BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 dni temu #619655 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #619666 przez Majowka
czesc!

u nas wszystko ok, nie ma za bardzo o czym pisac

Olga, Ignas jest cudowny!!! :kiss: sliczny chlopczyk!
Ile Ignas wazy? chyba mowilas, przeoczylam... wyglada na duzego chlopca!

Daria, tylko 3tyg! super! :) no to sobie Tymus poimprezuje!!!! :laugh:

12 lata 6 dni temu #619669 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 dni temu #619694 przez Majowka
Kamyczka, nie wiem... wazylismy sie ostatnio na 6m..teraz dopiero na 9m mamy wizyte, wiec sie dowiemy. Nie widze na razie sensu specjalnie go wazyc bo w sam raz sie wydaje.... wydaje mi sie ze tez ponad 9kg :laugh: :laugh: :laugh: ..taka z niego kluska :laugh:

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #619799 przez bidol
doberek :lol:

Olga - Ignaś cudny - ale śliczny jest :cheer: piękniutko wygląda w wodzie :lol: może ratownikiem zostanie :lol: :lol:

Daria - ale czy na 100% są pompowane te koła?? bo w opisie tego nie ma no i wentylków nie widać - poza tym waga dość lekka - więc sama nie wiem ;)
Wy za 3 tygodnie ślub a my za niecałe 3 tygodnie 6 rocznica slubu :lol:

Ania - butki suuuper - a jakie tanie - my z tej firmy Sebie kupiliśmy na zimę i o zgrozo kosztowały 200 zł - więc taniutko kupiłaś :lol:
A i przypomniałam sobie co pisałaś o szufladach - hahahahahahahaha - robiłam to samo jak Seba był mały :lol: :lol: :lol: :lol:
Co do katarku - to bardzo podejrzanie to wygląda :( a wiesz że teraz mało co nie pyli :(

M89M - moim zdaniem kup lepszy fotelik. Nasz jest od 9 do 17 kg :) i Seba jeździł w nim do 5 roku życia :lol:

Kamka ma kolejnego ząbka :lol: :lol: :lol: no i nauczyła się wstawać w łóżeczku :lol: więc już nie muszę kupować takich uchwytów do wstawania :lol:

AF - super - zazdroszczę wypadu do kina :lol:

KM
- to ile stopni jest u Was?? bo żałuj że Cię nie ma - wiosna u Nas :lol: :lol: :lol: :lol:

Kamyczka - to Kamka waży tyle samo co Dominiś :lol:

Majówka - jaka pogoda u Was???

Anszka, Chłopek, Maksiu, Dżasata, Słoneczko, Misiowa, Krecik, Kejtin, Agnesssa, ME B) B) B) B) B) czerwona kartka - ooo taka jak ten jęzor :P :evil:

Misiowa - szalejecie z Hancią w spacerówce??? :lol:

Dana - rysujesz to zdjęcie :unsure: :lol: :lol: :lol: :side:

mamy nowe podglądaczki :dry:
ankafid i lusiamamanikosia :unsure:

a tak Kamka już szybko raczkuje :)

12 lata 6 dni temu #619920 przez Kamykowa84

12 lata 6 dni temu #619984 przez Majowka
Bidol, pieknie sie robi. Dzis jeszcze tylko 18stopni, ale juz od weekendu temperatury ponad 20st... tshirty juz czekaja w pogodowiu!

Kamilka super! pieknie raczkuje!

przylaczam sie: M-M, bardzo nam, ciebie brakuje! :(

12 lata 6 dni temu #620012 przez Olga
Hej dziewczynki.

Ignaś poszalał dzisiaj ze spaniem,to chyba po basenie.Padł o 20 i spał do 8.30,ale ciężko go było teraz na drzemkę nakłonić i w ogóle od dwóch dni nie chce spać o 16.Zobaczymy dzisiaj,a może już pozostanie przy jednym spaniu w dzień,cociaż nie wydaje mi się to możliwe na dłuższą metę :silly: Jak na razie wysypki nie ma-oby już nic się nie pojawiło,to będziemy pewni,że to od oliwki ;) Tylko nie potrzebnie dałam mu dzisiaj pierwszy raz normalny jogurt,teraz jak dostanie uczulenia,znów nie będę wiedziała od czego,ale tak wołał jak jadłam,że mi go żal było. :blink:

majówka Ignaś waży 9600 i teraz go mierzyłam to ma 87 cm :)

daria u nas na basenie nie ma tych pieluszek,mamy nowy basen i chyba jeszcze na to nie wpadli,ale chyba na większości basenów są one dostępne.Ja kupiłam z rossmana-są niedrogie,ale tych jeszcze nie używałam,tylko z Hagissa :silly:

bidol Kamka jest świetna,ale zasuwa,jak mała torpeda :ohmy: My jednak nie będziemy raczkować :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #620024 przez Majowka
Olga napisał:

Hej dziewczynki.

Ignaś poszalał dzisiaj ze spaniem,to chyba po basenie.Padł o 20 i spał do 8.30,ale ciężko go było teraz na drzemkę nakłonić i w ogóle od dwóch dni nie chce spać o 16.Zobaczymy dzisiaj,a może już pozostanie przy jednym spaniu w dzień,cociaż nie wydaje mi się to możliwe na dłuższą metę :silly: Jak na razie wysypki nie ma-oby już nic się nie pojawiło,to będziemy pewni,że to od oliwki ;) Tylko nie potrzebnie dałam mu dzisiaj pierwszy raz normalny jogurt,teraz jak dostanie uczulenia,znów nie będę wiedziała od czego,ale tak wołał jak jadłam,że mi go żal było. :blink:

majówka Ignaś waży 9600 i teraz go mierzyłam to ma 87 cm :)

jacie!!!!! jak to jest wogole mozliwe?!?! 86cm!!!! 9miesiecy!!! przeciez to rozmiar 2latka!!!! :laugh: :ohmy:
ale duzy chlopczyk! czym ty go karmisz!?!? :laugh: :laugh: :laugh:

Lucasek mi i wszystkim wokol sie wydaje gigantem, a ma tylko 75cm!!!....coprawda miesiac mniej, ale mimo wszystko....
ja rozmiar 80cm planuje cale lato nosic :laugh:

aaaa wlasnie!!!!!!!!! 100 lat Ignasiu!!!! dzis 9miesiaczkow!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
rosnij duzy i zdrowy!

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #620032 przez bidol
ale gapa ze mnie. A coś czułam że mamy solenizanta :side:

Ignaś - wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a my idziemy na spacerek. Cieplutko jest :lol:

Tu jeszcze jeden

12 lata 6 dni temu #620034 przez AniaiFilip

12 lata 6 dni temu #620058 przez Kamykowa84

12 lata 6 dni temu #620061 przez Olga
Dziewczyny,on będzie wielki za tatusiem,ale myślę,że tak jak i z waga,stanie w pewnym momencie.Dzieci rosną etapami (skokowo),więc będzie tak,że wasze będą szły w cm,a Ignaś będzie odpoczywał :silly: Jemy całkiem normalnie.Rano o 8 240 kaszki,przed drzemką ok.11 jogurt,albo kaszka łyżeczką,po spaniu,przed spacerem obiad (niecały duży słoiczek),albo moja normalna zupka,ok.16-17 przed spaniem jajecznicę,warzywka gotowane,deserk owocowy,albo danonki,to zależy co jadł na drugie śniadanie i o 20 znów kaszka 240-270 zależy od apetytu :lol: Bardzo żadko je biszkopciki,może w ciągu tyg.ze 4 zje,żadnych ciastek i uwielbia jabłuszko do rączki.Dzisiaj po jogurcie dostał ćwiartkę,to prawie całe opanował :silly: Oczywiście,jeżeli widzi,że ktoś je obiad,to musi posmakować,jeżeli ma ochotę,bo jak nie to mu się na siłę nic nie wciśnie ;) On sam wie,kiedy chce :silly:

Ignaś dziękuje za życzenia :lol: :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 dni temu #620075 przez Majowka
Olga napisał:

Dziewczyny,on będzie wielki za tatusiem,ale myślę,że tak jak i z waga,stanie w pewnym momencie.Dzieci rosną etapami (skokowo),więc będzie tak,że wasze będą szły w cm,a Ignaś będzie odpoczywał :silly: Jemy całkiem normalnie.Rano o 8 240 kaszki,przed drzemką ok.11 jogurt,albo kaszka łyżeczką,po spaniu,przed spacerem obiad (niecały duży słoiczek),albo moja normalna zupka,ok.16-17 przed spaniem jajecznicę,warzywka gotowane,deserk owocowy,albo danonki,to zależy co jadł na drugie śniadanie i o 20 znów kaszka 240-270 zależy od apetytu :lol: Bardzo żadko je biszkopciki,może w ciągu tyg.ze 4 zje,żadnych ciastek i uwielbia jabłuszko do rączki.Dzisiaj po jogurcie dostał ćwiartkę,to prawie całe opanował :silly: Oczywiście,jeżeli widzi,że ktoś je obiad,to musi posmakować,jeżeli ma ochotę,bo jak nie to mu się na siłę nic nie wciśnie ;) On sam wie,kiedy chce :silly:

Ignaś dziękuje za życzenia :lol: :silly:

jajecznice? mozna tak codziennie? z ilu jajek? na oleju, masle?

Lucasek je duzo mniej, rano nic nie chce, czasem troche mleka, o 12-13 zupka, tez czesto wpycham na sile, o 13-14 owoc, tez nie chce, 5-8 lyzek zje, wiec go zostawiam do jogurtu o 16h, a potem kaszka o 19-20, tez wpycham (z kompem z bajkami) bo po lyzce juz by sie odwracal...

jedyne co zjada ze smakiem to jogurt, ale tlusciutki jest, wiec jakos sie nie przejmuje

12 lata 6 dni temu #620078 przez Olga
majówka jajecznicę robię raz lub dwa razy na tydzień,na masełku i na parze,bez soli.Od kiedy zaczął jeść jajecznicę,to nie daję już mu żłótka do zupki,chyba że jest tydzień bez jajecznicy,to wtedy gotuję żółtko :silly: Ignaś raczej nigdy jedzenia nie odmówi,a jak jest jego godzina na butelkę rano i wieczorem,to się sam dopomni :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka