- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młoda mamuśka, u mnie nie widać jeszcze jak maluszek się rusza na zewnątrz,to musi wyglądać zabawnie
a u mnie widac na zewnątrz jak mały mocniej kopie
ja najwiecej czuje nisko kopniaki..i wtedy wlasnie mi skóra podskakuje jak kopie.. ale uwielbiam to bardzo! juz strasznie Go kocham.. bedzie moim oczkiem w głowie
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale słodkie tez to jest
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Saiko, suknia super-taka delikatna, chociaż ja bym wolała z jasnym pasem,bo nie lubię koloru bordo.
tez bym wolala inny kolor np szafir lub szmaragd ale moj luby wymarzył sobie czerwony krawat do śubu wiec ide na ustępstwo
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A makijaż?Na jaki się zdecydowałaś?I włoski upięte?Ty jesteś brunetką czy blondynką?Kamyczka napisał:
Saiko, suknia super-taka delikatna, chociaż ja bym wolała z jasnym pasem,bo nie lubię koloru bordo.
tez bym wolala inny kolor np szafir lub szmaragd ale moj luby wymarzył sobie czerwony krawat do śubu wiec ide na ustępstwo
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
saiko napisał:
A makijaż?Na jaki się zdecydowałaś?I włoski upięte?Ty jesteś brunetką czy blondynką?Kamyczka napisał:
umaluje mnie kolezanka - jeszce do slubu zdazy na mnei ze 3x potrenowac
a co do wloskow to mysle o upieciu ale takim z ktorego coś tam wypada - moze z zastosowaniem opacek gumkowych lub ozdobnych spinek
a wloski mam sredniej długosci, wycieniowane, kolor zalezy od pudełka, ktore mi sie nawinie w drogerii naturalne to mam ciemny bląd/jasny brąz ale farbuje i teraz mam średni brąz
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja miałam upięcie klasyczne,ale żałowałam,że fryzjerka nie "wyciągnęła" mi więcej włoskówumaluje mnie kolezanka - jeszce do slubu zdazy na mnei ze 3x potrenowac
a co do wloskow to mysle o upieciu ale takim z ktorego coś tam wypada - moze z zastosowaniem opacek gumkowych lub ozdobnych spinek
a wloski mam sredniej długosci, wycieniowane, kolor zalezy od pudełka, ktore mi sie nawinie w drogerii naturalne to mam ciemny bląd/jasny brąz ale farbuje i teraz mam średni brąz
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sto lat każdej z Was Kochane Babeczki !
Abyście zostały obdarowane ogromem kopniaczków od Swojego maluszka
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Córeczki moje wyprawione do szkoły,więc pół dnia wolnego,obiad mam z wczoraja,więc będę leniuchować.
saiko naprawdę widać od jakiegoś tygodnia i to porządnie,tatusiowi już kilka razy pokazał swoje umiejętności,starsza córcia raz widział (była taka szczęśliwa),a młodsza wczoraj się przypatrywała i Ignaś ją w konia robił,nie mogła nic zobaczyć.Może dzisiaj jej się uda.
Ja na połówkowe dzisiaj,jejciu już by mogła być 15.30,nie mogę się doczekać.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkiego naaaaaj z Okazji Naszego Święta
Olga połówkowe tzn jakie to badanie jest? 3/4d ? czy to cos innego
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Każdy mnie pyta jakie mialam badania wiec juz sama zgłupiałam.
Na 3/4d wiem że bede szla prywatnie z męzem.
Olga to mamy prezencik na dzien kobiet wizyta i podgląd maluszka
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
M_m pisalas ze bedac w Niemczech troche przytylas, ja tak mialam w irlandii, jak wyjezdzalam w 2007 wazylam 53 i nigdy nie wazylam wiecej niz 56, a po 3 latach na tamtejszym jedzeniu 68.. Potem w rok bez odchudzaniw zadnego, w Polsce juz zeszlo mi 4kg, wystarcztlo zmienic jedzenie na to nasze wiecej nie zdarzylo zejsc bo zaszlam w ciaze
Kamyczka, ladnie wygladalas na slubie ja na swoim mialam czesc upieta a czesc rozpuszczona i podkrecone bo normalnie mi faluja a ja prostuje ( kiedys prostownica ale bardzo niszczyla wlosy a teraz poprostu na szczotce okraglej przy suszeniu) obawialam sie ze mimo ze to byl sierpien bedzie kropic i wtedy te proste wlosy napuszyly by sie wiec zapobiegawczo wolalam podkrecic, a ogolny efekt sredni :/
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do badan to u mnie gin mierzy glowke, kosc udowa zawsze a ostatnio ogladal cos na glowce, chyba mozg takia ciemna plame na glowce, potm serduszko i mowil w trakcie o przegrodach i co ktoredy przeplywa ze prawidlowo a potem ustawil na serduszku kolory i pokazywalo niebieskie i czerwone plamy to chybs byl przeplyw w komorach itp