BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu #616999 przez km
hej dziewczyny w koncu dotarlismy do domu :) nigdy wiecej urlopu w Polsce w zimie :angry:
Nie mam kompletnie czasu was czytac, maly non stop wstaje , wogole nie chce sie bawic zabawkami, takze cale dnie spedzamy z nim na podlodze zeby go asekurowac, chyba na weekendzie kupimy chodzik bo nic nie mozna zrobic. Teraz lobuz spi wiec moge sie ubrac i cos w koncu zjesc, bo od niedzieli jeszcze nic nie jadlam. Tak sei czyms zatrulam ze wczoraj umieralam a jeszcze do pracy musialam isc pol p[rzytomna, cale szczescie dzisiaj czuje sie juz lepiej. U nas piekna pogoda :) :) , chociaz dzisiaj jest jzu zimniej i pada. W sobote zaliczylismy pierwszego grila :lol: , a w niedziele pol dnia spedzilismy w parku :lol: . Zaraz jak maly wstanie idziemy do przychodni zwazyc go i pokaze krostki na twarzy poloznej, bo jzu ssma nie wiem co robic z tym jego uczuleniem chyba na mleko. Dziewczyny czy ktores z waszych maluchow ma uczulenie na mleko? bo juz nie pamietam.
Milego dnia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #617025 przez Olga
Witam i dołączam się do koszmarnych nocek.Najpierw mały wieczorem nie chciał zasnąć,chociaż widać było,że mu się chciało.O 2 w nocy się obudził i tak się bawił smoczkami do 5,rzucał je przez szczebelki,a ja na pół przytomna mu tylko do buźki wkładałam.W końcu jakoś zasnął i spał do 9 :silly: Nie wiem,co jemu tak się bawić zachciało :angry: Oby to tylko taka jedna nocka :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #617394 przez bidol
doberek :angry:

Anszka - buziaki dla Wojtusia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Daners - buziaki dla Filipka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

M_M - buziaki dla Olinka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Misiowa - buziaki dla Hanci :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja miałam nockę ok. jedna pobudka na herbatkę :lol:
Dziś u Nas znowu pada śnieg :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Kret dostanie w czambo - taką piękną pogodę zapowiadał :angry: :angry: :angry: dobrze że Kamkę mocniej ubrałam bo by mi dziecko umarzło :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Współczuję Wam mamusie męczarni w nocy - ja na Swoją żabcię nie mogę złego słowa powiedzieć. Wczoraj poszła spać o 18.00 (drzemka) obudziła się o 20.00 pobawiła, wykąpała wypiła mleczko i poszła spać :lol: no i w dzień ślicznie się Sama bawi :lol:

Daria - My mamy właśnie inne puzle - też piankowe ale całe - nie da się z nich wyciągać literek zwierzątek i takich tam. Wiedziałam że prędzej czy później mała zacznie je rozwalać a że bierze wszystko do buzi to tymi małymi elementami mogłaby się udławić - więc kupiłam pełne :lol: no i u Nas to tak samo wygląda :lol: ale ich nie chowam bo rozbieranie ich to najlepsza zabawa dla Kamki :woohoo: No a Tymcio słodki rozrabiaka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #617498 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #617523 przez Olga
Wielkie buziaczki dla naszych dzisiejszych solenizantów-a jest ich sporo :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kurcze,przegapiłam rejestrację w urzędzie pracy 26 marca,dzisiaj znalazłam kartkę z zapisaną datą,bo cały czas byłam pewna,że jutro mam,ale na szczęście załatwiłam sobie zaświadczenie,że mały był chory i jutro muszę zanieść :angry: :angry: :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #617649 przez Daria23
Mamy trzeciego ząbka:):):):)

11 lata 8 miesiąc temu #617816 przez Olga
Tymuś,ale szalejesz,jeden za drugim Ci wychodzi :ohmy: super,gratulujemy :silly:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #617966 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #617968 przez bidol
Daria23 napisał:

Mamy trzeciego ząbka:):):):)

A wiec ujawnil sie sprawca kiepskich nocek :laugh: gratulacje :kiss:

Ania - a no wlasnie. Obawiam sie ze za jakis czas wątek - mamusie lipiec 2012 umrze smiercia naturalna :( a szkoda. Ja malo pisze bo co sama ze soba bede pisala :( a w lato to juz na bank kilka wpisow na tydzien bedzie :(

Olga - ojjjj. To dobrze ze sie szybko zorientowalas :ohmy: :)

Daners - ale Ty sie masz z tym Twoim Filipkiem :ohmy: :side:

AF - no zarty jakies. Sezon grilowy :ohmy: w mojej altance snieg po kolana B)

Ale sie znerwilam.
Na 1 Kret przepowiedzial ze tylko jutro deszczowo i burzowo ma byc a pozniej wiosna na calego. A przed chwila na jakims innym programie mowili ze caly tydzien deszczowy ma byc. Do niedzieli :(
Kret z tej milosci wszystko przez rozowe okulary widzi :cheer: :dry: nie slucham dziada :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #617978 przez AniaiFilip

11 lata 8 miesiąc temu #617992 przez AniaiFilip

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #618026 przez Majowka
czesc dziewczyny,

Daria Gratuluje!

U nas chyba tez trzeci idzie, bo wczorajsza nocka dosc ciezka...

AiF, niekapka nie stosujemy na razie, kupilam, ale gryzl tylko ten ustnik...u nas woda nie wylewala sie (tommy tipie)
juz 2 razy tez nam spadl na glowke do tylu, nic mu nie jest, ale strachu sie naje, bo placze przerazliwie, az go zatyka, panikarz maly :laugh:

100lat dla wszystkich solenizantow!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #618088 przez daners
dobry wieczorek :)
raqny ten czas tak zapingala ze dzis świetujemy :d
Buuuuziaczki dla solenizantów i solenizantki muuuaaa :)

Bidol no mam mam chyba zas mi wykrakalas ze łObuziak bedzie :):):) ale slodziutki i tak :)

AniaFilip aaaach te Filipki :):):):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 8 miesiąc temu #618147 przez Daria23
Witam a ja dziś pierwsza:)u nas nocka już cała przespana mały zasnął o 8 i do 6 spał-szkoda że tylko do 6:).Dzisiaj podejrzałam że górna jedynka druga też jest blisko wylotu:)ale będzie miał szerokie łopaty u góry:)
Kobity znowu pomarudze wam o spacerówce ale powiedzcie mi czy zwracacie uwage na to żeby np spacerówka mogła jechać przodem i tyłem do kierunku jazdy??
Mam mętlik w głowie dziś musze kupić wózek a nie mam pojęcia jaki mam na oku taki allegro.pl/lekki-wozek-q-babyactive-wszy...ane-i3096332844.html ale nie wiem co to za firma i czy taki byłby ok doradźcie coś bo do 16 musze mieć wybrany wózek:)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #618182 przez Anna77
Dzień Dobry :)

Daria przyznam, że jak szukałam dla Kuby to szukałam. Tylko mało jest takich wózków do wyboru, zwłaszcza z tych "lżejszych". Tej spacerówki nie znam, ale widuję głębokie wózki tej firmy. Wygląda fajnie, ma do tego widzę regulowaną wysokość rączki i duży kosz pod wózkiem (to dla mnie jest dość ważne, na wyjazdach czy zakupach "po drodze", taki duży sprawdza się idealnie). No i gratulujemy ząbka :)

Bidol u nas śnieg na szczęście systematycznie topnieje i prawie go nie widać już. Idziemy w dobrym kierunku, a krety zimą powinny spać chyba :lol:

Aaa, no i oczywiście gorące (choć ciut spóźnione) buziaki dla Filipka, Wojtusia, Oliwierka i Hani :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka