- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
Wkoncu usnal
My juz przed 6 na nogach bylismy dlatego wydajeji sie ze juzsrodek dnia, noc tragiczna, jednak dopadl nas katar:/ bedziemy informwac nabiezaco co ijak
Acha w nocy mial goraczke, rano juz nie, ale dalam mu ibum, bl byl strasznie nieznosny, pogoda super i mnie kusi by isc na spacer, isc nie isc? Co radzicie?
Dzieki za mile slowa:)
Olga, ta mala kasia to stasiu w mojej sukience:) serio podobni? I tu mi sie przypomnialo jak moja siostra ostatnio powiedziala: S. robi sie coraz bardziej podobny do ciebie, ale nie jest taki ladny jak kiedys, poczym zaraz dodala: ale bedzie (taki ladny jak kiedys).
fajne masz uklady z corka:)
Aif, nie lobuzuje, tylko jest czasmi nieznosny;) moge nawet powiedziec, ze dosc ladnie bawi sie sam:)
Anna77, no zapomnialam kiedys napisac! Jak ja bym pojechala nadmoze, nawet na godzinke...
M89m, torcik mistrzostwo:) a jak pojdziesz do pracyto Miro z kim zostanie czy zlobek? Pewnie u Was nie ma takich problemow jak w polsce
Anyszka no przy dziecku nie wylezysz choroby, ale i tak zdrowka
Darii, Mm, Bo dawno ich nie widzialam:(
A Bidolek pewnie sie teraz rozpisuje, jak Kamilka, pomoglo?
6
I witamy nowakolezanke, Anna76 i malego Jasia,
Wiedzialam, ze cos mi umknelo i dopisuje,
Aif, stas nie jest taki duzy , on raczej z tych mniejszych jest na 25 centylu, wazy ok e10 kg:)
Anyszka, moj dopiero sam uczy sie wsiadac na ten jezdzik, a o staniu to nawet nie marzy:d
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maniafiolo
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamy zamiar go dac do zlobka, co do problemow to nie wiem jakie sa w pl, u nas nie trudno o miejsce w zlobku, ale to ladnie sobie kosztuje. Zobaczymy jak to w praniu wyjdzie.
U nas na szczescie Miro zdrowy, wlazi gdzie popadnie, niedlugo to mi na sufit wejdzie Ostatnio co sie z dziadkiem nie zobaczy to zawsze dostanie cos, dostal juz dwa mega wielkie miski i wczoraj dwa mniejsze. Zarowno Miro jak i tesciu maja frajde jak sie razem bawia.
Kilka dni temu bylam ze soba u dentystki, ja zawsze mam takiego stresa jak w pl mialam isc, ale to nie do porownania, tutaj przy kazdym nawet malym zabiegu daja znieczulenie, mowila mi co bedzie robic i jak dlugo to bedzie trwac, wiec moja dentofobia chyba przechodzi W Polsce mam zle doswiadczenie z dentystami, zdarzylo mi sie kilka razy zemdlec na fotelu...
Pogoda u nas kiepska, zimno sie robi, pada... Chociaz teraz sloneczko wychodzi, wiec moze dzisiaj bedzie cieplej.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Anszka - ojj biedulka - że aż tak Cię wzięło co do spacerówek - ile mam tyle opinii ja jak AF - polecam quinny - ja mam senzz o taki - ma kilka wad - jak każdy chyba - mi przeszkadza brak rozkładanego podnóżka brak pałąka - ale ja ten problem rozwiązałam i budka mało osłania - poza tym chodzi jak złoto ale ten zapp co ma AF też jest super
Anna - ale masz labę
Krecik - hahahaha - ale Staś słodki z powodzeniem może być dziewczynką - cudownie mu w sukience ale w krawacie też niczego sobie - na prezesa się nadaje a włoski ma przecudne
Daners - dawaj zdjęcie Filutka i nie pitol
Anka76 - allle się cieszę że przybyła nam nowa mamusia Jasia u Nas jeszcze nie ma Napisz coś więcej o Sobie i Jasiu
AF - fajne te wózeczki bardzo Ale biedny Filipek - a ile ząbków już ma?? wszystkie na raz chyba mu idą
M89M - ale słodki Miro - hahah cukiernik mały tort cudny - ja tortów nie umiem za to szarlotka super mi wychodzi Ile u Was stopni??
właśnie gdzie jest Daria???? i KM??? o M_M już nie wspomnę i BO i Dana i Dżasta i Słoneczko
Maniafiolo - witaj Pewnie że przyjmiemy - nawet nie pytaj - Koniecznie napisz o sobie i Kacperku coś więcej
Misiowa -
M89M - hahaha - akrobata
My po spacerku - buzia pełna plesniawek - apetyt jest ale boli ją i nie chce jesc - ojj i katar - na dworze zimno - ale obiecałam sobie że bedziemy wychodzić choć na chwilkę - za to pospała do 9.30 aż siku już coraz czesciej woła kupę też - nie zawsze zdążamy ale zawsze już coś
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
M89m, a czy ja wspomnialam, ze Miro slodziutki jak ta masa z tortu? Stas tez odkrryl misie niedawno, pewnie by sie niezle z Miro bawili:d
Bido, prosze napisz jak sie nazywa ten lek na lejacy katar, bo nie moge znalesc:(
Witam kolejna nowa kolezanke:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Krecik no mogli by sie pobawic, mi Miro zawsze podrzuca miski i chce zebym je przytulala inaczej nie daje mi spokoju
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol, dzieki, wlasnie wybsieram sie do apteki, a to euphorbium mozna stosowac u takich maluchow? Bo cos mi siekojarzy , ze od 2r.z?
Kreci k - ja areozolu nie stosuje - tylko te kuleczki
ale się dowiedziałam - Agnesssa - ty babo jedna czemu nic mi nie powiedziałaś - Gosiaczek ze staraczek jest w ciąży - dziewczyny pijemy dzisiaj za Gosiaka
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42