- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Olga też lubię Stare Dobre, a miesiąc temu udało mi się też dostać płytę koncertową Wolnej Grupy Bukowina. Ehh jak tak tego słucham, to myślę zawsze o odkurzeniu gitary.
Daria nie było mnie wczoraj, więc dzisiaj moc uścisków i buziaków w dla Tymka
Misiowa
km buziaku dla Kacperka Jak tam powrót do domku?
Bidol przytulaczki i uściski dla naszej Królewny Słodka jest A Ty jak się czujesz
Dana no tak to już jest z tymi skupiskami dzieciaczków. Mam nadzieję że nic mu się nie rozwinie i szybko wróci do pełni zdrowia.
A już chciałam się pochwalić nocką z soboty na niedzielę. Mati poszedł spać o 19 i obudził się tylko raz o 2.30. Potem dopiero ok. 6. Byłam przeszczęśliwa, że może wreszcie idziemy s w dobrym kierunku. Do dzisiaj. W nocy budził się 4 razy. Myślałam że zwariuję!!!
Wczoraj mieliśmy bardzo fajny dzień. Wspólne przedpołudnie, kościółek. Potem obiadek restauracyjny z okazji 60. urodzin taty (nawet synowa z nami była i musieliśmy jechać na dwa samochody, he he), wieczorkiem położyłam Matiego i poszłam pobiegać.
Dzisiaj wyszłam z Mateuszkiem z domy ok. 9 pozałatwiać wszystkie urzędy - dowód osobisty, prawo jazdy, dowód rejestracyjny. Musiałam w końcu pozmieniać nazwisko wszędzie.
U nas dzisiaj naprawdę piękna pogoda. Słoneczko świeci, błękitne niebo i gdyby nie to że w widzę z okna, że śnieg zalega w lesie, to naprawdę zostało go już poza tym niewiele.
Teraz kawka, zrobię jakąś sałatkę do obiadku, może też małemu uszykuję. Mati przespał się tylko pół godzinki w samochodzie i miałam nadzieję że będzie spał, a on cały czas gada w łóżeczku.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Olga-a wiesz że do nas też dziś przyjeżdzają po wózek:)tyle że my zgarniemy aż 700zł:)ale się ciesze:)
Bidol-Kama normalnie wymiata:)ach.......
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Wczoraj kupilismy chodzik, tylko po kuchni moze sie poruszac, ale dzis przynajmniej zjadlam spokojnie sniadanko, wiec zawsze cos! Kolacje tez bede mogla w spokoju robic
Daria, Gratulacje dla Tymusia!
Bidolku! cudo! przepiekna jest!!!!!!!!!!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Daria ja to wózek na raty sprzedaję-najpier siedzisko od spacerówki (90zł),później jedna gondola (80zł),teraz druga gondola ze stelażem (400zł) i jeszcze niedługo się fotelik samochodowy wstawi W sumie też się trochę uzbierało,a facet aż z Inowrocławia przyjechał po niego.Chyba go za tanio wstawiłam,ale to nic,ważne,że jednego grata mniej
Anna oni właśnie też śpiewali te przeboje,oj aż milo powspominać te lata młodości
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Mati czołga się dosłownie wszędzie. Musiałam odszukać zaślepki do kontaktów, a w kuchni, babcinym sposobem włożyłam jakąś chochlę w szuflady. Ojojoj zaczyna się dziać.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień Dobry Mamuśki
Coś te nasze maluszki dają nam popalić ostatnio chyba, część z nas wróciła do pracy. A nasza aktywność się znacznie zmniejszyła Trochę smutno, ale w sumie to normalna kolej rzeczy przecież.
U nas nocka niestety beznadziejna. Trzy lub cztery pobudki Dzisiaj mam kontrolę piersi i mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku. Miłego dzionka
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anna, Olga-dziękuje bardzo za pomoc z wózkiem-nawet nie wiedziałam że są takie fajne spacerówy i to nie parasolki:)
Tymek dziś o 4 rano sie wyspał i gadał jak najęty:(jestem mega nie wyspana a do tego szaro się na dworze jakos zrobio:(
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no chyba że ktoras mnei wyprzedzila juz hmmm
u mnie tez noc kiepska;/ pobudka o 0;30 zabawa i raczki beee Filip zdradzil mnie z łózeczkiem hehe potem kolejna zabawa 3;/ i nastepna pobudka juz o 5 no i o 6 wstawanie teraz prawie na sile go uspalam musialam potanczyc troszke:) bo trzeba sie zrelaksowac troszke przed job
Bidol ja mam na druga zmiane akurat wec z rana udaje mi sie do Was zagladac;] Fto Kamilki piiikne:) najbardziej rozczulające sa te slodkie kokardeczki we wlosach