś miał całe 2 tyg.katar :( Zdrówka dla was :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #618567 przez Kamykowa84
Olga i co stosowalas na ten katar?Ja sie nawet boje juz go kapac,dzis w nocy sie budzil co chwile,mam mega podkrazone oczy,wygladam jak narkomanka :(
Tak patrze na twoje suwaczki niedlugo aTwoja Marika skonczy 17 lat :ohmy:

11 lata 8 miesiąc temu #618618 przez Olga
Tak,a za rok mega impreza :ohmy: :ohmy: :ohmy: Stosowałam tylko nasivin i wodę morską :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #618713 przez Anna77
Kamyczka Mati ma katar już ponad 3 tygodnie. Leci mu ciurkiem. Zastanawiam się już czy to nie jakaś alergia, bo ile można :ohmy: :unsure:

A mi się udało wczoraj kupić buciki Mateuszowi. Jakaś posezonowa obniżka i zamiast ponad 100 zł, zapłaciłam 59. Takie:
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #618781 przez Daria23
Dziękuje Kochane naprawde Bidol i tobie za wózki bardzo mi się spodobała ta Izzy myślicie że będzie ładnie śmigać po lesie???

Kamyczka-zdrówka:*:*
Słoneczko- buziki dla Pawełka:*

Jestem przeszczęśliwa panowie z Enea sobie poradzili z linią i mamy już prąd a co najlepsze nie wyłączą go:):)hurrraaaa:)

11 lata 8 miesiąc temu #618793 przez Daria23
Km-a jaką wy macie spacerówke?

11 lata 8 miesiąc temu #618817 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka