BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu #618858 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #618895 przez Daria23
Kamyczka-stresuje się nie pozałątwianymi sprawami nie mam butów,musze zmienić kwiaty, kupić takie drobne rzeczy jak stanik ,pończochy itd...to mnie najbardziej stresuje bo duzo właśnie pierdołek zostało i 3 tygodnie czasu...z Tymkiem nie moge tak ogarnąć wszystkiego jakbym chciała..
A wózka jeszcze nie wybrałam ale napewno dziś zamówie wacham się między tym izzy a tym co ja pokazywałam wizualnie podoba mi się bardziej izzy ale nie wiem jak sie te koła piankowe sprawdzą po leśnych drogach bo my innych nie mamy

11 lata 8 miesiąc temu #618903 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu #618920 przez Daria23
Kamyczka-te pompowane wiem że wszędzie wjadą a tamte sama nie wiem choć jest ładniejsza i napewno lżejsza.....ale mam mętlik w głowie naprawde

11 lata 8 miesiąc temu #618932 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu #619289 przez mama89muminka
No dziewczyny, wreszcie moge sobie usiasc znowu na dluzej, ostatnio Miro jest nieznosny, ani nie spi, ani nie je, o zabawie nie wspomne.

U nas tak poza tym nic ciekawego sie nie dzieje, niby z przeprowadzka sie juz wszystko uspokoilo, ale i tak jakos czasu nie moge znalezc na tyle.

A moj genialny maz postanowil chodzic do pracy na cale dnie, wczoraj byl w jednej od 7 do 15, pozniej poszedl do drugiej od 15.30 do 23, dzisiaj to samo tyle ze do polnocy. Wiec tak oto siedze sama w domu z mlodym i sie mecze jak nigdy. W dodatku mam tego swirnietego kota na glowie... Opadam z sil.

Mlodemu wreszcie trzeci zab wyszedl, nawet nie zauwazylam kiedy. I chyba na tym nie koniec, bo maruda z niego straszny.

Ja na chwile obecna, poza tym ze zmeczona, to szukam jakis Polakow w Turku, bo mnie cos trafia caly dzien w domu, musze troche sie oderwac od codziennosci, fajnie by bylo znalesc jakas mamuske :)

Dziewczyny, jakie macie foteliki do samochodu? My musimy juz zmieniac i to szybko, bo Miro tak wyrosl ze sie nie miesci, a wagowo tez bedzie juz blisko limitu. Tyle, ze u nas foteliki sa mega drogie, chyba zamowie z pl...

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #619374 przez Olga
No my już po basenie,było super,mały bardzo się zaangażował i stał się z mlodszą koleżanką ulubieńcem instruktora.Jednak takie maluszki szybcieł łapią naukę pływania,niż 2 latki ;) Bałam się,co to dzisiaj będzi,bo mimo mojej chęci,Ignas nie poszedł spać tak jak zwykle ok.16 i od 13 był na nogach.Po basenie szybka,ale dokładna kąpiel,biegiem butla i zasnął przy niej :lol: i mam trochę fotek,ale więcej z jacuzzi,bo Marice zwrócili uwagę,że nie można z góry robić zdjęć :( więc zeszła jak już byliśmy po zajęciach,dobre i to :silly: [img]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #619385 przez Olga
Ignaś podrywał koleżankę ( Anastazja ),nawet jej łądnie buziaczka dał-taki się całuśny zrobił :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #619421 przez Anna77
Olga przepiękny jest ten Twój Ignaś. Normalnie kilka razy przesuwałam i oglądałam. Wygląda na dużego i starszego chłopca. Poczekam jak Matiemu skończy się katar i trzeba będzie się z nim wybrać na basen :)

11 lata 8 miesiąc temu #619424 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #619477 przez Olga
AF,on teraz waży 9600,więc już nie przybywa tak jak na początku ;)

Anna super te buciki kupiłaś i fajna promocja Ci się trafiło,za taką kaskę to wrto,bo to dobra firma :silly:

m89m my mamy jeszcze ten do 13,na razie nie widzę,żeby mu było ciasno,a że dużo nie jeździmy,więc jeszcze nie kupuję nowego :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #619539 przez km
hej ja wlasnie wrocilam z pracy, jak ja lubie drugie zmiany :) niesttey nastepny tydzien na rano.

Daria ja mma spacerowke mamas and papas sola, jest naprawde super

M&m my juz od tygodnia jezdzimy w tym wiekszym foteliku i malemu jest w nim bardzo wygodnie, tym bardziej ze mozna go troche polozyc takze nie jest tak calkiem na siedzaco, ja kupilam fimry britax, ale uzywany bo nowki sa strasznie drogie, moze poszukaj po kims. Moj kupilam za grosze w super stanie i od sprawdzonego sprzedawcy takze wiem ze nie powypadkowy.

AiF tak sobie przypomnialam ze kiedys pisalas cos o kostkach do gotowania dla dzieci. Zapisalam sie online do klupu heinza i wczoraj mi wlasnie przyslali 2 takie kostki, w skladzie tam sa tylko ziola i odrobina soli zero chemi, chyba juztro ugotuje krupnik z ta kostka i sprobuje dac malemu , moze mu posmakuje :):)

Olga super fotki Ignasia :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #619594 przez AniaiFilip

11 lata 8 miesiąc temu #619623 przez mama89muminka
Dzien dobry

Maz jednak poszedl do pracy z rana, wiec siedze znowu sama :dry: Miro bije kota paleczkami od perkusji i ma z tego ogromna frajde :) Od samego rana zabaw mu sie chce.

Olga Ignas to maly podrywacz bedzie, ja ci to mowie ;)

AniaiFilip my mamy do 9 kg dlatego musimy juz szybko zmieniac, pozatym mlodemu juz nie wygodnie, a teraz jak jeszcze zimno to tym bardziej w kurtce ciasno mu.

Chyba zrobia jak km, kupie uzywany, zeby tylko byl, bo dlugo w naszym nie najezdzimy.

Zmykam sie myc i na zakupy z juniorem.

11 lata 8 miesiąc temu #619645 przez Daria23
Hej Kochane i ja si,e witam:)Nocka oki tylko pobudka już o 6 ehh kiedy ten Łobuz będzie spał chociaż do 8??:)

Wczoraj jednak zdecydowaliśmy się na ten babyactive bo jednak koła muszą być pompowane na nasze wertepy...
Olga-chciałam ci bardzo podziękować za zaangażowanie w mojej sprawie:*a Ignaś cudo normalnie tak mnie nakręciliście na ten basen że chyba za tydzień się wybierzemy:):)teraz mam okres więc nie moge ale tak to bym już teraz poszła:)Olga a powiedz mi takie pieluszki to na basenie się kupuje czy gdzie do pływania?

AniaFilip-my już chyba z 2,5 miesiąca jeździmy w takim normalnym foteliku ale wciąż tyłem do kierunku jazdy ale nie pamiętam jaką mamy firme tego fotelika jak pojade gdzieś to sprawdze a dawaliśmy 400zł

Laski za równe 3 tygodnie wychodze za mąż:O:O:O:O:O :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka