BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #324264 przez chłopek
czesc
ja miałam tak upięte włosy

a sukienka ta z bordowa szarfa mi sie podoba:)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324265 przez Olga
An83 ja też mam zawsze na wizycie takie krótkie usg i też mi mierzy co może w danym tyg.u maluszka,ale dzisiaj to na jego prywatnym sprzęcie-takim dużo lepszym,niż ten w szpitalu,to wszystko dokładnie sprawdzi.

chlopek super miałaś zrobione włoski,w ogóle ślicznie wyglądałaś.Ja się nie bedę chwalić swoim zdjęciem ze ślubu,bo to było 11 lat temu.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #324271 przez daners
Olga to ja dzis tylko normalne standardowe usg jak co wizyte. A do poradni to dopiero bede w nastepnym tygodniu szła.Ale i tak sie ciesze,że dzis czegos nowego sie dowiem i zobacze hehe dobra uciekam bo zaraz trzeba wychodzic wiec milego dnia zycze.

Chlopek ładne upiecie ja ze swojego malo co zadowolona bylam jak i makijazu grrr. Wosy tez mialam upiete na bok z loczkami ;]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 10 miesiąc temu #324274 przez chłopek
olga, daners ja sobie sama fryzurke wymyślałam, zreszta moja mama sie ze mnie śmiała bo miałam wszytko do ślubu przydotoane duzo wczensiej, poprostu zalezało mi zeby wszystko było ok, a nie na ostatnią chwile tak jak u mojej siostry, ona miała na szybko 2 miesiace po porodzie. moje wesele rodzina najfajniej wsppomina:)

12 lata 10 miesiąc temu #324280 przez An83
Olga, wlasnie zwykle glowka, kosc udowa i ogolnie a to z sercem i kolorami trwalo chwile, naeet zaczelam sie obawiac ze cos nie tak bo tyle to trwa ale on dokladnie sprawdzal np ten przeplyw w jakims tam czasie, i dopiero pow ze szystko prawidlowo. 4d nie bede robic, dla mnie to nie potrzebny wydatek a dziecko na takim zdj nie wyglada fajnie.. Te zdj co widzialam w necie to pierwsza reakcja ze cos nie tak bo takie znieksztalcenia na buzi a okazalo sie ze to zdrowe dziecko tylko te zdj tak pokazuja, nie podova mi sie to.

Chlopek bardzo fajnie wygladalas :)

12 lata 10 miesiąc temu #324285 przez saiko
Wszystkiego naj Kobietki :D

fajnie, ze w przyszłym roku dojdą nam jescze w rodzinach 4 nowe swieta :D dzien Matki, dzien Ojca, I dni Babci i Dziadka :D

oczywiscie u tych, które jeszcze nie mają swoich pociech ;)

Daners - a czemu nie bylas zadowolona z makijarzu? nie mialas wczesniej probnego?

12 lata 10 miesiąc temu #324292 przez daners
saiko miała mi robic kumpela po fachu ale że zaszła w ciąze i jej poczatki były cieżkie polecila mi swoja kumpele.I tak zwlekałam z makijazem gdyz stwierdziłam że nic nadzwyczajnego niechce tylko sztuczne rzesy i ogolnie promienny wyglad wiec ugadalam sie z nia że ee taki bez wysiłku to fakt nniemusze miec probnego i tak zrobilam i zle to wspominam...rzesa mi sie odkleiła po północy grrrr bolało odrywanie ;] wiem,że niebyła profesjonalistka za jaka sie uważała...ale juz po fakcie :) na sesje w terenie malowalam sie sama i bylam bardziej zadowolona :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 10 miesiąc temu #324296 przez bidol
Hej dziewczyny - wszystkiego co najlepsze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Olga , Daners- ja też mam dziś połówkowe badanie :laugh: i też o 15.30 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

dziewczyny - laski jesteście :cheer:

Majówka - wózek b.fajny :cheer: ale Ty wspominałaś że u Was tam dużo bruku jest - i takie kułeczka się chyba nie sprawdzą :dry: ale poza tym wóek b.fajny :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #324298 przez chłopek
daners mnie miała malować kolezanka ale w ostatniej chwili mi powiedziała ze nie da rady, w dnu ślubu załatwiałam kosmetyczkę akurat mi sie udało ze miała wolny termin ale musiala sie spieszyc bo na chrzciny jechała, ale umalowała mnie ładnie wiec byłam zadowolona.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324300 przez Kamyczka
Dziewuszki wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!!!! :kiss:

demotywatory.pl/3726506/Wszystkiego-najl...z-okazji-Dnia-Kobiet

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324306 przez Olga
bidol,a Ty już wiesz,co będziesz miała,bo się zgubiłam,która z lipcóweczek wie,a która nie?

Wózeczek też mi się podoba,ja miałam kiedyś dla starszej podobny z firmy Bebe Confort,składał się identycznie jedną ręką,tylko samą spacerówkę miałam i na tamte czasy ( 15 lat temu) wydałam kupę kasy.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #324309 przez An83
Saiko, suknia z paskiem b.fajna, pasek dobrala bym liliowy lub bezowy ale jesli macie na to swoj pomysl jak pisalas, maz bedze mial krawat w takim kolorze to pewnie ciekawie to bedzie wygladalo :)

12 lata 10 miesiąc temu #324313 przez chłopek
saiko moja kuzynka miała suknie ślubną z bordową wstawką dołem sukni i ładnie to wyglądało

12 lata 10 miesiąc temu #324314 przez bidol
Olga - ja chyba synka będę miała lekarz mi już powiedział w 12 tc -ale tak na 80% więc staram się jakoś nie ukierunkowywać - bo i z córci i z synka będę cieszyła się jednakowo :cheer:
Dzisiaj już się wyjaśni :lol:

Kamyczka
- :lol: :lol: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324315 przez chłopek
bidol ale ci zazdroszcze ja tez juz bym chciala wiedziec na 100% ale tak jak ty czy synek czy córeczka to sie bedziemy cieszyć.

dziewczyny ogldajcie dzisiaj "rozmowy w toku" dobre bedzie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka