- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol niezla Kamcia - gratki za postepy nie tylko dla niej
u nas Fifek jak zrobi kupe to tak jakby robi tfu tfu a ja pytam zrobiles kupe on sie odwraca do mmnioe tylem i wypina pupe zebym wąchła...normalnie padam ze smiechu wtedy hehehe i nie tylko ze smiechu ;-p hyhy.
Kamykowa/ BasiaOlek lubie horrory ;] ale jednak Pila mnie nie urzekla ;]
Kamykowa jednak to nie horror hyhy bylam chyba mlodsza jak widzialam wczesniejsze czesci i wtedy...a teraz jakis taki dziwny w sumie ;]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja horrorów nie lubię. Tj oglądam z Jędrulą ale sama za nic w świecie bym nie chciała oglądać. A ogladam podobnie jak MM czyli spod koca
Lubie kryminały i komedie np Dextera - a propo ostatni odcinek bardzo dobijajacy tydzień go trawilam
Co do kupek - brrr tak jej się spodobało ze co 10 min wołała no i za 100 razem zignorowalam no i to byl mój blad
Danvers - hahaha no widzisz jaki madrala dobrze wie co zrobił łobuz
Krecik - a ja Cie podziwiam serio
Ojj muszę kończyć bo Jedrula mi nowe oprogramowanie do tel ma wygrać
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
wiec tak nic nowego nie napisze jak umnie nadal bezdnajdziejnie , Pawcio nadal mega marudny nie spi, i jest bardzo placzliwy, dzis pobudka juz o 4 juz padam normalnie, brak mi sil, budzi sie w nocy czesto nawet niemoge go odlozyc do lozeczka bo krzyk i pisk, nawet do naszego lozka niecce isc.Dodatkowo musze pakowac rzeczy a Pawcio mi w tym mega przeszkadza, chodzi zamna i placze bo sie z nim niebawie, w czwartek sie pzreprowadzamy a ja mam dopiero polowe spakowana, maz tam caly czas remontuje i go w domu praktycznie niema wiec jestem z tym wszytskim sama ale jakos dam rade
i musze konczyc bo Pawcio juz placze
jak bede miala chwile to sie odezwe
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szok
No nic ja wczoraj jako osratnia pisalam i czekalam az sie uzbiera wiecej posstow do poodpisywani a tu.....
No nic odpisze Słoneczko Tobie
Mowisz ze Pawcio taki nieznosny ?? Moze to taki skok rozwojowy bo je w domu tez mam piekło
Dzisiaj moje ancymony przeszly same siebie juz mam dosc. Plakac mi sie chcialo
Kamila caly dzien wolala mamasii czyli siku co 5 min musialam ja wysadzac i zeby bylo jasne - nie bylo si za kazdym razem buuuu
Z pakowaniem mam dla Ciebie dobra rade. Wywalaj ile sie da chodzi mi o to czego sie nie uzywa a trzyma na czarna godzine
A przeprowadzki zazdroszcze
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
to Kamilka tez daje Ci w kosc oj ja tez mam chwile ze placze bo Pawelek doprowadza mnie do takiego stanu:|
Pawelek siadal mi ladnie na nocnik a teraz juz wogole niechce niemam pojecia czemu :/
a Sebek juz zdrowy? Kamka sie niezarazila?
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Słoneczko,a ja wręcz przeciwnie, nienawidze przeprowadzek, więc żeby Ci szybko poleciało:)
dziewczyny, może to ząbki? u nas trójki dawały o sobie dawały znać całe trzy tygodnie i nic nie pomagało, nawet leki;/ nop ale teraz mamy już komplecik
a ja jestem troche poturbowana, żle stanęłam na schodach i tak " troche się zsunęłam" jakiego mam siniaka na du... i do tego łokieć poobijany i plecy mnie bolą;;/
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
Misiowa jak tam Haniulka sie czuje?
Olga jak tam Ignas bo pisalas ze dziwnie sie zachowywal?
Majowka powiedz nadal Lucasek je papki czy juz zaczyna jesc kawalki ?
Dziewczyny mam problem Pawelek dluzszy czas jadl kawalki a teraz jest masakra wszystkim sie dlawi i krztusi kilka razy musialam mu wyciagac z buzi bo juz siny sie robil boje sie mu cokolwiek dawac:( doradzcie cos:(
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fifi zaczol dziwnie ukladac ustka i slini sie baaaardzo wiec chyba cos na rzeczy...
słoneczko moze go dziaselka bola jak ma "gryz"te mietttkie kawaleczki hmmm bo czyzby powrót do papek mu sie zachcialo
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Majowka powiedz nadal Lucasek je papki czy juz zaczyna jesc kawalki ?
Sloneczko, jakis postep jest, bo juz jabluszko zjada, a jeszcze 2 tyg temu cale w kawaleczkach wypluwal na bluzeczke, ale zupki robie dalej tylko dla niego, rosol z koguta z warzywami i miele na papke bezgrudkowa.
Jak dla mnie nie jest jeszcze gotowy, niech mu wiecej zebow wyrosnie, to moze sie odwaze...
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Dziś już lepiej pobudka o 5 na mleko i potem sen do 8 także luz.
Słoneczko-ja cię najbardziej rozumiem widzisz co ja mam to samo z moim tylko u mnie to już naprawde dłuo trwa:(.Biedna jesteś naprawde i współczuje ci tak samo jak sobie-podsumowując niech moc będzie z nami:):)Co do kawałeczków hmm może twój bąbel kiedyś się zaksztusił i teraz ma jakiś uraz-strach do kawałków?Ja bym nie ponaglała go rób mu papki,potem papki z grudkami itp zacznijcie od początku najlepiej
Krecik-oj biedna ty poturbowana-jak tam dzisiaj coś lepiej?
Bidol-oja to ale ci się teraz narobiło:)Kama sobie wymyśliła zabawe o nazwie siku i kupa:) ale i tak jestem pełna podziwu dla niej za jej mądrość
U nas dziś pięky poranek ale zimny:/ 5 stopi to mało ale potem napewno się rozkręci.
Jak tam przed wszystkimi świętymi?Ja mam stracha iść z Tymkiem na groby-jeny jak on zobaczy te świecidełka ,kwiatki-może być nie do opanowania:)
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie odzywam się bo znów cierpię na brak zorganizowania...obiad nie zrobiony, w domu ogarnięte z grubsza. Ehh daleko mi do perfekcyjnej pani domu
Dzięki dziewczyny za pamięć o Haniulce Wczoraj byłyśmy na kontroli i wszystko już jest dobrze. Antybiotyk szybko się rozprawił z choróbskiem a w nagrodę pozostawił nam PLEŚNIAWKI! I teraz walczymy z nimi
Pogoda u nas jak zwykle nie rozpieszcza więc poszłyśmy wczoraj kupić butki dla małej na zimę. Zdecydowałam się w końcu na Bartka:
www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/21186/w-114160gp.html
Najważniejsze dla mnie jest to że łatwo się wkładają i są cieplutkie i wygodne(przynajmniej tak mi się wydaje ).
Słoneczko może to od zębów? Bolą go dziąsełka więc nie chce gryźć, próbuje połknąć w całości i się krztusi. Myślę, że z czasem przejdzie Ale rozumiem jak bardzo musisz się stresować...Hania czasem pije tak łapczywie, że się krztusi a mi serce staje bo boję się, że się udusi...
Krecik dobrze, że na siniakach się skończyło
Mm no to ranny z Ciebie ptaszek Po zmianie czasu Hania przestawiła się na 6 rano! I teraz już w ogóle chodzę nieprzytomna
Daria straszne te nocki macie wcale Ci się nie dziwie, że nie miałaś wczoraj humoru. Co do grobów to nie wiem co mam robić bo u nas nie można samochodem się dostać na cmentarz 1 listopada. Wyłączają drogi z ruchu bo tak to był jeden wielki korek. Więc jestem w kropce.
Nic mi się nie chcę przez tą szarówę za oknami
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
Majowka no to jakis postep jest a jak brzusio ?
Daners jak tam ciacho marchewkowe? pewnie zabki Fifiemu wychodza
Dobra lce bo musze reszte mebelek porozkrecac
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ojjjj ja też mam w domu sajgon fakt w nocy mała ładnie śpi - więc tego się nie czepiam ale w dzień nadrabia piskiem marudzeniem i płaczem
nauczyła się mówić moje - bardziej to brzmi - mujee - Wszystko wina Seby - strasznie się z nią droczy - wszystko jej zabiera a to automatycznie piszczy - później biegnie za nim i drze się dajjj bebuś (sebuś)- później zabiera coś Sebie i jak on chce jej to odebrać ona drze się mujeee i tak cały dzień Naprawdę mam dość no i non stop mamoooo
no nic może być gorzej no i chyba jest - bo zauważyłam u Kamki kilka krostek - hmmmm - chyba wiatrówka się zaczyna - a już miałam nadzieje że ją to na razie ominie
Misiowa - śliczne buciki - wyglądają na bardzo wygodne i cieplutkie ale cena
Słoneczko, Daria- ojj biedulki - ale skąd wy tyle cierpliwości macie?? ja już bym chyba ze skóry wyszła a właściwie to już bym nie reagowała na te płacze - Kamka nieraz budzi się w nocy i płacze - czekam pod drzwiami i patrzę co będzie dalej - za jakiś czas usypia a Wasze chłopaki ssą smoki?? możę je gubią i o to cała afera a później już są rozbudzeni??
Majóweczka - super że mama jest u Was - zawsze to troszkę odpoczynku - Kamili jak ostatnio coś troszkę zmieliłam to za chiny jeść nie chciała - co dziecko to inne
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bidol ja bym chyba zwariowała od tych krzyków Dzielna z Ciebie kobietka Co do ceny bucików to naprawdę nie wiem czemu oni tak strasznie zawyżają ceny dla maluchów