- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie mam kompletnie czasu was czytac, maly non stop wstaje , wogole nie chce sie bawic zabawkami, takze cale dnie spedzamy z nim na podlodze zeby go asekurowac, chyba na weekendzie kupimy chodzik bo nic nie mozna zrobic. Teraz lobuz spi wiec moge sie ubrac i cos w koncu zjesc, bo od niedzieli jeszcze nic nie jadlam. Tak sei czyms zatrulam ze wczoraj umieralam a jeszcze do pracy musialam isc pol p[rzytomna, cale szczescie dzisiaj czuje sie juz lepiej. U nas piekna pogoda , chociaz dzisiaj jest jzu zimniej i pada. W sobote zaliczylismy pierwszego grila , a w niedziele pol dnia spedzilismy w parku . Zaraz jak maly wstanie idziemy do przychodni zwazyc go i pokaze krostki na twarzy poloznej, bo jzu ssma nie wiem co robic z tym jego uczuleniem chyba na mleko. Dziewczyny czy ktores z waszych maluchow ma uczulenie na mleko? bo juz nie pamietam.
Milego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Anszka - buziaki dla Wojtusia
Daners - buziaki dla Filipka
M_M - buziaki dla Olinka
Misiowa - buziaki dla Hanci
Ja miałam nockę ok. jedna pobudka na herbatkę
Dziś u Nas znowu pada śnieg Kret dostanie w czambo - taką piękną pogodę zapowiadał dobrze że Kamkę mocniej ubrałam bo by mi dziecko umarzło
Współczuję Wam mamusie męczarni w nocy - ja na Swoją żabcię nie mogę złego słowa powiedzieć. Wczoraj poszła spać o 18.00 (drzemka) obudziła się o 20.00 pobawiła, wykąpała wypiła mleczko i poszła spać no i w dzień ślicznie się Sama bawi
Daria - My mamy właśnie inne puzle - też piankowe ale całe - nie da się z nich wyciągać literek zwierzątek i takich tam. Wiedziałam że prędzej czy później mała zacznie je rozwalać a że bierze wszystko do buzi to tymi małymi elementami mogłaby się udławić - więc kupiłam pełne no i u Nas to tak samo wygląda ale ich nie chowam bo rozbieranie ich to najlepsza zabawa dla Kamki No a Tymcio słodki rozrabiaka
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze,przegapiłam rejestrację w urzędzie pracy 26 marca,dzisiaj znalazłam kartkę z zapisaną datą,bo cały czas byłam pewna,że jutro mam,ale na szczęście załatwiłam sobie zaświadczenie,że mały był chory i jutro muszę zanieść
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Mamy trzeciego ząbka:)
A wiec ujawnil sie sprawca kiepskich nocek gratulacje
Ania - a no wlasnie. Obawiam sie ze za jakis czas wątek - mamusie lipiec 2012 umrze smiercia naturalna a szkoda. Ja malo pisze bo co sama ze soba bede pisala a w lato to juz na bank kilka wpisow na tydzien bedzie
Olga - ojjjj. To dobrze ze sie szybko zorientowalas
Daners - ale Ty sie masz z tym Twoim Filipkiem
AF - no zarty jakies. Sezon grilowy w mojej altance snieg po kolana
Ale sie znerwilam.
Na 1 Kret przepowiedzial ze tylko jutro deszczowo i burzowo ma byc a pozniej wiosna na calego. A przed chwila na jakims innym programie mowili ze caly tydzien deszczowy ma byc. Do niedzieli
Kret z tej milosci wszystko przez rozowe okulary widzi nie slucham dziada
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Daria Gratuluje!
U nas chyba tez trzeci idzie, bo wczorajsza nocka dosc ciezka...
AiF, niekapka nie stosujemy na razie, kupilam, ale gryzl tylko ten ustnik...u nas woda nie wylewala sie (tommy tipie)
juz 2 razy tez nam spadl na glowke do tylu, nic mu nie jest, ale strachu sie naje, bo placze przerazliwie, az go zatyka, panikarz maly
100lat dla wszystkich solenizantow!!!!!
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
raqny ten czas tak zapingala ze dzis świetujemy :d
Buuuuziaczki dla solenizantów i solenizantki muuuaaa
Bidol no mam mam chyba zas mi wykrakalas ze łObuziak bedzie ale slodziutki i tak
AniaFilip aaaach te Filipki
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Kobity znowu pomarudze wam o spacerówce ale powiedzcie mi czy zwracacie uwage na to żeby np spacerówka mogła jechać przodem i tyłem do kierunku jazdy??
Mam mętlik w głowie dziś musze kupić wózek a nie mam pojęcia jaki mam na oku taki allegro.pl/lekki-wozek-q-babyactive-wszy...ane-i3096332844.html ale nie wiem co to za firma i czy taki byłby ok doradźcie coś bo do 16 musze mieć wybrany wózek:)
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Daria przyznam, że jak szukałam dla Kuby to szukałam. Tylko mało jest takich wózków do wyboru, zwłaszcza z tych "lżejszych". Tej spacerówki nie znam, ale widuję głębokie wózki tej firmy. Wygląda fajnie, ma do tego widzę regulowaną wysokość rączki i duży kosz pod wózkiem (to dla mnie jest dość ważne, na wyjazdach czy zakupach "po drodze", taki duży sprawdza się idealnie). No i gratulujemy ząbka
Bidol u nas śnieg na szczęście systematycznie topnieje i prawie go nie widać już. Idziemy w dobrym kierunku, a krety zimą powinny spać chyba
Aaa, no i oczywiście gorące (choć ciut spóźnione) buziaki dla Filipka, Wojtusia, Oliwierka i Hani