BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #324191 przez Kamyczka
martela89 napisał:

W ciąży :)

I teraz wyglądam mniej więcej tak :)

Martela,wow :cheer: superlaska z Ciebie!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #324192 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

a u mnie widac na zewnątrz jak mały mocniej kopie ;)
ja najwiecej czuje nisko kopniaki..i wtedy wlasnie mi skóra podskakuje jak kopie.. ale uwielbiam to bardzo! juz strasznie Go kocham.. bedzie moim oczkiem w głowie :lol:

Młoda mamuśka, u mnie nie widać jeszcze jak maluszek się rusza na zewnątrz,to musi wyglądać zabawnie :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #324193 przez mloda_mamuska
Kamyczka... tak,masz racje.. wyglada to strasznie zabawnie jakbym tam kogos uwięziła i jakby sie dobijał z wewnatrz ;P

ale słodkie tez to jest :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #324196 przez saiko
Kamyczka napisał:

Saiko, suknia super-taka delikatna, chociaż ja bym wolała z jasnym pasem,bo nie lubię koloru bordo.

tez bym wolala inny kolor np szafir lub szmaragd ale moj luby wymarzył sobie czerwony krawat do śubu wiec ide na ustępstwo :D

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324199 przez Kamyczka
saiko napisał:

Kamyczka napisał:

Saiko, suknia super-taka delikatna, chociaż ja bym wolała z jasnym pasem,bo nie lubię koloru bordo.

tez bym wolala inny kolor np szafir lub szmaragd ale moj luby wymarzył sobie czerwony krawat do śubu wiec ide na ustępstwo :D

A makijaż?Na jaki się zdecydowałaś?I włoski upięte?Ty jesteś brunetką czy blondynką?

12 lata 10 miesiąc temu #324204 przez saiko
Kamyczka napisał:

saiko napisał:

Kamyczka napisał:

A makijaż?Na jaki się zdecydowałaś?I włoski upięte?Ty jesteś brunetką czy blondynką?

umaluje mnie kolezanka - jeszce do slubu zdazy na mnei ze 3x potrenowac :D
a co do wloskow to mysle o upieciu ale takim z ktorego coś tam wypada - moze z zastosowaniem opacek gumkowych lub ozdobnych spinek
a wloski mam sredniej długosci, wycieniowane, kolor zalezy od pudełka, ktore mi sie nawinie w drogerii ;) naturalne to mam ciemny bląd/jasny brąz ale farbuje i teraz mam średni brąz

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324211 przez Kamyczka
saiko napisał:

umaluje mnie kolezanka - jeszce do slubu zdazy na mnei ze 3x potrenowac :D
a co do wloskow to mysle o upieciu ale takim z ktorego coś tam wypada - moze z zastosowaniem opacek gumkowych lub ozdobnych spinek
a wloski mam sredniej długosci, wycieniowane, kolor zalezy od pudełka, ktore mi sie nawinie w drogerii ;) naturalne to mam ciemny bląd/jasny brąz ale farbuje i teraz mam średni brąz

A ja miałam upięcie klasyczne,ale żałowałam,że fryzjerka nie "wyciągnęła" mi więcej włosków :(
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #324227 przez mloda_mamuska
Czesc Dziewczyny. !!!

Sto lat każdej z Was Kochane Babeczki ! :woohoo:
Abyście zostały obdarowane ogromem kopniaczków od Swojego maluszka :woohoo:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324243 przez Olga
Cześć wszystkim.

Córeczki moje wyprawione do szkoły,więc pół dnia wolnego,obiad mam z wczoraja,więc będę leniuchować.

saiko naprawdę widać od jakiegoś tygodnia i to porządnie,tatusiowi już kilka razy pokazał swoje umiejętności,starsza córcia raz widział (była taka szczęśliwa),a młodsza wczoraj się przypatrywała i Ignaś ją w konia robił,nie mogła nic zobaczyć.Może dzisiaj jej się uda.

Ja na połówkowe dzisiaj,jejciu już by mogła być 15.30,nie mogę się doczekać.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324244 przez daners
witam kobietki :)
Wszystkiego naaaaaj z Okazji Naszego Święta :)

Olga połówkowe tzn jakie to badanie jest? 3/4d ? czy to cos innego

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324248 przez Olga
Połówkowe,czyli dokładne usg,to pewnie zależy jaki lekarz ma sprzęt,ja będę pewnie miała 3D i będzie mi wszystko dokładnie sprawdzał,mierzył maluszka itp.,bo to połowa ciąży.już chce tam być,a 29 marca jadę do Bydgoszczy na powtórne usg prenatalne-tak na kontrol,dla pewności,że jest wszystko ok.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324251 przez daners
Olga wiec wynika że ja dzis tez mam połówkowe :) tzn ide na wizyte i zobaczymy,choc ostatnio robił już jakies pomiary..
Każdy mnie pyta jakie mialam badania wiec juz sama zgłupiałam.
Na 3/4d wiem że bede szla prywatnie z męzem.

Olga to mamy prezencik na dzien kobiet :) wizyta i podgląd maluszka :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 10 miesiąc temu #324258 przez Olga
daners masz też badanie dzisiaj,czy tylko usg,bo ja tylko usg,na wizytę do poradni idę 12.Super prezent na Dzień Kobiet i filmik ze zdjęciami do kolekcji będzie.

12 lata 10 miesiąc temu #324261 przez An83
Martela89 zazdroszcze figury :) pocieszylas mnie , ja pewnie nie zejde po ciazy nizej niz 60 ale byle zwisu na brzuchu nie bylo :))

M_m pisalas ze bedac w Niemczech troche przytylas, ja tak mialam w irlandii, jak wyjezdzalam w 2007 wazylam 53 i nigdy nie wazylam wiecej niz 56, a po 3 latach na tamtejszym jedzeniu 68.. Potem w rok bez odchudzaniw zadnego, w Polsce juz zeszlo mi 4kg, wystarcztlo zmienic jedzenie na to nasze :) wiecej nie zdarzylo zejsc bo zaszlam w ciaze :)

Kamyczka, ladnie wygladalas na slubie :) ja na swoim mialam czesc upieta a czesc rozpuszczona i podkrecone bo normalnie mi faluja a ja prostuje ( kiedys prostownica ale bardzo niszczyla wlosy a teraz poprostu na szczotce okraglej przy suszeniu) obawialam sie ze mimo ze to byl sierpien bedzie kropic i wtedy te proste wlosy napuszyly by sie wiec zapobiegawczo wolalam podkrecic, a ogolny efekt sredni :/

12 lata 10 miesiąc temu #324262 przez An83
Tez zycze Wam z okazji naszego swieta pieknego dnia :)

Co do badan to u mnie gin mierzy glowke, kosc udowa zawsze a ostatnio ogladal cos na glowce, chyba mozg takia ciemna plame na glowce, potm serduszko i mowil w trakcie o przegrodach i co ktoredy przeplywa ze prawidlowo a potem ustawil na serduszku kolory i pokazywalo niebieskie i czerwone plamy to chybs byl przeplyw w komorach itp

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka