- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja wróciłam po krótkiej przerwie,nie miałam jakoś nastroju i czasu,ale czytałam was na bieżąco Weekend nerwowo nam przeleciał,postanowiliśmy w piątek wieczorem wstawić nasz samochód na tablicę,z myślą,że sprzedaż trochę potrwa,a tu tak akcja się rozkręciła,że po pół godz był już klient i kupił.Rafał na drugi dzień nie miał jak do pracy jechać ha ha,na szczęście mamy fajnego sąsiada W sobotę już mieliśmy nakręcone jedno autko,niestety przeszło nam koło nosa.Zestresowani,że będzie ciężko coś szybko dobrego dostać, bo praca od poniedziałku przecież,znaleźliśmy w końcu.Więc zamieniliśmy naszą małą corsę na astrę kombi.Już nawet odważyłam się wczoraj po ciemku wrócić nią od mamy
Jak mały uśnie,to się odezwę,bo przy nim nie mogę się skupić
bidolek ja do 20 roku życia mieszkałam w piętrówce z ogrodem i myślałam,że w bloku będzie mi bardzo ciężko,a tu zaskoczenie,wolę blok i kontakt z ludźmi,chociaż tam sąsiadów nie brakowało,ale mi odpowiada mieszkanie w bloku i nie wyobrażam sobie,że kiedyś będę musiała wrócić na stare śmieci
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
Anna - dziękuje za informacje odnośnie kwiatków dziś jak znajdę czas i chęci wyrwania się z domu to pojadę z Małym po jakiegoś kwiatuszka w doniczce
AiF - super że się uda z przeprowadzką ja mieszkam niby w bloku bo to jest łącznik który łączy dwa bloki i mam oddzielne wejście i tak jest super ale zawsze mi się marzyło żeby chociaż mieszkać w bloku na parterze i mieć ogródek taki mały marzenie
Wczoraj Mój Mąż wymyślił sobie i pojechał z Nikim sam do naszego przyjaciela bez wózka jechał autobusami , wariat a potem jechaliśmy do ikei i bez wózka to była jakaś masakra nigdy więcej się na to piszę
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Anszka - mam coś dla Ciebie www.bangla.pl/opinie/p24314/bebe-beni-izzy-spacerowka i jest na tablicy tablica.pl/oferta/spacerowka-bebe-beni-I...#52e59845c0;promoted
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Olga, ja tez podczytywałam, ale czasu napisać nie było:) gratuluje autka! oby się szczęśliwie jeżdziło:P)
lusia, a my często do galerii czy sklepów bez wózka, w ikeii są takie co można dzieciaczka wsadzić pozatym ja wychodze z założenia, że musi się wybiegać, to będzie spał lepeiej;)
M89M , jak mąż wróci z pracy, bierzesz telefon i dzwonisz, powiesz , ze w sumie napiosałaś meila, ale przez tel łatwiej się dogadać etc, etc, no trzymam kciuki!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bidol, ja też oddycham z ulgą po weekendzie, najgorzej jest w niedziele, już się kumuluje;)
10 min od centrum? jak mieszkaliśmy 10 min od centrum, to mówiliśmy, ze mieszkamy w centrum:D
Anna77, był szok jak wróciłaś do domu? czy też chłopaki wysprzątały i zrobiły mikołajkową niespodzianke?
anyszka, u nas rządzi KOCZYK, najgorzej , ze go chce wszędzie ze sobą nosić i froterować nim podłoge,a potem spać, czasami niewytrzymuje!
majówka, Salvatore super:) a mi tak przyszlo do głowy i pomyślałam Santiago, też by było fajnie-pewnie w jakiejś książce przeczytałam
Maksiu, ob Ciebie jeszcze nie rozłożyło:(
a co do blok / mieszkanko, z mieszkaniem nie ma problemu, wyjeżdżasz zakręcasz wode i nic cię nie obchodzi, natomiast dom to obowiązek, trzeba coś zrobić koło domu,a to pies, a to ogrzewanie w zimie na głowie, ale ja tam bym chciała domek:) albo tak jak u nas w bloku na parterze mają, mieszkanko i ogródek ok 20 m2, z przyjemnością bym zamieniła:)
na szybko robie pranie, bo pogoda jest i chce wyrzucić na balkon, bo mi normalnie dwa dni w domu kiśnie;/
a z nogą już lepej:)
miłego!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam problem,Ignaś od tygodnia nic nie je,oprócz porannej i wieczornej butli,czy możliwe żeby to było po antybiotyku,taki brak apetytu wczoraj zjadł jedną parówkę oprócz tego i nic poza tym,nawet ulubionego deserku nie chce,ale kulki nestle je na sucho,czy płatki z Bobovity,gruszkę,też wczoraj zjadł nie wiem już,co o ty myśleć
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lusia ja właśnie w Ikei upatrzyłam sobie dla Ignasia stolik z krzesełkami,ale zamówię przez allegro
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/tega-komplet-mamut-stolik-2-k...ego-i3688930355.html
ten jest tańszy,ale tamten ładniejszy
allegro.pl/building-block-zestaw-stolik-...-ii-i3704031175.html
w pierwszej wersji miał być taki,ale chyba ten z pierwszego linku kupimy.
allegro.pl/ikea-stolik-lack-2-krzeselka-...isy-i3686126913.html
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa