- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Misiowa wiosna się robi,może chociaż troszkę Ci się humorek poprawi zobaczysz,że wszystko będzie dobrze.Ja zaraz w tyg.dzwonię i zapisuję się na usg piersi do poradni onkologicznej,bo tam się leczę jestep pozytywnie nastawiona
bidol jak tam zdrówko-lepiej Ci po tym zastrzyku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja sie nadal kiepsko czuje. Sama nie wiem co to jest czy nerki czy cos brzuchem. Jestem cala obolala. Jakby ktos mnie pobil
Misiowa - dzieki za pamiec. Ja tez czesto o Tobie mysle. Czy nuz cos blizej wiadomo?? Moja tesciowa czuje sie swietnie. W poniedzialek idzie do pracy. A operacje miala przed swietami. Badz dobrej mysli.
Hanusia super sie rozwija. Mam nadzieje ze jest grzeczna
Krecik - ojjj widzisz. Bo ja mam dobra pamiec ale nie zawsze do tego co trzeba Stas dorosleje jak juz cyca nie chce
A z raczkowaniem to u Nas bardzo spontanicznie wylo
Olga - Ignas slodki. Pieknie stoi no i super ubrany Ale u was piekna pogoda u nas wszedzie lezy snieg. Na dachach na chodnikach ulicach. Masakra.
Co do chodzenia za Ignasiem to wspolczuje. Ja mam teraz blogi spokój. Kamila zwiedza sobie dom. Chodzi gdzie chce. Bardzo mi to odpowiada. Sama sie bawi i szuka rozrywek. Od kilku dni sama zasypia w dzien w lozeczku. I jak nigdy spi nawet po 1,5-2 godziny
ME - ale super Emilcia wstaje. Ale spryciulka a jakie sliczne wloski ma. Takie jasniutkie
M_M - no ja niestety tez wiele skrajnych opini slyszalam na temat spiralki. Wiem jedynie ze osoby ktore cierpia na czeste sta y zapalne uplawy i tp nie moga jej nosic. Moja siostra miala zalozona przez miesiac no i zdjela bo ja cos bolalo. Miala poprawiane i nic nie pomoglo.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0
no my juz spowrotem, ominela nas kolacja, bo musielismy wracac, lucasek byl juz mega zmeczony, zasnal jak tylko wlaczylismy silnik w samochodzie...szkoda ze to party tak pozno...niby na 16h bylo, godzine sie spoznilismy, a i tak bylismy pierwsi!...portugalczycy... o 18h lucas juz jest wyczerpany, wiec tez sie troche zmeczylismy...ogolnie fajnie bylo, pochodzil w chodziku, w kojcu sie bawil z solenizantem, oczywiscie nie obeszlo sie bez bojki hahahahha, lucas go za wlosy zlapal, jak ten mu smoka wyciagnal z buzi i sobie wsadzil hahahha...smieszne dzieciaczki, pozniej placza jak slysza placz innych dzieci, ehh
a pieska nawet nie zauwazyl, ja sie tego psa boje, jest gigantyczny, serce mi stawalo jak do nas podchodzil...
a zdjec nie mam, oni nie robili, jakies teleonem Antonio zrobilam, nawet nie wiem co...przesle sobie na maila jak ten skonczy grac w gierke! (faceci) to wstawie
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
majówka najważniejsze,że było fajnie,ale kilka zdjęć by się przydało
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
majowka Lukas jest boski jakie ma syper trampki
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa