- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domek fajnie, ze jest, zawsze to lepiej niz w blokach i dobrze ze z ogrodkiem A jakie macie ogrzewanie? U nas jest wliczone w prad bo mamy elektryczne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja wlasnie gotuje rybe Lucaskowi na obiad, a ten spi.
Dzis pierwszy dzien ochlodzenia. Niby max 13st, ale powiem Wam ze nijak sie to ma do polskiej aury. Bo juz rano bylismy z Lukim na wspanialym spacerku, oboje w plaszczykach a i tak w sloncu to sie mozna rozbierac, tak grzeje. Tu slonce jest bardzo nisko, mocno nagrzewa, az pali...no ale 20 st temperaturom juz mozemy powiedziec "pa-pa"
Daners, super ze Fifi ma przytulanki. Lucasek nie spi z zadnym misiem. Tylko pieluszka jest u nas. Moze dlatego, ze jakos tego nie promuje...nie mam miskow w lozeczku...
jedyna przytulanka ktora Lucas uwielbia to glowa niebieskiego potwora ale lezy w salonie, czasem sie do niej przytula.
AiF, my tez nic specjalnego. Bo nie zamieniamy naszego na lepsze (w sensie sprzedazy i zamiany na lepsze) tylko kupujemy drugie na kredyt w podobnym standardzie na tym samym osiedlu, o 50m2 wieksze i do totalnego remontu.
Duzo mi zajelo, zeby Antonio na to namowic... marzyl o luksusowym mieszkaniu, blisko rzeki... kto by nie chcial. Ale tak wzbogacimy sie o nastepne mieszkanie, gdzie jedno bedzie zarabiac na kredyt drugiego a kiedys bedzie zarabiac na studia naszych synkow
Ot moja rewelacyjna strategia
Mama_Muminka, kurde bardzo bardzo Wam wspolczuje. Moze ty wez do jakiejs pracy idz, tylko wtedy co z Mironkiem? sa jakies bezplatne przedszkola? bo zarabianie tylko na przedszkole to bezsensu....
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Bidol ja mam taki problem, że mi się nawet bardzo chce, mam sporo pomysłów, ale niestety słomiany zapał ... kompletnie nie chce mi się za nic zabrać. Teraz blogi ruszyły, ale co będzie jak wrócę do domu Odnośnie kurtek sprawdź w tych sklepach koniczynka.com/kategoria/kurtki_33.html - Quadri Foglio. Świetne ciuchy, choć nie najtańsze. W sklepach stacjonarnych mają teraz też promocje.
Lusia koniecznie kup kwiatki. Ja bym nie wytrzymała bez kwiatów w domu. Polecam skrzydłokwiat. Ładnie kwitnie i nie potrzebuje światła za dużo. Ale taż zamioculcas. Jest bardzo mało wymagający, rośnie nawet przy małym świetle. Aaa no i wózek fajny, tylko ja nie mogę mieć z dwoma rączkami, tylko z jednym pałąkiem, bo lubię czasem prowadzić jedną ręką, albo iść z Kubą za rękę A praca w domu, to super rozwiązanie. Jak coś znajdziesz, to daj znać, może się podczepię
M89M Głowa do góry Jak znam życie, to na pewno wszystko się Wam ładnie poukłada.
Daners Matiemu sporadycznie zdarzają się zupełnie przespane nocki. Zwłaszcza jak jest bardzo zmęczony.
AiF domek może mały, ale jak z ogródkiem, to dla mnie byłby jak znalazł.
Majówkatakie ochłodzenie, to nawet by mi odpowiadało Fajny pomysł z tymi mieszkaniami, ale to już kiedyś Ci pisałam. Myślisz o wszystkim
A ja po raz czwarty oglądam "Mamma Mia". Zawsze na tym filmie śmieje się od ucha do ucha. Meryl Streep jest absolutnie obłędna!!
Jutro przedpołudniem jadę do domku. Muszę zdążyć na rodzinną kawkę do szwagierki, bo na obiad do teściów na pewno nie zdążę. Wytęskniłam się, odpoczęłam, ciekawe tylko na ile wystarczą te moje naładowane akumulatory, kiedy zobaczę jak wygląda mieszkanie
Dobranoc.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzis dzien zaczelismy dosc wczesnie, Miro nawet sie nie obudzil tylo zostal obudzony (przez tate bo jak zwykle halasowal ) o 6 rano, a co za tym idzie ja tez musialam sie zwlec z lozka, mimo ze zasnelam o 1.30. Pewnie padne jak mucha przed wieczorynka
Anna podziwiam za checi do pucowania, ale z drugiej strony podladowalas baterie to teraz mozesz szalec Oby twoj powrot do rzeczywistosci nie byl zbyt drastyczny
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
Lusia kochana mam podobnie No a my jutro polsta podlaczymy bo nie wiem czy wam wspominalam ze mamy a nie podlaczony im wczoraj zarobil i chce podlaczyc mamy faceta co za 20 zl podlaczy zbytnio mi to sie mie usmiecha ale ja ma stacto niech dziala
Chlopaki jako tako maksowi przeszlo ale blazej i ja wczoraj mielismy no i blazej w nocy mi tak raz zwymiotuje i koniec maz tez wymiotowal ale przeszlo mu
Majowka zazdroszcze ci pogody u nas tylko 3 stopnie brrr
A MUSZE WAM SIE POCHWALIC I PROSZE O TRZYMANIE KCIUKOW MIANOWICE W PIATEK DOSTALAN ZEZWANIE NA KOMISJE DO ELBLAGA Z BLAZEJEM TA CO SIE ODWOLYWALAM O PRZYZNANIE SWIADZCZENIA I JADE 27 LISTOPADA TYLKO KURDE WIEDZA ZE Z DALEKA TO DALI JUZ NA 8,30 ALE MAM NADZIEJE ZE SIE UDA
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
dobrze że już week się skończył mam już dość tych chłopów moich trzech
Seba pyszczy non stop, Jędrula nie pomaga a mój Tata się wtrąca
czemu nie zostałam lesbijką
Lusia - oj współczuję kłopotów finansowych - oby do wiosny
M89M - Tobie też współczuję Jeszcze u Was nie masz na kogo liczyć
Daners - ja Kamce ograniczyłam ilość misi - wiem z doświadczenie że to nie jest nic dobrego - Szwagierki synek miał ukochane dwa "dysie" - jeden się zgubił i był ryk nie do opanowania
Kama ma jednego misia - i tyle - lubi się z nim przytulać ale nie ma spinki - że musi być i koniec. Najważniejszy jest "momo"(smoczek) i pieluszka - łatwe do zastąpienia
AF - no fakt - sama nie wiem czy chciała bym zamienić mieszkanie na domek w Twoim przypadku
Ja mieszkam w domku poza miastem - tzn do centrum mam 10 min spacerkiem - więc można powiedzieć że mieszkam na obrzeżach miasta ale moim marzeniem (uśmiejecie się ) na przekór wszystkim jest mieszkać w bloku w centrum - wiem że pewnie sama nie wiem co mówię - ale chyba bym chciała
Wiecie niby 160 m - ale jakoś ciasno - w blokach jakoś mniejszy metraż ale lepiej wykorzystany i zorganizowany jedynie co to ten kawałeczek działki - to jet plus - ale w bloku - wychodzisz z klatki i masz wszystko na miejscu wózeczek można mieć od początku spacerowy na maleńkich kółeczkach - ajj jakoś tak mnie naszło -
Majóweczka - super pomysł z tym mieszkankiem
Anna - fajna ta stronka - mnie to tylko razi - różowy dla tych mniejszych dzieci wszystko jest różowe i fioletowe
Maksiu - jak dzis chłopaki??
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niestety teraz wam nie odpisze, moze pozniej. Ale zaraz wytlumacze
Wiec dzisiaj jestem zestresowana, dostalam maila od jednej babki ze probowala sie ze mna skontaktowac telefonicznie (a moj numer nie jest juz aktywny od kilku dni) i chciala porozmawiac o ewentualnej pracy, w sumie nie napisala zebym do niej zadzwonila, ale podala numer telefonu. Ja zebym mogla zadzwonic musze czekac na meza do 16, wiec napisalam jej maila ze moze zadzwonic po 16 dzisiaj albo ja bede do niej dzwonic jutro.
W zwiazku z tym mam pytanie do mamusiek doswiadczonych w kontaktowaniu sie z potencjalnymi pracodawcami, czy w ogole wypada odpisac na takiego maila i prosic o jeszcze jeden telefon czy to ja powinnam zadzwonic? Dopiero po wyslaniu sie zosrientowalam ze moze jednak nie i teraz sie strsuje ze juz mi cos na minus poszlo
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba