- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Nie mam jak doczytać, więc obiecuję usiąść do tego później. Zaraz spadamy do sklepu, bo paru rzeczy mi brakuje.
Póki co się zameldowałam, na resztą do zobaczenia później.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Olga - mi się ten drugi bardziej podoba a najbardziej to takie białe - ale to bardziej dla dziewczynki
my mamy stoliczek i krzesełko www.google.pl/imgres?start=118&safe=off&...ndsp=28&tx=70&ty=102 tylko ciut brzydsze ale jest syper - w każdej chwili można zrobić z niego krzesełko i stoliczek i będzie nam służyć co najmniej do 4 roku życia
Daria - tęsknimy
Lusia- hahaha - balneum - taaa - dla Nas nie było wydajne - Seba zużył całe do jednej kąpieli - wanne tydzień szorowałam
my mamy emolium bo Kamka alergik i skórę ma straszną - czy omaga - hmm - kiepsko - pomimo stosowania sałego zestawu czyli płyn do kąpieli balsam i krem ale nam pomaga neutrogena balsam a biedronce ostatnio promocja była
AF - uwielbiam przeprowadzki - jedynie co mogę poradzić to tak jak Krecik - wywalaj ile się da
Maksiu - u Nas takich oszczędności nie ma - wszystko mega kosztuje - w tym roku kupiliśmy nowy piec - 8 tysięcy + opał workowany 5 tysięcy - i co taz coś trzeba - w przyszłym roku będziemy chcieli ocieplić jeszcze dom i położyć nową elewację - ojjj dużo będzie nas to kosztować bo dom duży też trzeba będzie ze 20 tysięcy szykować do tego wszysstkie okna wyrywać - bo jak się ociepli to okna za głęboko osadzone będą i źle to będzie wyglądać i pokój dla Sebcia przerobić z pralni - malowanie i takie tam - U Nas w dom kasa idzie niesamowita i żeby było to jeszcze widać
Kreik- haha - wiem wiem ale u Nas często chodniki nie odśnieżone i przez całe osiedla trzeba przejść żeby dostać się do miasta - ale jak tylko przebrnę ten etap to już jest pierwszy sklep a za nim kolejny i kolejny - ojjj ja chciała bym tak od razu mieć to pod nosem - wziąć dziecko na ręce i wyjść i być na miejscu
Ojj cisza spokój jak tych chłopów w domu nie ma
ME - gdzie Ty????
u Nas ok - Kamcia zdrowa - wybieram jej kombinezon i butki i juz zgłupiałam
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
Olga, przyznaj sie, co dolewasz do mleka, ze tak spi!
Bidol, wiadomo dom to skarbonka bez dna:(nie wiedzialam, ze kamilka ma az takie problemy ze skora:(
A my tez jeszcze butow na zime nie mamy, chyba mroz i snieg nas wygonia po nie, bo juz od miesiaca planujemy kupic
Jednak gowniarz nie spi zbieramy sie na pole:)
Milego:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
co do prezentów to maksowi chce kupić taka mate interaktywna są tam literki i cyferki kształty sylaby a błażej nie mam pojęcia co mu kupić naprawdę myślałam nad stolikiem jakimś ale kurde kasz to kosztuje
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Lucas juz spi ponad 3h, a ja sie nudze
U nas wszystko dobrze! zabki ida. Lucasek pieknie je. Duzo spacerujemy, bo korzystamy z pogody. Idzie spore ochlodzenie.
AiF, powodzenia w przeprowadzce! Fajnie masz! nowy dom, nowe zycie!
Krecik, Santiago, tez ladnie (to tez portugalskie imie), ale my wybieralismy pomiedzy Mateuszem i Salvadorem. Mateusza zostawiamy na trzeciego synka, hehe
Olga, odnosnie prezentow, to pojecia nie mam. Nic bym nie kupywala, bo ogrom niewykorzystanych i jeszcze nierozpakowanych zabawek z urodzin. Mamy 3 kierownice (ktorymi lucas sie nie bawi, bo nie rozumie ze to samochod), motor, rowerek (za wczesnie na oba te pojazdy), samochodziki przerozne (w kacie), klocki lego stojace na szafie....no nic mi do glowy nie przychodzi.
Tesciom polece kupic ksiazki chyba, zawsze sie przydadza...
Wozek musimy kupic, spacerowke, maclarena bym chciala, ale bardzo drogi jest
Olga a co tam za warsztat kupilas? pokaz linka?
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
Majowka, trzecie imie to bym planowala, ale dla dzieczwnki:) Stas bardzo lubi klocki, rozwalac, jak mu ukladam:)
Olga, my nic specjalnego nie planujemy, malemu jeszcze bezroznicy czy cos dostanie czy nie, chyba ze cos wpadnie nam w oko:)
Maksiu, a moze jakis jezdzik czy pchacz, na pewno w necie cos sie znajdzie w fajnych pieniazkach:)
Dzisiaj bylo tak cieplo, ze stas latal w polarku, bez czapki! Widzialam zgroze w oczach mam na placu zabaw, ale zeby nie bylo, ze jestem wyrodna matka, sama tez zdjelam kurtke i chodzilam w sweterku:)
Anyszka, nalot tesciowej -wspolczuje, ale moze szybko sie zwinie:d