- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Maksiu kazała przekazać,że jedzie z chłopakami do lekarza,później się odezwie i wszystko opisze
Ja też poszłam z Olgą do lekarza,po zaświadczenie do sekcji pływackiej,niestety musimy jechać albo do Włocławka,albo do Bydgoszczy do specjalisty od medycyny sportowej
anszka ja mam Quatro i nie narzekam,na początku nie mogłam się przyzwyczaić,ale teraz jest ok.Kółko Rafał naprawił i nic się nie dzieje,kosz pakowny,Ignaś ma miejsca sporo,ale on taki normalny,nie firmowy.Drugi mamy Mamas&Papas,ale to typowa parasolka
allegro.pl/quatro-infinity-wozek-spacero...rto-i3710642246.html
bidolek Kamilka słodko śpi
Gratulację dla gosiaczka
Ktoś pytała o Darię-ona pisała ostatnio,że mogą neta nie mieć przez jakiś czas,bo zmieniają na inny.Czekamy na nią i na Tymka Z chłopkiem nie wiem,co jest,na fb się pojawia
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Majowka cudnie wygladasz, piekna kobieta jestes;)
Bidol Pawelek mial kilka razy plesniawki i ci powiem ze 2 razy dostalismy antybiotyk i tak plesniawki powracaly, do tego antybiotyku kup koniecznie probiotyk , ja to zrobilam inaczej najlepszy sposob jaki zadzialal i jest skuteczny to wkladalam gazik to Pawelka pampersa czekalam az nasika i mu tym gazikiem wycieralam w buzi i po 2 dniach sladu niebylo ,tylko ze pamietaj ze musisz w buzce Mocniej scierac tym gazikiem wiem ze to bedzie bolalo ale musisz bo Kamilce nawroca plesniawki
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
M89M super torcik. Nie dziwię się że Twój M zjadł cały No i jaki superowy pomocnik!
M89M, MamaEmilki U dentysty tylko i wyłącznie ze znieczuleniem. Nikt mnie namówi na bez zrezygnowanie z tej możliwości.
Krecik mam nadzieję, że dzisiejsza nocka już będzie bez gorączki.
maniafiolo Witaj Pewnie że możesz dołączyć. Opowiadaj
Bidol słodko wygląda Kamcia śpiąca w łóżku.
Maksiu trzymaj się Kochana Jak dojdziecie do siebie, napisz jak w tym szpitalu.
Majówka szybciutko poszła Wam zdecydowanie się na imię. Salvador - ładnie
Słoneczko trzymam kciuki za szybką poprawę nastroju
O kurcze, dobrze że mam więcej czasu, bo na bank bym tego wszystkiego nie nadrobiła. Ale się rozpisałyście. O nas nie piszę, bo w końcu się obijam
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
Krecik zdrowka zycze:*
M89m ale apetycznie wyglada torcik , sama bym go zjadla
Anszka ja mam wozek espiro i jedynym minusem jest maly koszyk zdrowka zycze
Olga zazdroszcze takiego kontaktu z corka
a i moje 2 przyjaciolki sa w ciazy alez sie ciesze
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Witaj słoneczko,jak tam nocki na nowym mieszkanku
- BasiaOlek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
A na forum to koniecznie trzeba napisac co u siebie ( w tym wypadku u Ciebie)
Sloneczko, no wlasnie, dobrze Wam sie mieszka?
A u nas... jak nie Stas to ja, przeraza mnie perspektywa tej nocy! Nie wiem jak to sie mowi mam/zlapalam/dorwala mnie, w kazdym badz razie rwa kulszowa, ledwo daje rade malego wyjac z lozeczka i to najpierw musze go podciagnac zeby usiadl, nie bede dodawac ze jak zwykle sama jestem, no wyzalilam sie i trzeba sie wziasc w garsc
Dentysta to dla mnie drazliwy temat, jak pomysle to mnie zeby bola
No a Nowe dziewczyny juz sie obijaja, oj nieladnie nieladnie
Miłej nocki!
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
Na poczatku witam nowe mamusie i piszcie czesto... Ktoras pisala ze ma synka z 15.07 he he gdyby moje dziecko sie nie pospieszylo o 2 tyg to by nasze maluchy razem urodziny obchodzily bo ja mialam termin na 15:)
No ale oki przechodze do rzeczy... pierwsze co nie odpisze zadnej bo nie mam totalnie sily wybaczcie, ale poprostu jak tak dalej bedzie to i ja bede pod opieka jakiegos lekarza..
W poniedzialek udalo sie spokojnie dojechac do wawy mielismy mila podroz z super dwiema paniami, maks na poczatku sie wstydzil ale dalismy rade jak sie rozkrecil to panie az plakaly ze smiechu.Do CZD tez trafilismy bez problemow maly mial troche oporow na wywiadzie z lekarzem powiedzial ze skoro dzis swieto to mam mu na jutro(wtorek) zamowic koparke zeby to wszyystko zburzyc:) No i we wtorek mial badanie EMG przewodzenie pradu przez miesnie, i co sie okazalo w raczkach jest prawidlowe ale w nozkach sa cechy polineuroopati. do tego pan dr stwierdzil ze w opisie z olsztyna jest w rezonansie napisane ze maly ma ucisk jakiegos woreczka i to moze byc przyczyna tego ze maly ma takie nozki, no ale w srode przyszla pani dr i mowi ze dzis do domu nie bo u maksa w krwi wyszlo ze mapodwyzszony kwas mlekowy i to rownierz mooze byc przyczyna tego ze maly ma takie nozki, i ze musi zrobic punkcje ale ze ja przygotowana bylam tylko na te 3 dni to jakos ublagalm pania dr i nas puscila do domu ale w styczniu jedziemy na punkcje i proszono nas zebysmy juz obie ozanczyli ten tydzien na pobyt tam... kurde i do tego mielismy rozmowe z rehabilitantem jest wielce zbulwersowana bo nie mielsimy zadnej rehabilitacji tylko od razu operacja... dali nam tez na zrefundowanie obuwia no i mamy cwiczyc w domku... no a dzis dzis normalnie szok od 2 w nocy maks wymiotuje (wymiotowal) a o 4 50 blazej mial goraczke 38.2 wiec myslalm ze to od abkow dalam muczopek i bylo oki ale o 14 mlody dostal tak wwysokiej goraczki ze az drgawki mial no i co sie okazalo jak pojechalismy do lekarza to chlopaki ... maks ma jakis jelitowy wirus a blazej ma tez wirusa niby tylko goraczka ale byc moze wyskocza mu krostki na raczkach buzce i nozkach i zlapal wirusa bostonskiego
Aj mowie wam mam dosyc jeszcze dobrze ze lekarz znajomy mial wziasc za 2 90 zl a wzial 50 ale co z tego jak musialal wydac na leki aj normalnie tylko palkac zreszto od wtorku nic nie robie tylko placze
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
tez chce zobaczyc!
Decydowalismy sie juz od poczecia, ja namawialam na Mateusza, Antonio na Salvadora, oba sa ladne. Tatus zdecydowal, wiec super!
oba imiona mialy tle samo przeciwnikow co zwolennikow tu...
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Krecik o tym co u nas pisałam TU . Więcej póki co nie napiszę, bo się urlopuję sama w Kołobrzegu.