- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najlepszego kobiecego Wam życzę (np. nowej torebki lub pary butów )
Dostałam dziś wiad. od kumpeli:
"Gdyby nie my, to dziady nadal chodziłyby po drzewach"
Ja idę zaraz do fryzjera, chciałam radykalne cięcie, ale zmieniam po latach fryzjera, bo po przeprowadzce mam za daleko i trochę się boję, ale jak to zawsze mówię - włosy to nie zęby, odrosną
M_M - też mam żyłki dochodzące do piersi, od samego początku ciąży. I też czaję się na canona 550d, ale muszę przekalkulować i może wybrać starszy model (np. 1100d) i tak jestem amatorką
Saiko - ładna kieca, ale do mojej figury nie pasuje, bo cyce w niej wyglądają jakby nade mną dominowały
Ja miałam włosy gładko zaczesane i z makijażu byłam zadowolona, ale jak szykowałam się u mamy do sesji w plenerze, to się okazało, że kosmetyki do makijażu zostawiłam u teściowej i nie miałam się czym wymalować, nawet mama nie mogła mi pomóc, bo wyjechała i swoje też swoje zabrała. Masakra jakaś, znalazłam stary tusz i jakieś cienie - byłam załamana, ale jakoś wyszło.
Dziewczynki, waga mi skacze - teraz chudnę (1,5 -2 kg) i cyce maleją. Czy to normalne
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Otrzymane podziękowania: 0
No właśnie nie pamiętała,czy ty już wiesz,czy nie.Dzisiaj to już pewnie będzie dokładnie widać,Ja już się przyzwyczaiłam,że synusia będę miała,ale jeszcze w styczni jak weszłysmy z cóercia do sklepu z dziecięcymi ciuszkami,to ja zamiast chłopięce oglądać,to poszłam w drugą stronę,do tych pięknych,maleńkich sukieneczek i córci mnie wołała,że nie tam poszłam ha ha.
Olga, śmiej się śmiej - ja wczoraj weszlam do sklepu i wisiały ciuszki i chwyciłam za malutka sukieneczkę i po kilku sekundach dopiero sie zorietowalam, ze ten ciuszek mnie nie dotyczy
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Majówka - wózek b.fajny ale Ty wspominałaś że u Was tam dużo bruku jest - i takie kułeczka się chyba nie sprawdzą ale poza tym wóek b.fajny
Wiem wlasnie, wysztko ma oprocz tych kol pompowanych...ale z drugiej strony, wiesz co mi tu mowia, ze po 2 latach i tak wszyscy kupuja zwykla skladana parasolke i jest to najwydajniejszy zakup....te parasolki, ktore do tej pory widzialam sa na zwyklych gumowych kolach...czyli co, pozniej juz nam wszystko jedno czy troszke potrzesie czy nie?
Przypomnialam sobie tez kolezanke, ktora odwiedzila mnie rok temu z 7miesiecznym bobaskiem (juz siedzial), zeby nie targac duzego wozka, kupila lekka parasolke, w ktorej maluch mogl lezec kiedy zasypial. Zwiedzalismy cale miasto (po tym bruku) i jakos sobie nie przypominam zeby narzekala, ze trzesie....to daje mi do myslenia
Fotki wszystkie cudne!
A sukienka piekna! Tez bym taka chciala
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ale to tylko takie moje wywody - musisz skonsultować to z mamami z Portugalii.
Wiem że w Anglii mało kiedy kupuje się gondolę i raczej maluszki wożą od urodzenia w parasolkach, ale co kraj to obyczaj
u nas spacerówki to takie królują i gdybym mieszkała w warszawie w centrum to pewnie taki bym kupiła jak Ty pokazałaś albo te
allegro.pl/quinny-senzz-j-buzz-zapp-gond...rze-i2178340891.html
allegro.pl/nowosc-wozek-quinny-zapp-xtra...usa-i2192615230.html
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majówka - fajny, ale ja jednak idę w pompowane koła, choć kolega mojego męża się śmieje, że jak mi się dwa razy przebije w terenie, to mi się odechce.
Bidol - a ty chyba masz quinny z tego, co pamiętam, ale trochę inny?
Saiko i Olga - a ja od początku tylko na chłopięce patrzyłam, choć kiedyś bardzo marzyłam o córeczce, to od początku ciąży już tego nie miałam.
A ja chyba nie pójdę na usg 3d, bo te dzieci jak ufoludki wyglądają, wolę sobie Wojtusia inaczej wyobrażać
DZISIAJ POŁOWINKI
PS I jeszcze jedne życzenia: "Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki w górę i odrzuć z twarzy gradową chmurę. Niech żyje cellulit i kurze łapki, bo my jesteśmy fajowe babki".
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
a ja musze sie pochwalić, że pierwszy raz zrobilam kapusniak i juz wiem, ze nastepnym razem bedzie lepszy ale robilam go z tego co mialam w domku
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Anszka, gratuluję połowinek No pewnie,że super z nas babkiDZISIAJ POŁOWINKI
PS I jeszcze jedne życzenia: "Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki w górę i odrzuć z twarzy gradową chmurę. Niech żyje cellulit i kurze łapki, bo my jesteśmy fajowe babki".
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Olga, daj znać po!Uciekam na spacerek,buźkaJeszcze godzinka i zobaczę mojego synusia.Huuuura!!!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka i chłopek (o Majówce to nawet nie wspomnę - Wam też zazdroszczę, ale spacerowej pogody, bo u mnie śnieg z deszczem pada, okropieństwo, na szczęście mąż mi przyniósł trochę wiosny do domu
Chłopek - pij dużo wody, mi na ból głowy pomaga
Saiko - temat pewnie będzie powracał, aż dokonamy wyboru i gratuluję sukcesu kulinarnego, ja właśnie kalafiorową gotuję
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5