BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #324644 przez mloda_mamuska
Olga synka tez pewnie bedzie super 'posiadać' :silly:

Będzie moim oczkiem w głowie! :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #324648 przez daners
bidol oby nie przeważały tylko i wylącznie różowe ubranka :)
Mnie u malutkich dziewczynek podobaja sie opaseczki na głowe - odrazu dodaja uroku małemu bobaskowi :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 10 miesiąc temu #324651 przez anszka
Bidol - ale jaja, a raczej ich brak :laugh: ;) gratuluję, w końcu jakaś dziewucha :)
Olga, Daners, Bidol - cieszę się, że wszystko ok :)

Dziewczyny, ja też miałam okropne miesiączki, wymioty, omdlenia itp. dzień wycięty w życiorysu :(
i jak byłam przy porodzie, to moja kuzynka mi powiedziała, że mój okres to ch** w porównaniu z tym bólem i muszę powiedzieć, że wyglądała przekonująco :)

12 lata 10 miesiąc temu #324653 przez Olga
Ja znów miałam bezbolesne miesiączki i trwały raptem dni,z czego trzeci to juz prawie nic i moja córka ma podobnie jak ja.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324654 przez mloda_mamuska
anszka nie strasz ! :silly:

najlepiej nie przezywac przed... po prostu jak przyjdzie to przetrwac,podołać i żyć dalej. .. chociaz to trudne nie myslec o tym ;P

daners zgadzam sie.... te opaski są najfajniejsze!! tez chcialam miec córcie i kupowac jej takie opaski ... małe wygladają w nich pięknie :lol:

albo spineczka na 3 wlosach na krzyz...;p

Olga ja w gim dostalam pierwszy okres i przez 4 lata leczyłam się,bo przez 4 lata miała okres 28,29 dni w miesiącu... 28,29 dni leciała mi krew... zużywałam tony podpasek i tamponów.. a zaledwie 2,3 dni w miesiącu nic mi nie leciało..i tak przywykłam do okresu,ze jak go nie miałam to dziwnie się czułam..i to tak mocno ta krew mi leciala 29 dni.... nie to,ze lekkie krwawienia... :dry:
lekarze dawali mi zwolnienia z wfu,bo bali sie,ze bede mdlała...chociaz dobrze sie czułam...to dla nich to bylo nienormalne,ze tyle krwi trace..
no ale po 4 latach mi powoli sie unormowało. i przed ciążą mialam tak 9 dni w miesiacu okres,wiec to juz jak na mnie super krótko ;)

12 lata 10 miesiąc temu #324655 przez daners
m_m no no i te spineczki .. urocze.

Ja tam marzyłam o Filipku i sobie wysniłam:) bede koszule,bojówki.dresiki.blezerki uhmm miodzio aaa i jakie urocze czapusie:)

12 lata 10 miesiąc temu #324658 przez An83
anszka napisał:

Bidol - ale jaja, a raczej ich brak :laugh: ;) [guote/] :woohoo: hahaha dobre

Bidol a co do dziwnego/innego uczucia teraz po ostatnim usg to tez tak mialam jak dowiedzialam sie o plci, mimo ze jeszcze mialo byc potwierdzone bo to w 15 tyg sie dowiedzialam to niesamowite uczucie, pierwsze wiadomosc o ciazy, potem znowu przy plci poczulm sie jakbym sie dowiedziala ze jestem w ciazy.. Zamotalam ale ciezko mi opisac to uczucie :)

12 lata 10 miesiąc temu #324659 przez mloda_mamuska
daners ja juz mam zare i hm obkupiony z wszystkich sweterków,koszul,jeansów i t-shirtów... bedzie moim małym modnisiem ;P

12 lata 10 miesiąc temu #324660 przez anszka
M_m -na pocieszenie dodam, że ta kuzynka urodziła już troje dzieci, więc chyba nie było tak źle :)
Ale to twoje okresy to masakra jakaś :(
Ja miałam bolesne, ale zaczęłam brać tabletki anty i jak ręką odjął, ale po tylu latach ręce mi się trzęsły na myśl, co będzie po odstawieniu, ale było bezboleśnie :)

12 lata 10 miesiąc temu #324662 przez Majowka
Super fotki Bidol :kiss: Olga :kiss: cudowne!

Tez juz sie nie moge doczekac synka :) ...do kupowania ciuszkow to mnie akurat nie ciagnie, bo inaczej z dziewczynka jednak, kore sie stroi :) a chlopcow po prostu ubiera :( no ale zabawki! Tu sobie odbije :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #324663 przez An83
Ja za to okresy bolesne ale od jakichs 10 lat 1-2 dniowe.. Regularnie jak z zegarkiem w reku ale 1 dzien??

A jak szybko po porodzie wraca okres?

12 lata 10 miesiąc temu #324666 przez mloda_mamuska
Majowka ja tam bede stroiła mojego... faceci tez moga fajnie chodzic ubrani ;p

a podobno po ciąży okres sie reguluje.. a u znajomej jeszcze bardziej sie rozregulował. ;/

12 lata 10 miesiąc temu #324672 przez daners
m_m mały modniś mówisz :) fajnie brzmi...

Ja dopiero powolutku zaczynam szykowac garderobe ;):)

Też miałam okresy bolesne;/ trwające do 6 dni Mam nadzieje ze po ciazy to sie jakos skróci i będzie mniej bolało :)

12 lata 10 miesiąc temu #324673 przez An83
Synkow rzeczywiscie sie ubiera poprostu a dziewczynki stroi, ale troche ubran nakupowalam juz :) Majowka-mnie elasnie zabawki nie przekonuja, wszystkie dla chlopcow wydaja mi sie nudne ;) pewnie maz bedzie w tych spraeach bardziej sie udzielal, kupowal.. Ja poki bedzie maly i grzechotki, pileczki, misie klocki.. Ale jak zacznie sie interesowac autami, koparkami, potworami i innymi figurkami to ja odpadam jesli chodzi o zakupy :)
Mam nadzieje ze bedzie lubial malowanki i ksiazeczki ;)

12 lata 10 miesiąc temu #324678 przez mloda_mamuska
An hehe moja działka to będą ciuszki...a męża własnie zabaweczki... Jak idziemy do sklepu dla maluszkow.to ja jesstem 2 godziny na dziale z ciuchami a On nadziale z zabawkami i sieszy jak glupi jak oglada te duperele.. i juz nie moze sie doczekac az bedzie mogl kupowac małemu zabawki... ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka