BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #323995 przez chłopek
a ja licytuje Ksawciowi autko mam nadzije ze teraz mi sie uda jak nie to bede innego szukać
allegro.pl/sportowy-mercedes-clk-pilot-m...war-i2187383326.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #323998 przez Olga
chlopek ale fura,jak ja pomyslę,że też będę musiała samochody kupować,a do tej pory to barbi wybierałam to jakoś nie mogę uwierzyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #324003 przez mloda_mamuska
chłopek to trzymamy kciuki za licytację ;))

..sama bym takim pojeździła hehe :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #324015 przez Kamyczka
chłopek napisał:

a ja licytuje Ksawciowi autko mam nadzije ze teraz mi sie uda jak nie to bede innego szukać
allegro.pl/sportowy-mercedes-clk-pilot-m...war-i2187383326.html

Super fura, a mojego męża bratanek też dostał takie autko teraz na urodzinki.Ale miał frajdę,cały czas w nim siedział, a jak wszyscy faceci się z nim bawili heheh.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324018 przez anszka
Chłopek - ale fura :)
mój mąż już planuje małemu motorek kupić, a ja trochę żałuję, że pewnie już na motocykl więcej nie wsiądę (strach mi już nie pozwoli)

Ja nadal nie mam nic dla synka, może jutro mu coś kupię na połowinki, w nagrodę, że wytrzymał już ze mną 24h na dobę przez 20 tyg. :)

Teraz szukam w necie aparatu, bo muszę się w końcu uwieczniać :)

12 lata 10 miesiąc temu #324021 przez mloda_mamuska
anszka ja sobie robie co jakis czas zdjecia..jak sie zmieniam.glownie brzusio ..na pamiątkę ;)

My chcielismy sobie kupic lustrzanke,bo jestem maniaczka zdjec...ale chyba nie wyrobimy sie narodzin małego,niestety :(

12 lata 10 miesiąc temu #324022 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

anszka ja sobie robie co jakis czas zdjecia..jak sie zmieniam.glownie brzusio ..na pamiątkę ;)

My chcielismy sobie kupic lustrzanke,bo jestem maniaczka zdjec...ale chyba nie wyrobimy sie narodzin małego,niestety :(

A brzusio jak tam?rośnie?

12 lata 10 miesiąc temu #324026 przez An83
Heh Kamyczka dobre to z maseczka :) ale nie przejmuj sie, wiekszosc kobiet w ciazy ma problemy z cera, ja mialam pod koniec I trym potem w miare ok ale za to przebarwienia mi sie teraz robią, np kolo ust i nosa nagle wyskakuja lekko czerwone plamy :/

Chlopek, ja mam 50 glukozy, nie wiem czemu moze sie pomylil, ale to bardzo dobry gin wiec sie nie martwie ze cos nie tak, widocznie te 5o tez wystarczy

Moj maluch ma takie dni ze caly dzien z malymi przerwami czuje jak sie wierci :) a potem dzien, dwa spokojniejsze choc tez ma swoje stałe pory kiedy szaleje :) i przewaznie k pepka po obu stronach lub lekko pod, ale zdarzalo sie ze tak nisko kopnal i rzeczywiscie malo przyjemne :)

12 lata 10 miesiąc temu #324028 przez mloda_mamuska
An ja tez mam przebarwienia na ustach... i cale mnie swędzą i skóra mi z nich schodzi..mam całe wyschnięte... chociaz smaruje pomadkami nawilazajacymi .

Kamyczka
no widze,ze rosnie... wczoraj mialam taki nadęty.myslalam,ze pękne ;p

chyba faktycznie zaczyna mi rosnąc ;p

12 lata 10 miesiąc temu #324032 przez An83
M_m tez mam od jakiegos czasu takie dobre dni, wstaje o 6:30-7 robie male porzadki, np myje kilka naczyn ktore czasem zostaja z kolacji, scieram kurze bo to moja obsesja ;) prawie codziennie to robie, nastawiam pranie, sciagam suche i ukladm do szafek, ide sie myc dopiero po, robie sobie kawe zbozowa, male sniadanie i przygotowuje zestaw codziennych lekow, na tacce zanosze do pokoju, wlaczam tv i przewaznie czekam jeszcze na ddtvn lub akurat sie zaczyna :) po 11 albo siedze na necie chwile (teraz bez laptopa jestem :/ ) ide do rodzicow, na zakupy lub kolezanki ktora ma male dziecko wiec tez o tej porze w domu jest. Potem wracam k 17 gotuje obiad, czekam na meza:)

12 lata 10 miesiąc temu #324033 przez Olga
m m ja mam lustrzankę SONY L,ale ma już 3 lata i zwykła cyfrówkę też,bo ja też mam fioła na punkcie zdjęć.Moje dzieci maja tysiące i najlepsze,że ja je wywołuję,bo na płycie czy dysku to już mnie tak nie cieszą.Kamerą też duzo kręcę,terz jak są duże,to mniej,tylko na różnych szkolnych i domowych uroczystościach.Mi Marika nakeciła filmik jak byłam z młodszą pod koniec ciąży,jak się w brzuszku rusza-SUPER PAMIĄTKA NA LATA.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #324034 przez Kamyczka
An83 napisał:

M_m tez mam od jakiegos czasu takie dobre dni, wstaje o 6:30-7 robie male porzadki, np myje kilka naczyn ktore czasem zostaja z kolacji, scieram kurze bo to moja obsesja ;) prawie codziennie to robie, nastawiam pranie, sciagam suche i ukladm do szafek, ide sie myc dopiero po, robie sobie kawe zbozowa, male sniadanie i przygotowuje zestaw codziennych lekow, na tacce zanosze do pokoju, wlaczam tv i przewaznie czekam jeszcze na ddtvn lub akurat sie zaczyna :) po 11 albo siedze na necie chwile (teraz bez laptopa jestem :/ ) ide do rodzicow, na zakupy lub kolezanki ktora ma male dziecko wiec tez o tej porze w domu jest. Potem wracam k 17 gotuje obiad, czekam na meza:)

An83-ja też codziennie muszę zetrzeć kurze w pokojach, po prostu muszę hehehhe, no i namiętnie odkurzam :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #324035 przez An83
Wreszcie dostaje powoli odp od wykladowcow bo jestem na tym indywidualntm toku i pisalam do kazdego zeby zglosic to i umowic sie co do egz, czesc odp wreszcie i gdyby nie to ze akurat laptop sie zepsul miala bym zajecie, 4 projekty z zajec z Ilustracji, 4 z proj.grafiku reklamowej. Jedem gosc odp mi ze nie musze przyjezdzac na zal tylko wymysli mi temat pracy do napisania :) z innym na maj sie umowilam na zal.. Chciala bym zaliczyc ponad polowe zeby oprocz obrony orzeniesc tylko 2-3 egz na potem..

12 lata 10 miesiąc temu #324038 przez Kamyczka
a tu kilka zdjęć sławnych kobiet w ciąży, która wygląda wg was najlepiej?(pomijając photoshopa)
www.kozaczek.pl/plotka.php?id=36080

12 lata 10 miesiąc temu #324039 przez Kamyczka
An83 napisał:

Wreszcie dostaje powoli odp od wykladowcow bo jestem na tym indywidualntm toku i pisalam do kazdego zeby zglosic to i umowic sie co do egz, czesc odp wreszcie i gdyby nie to ze akurat laptop sie zepsul miala bym zajecie, 4 projekty z zajec z Ilustracji, 4 z proj.grafiku reklamowej. Jedem gosc odp mi ze nie musze przyjezdzac na zal tylko wymysli mi temat pracy do napisania :) z innym na maj sie umowilam na zal.. Chciala bym zaliczyc ponad polowe zeby oprocz obrony orzeniesc tylko 2-3 egz na potem..

An83, to dobrze,że wykładowcy idą Ci na rękę :) dasz radę :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka